icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
6. jan 2011

@julinka2787 - nas praveze uz s palcekom prestaval, aj zaspaval bez neho, ale teraz na tie zubky mu to robi dobre. Ja som fakt rada, ze ho ma. Spi dobre prerusovane, uz teraz, to zas bude noc 🙄

julinka2787
6. jan 2011

@anjelicek26 no moja asi stále rovnako... už ho má taký ožutý niekedy. aj také lyšaje suché sa jej tam spravili, tak som skúsila opäť cumlík, ale prd z toho. akurát doňho "zahryzla" a fúkala sliny popri ňom. len tak kvapčalo. cumeľ proste používať nevie. 😕 ale nevadí aspoň nemusíme potom odúčať. a s palčekom snáď prestane aj sama a ak nie, troška jej pomôžem. 😉 ja som tiež rada, že jej palček stačí. ten jej nemusím podávať a nestratí ho. 😀 😝

anjelicek26
6. jan 2011

Baby ja som si kupila kocik, drahy ma zabijeee 🤐 🤐 😅 😅 🤐 🤐 😅 😅

http://www.babyretail.co.uk/acatalog/Maxi_Cosi_...

ellysa
7. jan 2011

baby, tak len rýchlo idem pochváliť Oli, spala v kuse až do 5.00 potom mliečko a do 7.00

@anjelicek26 a čo sa stalo s concordom? 😀 😀 peknýýýýýýýýýý 😉

anjelicek26
7. jan 2011

@ellysa - tak to je parada, mne bol maly hore kazdych 20 minut, totalne upchaty nos, ani pit nevedel. Plienku ma takmer suchu chudatenko. Idem mu skusit dat flasu...

No a concord, ja som chcela tu farbu liquid a tu som nezohnala, a v tych ostatnych sa mi nejako nepaci, tento je tiez pekny, uviidime, ma tiez svoje muchy (mala strieska a dost vazi), ale to je ok, ja mam este zappika, tak mi to takto vyhovuje. Sa na neho tesim, velmi sa mi paci 🙂

Aj ked mam pocit, ze to urcite nebude nas posledny kocik 🤐

monky1
7. jan 2011

@ellysa no kraasny spanok dala ... a to len dnes??? ci sa uz to napravilo???? ........ ja mozem len snivat - nasa noc hroznaaa 😒 ... vecer zaspala a do hodiny uz mala 2 prebudenia za sebou 🙄 .... do pol noci dokopy 9x a od pol noci do rana do 6h este 20x .... teraz chuda zalomilo - dufam, ze aspon na 2 a pol hodky, lebo potrebujem kukat do diplomovky 😒

monky1
7. jan 2011

@anjelicek26 co, kocikomania??? 😀 😀 😀

monky1
7. jan 2011

@bealondyn no pozeram na malickej posl. fotku - NEODSKRIEPITELNA PODOBA .... neskutocneee, fakt 😲 🙂

monky1
7. jan 2011

@bzucinka2 mne zase radili kvapnut 2 kvapky tej silice do 2 kvapiek slnecnicoveho oleja, ale aj tak je to riadna sila - triaslo ju z toho - skusim pol lyzicky oleja a 1 kvapku 😖 ...... mrzi ma len ta fenikolva silica, ktoru som u nas nezohnala ☹ ☹ ☹

monky1
7. jan 2011

eeej, mrtvo tu 😕

mojalili
7. jan 2011

Dobré ránko kočky - ja som sa zbavila detíííí - vcera som zaviezla LILI k mojej mame na prazdniny, ved s nou nie je k vydrzaniu doma . nudi sa... a teraz som vypravila Danka na doobedie k svokre.....ja idem po obchodoch a upratat....

@anjelicek26 JA by som nebola veru uz nikdy stastna, keby sa mi deti naucili na palec....LILI ma 5 rokov a nie a nie sa to oducit.....totalny zvyk.....aj v noci, az k nam ju je pocut do izby, ako ho cuca.....hrozne je to....a ako vyzera palec? o polovicu vacsi ako ten druhy.,.... 😠 ☹ 😠 ☹

@ellysa Uzasne, co myslis, cim to je????

