icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
4. jan 2011

@fatimuska - tak potomskus Canesten ...
Ozaj, @mici111 - zabralo Ti to??? Uz mas bradavky ok?

babulina
4. jan 2011

@fatimuska - tak potom canesten alebo cicadermu ako prevenciu

fatimuska
4. jan 2011

@babulina canesten? to si dám a pred dojčením umyjem? alebo tak,,,a cicaderma nie je len na ochranu pred prasklinkymi?

sofinka2009
4. jan 2011

ahojte.chela by som sa spytat tie co davate UM davate 1 alebo uz 2?neviem ci uz meame prejst na 2 alebo staci 1?my mame humanu.dakujem za radu.

riska
4. jan 2011

@babulina, kam idete na dovču? 🙂

puhinka
4. jan 2011

ahojte babule,tak nám sa dnes ráno prerezal 4 zúbok 🙂 hihi 🙂

ellysa
4. jan 2011

@fatimuska ja dávam melej echynaceu od Hanus, môže sa od 6m, na posilnenie imunity, liečte sa ☹

akurát som malej kúpila tu na koníkovi krásny červený kabátik, taký prechodný-Zara, za 7 EUR, sa teším 😀

@bealondyn my sme si kúpili LED TV, len ju ešte nemáme a starú sme už odtrepali našim, takže som týždeň bez TV, normálne absťák, že mi niečo nehučí za ušami, ale tiež som drahému povedala, že budúci rok chcem ten xbox kinect

puhinka
4. jan 2011

@sofinka2009 ,ja dávam dvojku,ale už asi dva mesiace,na základe rady od doktorky 🙂

hori
4. jan 2011

@sofinka2009 Moja je na Nutrilone a od uk. 6. mesiaca uz davam dvojku... neviem ako je to s Humanou... ja som sa riadila tym, co bolo napisane na krabicke...

hori
4. jan 2011

ozaj, baby, robim si taky miniprieskum... kto z vas je este taky ako my, ze nema ani jeden zubok, ba ani chyru ani slychu po nich? 🙂

babulina
4. jan 2011

@fatimuska - mne pomohla aj na kvasinky, cicaderma sa nemusi umyvat, canesten to sa rozni, ja umyvam vsetko popravde
@riska - do pribyliny, s kamaratmi a s 5timi detmi to bude sranda, mali sme na vyber inu chatu aj 13-timi detmi, ale to sme sa radsej neodvazili, podotykam ze najstarsia by bola nasa 😀

fatimuska
4. jan 2011

@ellysa a dávaš jej to kedy? akurát som si o tom čítala, že do 14 dní spotrebovať, dávaš jej to ako často ?

babulina
4. jan 2011

@hori - my my my 😀

fatimuska
4. jan 2011

@babulina ok, vyšle mm do lekárne, dakujem za rady

fatimuska
4. jan 2011

@hori krstný môjho mm nemal zúbky do 2 rokov🙂, potom mu šli ako huby po daždi🙂

anjelicek26
4. jan 2011

@hori - kamoskinej malej vysli prve v 14 mesiacoch a potom kazdy den snad nove 😅 Ono je to lepsie, ked idu neskor, aj hryzatko si samy udrzia, aj im mozes dat jablcko, korku, na hryzkanie...

My mame od vcera zubky 3 - mame prerazenu uz aj hornu dvojku - ale navrete su vsetky styri, tipujem, ze idu vsetky naraz a do par dni su von... od stvrtej do siestej rana mrncal 🙄

ellysa
4. jan 2011

@fatimuska dávala som jej to v kuse keď po očkovaní dostala 6. chorobu, asi dva týždne každý deň, odvtedy nie , ale keď bude mať akýkoľvek náznak prechladnutia zasa začnem, nie je to drahé, nejak do 4 EUR to stojí

puhinka
4. jan 2011

@ellysa ,hihi...xbox?ja fičím na playstation 🙂
no a bez telky si to neviem predstaviť,ale asik by som kukala na nete,alebo by som si stiahla niake filmy a tak kukala 🙂 na compe 🙂

ellysa
4. jan 2011

@puhinka no len comp je malý a daľeko, keď sa hrám s malou, akurát mám zapnutú ordináciu ale len počúvam, Tv mám stále za zadkom, no dúfam, že už budúci týždeň príde...

matkaasebko
4. jan 2011

ahojte chcem sa spytat možno sa to už niekde riešilo len jaksi taksi nemam čas to všetko čitať, chcem sa opytať či neviete či je normalne že maly ked spapa kupovanu vyživu - jablko + mrkva je napapny aj 3 hodky spapa okolo 100 g, ale ked papa kašu odomna spapa cca 50g - mrkva, zemiak, maso, cestovina -pekne si grgne ale aj tak je hladny hned a musime ist ešte ceckať....
dalej - či môže byt pričinou jeho nespania cez den aj v noci bolesť zubkov, max. v noci spi tak 2 hodky a pak uz aj place a na cecok ukludni sa zas 2 hodky a tak je to stale dookola, pritom kedysi prespal aj 6-7 hodin....
Za vaše postrehy dakujeme

