Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo ani moc nie..ale tak nemazem si ten canesten poctivo..ale trosku to ustupilo..
babyyyy, ja sa musim pochvalit..no nezabite ma 😀 moja Sari uz normalne stvornozkuje..uz sa neplazi, ale po styroch sa presuva..dnes som bola v hopsasa kaviarni a tam ficala jedna radost..jasne, ze to nie je este brutal rychlost, ale presuvala sa len tak..juuuj chrustik moj maly sikovny 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@ellysa - no , a ten mm ma stále posiela k svojej maminke, ja neviem, tí chlapi vôbec nemajú pre nás baby pochopenie 😒
no baby, klikla som na ten link o spinkani, precitala par veci a jedine co radia, je nechat dieta vyplakat a ani k nemu nechodit! a v noci tiez vobec...to je podla mna vrchol, dat dieta do inej izby a vobec k nemu v noci nechodit aj keby plakalo aj 5x! 😠 taketo "mudre" veci odporucali skoro vzdy muzi lekari, ani ma to vlastne neprekvapuje. 😖
a dat dieta spat o 17 alebo 18 na nocny spanok, no neviem ci je to dobry napad, ale ak chce mamicka vstavat o 5 rano, tak prosim... 🙄 🤐
@mici111 - sikulka velika 😵 😵 😵
My oslavujeme, ze sa od vcera vie otocit aj nazad, to je ulava, ze ho nemusim furt otacat 😅 😅 😅
@bealondyn - no veru, o teoriach o vyplakavani dietata si myslim svoje, ano dieta sa nauci spat a ano, bude klud, ale za aku cenu? Ze dieta strati prvotnu doveru k rodicovi, ono zaspi nie, ze je kludne, ale ze je vydesene, uplakane, opustene a uz viacej nevladze. Toto je podla mna kruta dan za rodicovsky "klud".
..pridala som na fcbk video, kocky, tak kukajte a hiiikajte, ktore ste medzi mojimi priatelmi 😀 😀 😀 😀
@hori ani my nemáme ani náznak zubov 😝
no ja som skusala naucit malu spinkat podla tej knizky a kazdy vecer plakala kratsie a kratsie, ale ta intenzita placu sa nemenila, to bolo ako keby ju na noze brali a vzdy zaspinkala, len pri tom intervale, ked som k nej na minutku-dve prisla, oblapila mi ruku ruckami a zaspinkala. takze ma k tomu evidentne potrebuje a to nocne vstavanie sa nezlepsovalo absolutne, tak som sa na to vykaslala.
mne by vlastne ani nevadilo, ze ju musim uspavat ja, len keby sa v noci nebudila, to by bol raj! 😀 ale toho sa podla mna dockam, az ked prestanem dojcit. 😒 ved je tu mamina, ktora dojci a babo spi bez jedineho zobudenia 10-12 hodin??? tusim nie...
baby nieco som dnes napisala.. hodila som prvu cast 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok...
@bealondyn - problem je podla mna, ze mamicky "ocakavaju", ze by polrocne dieta malo spat celu noc. A to je proste hlupost, kedysi boli UM kaloricke bomby plne skrobov, ktore ano, zasytili celu noc... co MM nema sancu... ale treba to? V dnesnej dobe ani deticky na UM neprespavaju cele noci, co poznam maminky, tak polrocne prespi jedno dieta a styri sa budia 1-2x za noc - rovnako ako nas kojeny drobec. Tot moja "skusenost". Dcerka neprespavala do 2.5 roka ziadnu noc, to uz je blbe, ale pokial sa krpec bude budit tak ako sa budi teraz, tak mu kludne dam aj do roka cas s tym prespavanim 🙂 Potom zacneme nieco "vymyslat"
@hori my sme tiezuplne bez zubkov 🙂 mame za sebou prvy pad z postele ☹ este som to nerozdychala 😔 my davame UM tak 3-4x denne 150ml dal by si aj viac ale to by grcal este vaiac ako grcka hrozne vela.na sone sme boli vraj reflux nem tak len cakat kedy prejde.
@zojec - jaaaj tak. Ja som bola v tom, ze v susenom ovoci je pridany cukor ... kujem za info. Tie kase ani nehovor 🙄
@bealondyn - ja mam presne to iste, ze musim s nou lezat. A ste na velkej posteli ci mala je v postielke a Ty vedla nej? Akoze mne to problem nerobi s nou spat 😀 , ale je to obmedzujuce. Ranny davam s nou takmer vzdy, uz som ju naucila na postielku, predtym sme spolu. Obedny spanok po uspani vacsinou zdrhnem sa najest, viem, ze mam 25-30 minut. Potom sa tam vratim, uspim a bud zostanem alebo zdrhnem, ked sa preberie, znova. Stale je ale ospala, takze uspavam, ale po tej polhodine je uz somnou v posteli, lebo ju uspavat pritulenim, takze sa bojim, ze ked bude vediet lozit, behat, spadne, preto by som bola najradsej ju aj na obed tam naucit. Zatial viem len tu obednu prvu pol hodinku 🙄 ... inac presne ako pises, aj vonku, otvori oci a hotovo. Koniec spanku. Takze riesime to iste ...
Inac uz pozeram po tej hre 😀. Nebuchoce to moc, ked skacete? Mame susedov, tak ze ci by sme ich potesili 😀
@sofinka2009 my sme padli presne na Silvestra tiež ☹ , ale už je to so mnou lepšie 🙂 , proste máme živé deti 🙂 , a dúfam, že je nad nimi veľa strážnich anjelikov 🙂
@bealondyn - aj to tam odporucaju, ale hlavnym pilierom je to posunutie spanku na skorsie ... treba pokukat aj tie clanky napravo co su a aj dole prispevky. Ja tiez nie som za vyplakanie, keby ano, uz davno to spravim 😉 . Cize radia aj to vyplakanie aj posuvanie casov ... tam je to tak podrobnejsie riesene v tych clankoch, ale samozrejme si treba vybrat len to potrebne. Ja som doposial nenasla nikde dovod, preco mala tak spinka 30 minut, ale robi to vela deti. Sice ano, v knihe Kazde dieta sa vie naucit spat pisali, ze su fazy spanku a v 30.minute dieta ma plytky spanok a vela z nich sa proste preberie ... ale ako to vyriesit, to neviem ☹

@zojec - jéj, ďakujéém, no uvidím, čo zoženiem, kaufland nemáme, ale DM áno tak okuknem a bude sa kuchtiť, no a už sa teším na tvoju príručku, to by si si mala potom spoplatniť - také odborné rady 😉
ja tiež uvažujem nad šijacím strojom, nechce sa mi zakaždým chodiť k svokre šiť, keď čosi treba, ona ho nemá v kufríku, ale dala si do stola v montovať, tak si to nemôžem ani ku sebe doniesť, no a seď tam pri nej, ak chceš čosi väčšie šiť, to len tak podhýňať chodím k nej, doma som mala veritas, ale nechala som ho segre, že si kúpim dakedy, ale zatiaľ sa nestalo, fuj , hanba mi , a to mám strednú - odevníctvo 😅 😔