icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
5. jan 2011

a baby idem Oli pochváliť, koľko má rozumu, našla moju gumku do vlasov na zemi a stále si ju dávala akoby na hlavičku a rukou si chytala svoju gumku v copíku, myslíte, že pochopila, že je to to isté a že to patrí do vláskov?

mici111
5. jan 2011

@bealondyn alee babyyyyyy, co mate furt s tym auparkom???? 😀 ja tam nechodim vobec casto..naposledy som tam bola len teraz na vypredajoch a predtym na nasom stretku 🙂

desmodka
5. jan 2011

@anjelicek26 nesranduj, do 2,5 roka??? tolko ho kojit urcite nebudem

ahojte, nasa noc.. zaspal 23:36 a vstal,,. pozor!!! 2:16... nechapala som, ale co nasledovalo potom... katastrofa, kazdych 15-30 min, bol hore 😠
...tak dnes som ho chcela śkusit uspat hned ako da signal, tak rano sa mi to podarilo, dal signal, prsko a hajde von - zaspal, no a poobede dal signal dalsie dve hodiny som sa ho potom snazila uspat 😖 .. zaspal mi o 17 aj to tu spi na mne...
@bealondyn ja som to vravela ze sa lepia... som si kupila dnes pre seba a lepia sa...

lenocka84
5. jan 2011

@bealondyn jeeeej no super, ak sa bude dat radi sa s Patkom pridame k @mici111

chani
5. jan 2011

@desmodka no nam sa zatial ani raz nestalo ze by sa tym Petko drhol, ono sa to trosku lepi, ale papa to len s dozorom, aby sa mu nezadarilo velky kkus odondiet, takze zatial f poho. mne sa to tiez moc nelepi

mici111
5. jan 2011

@riska
@bealondyn aj jaaa, aj jaaaa 😀 pojdem s vami krmit labute 🙂

lenocka84
5. jan 2011

@mici111 @bealondyn

vobec ju neciiitaj, klame az ma pismenka palia
ze nechodi do auparku, sme tam pravidelne min 1x do tyzdna boli kym sme nezacali chodit k sebe domov, na striedacku!!!
no fuuj fuuj mica ze sa nehanbiiiis

bealondyn
5. jan 2011

@lenocka84 ved mne je to jasne 😉 😀 ale ja ked som v BA, tak tam som tiez min 2x do tyzdna lebo ako som uz spominala, chodim tam za byvalymi kolegovcami, malu ukazat vsetkym. 🙂
tak letenka kupena, dofrcime 10.2 a do 14.3. jupiiiii, tak snad postretame co najviac mamiciek a junovcatiek. 😵

mici111
5. jan 2011

@lenocka84 😀 😀 😀 😀 ale kdezeeeeeeeeeeeee!!!!!

lenocka84
5. jan 2011

@bealondyn no sak keby sa podarilo urobime velke stretko akko pred mikulasom a dobre bude

lenocka84
5. jan 2011

@mici111 jasneeeeeeeeeee

mici111
5. jan 2011

@bealondyn juchuuuu, tak sa urcite ozvi!!! dame stretka 🙂

weirdo
5. jan 2011

@monky1 - no budem to musiet takto poriesit 😔
@chani - jaj tak. No lebo viem, ze sa da aj z ryzovych vlociek, chystam sa kupit, tak ze ako ich spracovat ... kujem 🙂

bakatuska
5. jan 2011

baby jej ale sa mate s tym stretkom aj ja chcem 😉 len byvam daleeeej takze nic

@bealondyn
@anjelicek26 nemate skusenost s nejakym praskom na dasienka pre deti?

anjelicek26
5. jan 2011

@bakatuska - u nas najviac pomaha kustik ladu zamotany vo vreckovke previazanej gumickou, to ma straaasne rad, aj mu to pomaha, geliky co ja viem, jasne, umrtvuju a zmiernuju to, ale to iste robi MM...

