Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka AJ kamaratka ma pre dcerku taky nahrdelnik na prerezavanie zubkov no neviem, kde by som ho zohnala....
@monky1 Mnam sulance.....ja som dnes robila kolozvarsku kapustu a bublaninku z cernic a ribezla....konecne mam opravenu trubu.... 😉
KOCKY, U NAS DOMA JE REV A REV A REV....malemu sa konecne prerezavaju obe jednotky naraz....rano boli ciarky a teraz sa obudil s krikom - to sa neda opisat...tak snad uz sa urobili diery.... 😒
NO a ja mam taku svalovicu na nohach uo Zumby...ach jaj.....a este nieco, ideme na ples, saty mam, len nie boty....mam len krasne smotanove perlickove....tak som to vyriesila tak,ze som kupila latku na smotanovu štólu...a este aj zaclona vyjde....to som setrna manzelka, ze? Mohla som si nove boty kupit... 🙂
@mojalili mozno tu http://www.pumpi.sk/sperky-pre-deti/
@anjelicek26 iha, no tak večer skúsim, má jednu už 4 dni a v noci ho bolí cuckať, tak potom dám vedieť, ďakujem
@tintinka1 nas robi obcas to iste, ale ono je to asi to ze tie hracky uz pozna, najlepsie je nieco co nepozna, teraz sa mi hra z krabicou od vianocnych guli, teda nemoze to chytit tak ho to zaujima ze co to za novy matros 😀 alebo cumel do ust a daky sustavy material, alebo noviny... ale len s cumlom v ustach inak by to spapal... 😅 ale ak sa jeduje tak ma smolu, hracku nedostane..
@anjelicek26 mas uuuzasneho chlapa... 😉 😉 😉 Moj dnes chcel ist do Ciech kupit si sportove gate na lyzovacku, tak som mu navrhla, nakolko sa mi nechcelo cestovat, nech pozreme PUMA obchod u nas....a Bingo - mali tie gate, co chcel 🙂 Paraaaada🙂
Kocky, maly po 1/2 hodine ukrutneho revu, ked sa asi rezali obe jednotky von tak tvrdo zaspal..ale uz spi 2 hodiny, mam ho budit?
@ellysa - nedalo mi, kupila som si dalsiu vlnu 🙂 ale este idem si sit na ples ohoz
ahojte baby...no tak my sme včerajší večer strávili na pohotovosti,malinký sa nám zkotúlal z gauča...stačila malá chvíľa nepozornosti...cítila som sa hrozne,ale všetko je v poriadku. klop-klop-klop...no neboli sme sami,jedno bábätko tam malo totálne rozbité čelo a náš igorko sa len smial,ale istota je gulomet,radšj zbytočne ísť,ako vôbec... ☹
@deniskateniska ,aj nášho igorka zaujíma všetko,čo mu nechcem dovoliť chytiť...dneska sa mi silou mocou chcel hrabať v čínskej ruži,len som scedila cestoviny a už bol v kvetináči,našťatsie ešte nič nestihol...
hold,to už nieje,že sme ich lahli do kočíka a boli tam... 😀 najradšej má ešte mobil a ovládač 🙂
dneska mi jeden kamarát prisahal,že jeho bratranec vedel chodiť ako 6.mesačný...tomu neverím...vy?
@lianka22 ,ešte ,že je všetko ok 🙂
@miculienka ,ale tak berem to s rezervou,on nemá deti,tak nevie 🙂
len som vám to musela povedať 🙂
@puhinka - nemá prehľad, tak tára do vetra 🙂
@lenocka84 - dali tu link na ten náhrdelník na zuby - kukni vyššie - od monky1 😉
a to čo tu dala ellysa, ten link na náramok, ona tá sesterka to mala tiež, lenže ako prívesok , ale to nemali na zuby
kocky a ako zistim kolko ten nahrdelnik stoji?

skusala som to ale mi to nejde..... tak aspon foto