Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 mno ta cena to kebyze zavesim mojej polovičke tak ma pošle kadelahsie ☹ ale je sikovny no ale nema nanoznik
@anjelicek26 pozrela som tu prezentaciu lahko sa sklada vyzera super, je aj vyskovo nastavitelne tie rucky som vysokej postavy a bohuzial ci to tam povedala to neviem nerozumiem az tak perfektne anglicky 😒
@anjelicek26 co povies na tento, celkom sa mi pozdava 🙂 http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
@ellysa za čo si našla nunu? normálne sa mi začína páčiť. len je to asi moc nízko... ale to zatiaľ neriešim. len chcem byť pripravená, keby niečo... 😅
caute baby, som si vas docitala, budem sem menej chodit, stale som mala zapnuty ten comp, uz mi z toho sibe, radsej budem viac kniziek citat, nejak to flakam a knihy su moja slabost. 😀 no ale obcas kuknem. 😝
vidim, ze planujete nakupovaci vylet do londyna, no tesiiiim sa! 😵 rada by som vas prichylila, ale mame len jednu spalnu a sedacky v obyvke sa nedaju rozlozit. navstevy vzdy spavali na nafukovacej posteli (ta je super, vsetkym sa paci), ale kedze mala tu uz ma kopec haraburd (teda hraciek 😀 ), tak ju nemame ani kde rozlozit. 😖 no ale rada vas prevediem po shopoch, vsetko mam v malicku! 😉
@ellysa ak si kukala letenky ryanair za 10 eur, tak ja som minuly tyzden kupovala spiatocnu tiez od nich v tejto cene, ale oni su zdieraci, po nacitani batoziny, priority boarding (kvoli malej), poplatok za platbu kartou a pod. to vyslo 160 eur spiatocna!!! a platis aj za malu. 😠 ja len pre info, ze ak pojdes aj s muzom, tak sa to pekne navysi, taky vylet. 😉
@stelika - no nespojena rucka, vyzera to na dost nekvalitny plast (sorry ak sa mylim), videla som tu na konikovi babu, co davala fotku, ako sa jej doslova - odlomilo na obrubniku predne kolecko 😅 😅 😅
@ceresna ahoj ďakujem za odpoveď mi ráno vstaneme o 9 nakojim ju o pol11 papa ovocie o pol 3 papa polievočku buď zeleninovú alebo mäsovo zeleninovú alebo špenatik zo žĺtkom a zemiačikom dávam jej do polievočky aj ryžu a večer o 8 papáme mliečne kašičky spinkať chodí o 11 skôr mi nikdy nechcela zaspať v noci sa budí dva krát.
Mame štyri zúbky dva spodne a vrchne dvojky spodne ani neviem ako vyšli ale vrchnej keď išli tak vracala a nespala 4 noci
@anjelicek26 no teraz si mi dala zasa cervika do hlavy..mas pravdu, spojene rucky sa lepsie ovladaju..ale to potom uz nie su golface, nie? chjoooo 🙄
@takyna my kakame podla toho co jeme 😀 😀 z cvikle mal nadhernu kaku 😀 😀 😀 cviklovej farby.. krasa prebalovat 😀 😀 😀 😅
@mici111 ja ked som starkej povedala ze papame kasicky tak povedala ze no ved po troske a ja jej vravim no ze zje plnu salku a ona ze co? to uz tak vela mu davas a to nie a bla bla bla.. proste kazda doba je ina a teraz je doba od polroka prikrmovat tak si z toho nic nerob ze nepapkate.. neboj rozpapkate sa 😉
@adamala je narodeny ako ja 😀 😀 aj ja som 9. 6. 😀 😀 😀 no moj je 26.6. a stym spravanim, to moze byt obdobim, teraz je zavisly od maminky, boji sa aby si mu neodisla alebo tak 😉
@takyna my kakame podla toho co jeme 😀 😀 z cvikle mal nadhernu kaku 😀 😀 😀 cviklovej farby.. krasa prebalovat 😀 😀 😀 😅
