icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

desmodka
4. jan 2011

@mici111 ja som si uz na tu trocha spanku zvykla, sice uz aj teraz ledva drzim, ale co mi ine ostava, cez den tiez to neni vyhra... doobeda sme vonku - inak nezaspi, poobede spi iba na mne, ked ho polozim do 10 min. je hore, tak ked chcem aby sa vyspal tak lezi pri prsku a spi... mozno si myslis ze prehanam, ale on je fakt takyto
...ale zacal celkom papat... som mu zaviedla tvrdy rezim... ziadne prsko kedykolvek cez den. ked si zmysli a mozno to zabralo...sice nezje toho vela ale uz aspon aj pusinku otvori...

babulina
4. jan 2011

@zojec - mne sa velmi paci ze si sa podelilla o info, skusenost, to je na tom to najlepsie, to ze sa niekomu nieco nebude paci je druhorade, a kedy budu tie receptiiiiiiiiky??? 😀

mici111
4. jan 2011

@babulina jasne, pridem, ratam s tym..teda, ak mamina stihne dorazit z prace..musim este vygooglit kde presne je to cik cak centrum..a kde to tam je? je tam normalne satna hej? a klasika tenisky? inak, probleeeeeeeem...kedze som tlsta jak prasiatko, nohavice na cvicenie este obleciem..tie sa natahuju..ale s trickom bude probleeeeem 😕 😕 😕 neviem co na seba 😠 kviiiiiiik kroch 😠

riska
4. jan 2011

@zojec, presne tak, len pekne píš, každý si tam niečo nájde 🙂
@babulina , a prečo nie?

@desmodka, máš to husté, držim palce, nech sa to zlepší 😔

riska
4. jan 2011

@mici111 😀 😀 😀 ja idem zajtra zhanať teplaky, aby som mala na pondelok 😉

mici111
4. jan 2011

@desmodka hmm...ale takymto stylom ty nevydrzis dlho..juuuj, dufam, ze Kubko bude lepsie spavat..toto si fakt ja neviem vobec predstavit..

zojec
4. jan 2011

@mici111 zatial sa nechystam davat masko, ale este musim trosku studovat 😉 no v zasade kojenemu dietatu bielkoviny ani nic ine nechyba. vsetko dolezite ma v mliecku. ak chces byt vegetarian, musis vediet dost o potravinach, o ich zlozeni, o tom ako si urobit jedalnicek.. nie je to o tom, ze jes len ryzu a zemiaky. moja sestra povedala.. ja by som to maso ani nejedla, mne v podstate nechuti, chuti mi viac, co navaris ty, ale zijem tak uponahlany zivot, ze je pre mna pohodlnejsie to maso jest.

anjelicek26
4. jan 2011

@zojec - dnes som doobjednavala vyzivky 77 kusov hihi, vzdy len po 2-3 z kazdeho druhu, tak uvidime, ako bude chutit 😉 A ja mu aj varim, len proste to, co som si ista, ze je sezonne... a toho je tak malo 🙄

Cakam na moj baby cook ako na spasenie, lebo mi odisiel aj mixer, vyhorel 😠 Takze ta vecicka pari, aj mixuje, tak som zvedava...

mici111
4. jan 2011

@riska xi, teplaky mam, super som kupila v tescu 🙂 oblecko na to cvicenie s detmi ma az tak netrapi..ale ta zumba..no netusim co dam navrch..
inak, ja uz asi 20 minut ze idem spat..a furt sa do niecoho zacitam..

zojec
4. jan 2011

@babulina prvy receptik bude zajtra.. uz na nom pracujem prave 😉 kazdy den jeden.. nech mam co pisat 😀

ameanda
4. jan 2011

@zojec
to budeme vsetky varit kazdy den to iste; este by si nam mohla povedat, ktore potraviny si cerstvo den vopred zohnat 😅

babulina
4. jan 2011

@mici111 - no s obleckom si starost nemusis robit, je to take domacke by som pvoedala, ono vacsinou sme tam mamicky na MD, takze moc nikto neriesi, jediny hodny kus oblecenia na rozmyslenie je podprsenka, lebo hopala nam to kudy tudy 😀 😀 😀
satna v pravom zmysle tam neni, prezliekame sa tam priamo v sale, ked pojdes autom, tak da sa zaparkovat bud priamo pred ale to je len par miest tam alebo potom pri poste (fedinova) alebo aj pri alfe,moznosti vela, inak ked pri zrkadlovom haji odbocis doprava nalavo uvidis kaufland, prejdes mostik ktory je cez rameno a uz len odbocis doprava na parkovisko - spoznas to podla vysvietenej alfy (to je taka krcma - restika)

