Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa 😀 😀
@anjelicek26, maxik už tiež nie je bábatko 😅 zlatý je
@riska - veru, rastie moc moc rychlo. Aj mi je to luto... co ked je to posledne babo? Aj ked sa tesim z kazdej blbosti, co sa nauci 😅 😅 😅
@riska - mm je na mojej strane, s tym mozem ratat, on sa akurat prezliekal lebo isiel plavat a bol akurat na odchode, ked sa vratil tak mi pvoedal ze dobre som ju zhucala, ale ze keby sa pridal on ze by este trosku ostrejsie na nu zjacal 😀
@anjelicek26 - mozno to fakt tak bolo myslene, len ona nevie vybrat spravne slova ale to neni prvy raz co dala takyto hlod a mala som fakt dost najma z toho tonu
@mici111 len trpezlivost.. askusas kazdy den ci ste si dali pauzu aspon tyzden - dva?
@babulina to by som vrazdila asi... si neuvedomuju tie svokry vobec.. moja ta mi maleho vzdy vydrapi z ruk a povie no pod maminka ta ma uz dost, si jej tazky.. kua ale to ze ona si po minute ide s nim sadnut bo je tazky, ja mam doslova svaly na rukach uz vytrenovane riadne mam ruky tak ho dokazem aj vyse hodiny nosit..... 😠 😠 😠 😠 neviem co bude robit ked bude maly starsi... 😠
@anjelicek26 rastiete ako z vody.. krasny 😉 a vsetko najlepsie 😉
@babulina a co si jej povedala? ja si neviem ani predstavit co by som jej povedala...
ja nikdy nezabudnem ako moja svokrusa ked sa maly narodil tak strasne dlho ked mala maleho na rukach rozpravala "no takyto velky zazrak z takej malej kvapôcky" a "ako sa moze takyto zazrak narodit z takej malej kvapôcky" ataketo veci.. som myslela ze ju zaskrtim.. a maly bol 2 roky planovany ale to nevysvetlis, bo som mala dvadsat ked som otehotnela 🙄
@deniskateniska skusame kazdy den..dala som jej pauzu asi dva tyzdne dozadu a potom mi nechcela uz vobec nic.. ☹
@mici111 neboj rozpapka sa... kazde babulko je ine... ja to vidim na nasom krpculovi... ten papal najprv tak lyzicku - dve-tri... ale neriesila som to ... doteraz papkaval pol salky a teraz po mesiaci prikrmov spapa plnu salku, mozno by aj viac, neviem, ale tiez mi predvcerom nechcel dala som mu "nasilu" tak jacal ako pavian, tak sme len cicu mali 😀
aaaaaaaaa babyyyyy nam idu aj ocaky.. teda este nie su na prerezanie, ale uz su vidno.. ved to sa ja nevyspim kym nepojde do skoly asi 😅
@deniskateniska - ja som jej dost doraznym tonom povedala, ze si v ziadnom pripade nezelam aby to este raz zopakovala pred malou, ze ich mame oboch rovnako radi a nech si spomenie sama na to ci sa jej pacili podobne hlasky od jej svokry, ostala ticho ako pena a tym to haslo, pri najblizsej podobnej hlaske to uz pojde aj s vyhrazkou 😠
posledne dve hodky som stravila nahadzovanim veci do bazariku, tych veci co mame po detoch je na mraky 🙄 , ale luto mi to je len tak vyhodit a co sa dalo som uz posunula sesternici
@babulina 😠 joj .. ved ja neviem su vtipy o svokrach a muzoch, neveriiiiiiiim.. teda moj muz sa teda vobec nemoze stazovat... a co poznam chlapov ti tiez nie... och... 😒
Juj, dnes ma malý tak uhryzol do cecka s tým jedným zubom, čo má 😖 , som až hviezdičky videla 😅
Tak aj my máme dnes sedem mesiacov, boženku to letí, len nedávno sa narodili.
Bre ranecko, ten konik fakt nejako casto vypadava :(
Maly spal fajn, hore bol 3x, ale za to spal do 08:30, co sa mu nestalo ani nepamätam... Stale mame sople, zuby dalsie ziadne, no dufam, ze my neostaneme s tou hornou dvojkou iba, lebo to asi bude vyzerat hodne divne 😅
Prajem peknu nedelu!!
