icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
4. jan 2011

@zzz - poznas drobcekovia? Tak ta pani, inac laktacna poradkyna, mi zohnala kurence z domaceho chovu ... a mm ma v praci typka, co chova zajace a predava, ak chces na neho kontakt, daj vediet ...

ameanda
4. jan 2011

@zojec
😀 a ktovie este ake ine lechtvary nam popridavali...

mne minule mati povedala, ze bratovi musela pytat nejake lieky len, aby spal... po tyzdni bol brat "v poriadku", ale ja
doteraz z toho v poriadku nie som, fakt som ostala v uzase
jasne, boli na to dovody, mama chodila do prace, vstavala o 5tej a brat by sa najradsej celu noc hral
no takto radikalne by som to urcite nikdy nechcela riesit ☹
a nasi rodicia sa nam "chvalia" ako krasne sme v 6tich mesiacoch spali...

weirdo
4. jan 2011

@zojec - 😵 . A este je milene, ked mi vopcha prsty do nosa a zaskrabne, vtedy sa roztapam tak, ze mi az slza tiecie 😀

mici111
4. jan 2011

@riska to faaakt? no aka je sikovna Ninuska 😵 😵 😵 ze maminka, ty spinkaj, ja si dam dudlik do pusy aj sama 😵 😵 😵 paraaada 🙂

weirdo
4. jan 2011

@ameanda - hruza ☹
Inac mm starka hovori, ze na Stedru veceru mame malej dat trosku stavy z kapustnice, medik na prst a na jazycek kaprika 😀

julinka2787
4. jan 2011

@hori no chúďatko! skús dať tú ryžovú kašu, alebo čistú mrkvovú kašu, aj ten banánik môže.a ešte slabý čierny čajík. ale nie moc na pitie, ale do papania môžeš primiešať. ja som ten nikdy nedala. my sme papali ryžu s mrkvou a keď mi to nechcela, tak som jej do ryžovej vody (kde sa varila ryža) zarobila mlieko. ale ty kojíš, že?? takže to pre teba nič. držím palčeky nech to rýchlo prejde! 😔

anjelicek26
4. jan 2011

@ameanda - no rodicia sa chvalia zo vselicim moznym, ja som ako dvojmesacna prespavala celu noc, od 7 mesiacov na nocniku, od roku uplne bez plienok, v osem mesiacoch behala... no chapes to? Take bludy, hroza. Neverim ani slovo. Saska bola veeelmi sikovne dietatko, ale toto ani omylom 😝

chani
4. jan 2011

@weirdo petko sa tiez vacsinou po tych 30 minutach pocas dna preeberie, ale ked ho vydrzimhrkat v kociku tych 10-15 min ak na nom vidim ze je kludny a pookojne lezka, tak opat zaspi a potiahne este hodku, ale akonahle sa preberie a mava rukami nohami tak je po spanku nadobro 🙂

anjelicek26
4. jan 2011

@amima - vitaj medzi nami 😵

anjelicek26
4. jan 2011

Inak babule na hodinkach 19:49, obe deti najedene, vykupane a vytuhnute, no mne je faaaajn 😅 😅 😅

ameanda
4. jan 2011

@weirdo
😀
akoby som moju mati pocula, ze kapustnicu si mu dala, len tak za lyzicku?
ani med s oplatkou nemoze uskodit...
keby som vianocovala doma, tak maleho hadam aj salatom nakrmim 🙂

chystam sa pozriet nasich a ostat tam tak dva tyzdne...., zacinam sa obrnovat tym ako budem neustale pocuvat, ze som uzkostliva a knizkova a tabulkova
a hlavne striehnut, lebo len co sa otocim, tak ma maly pribinacik alebo nejaku coko gebuzinku v ustach

ameanda
4. jan 2011

@anjelicek26
zazracnu generaciu mali nasi rodicia 🙂

zzz
4. jan 2011

baby moja mama presne opak, stale hovori,aky som bola ja nespavec...celu noc ma kocikovali a boli zo mna na nervy 😅 .... zato segru mali za odmenu,ta spala stale...teda jej to ostalo 😀 😀

zzz
4. jan 2011

@weirdo tie kurence to je super,a ten kontakt na tie zajaciky by som ta poprosila...dakujeeem

desmodka
4. jan 2011

@mici111 zaspava po 23:30 do pol hodiny je hore, toto spravi tri krat (to uz je jedna hodina) potom spi tak do 2 (viac ako hodinu nepotiahne) je hore dam mu cecat 2:15 - 2:30 je v postielke (to cecanie mu trva dlho) nehce sa mi dat ani oklamat flasou ani dudlom 😢 a o 3 je znova hore, potom o 5 rezignujem davam si ho k sebe a to mam pocit ze je prisaty furt (ja pri nom vobec neviem spat, troska sa pohnem a hned je hore, posuniem sa dalej a uz kontroluje kde som a takto "spime" do 8... uz tolko krat som si porevala, mne sa to uz totalne vymyka z pod kontroly, aj teraz snazila som sa ho roznymi sposobmi uspat a jednoducho to nejde ☹ ☹ ☹

