icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
16. júl 2010

@sportpark ja by som asi zacala skor vodickou ako cajikom 😒 , ale ja iba kojim, ty aj prikrmujes, ze?
my s kakanim problemy zatial nemame, snad sa nic nezmeni, ale ak by sa, tak nabehneme na probiotika - nam dokina odporuca Infants dophylus pre dojcata

weirdo
16. júl 2010

@monky1 - naaaaaahodou obe su krasne ... ale tak aspon jedno musi byt na Teba, ved si si ich odnosila, odrodila, odstarala 😀

angie267
16. júl 2010

@nonika1979 🙂 aj nasa kraska bola prenasana tiez sa jej nechcelo a aj riadne leniva tahat mliecko bola, no zvladla to a takisto to zvladne Samko 🙂

angie267
16. júl 2010

@desmodka dakujem, dr. predpisala nieco co mi museli zarabat v lekarni je to taky prasok tak sme zacali potierat od vcera, ale ked jej pozriem do pusinky tak mam pocit ze to pomaly ustupuje 🙂

angie267
16. júl 2010

@anjelicek26 dakujem no nenapadol by ma cierny caj, no skusim uvarit a potriet 🙂

monky1
16. júl 2010

@weirdo dakujem 😉

angie267
16. júl 2010

baby tie co iba kojite davate babatkam aj cajik v tychto horucavach? Ja som zacala davat.

bubina1
16. júl 2010

@angie267 ja som zacala tiež..ale skor jej davam len vodu....

angie267
16. júl 2010

@bubina1 tiez som chcela len vodicku ale mala som doma cajik od Hipp feniklovy. A ako casto ti kaka mala? Nasa do kazdej plienocky.

bubina1
16. júl 2010

no moja zvykla do každej plienky, ale vyzera tak, že asi sa jej to začína menit...včera kakala len raz poriadne, ale prdky mala asi v každej...

evina0
16. júl 2010

@sportpark ked sa ti puci a nahodou tlaci skus masirovat brusko flatulinom s lekarne nam aj to zabera a cvicenie nozickami s rzucickami do kriza.a ja zvyknem vzdy pred kupanim maleho tak na 5 min dat do kiblika a vraj to pomaha na creva aj bolest -ked je tam taky skrceny a ma brusko ponorene vo vode. minule nie sa vykakt a po kibliku jedn aradost ale krmene babo UM nemusi kakat denne..

monky1
16. júl 2010

@evina0 ja viem ze presne naopak - dietatko plne dojcene nemusi kakat aj tyzden ale dietatko na UM najviac den dva - aspon tak to mam zafixovane este z cias, ked sme tento problem riesili s Hankou - vtedy nam to vravela doktorka

angie267
16. júl 2010

baby uz ste boli na utz. noziciek? My ano a mame nalez, kontrola o sest tyzdnov. Rodila som na Kramaroch a tam hovoria vraj vobec netreba balit nasiroko a ja som nebalila a teraz musim 😒

miculienka
16. júl 2010

úspešne som si vás prečítala aj dnes 🙂 , našlo sa kus času
@angie267 - to čo sú tam za lekári ? potom máš takéto problémy

takyna
16. júl 2010

@ellysa vidim, ze tie nase deticky, su vsetky podobne 🙂 tak to bude asi normalny prejav, my sme dopadli vyborne na klbykoch, nemusime balit na siroko, tak sa tesim s toho, lebo v tomto teple a tie hnusne gature s plienkou davat 😒 , este sme aj doktora pocikali 🙂

marcelka123
16. júl 2010

@monky1 . . . . 😎

Si ako moj stastny stvorlistok 😀 😀 😀 chodim sem namatkovo, na chvilu, precitam len sem tam prispevky vacsinou lebo este nemam zorganizovany cas a stale natrafim u teba na nieco dobre. Satka na nosenie, ta pesnicka a knihy a natierku som minule robila a teraz tie probiotika, len som mrkla na ne a su velmi dobre a aj pre sestrine dvojicky ako stvorene uz sa nam kupuju... 🙂 🙂
Dakujem 🙂

takyna
16. júl 2010

@bubina1 aj nasa raz poriadne kakala, a prdky v kazdej plienocke boli 🙂

marcelka123
16. júl 2010

@evina0 uz som sa raz myslim pytala, ako sa cvici do kriza? co to znamena? kujeem da 🙂

takyna
16. júl 2010

Ozaj babule kedy zacinaju nase deturence vidiet?, tak viac ako len svetla a obrysy?

marcelka123
16. júl 2010

@miculienka ahooj, ako sa mas? Ako Paulinka? Ako rastiete, papkate a spinkate? A ako znasate tie hrozne horucavy??? 🙂

marcelka123
16. júl 2010

@takyna myslim ze Bibianka uz taky cas vidi celkom pekne, pri narodeni je to cca 30 az 50 cm a dole hlavou a po troch tyzdnoch uz vidi ovela lepsie. Mozno aj celu izbu. My mame mesiac a obzera aj obrazy a tak takze vidi ovela viac 🙂

ellysa
16. júl 2010

no my máme bebu ar, dnes som obzerala to francuzske mliečko v lekárni, a kúpila som tiež tie baby calm, tak uvidíme, naša už dva dni poriadne nekaká, má strašne tvrdú stolicu len bobky a nevie to vytlačiť 😒 už to tak má tretí krát vždy jej to potom prešlo, takl dúfam, že aj teraz

takyna
16. júl 2010

@marcelka123 fiha tak to je super 🙂 , tak sa obcas budem musiet primalovat, aby sa ma nezlakla 😀

angie267
16. júl 2010

@miculienka no vidis ale je to proste tak 😒

marcelka123
16. júl 2010

@takyna 😀 😀 😀 aale mama je predsa najkrajsia bytost na sveteee, nie?? Aspon kym dieta nepojde do puberty a zrazu sa to na nejake obdobie zmeni... 😎 😎

takyna
16. júl 2010

@marcelka123 asi tak Marcelka 🙂 , puberta je nevyspytatelna 🙂

ellysa
16. júl 2010

inak prišla som na fintu keď nechce cez deň spať, okúpem v kýbliku vo vlažnej vode cecne mlieko, zabalím ju do tenkej perinky len v plienke a už druhý deň pekne zaspala, klop klop klop

nonika1979
16. júl 2010

@hori este nedavam ziedne stale mam materske a odsavam a stale sa s nim morim aby chytil on aj chyti ale potom pusti a place dnes sme boli v poradni a zabku v puse nema tak ja neviem doktorka my povedala ze to moze mat aj s toho ze je prenasany vela a hotovo...

nonika1979
16. júl 2010

@angie267 boze dal by boh uz nech je to tak

fatimuska
16. júl 2010

@marcelka123 cviky do kríža je ze zoberieš ľavú nožičku a pravu ručičku a spojíš dlaň s kolienkom a opačne, pravú nožičku a ľavú ručičku a tak🙂)