@desmodka - tolko som ani ja kojit neplanovala, no ale akosi to tak vypalilo... do roka na poziadanie, do 1,5 roka v noci a este pred obednym spankom a od 1,5 roka v noci uz len... aj vecer uz zaspavala bez MM... takze sme stale uberali... ale ona bola neskutocny zavislak. Preto to chcem do roka ukoncit, lebo neskor to neni uz len o jedle, je to strasne namotane na psychiku dietata...

monky1
5. jan 2011

pozeram, ze tu riesite vecerne kase a kukucervy, hehe ..... aj nasa je za tym besna, len skoda, ze sa to tak strasne lepi na ruky a kade tade 😀 😀 😀 .... ale tak ko zabavka je to dobre 😀

Ela ma dnes 7 mesiacov a slavnostne sme dali prvykrat banan
hrusku, jablcko a sus. slivku uz je dlhsie, ale s bananom som chcela pockat
a tiez sme dnes skusili ryzove vlocky - tieto http://pangamin.cz/sk/tribox-300.php , zmiesala som jej ich s bananom a vysledok fantastickyyyy
len neviem, kolko a v akom mnozstve vody mam varit ...... mate to niekto??? @zojec , hm???

@bakatuska praskom????????? ja som kupila klincekovu silicu, ale teda to vam je des, bleeeee, malu az vykrucalo 😀

@anjelicek - ale som sa zasmiala, ked si sa pytala, ze ako spi, ked S NIIIIIIIM spi manzel a ci som MU neskusala natriet dasienka gelom ..... pripominam, ze my mame Elu 😀 😀 😀 ... a mm s nou neskusal spat a gel nepomaha

ameanda
5. jan 2011

@zojec
dnes som bola v kaufosi a hladala tie BIO potraviny
nasla som bez problemov aj som co to nakupila
akurat pri spaldovych cestovinach som premyslala, ci to maly uz moze alebo nie a myslim, ze moze 🙂
inac fajn receptus, urcite skoro vyskusame, kedze sme si tie pohankove vlocky dnes zabezpecili

ellysa
5. jan 2011

inak čo sa týka kukučervov, ryžové sa nelepia ostatné hej

bakatuska
5. jan 2011

@monky1 jej tak velka gratulacia k 7 mesiacikom cmuk
a hej nejaky prasok len neviem ani ja presne o co sa jedna 😉
pridavam foto Dominika ako som ho predchvilou nasla ....zasa sa sam postavil...zajtra uz musime urcite znizit postielku 😀

riska
5. jan 2011

@lenocka84 😀 😀 😀
@mici111, ty sama si povedala, že aupark moj druhý domov - tak toho sa už nezbavíš 😀 😀

ellysa
5. jan 2011

@bakatuska jemine šikuliak malý , myslím, že viem, kto bude prvý chodiť 😀 😀

riska
5. jan 2011

@bakatuska, wauuuu...ten je ale šikovnýýýýýýý 😉

bakatuska
5. jan 2011

@ameanda a kde si to v kauflande nasla? hlavne tie pohankove vlocky?

ellysa
5. jan 2011

baby netušíte náhodou, či bude zajtra otvorený Brendon?

riska
5. jan 2011

@ellysa, dnes v hainburgu bola tušim polka blavy, normalne soom prekvapená bola, že čô tô 😕

riska
5. jan 2011

@ellysa, podla mna by mal byť 😉

mici111
5. jan 2011

@bakatuska teeeda, suuper 🙂 aky je podareny..no veru, aby vam neprekoprcol z postielky..

mici111
5. jan 2011

@riska no ved to ☹ to bolo zo srandy.. 😀 😀

monky1
5. jan 2011

@bakatuska dakujem krasne 😵 😵
a nestacim sa cudovat - nasa ani len sediet nevie 😀 😀

mici111
5. jan 2011

@ellysa hmmm, netusim..ved skus tam cinknut zajtra..na stranke maju urcite aj telefon..co idete nakupovat?? ja sa tam chystam na kocik 😵