Bre ranecko, ten konik fakt nejako casto vypadava :(
Maly spal fajn, hore bol 3x, ale za to spal do 08:30, co sa mu nestalo ani nepamätam... Stale mame sople, zuby dalsie ziadne, no dufam, ze my neostaneme s tou hornou dvojkou iba, lebo to asi bude vyzerat hodne divne 😅
Prajem peknu nedelu!!
ahojky babulky.. dakujem za tipy na farbu..a j tak som si este nevybrala , ale asi to budu tie balonikove😀 😀 dnes to este prekonzultujem s mm.. vcera ako som dopisala, tak zacala mala plakat, isla som k nej a rovno som pri nej aj vytuhla 😉do rana sa presne 8x zobudila.. nadranom som si uz vlasy trhala @ellysa, ja by som majonezu nedavala... radsej len tu smotanu.. 😉 skus nabuduce s tou tahini 😀 da to uplne inu fajnu chut.. dnes ide mm varit, som zvedava co vytvori... ja idem pokracovat v siti.. kedze vecer som toho neposila bohviekolko 😀
ahojte mamičky prajem vam pekni den.
ceresna chcela by som sa spitať kedže aj moja bianka ma dnes 7 mesiacou čo všetko už papate
ahojte maminky,
tak my sme mali hroznu noc... teda fpohode, az do stvrtej... wrrrrrrr 😠 od vtedy jacal, krical, mrnkal.. ja uz som myslela ze skocim z balkona (este ze ho nemame 😀 😀 ) ale keby sa mu nieco robilo tak nepoviem, proste to bol rev z trucu alebo co, tak som po hodine a pol revania sla s nim do obyvacky, zobrala si perinu, vankus, posadila ho, a pozerali sme shreka 🙄 ani neviem o ktorej sme zaspali... 🙄 🙄 ma tak boli hlava, ze az... ja neviem mm si uz myslel v noci ze mi sibe bo som normalne zvrieskla po malom... 😒
a mam otazocku... mam davat malemu prikrmy doobednajsie, teda ovocie, ked vstavame o deviatej? no niekedy o osmej, ale skor o deviatej... a to sa nakoji a potom papa az na obed o dvanastej, tak neviem dat prikrm ako ranajky, ale tym neviem ci chcem zacinat den...
@deniskateniska ja davam rano o 9.00 -9,30 to uz je dve tri hodky od kedy vstala, takze dam ovocnu kasu a sup spat 😉 druhy davam o 13.30 a o 14,00 uz spi zas.. teraz tu mam spiacich dvoch mackov 😀 baby nakoniec mm vybral tie plavky ruzove s oranzovym lemovanim.. tak ked sa mu take pacia, tak som ich zobrala.. sak doteraz som si plienky vzdy vyberala sama 😀
@zojec no ved to ze ked jej das tak ale to nepapka prvy krat nie? ja to ze ci mam den zacinat hned prikrmom, alebo sa pocita aj to ze o 7,00 papa ale potom este spinka.. a zobudi sa o 9,00 skoro na minutu presne a mam mu hned dat prikrm? bo ja fakt uz uplne stratim mlieko ked nebudem uz ani doobeda kojit.. ☹ aj moji spia teraz... jeden mi tu chrape a druhy chrunka v spalni 😀
@deniskateniska no ja po kasi davam mliecko.. 🙂 ona je papkoska.. stiahne vzdy jedno prsko . ak si myslis, ze mu staci, tak mu nedavaj este nic.. netreba zbytocne.. ved ja malej davam tu kasu tiez len asi 10 den. kludne mu este bude stacit obedik, radsej mu davaj mliecko, to je vyzivnejsie ako kasa 😉 ak budes mat pocit, ze mu uz nestaci, tak mu daj kasu, ale skus mu ju dat az ked ho nakojis.. uvidis ci prijme alebo nie
@anjelicek26 Dakujeme 🙂 a zaroven aj my gratulujeme 😀 😀 😀
@zojec - ani my nedame zltko, napr. spenat miluje, zo zltkom to pluje 😝 Nejako mu to nechuti... aj ked si zuje kus chlebika, ked mu namocim do zltka, tak ani za ten svet... takze asi nic zatial.
@deniskateniska - ja rano urcite nie ako prve prikrm, ale prsko... az o hodinku-dve mame prikrm, okolo 09:30 ked sa vratime co odvezieme Sasku do skoly... Osobne si myslim, ze ked mas dost mliecka, tak uplne staci obedik, a to este aj mesiac-dva... ved prikrmy sa maju zavadzat postupne... my sme mali viac - teraz bojkotuje vsetko 😝 - lebo bolo malo mliecka... inak by sme tiez este len obedik davali...
Inak nam nejako zacina byt maly kos na spanie 😀 Predtym to ani nebolo vidno, som dala oprat tie potahy a nebesa, tak je ten kos vidno a teda nas "chrustik" fakt nejako vyrastol. Ja ho ale este nechcem davat do vlastnej izby 😖 A postielku do spalne nenarvem 😕
@anjelicek26 ale este mesiac tam pobudne 😉

@babulina to je u nás za každým a dokonca od svadby nasej takze skoro 2 roky 😎 ale som mu ukazala odkial potial ja si sprtat do rodiny za ziadnu cenu nenecham a on skor sa mi zda ako by nam chcel vztah ukoncit ma nemusi a ja jeho uz vobec nie hehe