Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@piacere - Saske sa ta medzera stiahla, ked jej vyrastli ostatne zubky, ked mala 1,5 roka uz urcite ziadna medzera nebola. Ale okolo roka, fuuu, este tak na dva milimetre 😅
@miculienka 😅 malý už má horné aj dolné jednotky takéto "obrovské" 😅 a horné dvojky sú už naliate 😕
@anjelicek26 diky, hej on je jak taky hbity panter sikovny, dozadu sme frcali zhruba pred mesiacom 🙂 a uz skoro tyzden a pol sa dava na 4, len sa este tak nevie hybat, ale ratam, ze to dlho nepotrva. len zubkom sa moc nechce 🙂
@anjelicek26 Max je aky sikovny plavec 🙂
Ahojte kočky, davno som tu nebola, ved nestiham...
Danko konecne lepsie spava, budi sa cca 3-4x za noc, co je velky pokrok....zuby stale nic, len velke napuchnutne dasna....
@ellysa - Eli, konecne som dostrikovala tu vesticku, pozri....
Pridavam fotku nasho stvornozkovania, novej vesticky a video nasho blabotania 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=tO4zJbrOvao@anjelicek26 perfektný je Maxík 🙂 nemá chybu v tej vani 🙂
Ahojte babule 🙂
Naša včerajšia noc, každe 2 hodinky na prsku ☹ , idu nam zuby horne asi to bude s toho 😖
Ahojte, neviete nieco poradit - Max je riadne zachripnuty, teplotu, ani sopliky nema. Dakujem.
@mojalili Danko je rozkosny.
@anjelicek26 A ty si sa kedysi stazovala na pohybovu zdatnost Maxika? Aky je sikovny. Uz aj moj sa pretaca-aky uspech 😀
@anjelicek26 ahoj, kukala som si video ako sa ti maly čvachce a chcem sa opytať či mu nevadi vodička na uška, bo ja som sa zatial snažila vyhybať tomu aby mu behla do ušiek voda aby nechytil zapal len ked on by sa nam uz chcel tiež takto čvachtať...mu ich pak čistiš?
@anjelicek26 Fíííííha, ja som myslela, ze zubky vylezaju odspodu....(to ma len tak napadlo).....my to mame tiez veeeeeeelmi napuchnute ani dotknut sa toho....tak idem pozriet, ci my nemame nieco take, ved uz 2 dni reve a reve a reve.....INAK GRATULUJEM 🙂
@matkaasebko - no moje obe deturence sa takto kupu od 3 mesiacov a uska im vzdy len utriem uterakom a je to v pohode, len ich treba proste vysusit. Ziadne vatove tycinky, nic, lebo tym len zasunies vlhkost do vnutra. On to miluje, to, ze nema vodu chlipat pochopil relativne rychlo a vie sa tam vyblbnut, ze kupelnu skoro vytopi (a to my mame v kupelni koberec 🙄 )
@niga - no myslim, ze väcsina deticiek je tu este stale na mile popredu pred nasim Maxom, ale teda fakt, minuly tyzden sa naucil otacat aj opacne, zacal sa "mierne" plazit dozadu, zdviha ritusu a vyrovava ruky, tak uvidime, co z toho bude. Prvy raz, co ma o pohyb skutocny zaujem.
@mojalili - na tej fotke z vestickou sa Danko neskutocne podoba na Lili 😵
@anjelicek26 podobaju sa veru 🙂 aj povahovo 🙂 Inak tu vestu - moja prvotina, neskutocne som ja blba, zacnem tym najtazsim vzorom 🙂
@mojalili - no jednotky hej, ale dvojky (???) mozno zboku, co ja viem, len mal dierku v dasienku a dnes je tam jasne citit spicka zuba, tak to asi aj zub bude 🙂 No som fakt zvedava... ja som si aj myslela, ze su na rade horne jednotky a ejha, ze dvojka. Pan chce byt za exota 🙄 Ale podla mna idu vsetky naraz, asi tam mal najtensie to dasienko, tak vysiel skor..
@mojalili - no musis si vraviet, ze ked si zvladla toto, ten zvysok uz bude lahunke pre teba 🙂
Maly mi asi zaspi potvorka, to sa mi nehodi jaj, je moc skoro... este sme ani nevecerali... a ja robim kacku a zemiakovu kasu, zeleninku, to by hadam papal, keby mu davam kusky do pusy... dnes mal fakt len trosku jablk, co si sam nakusal a inak MM. My teda za tento mesiac urcite moc nepriberieme, zajtra ho budem vazit. Hlavne, nech nechudne 😖
@mojalili ty brďo to si ako ten vzor štrikovala, ja sa tak na hladko, obratko zmôžem, teraz štrikujem svetrík, ale mám ešte len chrbát a jedno polku predku a nie a nie sa k tomu dostať
dnes sme boli celý deň von, teda na nákupoch a potom na návšteve, kúpili sme tú prilbičku a objednali sedátko do vane, to DVD spievankovo, výpredaje v eurovei nič moc, v mothercare som kúpila tričká, inak nič, next otras, len tá Viedeň to istí...dúfam...
a dnes som sa stala úspešne predajcom jednej spoločnosti, chcem si trochu privyrobiť pri materskej, dúfam teda že za chvíľu manažérkou 😀
a inak všetky fotečky a videjká krásne, sa neviem na tie naše deti vynadívať
@bakatuska Odkial ta vyhodili (takmer)? Mne toto iste povedala v Snehurke - nite a bavlny kde sa predavaju...
@piacere Ako pozeram, tak fakt tie jednotky nejdu od spodu (myslim z roh dasna), ale zvrchu trosku....no ja som z toho jelen....
Teraz som sa pozrela, ked som jemne to cervene dasno napuchnute zatlacila, tak sa tam belel zub...takze na spadnutie...ale uz dobry tyzden aj viac... 😒
caute baby, my sme sa dnes flakali, boli sme u kamosky konecne pozriet kamaratov nasich malickych, takze mala toho moc nenaspala a ani papat poriadne nechcela. potom mi vecer spraskala 100ml kase, idem ju akurat okupat a sup spinkat. snad to pojde rychlejsie ako vcera, ja totiz este musim dnes cvicit, mala som kusisko cokoladovej torty! 🤐
@mojalili krasna vesticka, si sikulka a Danko ako ti pekne zapozoval, strasne je tam zlaty. 🙂
@anjelicek26 Max je svetovy v tej vani, ja malu este nekupem vo velkej lebo mame v kupelke hroznu zimu, takze to oddalujem. a moja chlipe vodu z vanicky. 🙄
@ellysa tak blahozelam k novemu fleku, nech sa ti dari! 😉
@piacere super zubky, my mame len dolne 2, ale uz ma parkrat paradne kusla do prsta, au au, nastastie do prska este nie, to by som dlho rozdychavala. 😀
este sa chcem opytat, ci je tu niektora ktorej nahodou neprisiel rodicak, ja som mala dostat uz v decembri, ale nist. 😠 materska mi skoncila 2.11. zajtra tam idem volat, vsetko som im odovzdala, tak neviem kde je problem! 😕
Baby, pomoc...Max ma uz zvysenu teplotu, uz 3x zvracal (dnes mal prvy krat brokolicu), ale az po 5 hodinach od nej zvracal, potom znovu, potom som mu dala MM a znovu. Co mu mam dat? Inak je pokojny. Je zachripnuty a mierne kasle.
Diky

@piacere - fuha, to sú zubále
mm mal tiež ako decko s mliečákmi medzeru a teraz ani chýru ani slychu