Danko sa tuto noc dost budil s placom, velkym bolestivym placom....a stale nic, zub nie je vonku.... 😠

ludka_r
7. jan 2011

@anjelicek26 viem, že Riško môže mať skôr zuby než Vilko, ale mňa by celkom potešilo, keby aj on mal až po roku. Vilko bol taký unikát, že sa aj doktorka čudovala, tak aj Riško by bol bezzubý bežec 😀

ludka_r
7. jan 2011

Mne Riško tiež celkom v pohode papá v noci. Tak 3-4x, ale len chvíľočku, takže je to v pohoda. A som rada, že sa budí na papanie, lebo vraj v noci deti najviac priberajú. Tak dúfam, že to aj bude na tej váhe v pondelok poznať.

bealondyn
7. jan 2011

dobre ranko, u nas noc nic moc, ale neriesim, co narobim?? 🙄

@monky1 no veru, cela mama ta moja zabka 😵 a vy stale tak zle spinkate, nech sa to rychlo zlepsi. a Hanka sa ma ako? zdravi ste? poslucha? 🙂
@mojalili ty neupratuj a pekne si radsej pospi, ked si konecne bez oboch deti. 😉
@anjelicek26 pekny kocik, napis potom aka bola draheho reakcia. 😀
@ludka_r mne sa zda, ze moja je tiez uz riadna gulka, ked tak casto v noci papa, dnes som ju chcela ist dat odvazit, ale tak leje, ze asi nejdeme. tam su len od 10-12hod. 😒

deniskateniska
7. jan 2011

dobre ranecko kocky...
tak u nas noc.. no zaspali sme v obyvacke, bo mm rano vstava do prace, a ja som bola taka unavena ze som zacala driemat tak som si ho zobrala ku sebe na bok som ho dala a ten ma zdrapil na tvar, celu ma doskriabal a potom len tak polozil rucicky a pomaly zaspaval... tak sa nam o polnoci podarilo zabuvat... a spinkal dooooooooooo tamtadadaaaaaaaaa : 4.45 😀 😀 tak som o piatej bola kompletne vyspata, akoze. fuuuuuuuuuu.. ale potom uz kazde 2 hodky hore, ale to mi nevadilo... tak o deviatej sme sa zobudili..tak som prespataaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

zojec
7. jan 2011

dobre rano dievcence 😉 vcera som trosku uhadzovala veci v komore a nasla este dve pixly Beby HA 1, nemate niekto zaujem? je tam trvanlivost do 17.9.2011 ...nech sa mi to tu nepokazi.. to by bola skoda..

anjelicek26
7. jan 2011

@bealondyn - u nas SNEZI a to riadne, som sa krasne smykla v zakrute, no mi vsetko jedno nebolo. Ale len sme treskli kolesa o obrubnik, neprekotilo nas 😕 Esteze som sla rychlostou 5 😝

Baby mne Max chudne, co s nim mam robit? Kazdy den 20 g menej, za tyzden ma -180 g ☹ Nepapa, len sa koji, aj to nie moc :(

monky1
7. jan 2011

@ludka_r boze, nesranduj, ze v noci deti najviac priberajú - ved to pri nasom prisavani sa bude ako gulka 😲

@bealondyn hej, stale tak zle, uz si zacinam zvykat ... ja mam jedno stastie, ze som zvyknuta na minimum spanku, dokazem fungovat po 4 - 5 hodinach spanku - dnes v noci som dala vseho vsudy max 2 hodky, aj to nie vcelku
... a Hanka je konecne zdrava - klop klop klop klop ... klopem o dusu ... je doma, su prazdniny, tak asi aj preto
..a dnes ide s mm k babke, pridu zajtra a kedze mm v utorok odchadza na sluzobku, malu balim a posielam na 4 dni k babke - boze, to mi bude sveta zit - ticha hlava, tichy dom 😵 😵 😵 😵 .... tak som sa rozhodla, lebo aj hanka ma cosi so spanim, budi sa v noci aj 2 -3 x, k nej ale ide mm a laha k nej a ja by som to medzi dvomi detmi tazko stihala
...a mam sancu na oddych, na cas aj pre seba, tak to vyuzijem 😅

@deniskateniska zeby cosi bolo v ovzdusi?? ty, ellysa ... mozno dnes v noci aj k nam doleti a vyspime sa, hehe

monky1
7. jan 2011

@anjelicek26 chudneee??? fuha???? nepytala si sa doktorky??? a preco nepapa, nechce???

