icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majjka0806
8. jan 2011

skusala som to ale mi to nejde..... tak aspon foto

mojalili
8. jan 2011

@miculienka AJ kamaratka ma pre dcerku taky nahrdelnik na prerezavanie zubkov no neviem, kde by som ho zohnala....
@monky1 Mnam sulance.....ja som dnes robila kolozvarsku kapustu a bublaninku z cernic a ribezla....konecne mam opravenu trubu.... 😉

KOCKY, U NAS DOMA JE REV A REV A REV....malemu sa konecne prerezavaju obe jednotky naraz....rano boli ciarky a teraz sa obudil s krikom - to sa neda opisat...tak snad uz sa urobili diery.... 😒

NO a ja mam taku svalovicu na nohach uo Zumby...ach jaj.....a este nieco, ideme na ples, saty mam, len nie boty....mam len krasne smotanove perlickove....tak som to vyriesila tak,ze som kupila latku na smotanovu štólu...a este aj zaclona vyjde....to som setrna manzelka, ze? Mohla som si nove boty kupit... 🙂

chani
8. jan 2011

@mojalili. super setrna zena, ja jak sa poznam asi by som nove topanky kupila heh 🙂

chuda Danko hadam sa mu uz dnes najneskor zajtra prerezu, ho to musi riadne boliet

fatimuska
8. jan 2011

@anjelicek26 iha, no tak večer skúsim, má jednu už 4 dni a v noci ho bolí cuckať, tak potom dám vedieť, ďakujem

fatimuska
8. jan 2011

@bzucinka2 no aká šikovnica

deniskateniska
8. jan 2011

@tintinka1 nas robi obcas to iste, ale ono je to asi to ze tie hracky uz pozna, najlepsie je nieco co nepozna, teraz sa mi hra z krabicou od vianocnych guli, teda nemoze to chytit tak ho to zaujima ze co to za novy matros 😀 alebo cumel do ust a daky sustavy material, alebo noviny... ale len s cumlom v ustach inak by to spapal... 😅 ale ak sa jeduje tak ma smolu, hracku nedostane..

fatimuska
8. jan 2011

pár aktuálnych, čiastočné zatmenie slniečka, najoblúbenejšia papučka, pohľad zdola🙂rev

mojalili
8. jan 2011

@anjelicek26 mas uuuzasneho chlapa... 😉 😉 😉 Moj dnes chcel ist do Ciech kupit si sportove gate na lyzovacku, tak som mu navrhla, nakolko sa mi nechcelo cestovat, nech pozreme PUMA obchod u nas....a Bingo - mali tie gate, co chcel 🙂 Paraaaada🙂

Kocky, maly po 1/2 hodine ukrutneho revu, ked sa asi rezali obe jednotky von tak tvrdo zaspal..ale uz spi 2 hodiny, mam ho budit?
@ellysa - nedalo mi, kupila som si dalsiu vlnu 🙂 ale este idem si sit na ples ohoz

mojalili
8. jan 2011

@fatimuska ten je krasny a velkyyyy🙂 podoba sa mi na mojho Danka 🙂

fatimuska
8. jan 2011

@mojalili no rastieme🙂 všetky detičky sú krásne,,len sa mu nechce pretáčať, sem tam sa mu podarí, akoby nevedel kam ruky aby sa mu to podarilo

puhinka
8. jan 2011

ahojte baby...no tak my sme včerajší večer strávili na pohotovosti,malinký sa nám zkotúlal z gauča...stačila malá chvíľa nepozornosti...cítila som sa hrozne,ale všetko je v poriadku. klop-klop-klop...no neboli sme sami,jedno bábätko tam malo totálne rozbité čelo a náš igorko sa len smial,ale istota je gulomet,radšj zbytočne ísť,ako vôbec... ☹

puhinka
8. jan 2011

@deniskateniska ,aj nášho igorka zaujíma všetko,čo mu nechcem dovoliť chytiť...dneska sa mi silou mocou chcel hrabať v čínskej ruži,len som scedila cestoviny a už bol v kvetináči,našťatsie ešte nič nestihol...
hold,to už nieje,že sme ich lahli do kočíka a boli tam... 😀 najradšej má ešte mobil a ovládač 🙂

tintinka1
8. jan 2011

@puhinka aj náš má najradšej všetko zakázané 🙂

lianka22
8. jan 2011

@fatimuska to aj Riško náš je taký. Sedieť vie už sám ale otáčať sa mu nechce iba ak ho niečo veľmi zaujíma inak je lenivý 🙂 nevadí 🙂

puhinka
8. jan 2011

dneska mi jeden kamarát prisahal,že jeho bratranec vedel chodiť ako 6.mesačný...tomu neverím...vy?

lianka22
8. jan 2011

@puhinka 😀 no v chodítku 🙂

puhinka
8. jan 2011

@lianka22 ,asi tak a on ešte,že nech zomre ak nie... 😀

chani
8. jan 2011

@puhinka my sme takto frcali na pohotovost den pred stedrym dnom, maly nam zlletel z postele, nastastie to dobre dopadlo, ale inu smrt v ociach som mala ufff

puhinka
8. jan 2011

@chani ,presne...už viem aké to je...

no ale tie neochotné podráždené sestričky s odutým xichtom...och...neznášam...na čo to robia,keď ich to nebaví???

lianka22
8. jan 2011

@chani no a ja som si myslela, že nám sa to stať nemôže a presne 1.1. som spadla s malým na rukách :( potkla som sa o nášho psa, ktorý ležal v tmavej chodbe... neboli sme nikde ale našťastie je všetko OK. Sama doma a MM nedostupný telefón to boli iné nervy

miculienka
8. jan 2011

@mojalili - tá sesternica čo to má, býva rv nemecku a zároveň aj v USA, tak neviem kde to zohnala, ale má také aj pre nich, niečo také ako tu bol ten link, musím sa na to kuknúť, či to nie je to isté , no a kuknem , čo to tu dala monky1
@puhinka - he he, nejaký superman 😀

puhinka
8. jan 2011

@lianka22 ,ešte ,že je všetko ok 🙂
@miculienka ,ale tak berem to s rezervou,on nemá deti,tak nevie 🙂

puhinka
8. jan 2011

len som vám to musela povedať 🙂

mojalili
8. jan 2011

@fatimuska Nam sa zase nechce sediet samemu, ale otaca sa ako strela a lozi po 4 ako strela.....

@puhinka Pozri na tuto fotku....toto je moja LILI, ako jedla hlinu a ako pekne mi ich kypryla... ta druha fotka neviem preco sa mi tak pokazila☹

miculienka
8. jan 2011

@mojalili @monky1 - to bude ono 😉 , neviem ako sa to volá nemecky, ale vravela mi názov nemecky, lenže ja neviem nemecky, takže si prd pamätám

miculienka
8. jan 2011

@puhinka - nemá prehľad, tak tára do vetra 🙂

miculienka
8. jan 2011

@lenocka84 - dali tu link na ten náhrdelník na zuby - kukni vyššie - od monky1 😉

miculienka
8. jan 2011

a to čo tu dala ellysa, ten link na náramok, ona tá sesterka to mala tiež, lenže ako prívesok , ale to nemali na zuby

ivanka85
8. jan 2011

kocky a ako zistim kolko ten nahrdelnik stoji?