Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@etuska - ze cokoladu fuha, ja som na nu alergicka, Saska sa tiez casto vyhadze, takze dostava straaasne vynimocne a vzdy je to na nej vidno :( Takze u nas doma take nieco nenajdes...
No a drahy to vravi tiez, ze keby nieco, nejako vychovame, miesta mame este dost 🙂 Len mna by svihlo tri malinke deti, o 5-10 rokov by som nic nepovedala...
@ellysa davaju, sak neboj jak sa tam hned navtierkam 🙂 🙂 mne kubo nemrci, iba ked sa ho snazim skor uspat ako si to on zela... vtedy take vyvrtky hadze... inak on v kuse nieco vymysla...
@anjelicek26 ved aj sa snazim mu ju robit doma, ked bol mensi tak drzal, ale teraz eeeee, tak mozno ked ho bude cudyia zenska masirovat...
@bzucinka2 cez den tiez nespi, nema to otocene, s dokym to riesim od troch mesiacov, vtedy u to bolo vtipne, teraz sa mu to nelubi ze tak malo spi, dal nam homeopatika, ze mame skusit, ale ked on rastie (10,3kg, 74cm) pekne, nevidno na nom zeby mu nieco chybalo, aj je ciperny
@chani to je diabol, aj teraz sa mi smeje do oci ked ho chcem uspat ☹
@tintinka1 uplne?? fiha..
@bealondyn - my stale papame tie od 4. mesiaca a aj v tych je niekedy jogurt, paradajky, zeler. Treba riadne citat zlozenie. Som dneska objednavala z boots, lebo maju 7 za 3,50, tak som sa riadne nacitala, kym som sa dostala na svojich 77 vyziv 😅
@anjelicek26 jasne, jedna hranolka je ok a potom jej ich bude kupovat kazdy tyzden, ze vej jej chutia! 😠 poznam chlapov...som mu povedala, nech na to rychlo zabudne, staci, ze jej dava toasty s vegemite.
@etuska kukucervy su kukuricne chrumky neochutene a tusim vsetky deti ich tu lubia (myslim tu na konovi 😀 ), pekne sa rozpustia v pusinke, mala je nadsena, ze sa moze sama krmit, ona to zboznuje. 😵
@desmodka - ked bola Sasenka mala, chodievali sme na kurz, tak to mam celkom zmaknute a maly si to uziva. Nastastie je Max vegetak a uziva si to uz od malinkata...
@anjelicek26 juuj to som nereagovala na vase hranolkovanie na letisku 😅 kym napisem prispevok, tak vy napiseteaj stranu...
@bealondyn - ako sa to presne vola? Daju sa aj tu objednat? Ja v tejto nasej ritke ani ziaden polsky shop nemam... a kukucervy su super, lebo sa rozpustia, neodkusne si kusok, nema sa tym ako pridrhnut...
No a toasty, my mame nastastie pekaren na chlebik, tak ma maly domaci chlieb, aspon nieco 😉
@bealondyn
presne-aj ja som sa divila co vsetko v tych kupovanych prikrmoch je 😕
parkrat sme mali Cow and Gate(ale asi este mrknem Hipp)-to je tusim svajciarska vyroba,ci? 😕
ale kym nechodim do prace,tak vacsinou chcem davat domacu stravu-ved to je za chvilku popri inom vareni hotove a hlavne viem co do toho davam
@anjelicek26 ved aj ja jej obcas kupim tie od 4.mesiaca, vzdy citam zlozenie. my totiz tiez zaciname patrit do tej skupiny papkacov, ze radsej z obchodu ako od maminy. 🙄
@etuska - u nas najviac boduju Organix vyzivky, teda napriklad kuriatko+ryza+jablko, toho by zozral velaaaa, ide sa za tym potrhat... HIPP-ky mavame prevazne ovocne, alebo len cisto zemiacik/mrkvicka ci mrkvicka. Mäsko mu ku tomu davam kusky do pusy, tak to ma pan rad 😅 Ale bez celoteloveho brindaku si to neviem predstavit 😀
@bealondyn
@anjelicek26
@chani
ja som Miške ako babatku stale varila podla receptikov z Mama a ja 😀
Tekvicu uz nasi drobci mozu,ze? 😕
lebo mam nejaku v mrazaku od halloweenu 😀 tak by som uvarila nam privarok a Šimimu to tiez supla na skusku 😵
tak som este tu.. pracka nie a nie doprat :( inak dnes sme riadne spisovatelky 😀
@bealondyn ja som minule nasla Hippku ze spenat s ryzou a smotanou.. smotana 3% , vhodne od 4 mesiacov.. no povedzte mi, naco tam tu smotanu dali!! inak my sme tiez este kukuricne ani spaldove trubky neskusali.. musim kupit 🙂 aj moj mm to lubi.. minule tu boli nejake deti a skoro im to vsetko vyzral 😀
@anjelicek26 nemyslim, ze by sa dali objednat, mali sice tusim 3 druhy, ale vsetko polske, v takom malom obchodiku, ziadne Tesco ani nic podobne. tie co som ja zobrala sa volaju Tygryski od TBM snacks.
baby este som sa chcela opytat, ci detom sterilizujete flasky? 😕 mala uz pije vodicku a obcas cajik, najradsej sice z pohara s naustkom, ale tak von beriem flasku. staci poriadne umyt v horucej vode nie?
@bealondyn ja sterilizujem len keď kúpim alebo je chorá. inak len umývam v horúcej vode.
som inak dnes malemu dala prvykrat do ryzovej kase ovocnu vyzivku hruskovu, no nepytajte sa co robil, som nestihala naberat tak rychlo ako on usta otvaral , 150 ml len taky fukot nastal a bol by aj viac ale tak som sa bala aby mu spatne nebolo tak som mu uz len cucnut dala. ale keby mu dam vyzivku samu tak by ho striassalo ako pri elektrosokoch pampuch jeden 🙂
http://www.astevia.sk/kukuricne-chrumky-nesolen... toto je ten vas kukucerv??? 😕
@bealondyn nesterilizujem, ani som to poriadne nikdy nerobila 😅
@etuska tekvica aj cuketa sa moze

@etuska no k tomu sa ani nejdem vyjadrovat, ako anglicania krmia svoje deti, potom tak aj vyzeraju, chudatka. ☹ dnes som pozerala vyzivky, na ktorych je, ze sa mozu od 7.mesiaca a obsahovali: paradajky, zeler, cibulu, ananas, vajcia (nie len zltko), korenie a ine "vychytavky"! 😠 😠 😠