ameanda
4. jan 2011

@zzz
aspon ti hovoria pravdu 🙂

a kdeze je @zojec ? tak ma nabudila tym BIO clankom, ze zajtra robim velky DM nakup 🙂

weirdo
4. jan 2011

@zojec - super clanok. Otazka, je lepsie kupovat malej "obycajnu" mrkvu napriklad v obchode alebo hotovu BIO vyzivu? 😕

anjelicek26
4. jan 2011

No baby keby slo o bio kurence, kacky a zajace, tak aj moj tatino ma, ale az na jar a v lete 😉 Byva kusok od Serede 🙂

@ameanda - ja si myslim, ze si to uz riadne nepamätaju... ked sa to tak vezme, Max prespal prvu noc v 3 mesiacoch, tak asi prespava, no nie? Prvy krat stal v 4-5 mesiacoch - ze len chvilku - koho to zaujima, on vedel stat! A takto si to treba zafixovat 😝 Ono podla mna nasi rodicia to chvalenkarenie samych seba vzali po par rokoch za vlastne 😅

bzucinka2
4. jan 2011

@ameanda moj starsi to bol 🙂 a nenechala som ho plakat 🙂

anjelicek26
4. jan 2011

@weirdo - dobra otazka, velmi dobra 😉 Ja si myslim, ze mimo sezony, vyhrava bio vyziva 🙄 Som zvedava, co na to @zojec 😅

weirdo
4. jan 2011

@chani - nasa ten kocik nema rada 😀. A ako pises, ak ruky nohy vidim, koniec 😅
@ameanda - 😀. Tak to sa obrn a hlavne oci na stopkach, lebo rodicia nemaju chochmes v tychto veciach 😠

weirdo
4. jan 2011

@zzz - http://www.hyplus.sk/kontakt.php
A pokukaj to, napis mu maila, pripadne ak by Ti bolo lepsie, tak jeho zena robi na Urade s mojim mm, tak by to mohla tam doniest a tam by si si to zobrala, to je najmenej. Ale napis, ci ma a tak, ak chces 😉

babulina
4. jan 2011

@zojec - pekny clanok o bio, sice s jednou tvojou vetou asi nie velmi suhlasim ale super, tesim sa na receptiky

co sa tyka spanku - tak my s tomim tiez fungujeme na dvojhodinovkach, keby som ho nechala plakat tri minuty tak mam co robit dalsiu hodinu, inak uz spime tak ako @mojalili, ze mame prisunutu postel ale nejako extra ani nezabera
🙄

mici111
4. jan 2011

@desmodka panenka skakavaaaa!!!!! a ja sa stazujem 😕 😕 😕 ja mam zlate dieta v spanku...boze, ty ako fungujes??? ved v podstate vobec nespis..to sa spankom neda nazvat, to co si opisala..a cez den si aspon zdriemnes s nim??? fuuu, tak toto ti fakt uprimne nezavidim.. ☹

ameanda
4. jan 2011

@weirdo
presne to ma napadlo, ci vyzivu alebo hladat a hladat a hladat....

@anjelicek26 😀 dobre si pamataj ako Max napredoval!

@bzucinka2 🙂

zojec
4. jan 2011

@weirdo
@anjelicek26 vyzivy oznacene bio, su urcite bio, cize ak nemas bio mrkvu, tak je to v pohode nahrazka, ale nedavala by som to malej kazdy den.. predsa len ta pestrost je ina, ked varis ty.. mam ich aj ja v sufliku doma , ked niekam ideme, alebo ked sa mi nechce ist k nasim pre mrkvu 😀 lenze kedze my masko nepapame, je tam strasne malý výber, na prve prikrmy v pohode ale neskor by som si tam uz nevybrala.
a ovocne obsahuju cukor, takze tie nedavam vobec. uz som to tu minule ale spominala, ze som nedojedenu vyzivu zabudla v taske, po tyzdni ju vytiahla a stale nebola pokazena.. to ma trochu zarazilo.

chani
4. jan 2011

@weirdo esteze ze Petko ma ten kocik celkom aj rad 🙂

mici111
4. jan 2011

@zojec viem, ze ty masko nepapas, ale nebudes davat ani Barborke?? 😕

zojec
4. jan 2011

dakujem vam baby za pochvalu clanku.. nejak som mala potrebu nieco take napisat...
@babulina ono tych viet postupne pribudne, s ktorymi viacere urcite nebudete suhlasit.. ale nepisem blogy preto aby sa mi davalo za pravdu... skor preto, aby som inspirovala a ukazala, ze sa to da aj inak. uz co si kto z toho vezme je na nom 😉

babulina
4. jan 2011

@mici111 - len info zumba v piatok bude, prides?
inak ja sice maso jem ale skorej ako 8mesacnemu mu ho nedam, mozno ani vtedy nie