zojec
7. jan 2011

@anjelicek26 neboj to prejde, ked prestanu zubky 😉 ved mu nic nechyba.. kebyze ho nevazis, tak ani nevies 😉 a na cestach pozor.. hlavne v UK

anjelicek26
7. jan 2011

@monky1 - bolia ho zuby = neje prikrm (neotvori usta), ma sople (neda si ani flasu a ani MM casto 😖 ) Pije fakt mizerne malo, ja musim odsavat, co to nevypije :(

Zacina aj kaslat, takze asi zajtra tak ci tak budeme musiet nabehnut k dokorke. Mu tie sople zatekaju 🙄

@zojec - najradsej by som nikam nesla, no ale Sasku som musela odviezt. Snad sa to rozpusti, kym pojdem po nu.

anjelicek26
7. jan 2011

Inak maly objavil caro cumla, hryzie ho polku dna, taka uzasna vec 😅 😅

zojec
7. jan 2011

@anjelicek26 aj moja.. ale z opacnej strany 😀 😀 😀

chani
7. jan 2011

@deniskateniska aj nas robi take veci, prisaje - pusti - odvrati hlavu a toto kol dokola, kym nezaspi, a to uz asik 3 tyzdne, tak odvcera, ak to urobi 2x za sebou, tak uz nedostane prso, chvilu sa pajedi ale potom ho to prejde a zaspi

chani
7. jan 2011

@anjelicek26 pekny kocik 🙂 ja ked som predniesla moznost kupy kocika s vacsimi kolieskami, tak mi to bolo zatrhnute ach joj

monky1
7. jan 2011

@anjelicek26 @zojec baby, nasa aj dva naraz ... ale len cez den - v noci ju cumel nezaujima - bud ho vypluje aj pol metrovym oblukom, alebo drzi v rukach aj dva naraz a FURT SA DOZADUJE PRSKA .... @deniskateniska my mame drogu - tricko, spi s nim, stale si ho prehodi na hlavu, potom dole z hlavy a zaspava ta, ze si ho da okol krku - znie to desivo - OKOLO KRKU - ale ma to ako šál, od jedneho ucha k druhemu - to namiesto macka ...a i tak nepomaha, ked sa dozaduje prska, vyhodi aj tricko 😀 😀 .. prso je prso

niekedy lutujem, ze sa neda odskrutkovat a dat jej do ruky aj na celu noc, nech si dudla, prip. vytiahnut ako vodovodnu bateriu so sprchou 😀 😀 😀 ... vytiahnem, dieta pocucka a zasuniem 😀

@anjelicek26 a kde mas sasku?? som asi necitala 😕

anjelicek26
7. jan 2011

@chani - ja mam povolene max. tri kociky, taakze, dnes jeden prijdu odviezt, tak treba doplnit povoleny stav 😉 Mrzi ma, ze som nezohnala ten concord fusion, no ale co uz... v inych farbach sa mi uz tak nepaci. Mozno ho v lete kupim v nemecku, ale tak to je zas podmienene zbavenim sa kocika, to myslim uz Max vyrastie z quinny buzz, tak to pojde 😉

chani
7. jan 2011

tak a nase noci su horsie a horsie mam ten pocit, zaspal o 19:45 1x sa zobudil o 22 s revom najvacsim, ukludnila sa len na prsku ani ruky nepomahali, potom bol hore o 1:30 a odvtedy som mala dojem, ze bol v kuse nasaty az do pol5 a furt sa metal, kopal a mrnkal o 5 zaspal o 6:20 zase pytal prso, tak som si ho posunula hore na svoj vankus a strcila mu dudel, som si povedala, prso nedostanes a basta a pridrzala ho kym neprestal vrieskat, este chvilu sa metal ale potom zaspal do pol8, o pol8 sa napapal a odgulal k muzovi, bo som zaspala a o 8 ho vzala svokra, ale uz 8:40 som bola hore. citim sa ako zdochliak ble

anjelicek26
7. jan 2011

@monky1 - mne bola Saska zavisla na prsku, miesto cumlu som bola ja 🙂 Tak som rada, ze Max ma palec 🙂 Lepsie zlozvyk, ako dieta non-stop na prsku. A uz sa toho zbavujeme 🙂 Je to coraz menej a menej.

Inak zub dnes nevysiel ziadny, len to ma este viacej navrete, ako vcera. Kolko to moze trvat ☹

Saska je v skole, od stredy uz nemaju prazdniny...

monky1
7. jan 2011

no kozicka mala spi uz 3 hodiny!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 cez den vie a v noci nie 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