ellysa
4. jan 2011

@riska podobne ja idem v sobotu na teplákovku 😀

zojec
4. jan 2011

@anjelicek26 mam kamosku co do roka davala malej len hippky. ja nemam nic proti kvalite, lebo viem ake kontroly sa robia, ale ta pestrost sa mi nepaci.. ale da sa zas pridavat uz do pripravenej kase, alebo ryze... no ja som skor za home made.. 🙂 kym mam z coho cerpat je to ok 😉

desmodka
4. jan 2011

@riska dakujem, dufam ze ked som sa tu postazovala tak tuto noc nude spat 😀
@mici111 takto fungujeme uz dva mesiace 😠 ani plavanie nezabralo, zeby bol viac unaveny... skusim ho zobrat na babymasaz.. mozno sa uvolni, len uz vidim ako on bude lezat pri masirovani 😀 😀 😀

zojec
4. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 som sa pobavila.. ze hopla kudy tudy 😀 😀 😀

babulina
4. jan 2011

@riska - po skusenosti s ninkou som opatrnejsia, aj podla slov gastroenterologicky s masom sa netreba ponahlat, ninka reagovala velmi zle na maso aj na vyvary z neho - mala silne a caste hnacky, proste jej "nesadlo na zaludok"

ellysa
4. jan 2011

@desmodka hm babymasaž znie dobre a nedávajú tam aj mamičkomasáže???to by sa mi zišlo ako soľ
u nás tiež vypadá noc na prd, možno aj dva 😒 zaspávanie hrúza, v kuse mrnčí, to asi len včera ma chcela potešiť, že vie byť aj dobrá 😝
@mici111 baby ja som chcela chodiť tirž na zumbu ale do nejakého H-FIT malo by to byť v Petržke, tam je v piatok večer a to mám jedinú šancu, že bude mm doma ale namám s kým ☹

mici111
4. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 tak teraz som sa pobavila..aj slza vytryskla 😀 😀 😀 od smiechu...ze podprda, lebo to hompala kudy tudy.. 🙂 ja mam fajne tricka na cvicenie, ma to aj pevnu podprdu, len smola, ze to neobleciem..no nieco vymyslim..
hadam to najdem..tesiiiiiiim 🙂

bzucinka2
4. jan 2011

@desmodka to vazne??? chudatko a doktorka co na to vravi, je to normalne a cez den potom ako spi? nema vymeneny rytmus? vsak ja by som cez den padla na hubu s prepacenim lebo to ma zase potrebuje aj ten starsi ☹

anjelicek26
4. jan 2011

@zojec - no my mame hippky, organix, hame a aj boots vyzivky, takze pestrost je zarucena 🙂 Mäsko mu robim vlastne, aj vajicko pridavam, kase tiez... nedostava tie presladene gebuzinky typu hipp kasa na dobru noc... ja fakt neviem... ked zacneme papat len kusky, budeme len na varenom... ale to este nejaky mesiac urcite potrva. Pri Saske som to tiez tak robila a ked sme zacali varit, bolo to fajn, papala pekne kusky a dnes papa vsetko, miluje ovocie, zeleninu, papa vsetko do radu...

mici111
4. jan 2011

@ellysa a kedy v piatok vecer? lebo ja na tu piatu stiham len tak tak..

anjelicek26
4. jan 2011

@desmodka - baby masaz mu mozes spravit aj doma, ja ju malemu robim po vecernom kupani vlastne kazdy den, miluje to, nikam nezdrha, lezka a normalne si to uziva... my to robime odkedy je na svete.

ellysa
4. jan 2011

a idem sa posťažovať, muž otravuje s keksom už neviem ako dlho, tak že mu dnes urobím prekvapko, som strávila pol hodinu v kúpelni a on zachrápal 😕 🙄

riska
4. jan 2011

@mici111, no však ja potrebujem tepláky aj na moje cvičenie...
@ellysa, aspon budeme načančané, ked už chudé nie 😀 😀 😢

ellysa
4. jan 2011

@mici111 o 19.00

ameanda
4. jan 2011

@ellysa
😀 😀 😀
ale kebyze donho stuchnes, urcite sa ti neotoci chrbtom...

anjelicek26
4. jan 2011

@ellysa - no moj otravuje tiez, ale zaspal u Sasky na posteli, mala sa rehoce, ze nemusi ist spat a drti svoj DS... ale uz musi, idem draheho zobudit.

riska
4. jan 2011

@ellysa, to by malo byt na gercenovej, kde si povodne chcela ist cvičiť s oliv 😉

zojec
4. jan 2011

@mici111 ale co by si neobliekla.. natiahnes na seba a mas aspon istotu ze vsetko ostane tam kde ma.. ak nepretecie 😀 😀 😀

ellysa
4. jan 2011

@ameanda no štuchla som, nič... ani sa nepohol, však bude on otravovať nabudúce, ale čo vám poviem, žeby som preto nezaspala ...

babulina
4. jan 2011

@mici111 - este jedna hodina je inak o 18h ale s inou babou a ta neviem aka je