Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26
@ellysa
no Slovensko nase mile..., fakt je to o celych generaciach, nez sa zmeni postoj
a tie prechody... to je kapitola sama, mna minule jeden idiot, co mysickoval skoro zvalcoval aj s kocikom, tu si musim davat sakra pozor, nez vobec vojdem na prechod, je to smutne a otrasne, ale bohuzial je to fakt
chcete moju pikosku z autobusu? tehotna cca 36tt neprehliadnutelne brucho - zaciatok juna takze ziadna bunda kde by sa schovalo, ruksak na chrbte, ninka za ruku a pod pazuchou plastova motorka, v autobuse sa nikto nenasiel kto by zdvihol svoj cteny zadok a pustil ci mna ci malu sadnut, tak som jedneho mladeho muza vyzvala ci by nebol taky laskavy a neuvolnil miesto, a mlady panko mi s kludom anglicana povedal ze to by on musel drzat v ruke tazky notebook, ste mali vidiet aky bordel som tam narobila, ale hlavne ze cely cas ludia nadavali na mna ze co som sa do toho chudacika mladenca pustila 😠
baby a v nasom meste vas do niektorych obchodov s kocikom ani nepustia a pritom sa tam ten kocik v pohode zmesti a ked som si dala kocik dovnutra tak predavacka po mne zhukla ze tu je zakaz s kocikom a ja jej hovorim a to tam mam nechat vonku deti same a ked sa stratia alebo mi ich niekto ukradne tak potom co... tak potom ze dobre ale nech sa poponahlam lebo tam budem s kocikom zavadzat
uz to tu funguje?? ved budem mat abstaaaak! 😀 😝
no a vy uz vsetky spite, tak nic. 😕 ja som dnes uspavala malu 2,5 hodiny!!! 😠 ja neviem, co jej bolo, ani moc neplakala, ale proste nevedela zaspat a len co som sa pohla prec, tak zacala mrncat. ale vecer nedostala kasu, lebo som zabudla dokupit, zeby to bolo tym?? cuckala teda statocne, mozno jej to nestacilo...
@babulina
@bakatuska no nemam slov! to je vrchol uplny, ale tak skoro sa to asi nezmeni, to je v ludoch na SK zakorenene, takyto pristup, teda vo vacsine. ☹
dobre ranko dievcata 🙂 dalsi clanok k zhliadnutiu : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok... 😉 pekny dnik.. dnes mam aupaira, tak idem nieco robit 😀
Ahojte babulky, bre ranecko, u nas deees, sice nos spal pekne - no len do stvrtej, odvtedy mrncanie, slzy, rev ☹ Dali sme aj gelik na dasienka a prt to pomohlo... Potom po siestej zalomil a o pol deviatej som ho budila, aby sme Sasku odviezli. No unavena som ako kon. Obedny spanok to isti 😅 Maly odmieta od vcera obeda zas prikrm, len stale chrusta nieco, jablko, hrusku, nektarinku dnes dostal, vsak nemoze stale to iste jest... to je jedina vec, pri ktorej otvori usta. Ach jaj... cele rano bol nacecnuty, dve hodiny, ak som mu dala prso z ust, tak reval a to doslova. Mal aj trosku teplotu, ma aj sople, BLBE ZUBY grrrrr.
@bakatuska dakujem silica je taka vodicka 🙂
@anjelicek26 tak to si este dobre pochodila 🙂
este ze som zatial nemala negativnu skusenost v ziadnom obchode. ked som mhd naposledy cestovala tak ma panacik aj sadnut pustil, ale tak ja som mhd vyzivala vzdy len koli praci ked som sa raaz za tyzden musela dostat z jednej pobocky do druhej a o tom case nebyvalo mhd moc plne, nastastie, bud a vzdy naslo volne alebo ma vzdy dakto pustil.
u nas noc klasika na prtku kazde 2 hodiny mi sklbal tricko
vcera sa hral prvy krat na partizana, frcal jak raketa a dnes rano tiez 🙂 vcera sa dal aj na styri, ale sa len rozkyval a supol dopredu ako ryba na suchu, ale na styri sa dava uplne krasne vseobecne, len este sa nevie posunut takto, len hodit , posunut sa mu podarilo len raz minuly tyzden ale to asik bola skor nahoda 🙂
Nejake od nas
papkame dnes rano
kupkanie vcera vecer
@chani - maly je sikulko, my zaciname len teraz rackovat dozadu 🙂 Dopredu sa to tiez snad naucime, na styroch sme este neboli 😅
@anjelicek26 maxik je podareny 😵 ako sa tesi z vodicky 🙂
inak aj u nas dnesna noc desnaaa..ja som zaspala az o pol druhej 😠 a o 5.45 som bola definitivne hore..medzitym bola mala 2x hore..takze som spala mozno 3 hodky.. 😠 😠 😠 inak netusim, preco sa mi nedalo zaspat..som bola taaak unavenal, mozno z toho..a potom som uz mala nervy sama na seba, ze neviem zaspat..brrrr, dufam, ze dnesna noc bude lepsia..