@mici111 ja ked som starkej povedala ze papame kasicky tak povedala ze no ved po troske a ja jej vravim no ze zje plnu salku a ona ze co? to uz tak vela mu davas a to nie a bla bla bla.. proste kazda doba je ina a teraz je doba od polroka prikrmovat tak si z toho nic nerob ze nepapkate.. neboj rozpapkate sa 😉
no dufam ze mi to zase nevymaze.. ide ma sibnut z toho krpca maleho, stale cely den, bez prestavky mrnci, ja som uz zufala, esteze mm robi len rano ze sa mi potom o nho postara.. ale tak doobeda som si navarila tak fpoho.. no a poobede, idem sit vankuse, boli sme v parnici po masinu, no samozrejme sijem - usila som az jeden bo sa cosi stalo s pedalom, ci ho vypalilo alebo co neviem 😠 to je ta masina svokrina, ako fakt ako nova, isto sa na nej moc nesilo, ale asi koli tomu sa toto stalo.. 😠 tak mam usity jeden vankusik, dve latky su obsite .. no hruza... asi pojdem ku mame sit 😅
@bealondyn inak aj ja nad tym stale rozmyslam, len nechcem stratit kontakt s maminami... ja som tu nechodila zozaciatku tak som mala na vsetko cas, nemala som co robit,az som sa nudila... a teraz. coh.. no ale pri spravani mojho krpca, navstevu netu odkladam na neucito ☹
@bealondyn 😀 ja som vcera tiez uprednostinila knihu pred MK, inak s tymi letenkami mas pravdu.. minule mi kamoska hovorila, ze sa im uz lepsie oplati ist s british airlines, ze tam sa o nich aspon pekne postaraju a sparavaju sa slusne.. ja som sa s rynairom nalietala teda dost, a fakt z roka na rok to bolo horsie.. ked sme isli s mm domov nastalo, tak som za batozinu platila skoro 200€, lebo som si sice priplatila 8€ za extra batozinu, ale nikde som sa nedocitala, ze potom este aj za kazde kilo v tej batozine sa plati 8€. den pred tym letela domov kamoska a neplatila nic.. kebyze tie tasky mam kde nechat tak ich tam necham... jedovata som bola vtedy riadne..
Dobré ránko,
tak kočky, nase noci sa opet pokazili....kazdých 10 minut revat a budit sa, to je nieco......a len krici mama, mama....no to sa mal co naucit 😒
kočky, ten nahrdelník na prerezanie zubkov z jantaru - v Rakusku ho maju za 9,9O€, tu za 23€, to je sila.... 😖
@anjelicek26 Pridavam sa k velebeniu kojenia - za nemenstruovanie to stoji, ja ani chyru, ani slychu. 😉
ahojte,
no my sme si dali - vymenili sme elinke postielku a ani pocut nechce - so starou uz bola nejaka zžita ci co ... teraz ju polozim a brutalny rev 😒
a ani za svet nepolezi - naucila sa prevracat aj do lavej strany a robi to stale stale dookola, divoska jedna
a aj na styri sa hodi a zapaja ruky nohy ... som si myslela, ze bude viac unavena, ale certa stareho ... ako keby chytila druhy dych 😠
a vcerajsi den brtutus - ako sa zobudila rano o 6h, tak som sa potesila, ze zalahne 8.30, ale to som bola teda dost naivna - zaspala po vsakovakych ukonoch az o 12h a vecer az o 21h .... vydrzala byt hore skoro 8 hodin
a teraz som ju supla do postiely a jeden debil sused vysava a druhy debil presuva nabytok hadam z izby do izby, lebo zvuk neskutocny 😠 😠 😠
a inak oddychujem, mm je na sluzobke, hanka na "prazdninach" u svokry 😵 😵
@mojalili tak to je sila, len ako sa dostat k tomu nahrdelniku z rakuska, hm??
