Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@babulina jasne, pridem, ratam s tym..teda, ak mamina stihne dorazit z prace..musim este vygooglit kde presne je to cik cak centrum..a kde to tam je? je tam normalne satna hej? a klasika tenisky? inak, probleeeeeeeem...kedze som tlsta jak prasiatko, nohavice na cvicenie este obleciem..tie sa natahuju..ale s trickom bude probleeeeem 😕 😕 😕 neviem co na seba 😠 kviiiiiiik kroch 😠
@mici111 zatial sa nechystam davat masko, ale este musim trosku studovat 😉 no v zasade kojenemu dietatu bielkoviny ani nic ine nechyba. vsetko dolezite ma v mliecku. ak chces byt vegetarian, musis vediet dost o potravinach, o ich zlozeni, o tom ako si urobit jedalnicek.. nie je to o tom, ze jes len ryzu a zemiaky. moja sestra povedala.. ja by som to maso ani nejedla, mne v podstate nechuti, chuti mi viac, co navaris ty, ale zijem tak uponahlany zivot, ze je pre mna pohodlnejsie to maso jest.
@zojec - dnes som doobjednavala vyzivky 77 kusov hihi, vzdy len po 2-3 z kazdeho druhu, tak uvidime, ako bude chutit 😉 A ja mu aj varim, len proste to, co som si ista, ze je sezonne... a toho je tak malo 🙄
Cakam na moj baby cook ako na spasenie, lebo mi odisiel aj mixer, vyhorel 😠 Takze ta vecicka pari, aj mixuje, tak som zvedava...
@mici111 - no s obleckom si starost nemusis robit, je to take domacke by som pvoedala, ono vacsinou sme tam mamicky na MD, takze moc nikto neriesi, jediny hodny kus oblecenia na rozmyslenie je podprsenka, lebo hopala nam to kudy tudy 😀 😀 😀
satna v pravom zmysle tam neni, prezliekame sa tam priamo v sale, ked pojdes autom, tak da sa zaparkovat bud priamo pred ale to je len par miest tam alebo potom pri poste (fedinova) alebo aj pri alfe,moznosti vela, inak ked pri zrkadlovom haji odbocis doprava nalavo uvidis kaufland, prejdes mostik ktory je cez rameno a uz len odbocis doprava na parkovisko - spoznas to podla vysvietenej alfy (to je taka krcma - restika)
@anjelicek26 mam kamosku co do roka davala malej len hippky. ja nemam nic proti kvalite, lebo viem ake kontroly sa robia, ale ta pestrost sa mi nepaci.. ale da sa zas pridavat uz do pripravenej kase, alebo ryze... no ja som skor za home made.. 🙂 kym mam z coho cerpat je to ok 😉
@desmodka hm babymasaž znie dobre a nedávajú tam aj mamičkomasáže???to by sa mi zišlo ako soľ
u nás tiež vypadá noc na prd, možno aj dva 😒 zaspávanie hrúza, v kuse mrnčí, to asi len včera ma chcela potešiť, že vie byť aj dobrá 😝
@mici111 baby ja som chcela chodiť tirž na zumbu ale do nejakého H-FIT malo by to byť v Petržke, tam je v piatok večer a to mám jedinú šancu, že bude mm doma ale namám s kým ☹
@zojec - no my mame hippky, organix, hame a aj boots vyzivky, takze pestrost je zarucena 🙂 Mäsko mu robim vlastne, aj vajicko pridavam, kase tiez... nedostava tie presladene gebuzinky typu hipp kasa na dobru noc... ja fakt neviem... ked zacneme papat len kusky, budeme len na varenom... ale to este nejaky mesiac urcite potrva. Pri Saske som to tiez tak robila a ked sme zacali varit, bolo to fajn, papala pekne kusky a dnes papa vsetko, miluje ovocie, zeleninu, papa vsetko do radu...
@desmodka - baby masaz mu mozes spravit aj doma, ja ju malemu robim po vecernom kupani vlastne kazdy den, miluje to, nikam nezdrha, lezka a normalne si to uziva... my to robime odkedy je na svete.
a idem sa posťažovať, muž otravuje s keksom už neviem ako dlho, tak že mu dnes urobím prekvapko, som strávila pol hodinu v kúpelni a on zachrápal 😕 🙄
@ellysa - no moj otravuje tiez, ale zaspal u Sasky na posteli, mala sa rehoce, ze nemusi ist spat a drti svoj DS... ale uz musi, idem draheho zobudit.

@mici111 ja som si uz na tu trocha spanku zvykla, sice uz aj teraz ledva drzim, ale co mi ine ostava, cez den tiez to neni vyhra... doobeda sme vonku - inak nezaspi, poobede spi iba na mne, ked ho polozim do 10 min. je hore, tak ked chcem aby sa vyspal tak lezi pri prsku a spi... mozno si myslis ze prehanam, ale on je fakt takyto
...ale zacal celkom papat... som mu zaviedla tvrdy rezim... ziadne prsko kedykolvek cez den. ked si zmysli a mozno to zabralo...sice nezje toho vela ale uz aspon aj pusinku otvori...