Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 nesranduj, do 2,5 roka??? tolko ho kojit urcite nebudem
ahojte, nasa noc.. zaspal 23:36 a vstal,,. pozor!!! 2:16... nechapala som, ale co nasledovalo potom... katastrofa, kazdych 15-30 min, bol hore 😠
...tak dnes som ho chcela śkusit uspat hned ako da signal, tak rano sa mi to podarilo, dal signal, prsko a hajde von - zaspal, no a poobede dal signal dalsie dve hodiny som sa ho potom snazila uspat 😖 .. zaspal mi o 17 aj to tu spi na mne...
@bealondyn ja som to vravela ze sa lepia... som si kupila dnes pre seba a lepia sa...
@lenocka84 ved mne je to jasne 😉 😀 ale ja ked som v BA, tak tam som tiez min 2x do tyzdna lebo ako som uz spominala, chodim tam za byvalymi kolegovcami, malu ukazat vsetkym. 🙂
tak letenka kupena, dofrcime 10.2 a do 14.3. jupiiiii, tak snad postretame co najviac mamiciek a junovcatiek. 😵
baby jej ale sa mate s tym stretkom aj ja chcem 😉 len byvam daleeeej takze nic
@bealondyn
@anjelicek26 nemate skusenost s nejakym praskom na dasienka pre deti?
@bakatuska - u nas najviac pomaha kustik ladu zamotany vo vreckovke previazanej gumickou, to ma straaasne rad, aj mu to pomaha, geliky co ja viem, jasne, umrtvuju a zmiernuju to, ale to iste robi MM...
@desmodka - tolko som ani ja kojit neplanovala, no ale akosi to tak vypalilo... do roka na poziadanie, do 1,5 roka v noci a este pred obednym spankom a od 1,5 roka v noci uz len... aj vecer uz zaspavala bez MM... takze sme stale uberali... ale ona bola neskutocny zavislak. Preto to chcem do roka ukoncit, lebo neskor to neni uz len o jedle, je to strasne namotane na psychiku dietata...
pozeram, ze tu riesite vecerne kase a kukucervy, hehe ..... aj nasa je za tym besna, len skoda, ze sa to tak strasne lepi na ruky a kade tade 😀 😀 😀 .... ale tak ko zabavka je to dobre 😀
Ela ma dnes 7 mesiacov a slavnostne sme dali prvykrat banan
hrusku, jablcko a sus. slivku uz je dlhsie, ale s bananom som chcela pockat
a tiez sme dnes skusili ryzove vlocky - tieto http://pangamin.cz/sk/tribox-300.php , zmiesala som jej ich s bananom a vysledok fantastickyyyy
len neviem, kolko a v akom mnozstve vody mam varit ...... mate to niekto??? @zojec , hm???
@bakatuska praskom????????? ja som kupila klincekovu silicu, ale teda to vam je des, bleeeee, malu az vykrucalo 😀
@anjelicek - ale som sa zasmiala, ked si sa pytala, ze ako spi, ked S NIIIIIIIM spi manzel a ci som MU neskusala natriet dasienka gelom ..... pripominam, ze my mame Elu 😀 😀 😀 ... a mm s nou neskusal spat a gel nepomaha
@zojec
dnes som bola v kaufosi a hladala tie BIO potraviny
nasla som bez problemov aj som co to nakupila
akurat pri spaldovych cestovinach som premyslala, ci to maly uz moze alebo nie a myslim, ze moze 🙂
inac fajn receptus, urcite skoro vyskusame, kedze sme si tie pohankove vlocky dnes zabezpecili

a baby idem Oli pochváliť, koľko má rozumu, našla moju gumku do vlasov na zemi a stále si ju dávala akoby na hlavičku a rukou si chytala svoju gumku v copíku, myslíte, že pochopila, že je to to isté a že to patrí do vláskov?