ellysa
4. jan 2011

@sofinka2009 ja som dávala doteraz jednotku, ale teraz som prešla na dvojku, lebo papá už mliečko max 3-4X denne aj to omnoho menej ako je doporučená dávka, tak uvidím, či nebude moc priberať

puhinka
4. jan 2011

@matkaasebko ,s tými príkrmmi ti neviem povedať,asi mu to nechutí...alebo ja neviem a áno,zúbku môžu byť dôvodom k nespavosti 🙂

bealondyn
4. jan 2011

@weirdo no veru, dovolila som mu to kupit, ale len preto, ze to mame na splatky z takeho obchodu, kde mame kartu a mesacne splacat 20 libier nas nezabije. a musel mi slubit, ze kupi hry, ktore budeme hrat spolu, plus toto cvicenie. je to EA Sports Active 2. tu je link, pustite si to video, ak chcete kuknut, co doma vystrajam: 😀 http://www.ea.com/games/ea-sports-active-2
tak sa zabavame spolu a nie kazdy na svojom PC. 😀
@ellysa no drahy robil prieskum ci kupit wii, xbox alebo PS3. 😀 problem s wii a xbox je, ze musis mat v obyvacke dost priestoru na pohyb aj vzdialenost od tej vecicky aj od dalsieho hraca, co u nas nehrozilo.
inak drahy dnes rano pred odchodom do prace cvicil, no skoro som odpadla! 😲 snad mu to vydrzi, dost pribral cez sviatky, tak sa depkuje. 😅 ja som sa vazila, nepribrala som prekvapivo ani kilo, ale cvicim, potrebujem spevnit, akurat idem na to, kym mala spinka. 😝

anjelicek26
4. jan 2011

@matkaasebko - tak mu davaj kupovanu a neries to, aj my davame kupovane, varene mu chuti len ovocie a ked mu davam kusky, mixovane varene mi nechce 🙄 Uskodit mu tym neuskodis, aspon mas istotu, ze papa bio a nie nejake striekane vecicky - uz len aby to skladovali v zime striekaju ovocie/zeleninu do radu fungicidami a podobnymi zazrakmi 🙄

No a zubky - mne sa Max teraz tri dni iba kojil a hups, mame zubok, takze tak... a v noci je nacucnuty teda hodne. Podla mna je to tym, tak to ma povoleno. Ja som rada, ze po dovci aspon uz zasa spi vo svojej posteli a nie nalepeny na mne 😅

puhinka
4. jan 2011

@bealondyn ,my sme dnas ráno cvičili obaja,aj ja aj mm 😀 😀 😀

miculienka
4. jan 2011

ahojte, tak včera večer neviem čo bolo , asi predzvesť toho zatmenia, malej čo sa robilo 😅 😕 , večer žiadna nálada, ani kašičku mi nezjedla - 1x, ani cuckať, proste štrajk - nejem a hotovo , ani baviť sa , hrôza, potom zaspala hladná, došiel mm z roboty o 23ej, na chvíľu sa prebrala, celá bola šťastná , že ho vidí, potom cucla a zadrichmala, v noci zasa - zobudila som sa na to ako funela - tak som posvietila mobilom - tak čudne dýchala, až som bola zľaknutá , že čo to - také krátke vzdychy akoby sa nemohla normálne nadýchnuť a pri tom jej vždy miklo hlavičkou , tak som ju hladkala, ale tak hlboko spala , že to nevnímala, ja neviem, či sa jej niečo snívalo alebo čo , ale potom som ju ešte 2 hodiny sledovala, ale už dýchala lepšie, aspoň nevzdychala, len tak všelijako nepravidelne funela, a to nemá ani sopeľ, neviem, čo to bolo, som ju sliedila aj monitor dychu som sledovala či bliká , ma to naľakalo aj mm, obidvaja sme počúvali ako dýcha , ale tvárila sa , že spokojne spí, potom sa ešte 2x zobudila na hlad
no, práve sa zobudila, ideme von

ellysa
4. jan 2011

@miculienka no teda 😒
@bealondyn no ešte to preskúmam do budúcich vianoc, ja som teda pribrala 15 kg a to som pred Vinocami 3 kg shudla, tak som na seba naštvaná...ale už sa budem snažiť

ellysa
4. jan 2011

1,5 kg samozrejme

takyna
4. jan 2011

Ahojte babule 🙂
Zistila som , že malá mi ani tak už nemá soplíky, ale chrčí, chripí ako keby mala niečo v hrdle, hrtane, neviem či soplíky alebo slinky, nemali to vaše detičky niektoré ? a čo na to ☹
my sme spali fajn, iba sme sa kojili inak v pohodke 😉

weirdo
4. jan 2011

@miculienka - fuha. No neviem, ci to je to iste, ale nasa mala niekedy ked spi, tak tak strasne sniva, ze az hika a rychlo dycha, potom do placu a myka sa a spi ... strasne divny pocit 😒
@bealondyn - 😀 . To iste dostala kamoska, tiez vraj cvici jak o zivot 😀 . Dobre ste to vymysleli, pekne spolu 😵