@anjelicek26 inak, Sara take roztlacene jablko vobec nechce, ale ked jej dam tak ako ty Maxovi, tak to zuzle jedna radost 😕 tak asi skusim davat tak uz...
@mici111 - Maxovi je tiez jablko ked mu ho dam napr. do kase ryzovej prilis kysle, ale takto ho miluje, aj hrusku, aj nektarinku, aj slivku. Myslim, ze toho celkom dost aj spapa, kazdopadne sa ho da tym krasne zabavit, ked my napr. veceriame 😅
@anjelicek26 - super, tak už bude hryzkať , my máme spodné dva, ale minule ma uhryzla do prsta až do krvi 😝
všetci si užívajú voľno s rodinami , ja som chcela ísť von, ale fúka, včera aspoň slniečko svietilo, aj keď kosa bola strašná - aj som na to doplatila, malá mi včera zaspala v kočíku, tak som s ňou ešte krúžila po ulici ale tak ma prefúklo, že dnes ma bolia priedušky, večer si napustím vaňu, fajný kúpelík si dám čo by čo bolo 😵
@miculienka - u nas neni volno 🙄
@anjelicek26 - tak, a teraz sa nudíš, lebo tu nikoho nie je, ja akurát využívam chvíľku voľna, mm zobral malú k babke a ja si zatiaľ netujem a vychutnávam čajík 😵 , kukla som Maxa ako pláva, šikovník , ako sa tam otočil , musím už aj ja niekedy vyskúšať veľkú vaňu s Pajuľou , uvidíme , či sa jej zapáči
@miculienka - no maly spi, ja mam svoje cappucino, a nikde nikoho, toto sa nerobiii 😀 Pojdem asi balit kocik, zajtra dojdu po neho... to bude zahul... korbicku, sportak, autosedacku a prislusenstvo nejako rozumne zabalit ach jaj, som si na seba uplietla bic, no co uz 😅
Max je uz dlhsie vo velkej vani, robi nam potopu v kupelni, ked tak spliecha 😀
ahojte 🙂
jej žienky, vy už predávate kočíky? My sme ešte spokojne vo vaničke aj s fusakom... včera som skúsila malého napratať do športovej časti a to ste mali vidieť tú zlosť 😖 On ani vaničku veľmi neobľubuje, tak mám obavu, že budeme patriť k tým, ktorí tlačia prázdny kočík.... 😅
@anjelicek26 - si ho predala ?
@piacere - my máme tiež ešte pôvodný, už bez vaničky , ale má kopu iných nastavení , takže pohoďka aj s týmto, tu po dedine to stačí a v tom snehu čo tu je potrebujem zatiaľ tento môj robusťák
@miculienka - no hej, drahy mi zatrhol stvrty kocik, tak som musela jeden dat prec 😅
@piacere - ja som tento pouzivala len mesiac, a to som ho kupila novy s komplet vsetkym, aj s autosedackou, ani tu sme nepouzivali, proste je moc veliky... a na co mi zbytocne bude zaberat miesto v garazi, no nie?
@anjelicek26 tak to áno 🙂
ináč... naše zubadliská 😀
@piacere - jej tak to uz mate riadne tesaky, to u nas este chvilu potrva 😅 Ale najdolezitejsie je sa prerazta, potom uz ich to tak neboli 😉
Vies, ze som sa pri Saske straasne bala, ze jej ostanu take zubky s velkou medzerou, a ze bude divnaaa 😅 😅 😅 Sa teraz sama na sebe smejem, lebo som kvoli tomu sla s nou k zubarke, ci je to normalne 😀 😀 Ked mala vsetky zubky, medzera sa uuuplne stiahla, ziadnu nema.. ale vtedy, ta panika 😅 😅 😅
@anjelicek26 😀 ja som sa smiala, že si môže medzi horné jednotky odkladať cumlík 😀 ale aj ja som mala takúto štrbinu, keď som bola malá a teraz je to OK 🙂

@zojec ,hej hej a keď mali 8-9 mesiacou,tak krásne ukázali na nočníček 🙂
@anjelicek26 ,hehe...dobre si spravila 🙂
ale zase je aj to pravda,že som robila na reklamačnom v kauflande,ešte pred dvoma rokmi a nemohla som za nič a tí neinteligentný jedinci namiesto toho,aby napísali sťažnosť,alebo spísali formulár na vrátenie peňazí,tak mi najskôr vinadali do sliepok,do mladých hlúpich pipek a ešte aj vulgárne koľko krát...takže ja to poznám z oboch strán
arogantné predavačky,to hej,ale sú aj povýšenecký tupý zákaznici...ľudia sú rôznorodý
@ameanda ,tak toho sa ja nebojím...môj postoj k mamičkám,aj starým ľuďom sa celkovo zmenil a myslím,že natrvalo...bola som riadne poučená na vlastnej koži