icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
16. júl 2010

@takyna no vidia už od týždňa úplne, dokonca som sa dočítala, že dovtedy vidia obrátene, teda dole nohami, a že aj nepočujú hneď ostro ale tak zahmlene asi prvých pár dní

fatimuska
16. júl 2010

aaa

monky1
16. júl 2010

@marcelka, dakujem, ako dobre sa to pocuva 😵 😵 😵 😵 ... ale aj ty si tu take nase slniecko 😉 , nikdy na nikoho nezabudnes 😵
...ozaj, postrehla si aj tie uspavanky, co som tu davala link, hehe? my ich pocuvame denne - ale asi skor mne sa pacia, i ked Ela na ne uz celkom pekne reaguje

@nonika1979 mozno aj preto chyti pusti, ze ma zabku

@takyna aj ja by som sa asi mala primalovat, lebo ked sa makinkej prihovaram, tak sa strasne smeje a teraz neviem ci nie z toho, ako hrozne upotene vyzeram, haha ... my mame doma v byte 31,5 stupna ... beham len v gatkach

@ellysa zvazujem kupu kyblika - s vanickou je len ostara - nekupeme v kupelni, treba to prenasat ☹ ...mas nejaky typ, ci je to jedno aky kupim ??

bubina1
16. júl 2010

baby...moja mala ma posledné dni dost vodovu stolicu, aj ked je skor žltá ako zelená, tak to hnacka asi nebude.... myslíte, že by to mohlo byt od vody, čo jej 2-3 dni dávam a má ju len raz za den zatial...

bubina1
16. júl 2010

stolicu ma raz za den, nie vodu...vodu ma častejsie 🙂

nonika1979
16. júl 2010

@monky1 nie nema zabku ja som pisala ze nema dnes sme boli v poradni a extra na toto som sa zamerala ze aby mu dobre pozrela nema a vsetko sa snazim dobre vyvarta a umyvat mala to prva dceraka a uzila som si svoje naodsavala som si dve flase tolko mam mlieka ako dojka a on si spinka uz vyse 3 hodiny mam nachystannu flasku ale som pripravena ze ideme zase bojovat teraz ked bude taky vyhladovany tak to skusim zase 😒

monky1
16. júl 2010

@nonika1979 jaaaj, prepaaaac, som to poplietla 😔 😔 😔 ... citam rychlo a tak to to dopadne

ale aj Ela sa obcas tak sprava - vcera cely den, dnes rano detto ... som myslela, ze mi bradavku vytrhne ... ale asi ju bolelo brusko, i ked bolo makke
ozaj a som zistila, ze ked mam uplne makke prsia, tak sa jej zle pije - vtedy toto robi ... u vas to robia deti kedy?

nonika1979
16. júl 2010

@monky1 no pozri ako pekne spinka uz vyse troch hodin som ho povyzliekala lebo my mame taky sprosty byt momentalne je tu v izbe 29 stupnou no na infarkt 😉

nonika1979
16. júl 2010

@monky1 no bohovsky je nie???

monky1
16. júl 2010

@nonika1979 kraaaasny 😵
aj Ela tak spi .... a my mame LEN 31,5 - teplo ako v riti - pardon, ale inak sa to ani napisat neda

nonika1979
16. júl 2010

@monky1 boze kedy sa to skonci my sme dnes boli v poradni a uz mame 4400g a ked sme sa narodili mali sme 4045g a to nam je len 9 dni on je proste kapacita ved cakam uz sa nanho strojim a potom pojdeme von na zmrzku 🙂

monky1
16. júl 2010

my momentalne spime takto v bodynku, lebo je okupana, ale tiez je tuha uz dobre dve hoďky 😀

monky1
16. júl 2010

a toto je pohlad z okna - tesne po tom, ako 3-minutova burka vyhnala ludi z kupaliska

monky1
16. júl 2010

tak este foto 😀 😀 😀

nonika1979
16. júl 2010

@monky1 jej aka je sladka my spinkame este uz su to 3 hodky a 30 min ja picnem ale aj vcera tak spal teda ved on dobre celkom spinka ked ma flasku samoska 😉

monky1
16. júl 2010

@weidro aj teba sa opytam, aky mate vy kyblik?myslim, ze u teba som ho videla ... ci sa zase mylim?

ellysa
16. júl 2010

@monky1 my máme shantalu, myslím, že je najväčší

monky1
16. júl 2010

@ellysa to tak je tam to dietatko stratene? 😕

https://www.youtube.com/watch?v=Sr1tAFenhm4
monky1
16. júl 2010

hehe, z toho som hotova - dobra metoda - najprv dieta uspim a tak ho kupem 😀

https://www.youtube.com/watch?v=epRu_GJ7SRA
hori
16. júl 2010

@angie267 no nestras... ja v tychto horicavach tiez nebalim nasiroko... na klbiky ideme o dva tyzdne, tak som zvedava...

ellysa
16. júl 2010

@monky1 no tie videjká sú s celkom malinkými bábami, naša tam už nie je taká stratená 😎

ellysa
16. júl 2010

@monky1 najnovšie v ňom chvíľu sedí a potom sa nohami posúva po stene tak, že si ich prevesí až von a močí si len ritku a bruško 😀

monky1
16. júl 2010

@ellysa mna prave to desi, ze dietatko v tom SEDI ... nie je to velka zataz na chrbatik a kostrc?

sofinka2009
16. júl 2010

ahojte.ja somm tiez objednala shantalu dufam ze sa mi nejako podari maleho v tom kupkat bez toho aby plakal celu dobu 🙂

monky1
16. júl 2010

@sofinka2009 teraz ti plakaval?

sofinka2009
16. júl 2010

@monky1 od naodenia uz aj v porodnici vzdy pri kupani hrozny rev

sofinka2009
16. júl 2010

@sofinka2009 akurat v umyvadle neplace ale tam sauz pomaly nemesti

weirdo
16. júl 2010

@monky1 - ano ano, dobre pamatas 🙂 . Mam Shantalu, kuk na FB, je tam foto malej v nej ... dost stratena je tam, teraz sme tam dlhsie nekupali, neni tam taka natesena ako vo vanicke ... a pockame, kym troska podrastie 🙂

leveretka
16. júl 2010

ahojte dievcata,

tak u nas doma dnes nameral teplomer 33 stupnov! tecie z nas ako z volov, je to nenormalne nech to uz skonci...stale jem iba zmrzlinu nech sa aspon trochu schladim a kupem sa v studene vode 😀

dievcata, krasne su tie vase deturence, velmi milunke...

monky, aj moja sa hneva, ked mam makksie prsia a krasny vyhlad...dobraaaa provokaciaaaa teraz...

my kupeme vo vanicke, malej sa paci aj v umyvadielku a prihlasili sme sa na plavanie a cvicenie, tak zaciname v septembri to tak vyzera, tak sa tesim, ze aspon trochu vodicky

leveretka
16. júl 2010

este som sa chcela opytat, ze ci a ako cvicite s detickami? nasa mala neznasa byt na brusku, strasne pritom place teda reve je vystiznejsie a odmieta zdvihat hlavicku...neviem, ci s nou mam robit este aj nejake ine cviky vobec netusim a nerada by som nieco zanedbala. dakujeem