Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 nie, nekojim... zajtra zacinam s cajom a ked mi ho 2 hodiny nevyzvracia, tak dam tu ryzovu kasu...
@weirdo dakujem napisem...idem kukat
@anjelicek26 a tvoj tatino aj predava?...lebo ja by som isla kupit, ked je dobry zdroj....
@zojec - dakujem
Inac asi si toto citala, ale pre istotu:
http://dojcenie.wordpress.com/2010/02/07/prikrm...
@zzz - vajicka, aj kacky, aj sliepky, len si treba "objednat" dopredu, on si ich chova od kuriatka, aby vedel, kolko potrebuje kvociek 🙂 On to ma ako hobby, rozdava kamaratom za dost symbolicky peniaztek 🙂
@zojec
ty si moj clovek 😉
aj aj pediatri odporuaju zvykat babatko na domacu stravu(samozrejme ze bez soli,cukru...zo zaciatku).Ja mam v zasobe nejake hotove prikrmy z obchodu-ak niekam pojdeme,tak len hodim to tasky.V obchode som si kupila take mini plastove nadobky pre babatka-vojde tam tipujem do kazdej prikrm na 1 obedik.
Dnes som uvarila zemiak,mrkvu,brokolicu a karfiol(z mrazenej zeleninky) a Šimi mal na obed +2 davky som hned supla do mrazaka
no moj vymyslal rano, ale to akurat o 6,00 som si dala malehu uz k sebe, napapal sa a uz sa mi ho nechcelo prekladat, tak som ho nechala pri nas, v noci sa aj tak budil na zubky natreli sme a spal dalej a moj mm sikulko dostal chute, ale kedze mu maly zavadzal, tak ho zobudil ako ho posuval dalej, tak mu vravim, nic nebude, zobudil si maleho, mna si nastval a teda pozerat sa na nas nemusi a teda nic nebolo 🙂
@weirdo jasne, chapem...u nas to iste, ked ju uspavam, tak ma drzi za ruky ako kliest, hladka ma, no uzasne. 😵 len to nocne budenie by som chcela poriesit, keby sa budievala len 1-2x, ako sa jej parkrat zadarilo, tak viem, ze sa to da aj u mojej certici, len musim prist na tu fintu! 😀
@weirdo ano citala.. annag je inak zastanca maska 6x denne, aspon tak som sa docitala v inom jej clanku.. ale prave o tom to je, co pise.. treba si to nastudovat... ale je aj tu na MK tema, kde chodim a kde si vymiename rady a skusenosti... davame recepty.. su tam mamicky uz velkych deti a vychovane boli bez maska.. nikdy im nic nechybalo.. takze urcite sa to da 😉 horsi bude tlak rodiny... myslim,ze akonahle sa moje dieta dostane do opatery k starej mame tak bude ozuvat maso len taky fukot 😠 je to velke odhodlanie tak vychovavat dieta.. ale chvalabohu uz sa o tom zacina trosku viac vraviet, a ludia nie su tak striktne proti.... ono to nieco do seba urcite ma 😉
baby vy co pisete ako draci?? ved nestiham citat a nie este aj reagovat! 😀
@zojec - uplne bez mäska? To sa mi zda hodne narocne, ako to budete riesit na dovolenkach ci mimo domu? Taka pestra a hodnotna strava sa tazko zhana... ja si tiez nemyslim, ze je potrebne mäsko 6x do tyzdna, zda sa mi to prehnane, vsak to je vec, co zahniva najviac v crievkach, maly dostava trosku primiesanej melasy a cucoriedkovu vyzivu, to mu tiez da dost zeleza... neni to len o mäsku... aj ked mu chuti...
Hihi baby dam tatinovi vediet, ze moze chovat hydiny do aleluja 🙂 Ono uz len tie vajicka, maju uuuuzasnu az orandzovu farbu, kedze zeru vonku travu, behaju kade chcu, inak ich dokrmuje len psenicou a kukuricou a zvyskami z kuchyne... ryza, zemiaky, zeleninka...
@desmodka no malému to ide už úplne stiahnuť. Ja som mu to nerobila lebo kúpanie má na starosti tatinko a jedného dňa ma zavolal , že už mu to ide. Ale tak kvôli hygiene je to dobré . Ale určite nerobiť nič násilím , len pokial to ide.Mne doktorka tiež vravela , že do dvoch rokov nič nerobiť , takže máte čas

@ellysa moj pravidelen zaspava kym ulozim malu na gauci v obyvacke... kazdy bozi vecer... sex to je bieda u nas.. minule som mala fakt chut, vsetko bolo ok, kym do mna nevosiel.. som myslela ze umriem do bolesti. a to som rodila cisarskym. ze by mi uz zarastala? 😀