@bealondyn ja som tu uz tiez pomenej, este ked je hanka v skolke - al. u svokry ako dnes 😀 😀 😀 tak stiham, inac sa jej treba naplno venovat - hrame sa do osalenia, robime vselijake pracovne listy, zosity, ucime sa basnicky, pesnicky, opakujeme stare, aby nezabudla ... ale nestazujem sa 😉
babyyyy, ja odpadneeeeem, ona zaspala 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ... som ju chcela cvaknut , ale baterka sa nabija 😒
@zojec chodi, len este som jej predlzila prazdniny ...u nas je taky problem, ze hanku rano vodi tatko do zbernej triedy o 6h, kam si po nu pride jej ucitelka o 7h ..... ja odmitam vstavat tak skoro, chystat sa a utekat do zbernej triedy .... lebo mohli by sme ista aj na 8h, ale ona NECHCE!!! ona chce ist do zbernej najprv, lebo tam je 5 a pol deti a tam sa jej ucitelka venuje maximum a jej toto vyhovuje ... a maju tam aj nejake zvieratka a velky domcek ..... no proste ine hracky ...a my to uz neriesime, hlavna vec, ze chce chodit do skolky a neplace pri tom
lenze mm pride az vo stvrtok, takze nema ju kto vodit tak skoro rano, lebo ja odmietam elu budita chystat v tomto pocasi na 6h z domu ... nie som pipi 😀
a neprecitala, lebo sijeeeeeeeeeeeeeees ..... ale knihy neutecu 😉 ... len ši 🙂
@mojalili zlatyyyy .... aj my sa uz rozbiehame 😵
inak minule si pisala, ze ides na ples?? aj my sa chystame, len netusim, co bude s elou ... asi cici necham doma 😀 😀 😀 .... a ja okrem topanok nemam nic naseba, ach jo ☹
AAAAALE ... SCHUDLA SOM DVE KILAAAAAA ... prave som zliezla z vahy ..... este 3 a som kočka 😀 😀 😀 😀
@monky1 super, ja este stale 7 kg mam navyse a velku pneumatiku....a to smo zacala chodit na ZUmbu, snad do plesu to bude OK....
Monky, ja mam doma saty, ktore som nemala na sebe, tak tie si davam...su popolavp/strieborno/cierne....ale mam smotanovo /goralkove lodicky - tak som to zladila tak, ze som si usila smotanovo goralkovu stolu, perlicky ako doplnok a mam to....a v marci u nas jedna firma BUNO HOLIC predava spolocenske saty po 15€ ako vypredaj, tak nabehnem na ne a hned troje kupim (do zasoby 😀 😀 😀 - svagrova sa vydava)
NO a cici???? Moj velky problem, ze sa mi tak zvacsili, ze ich ledva narvem do siat, asi budem hodinu pred plesol odsavat a odsavat a na ples tiez zoberiem odsavacku, aby som nevyzerala ako Doly Buster, ked sa mi nalejiu 🙂 😉
prave mi prisli plavky.. jupiiiiiii.. mozme chodit plavat.. maju sice trosku inu farbu ako na obrazku , ale su pekne.. 😉 inak baby z BA, co chodite na plavanie, kolko vas stoji mesacny kurz? vcera som sa rozpravala s kamoskou z bA, chodi s malou a plati 140€na 8 vstupov 😕 sice za 45 minut cisteho pobytu vo vode a saunu, ale aj tak je to riadna palka.. mna to vyjde 50€ 30 minut vo vode.
@monky1 laskavo neprovokuj s kilami ... 😉 my na ples asi tazko.. ad 1. nemame si co s mm obliect, lebo obaja sme vypaseni a ad 2. neviem kde by som nechala malu, jedine kebyze zozeniem prsne atrapy 😀
@zojec Nieco take, ako bolo FOTR JE LOTOR , nie ? 😀 😀 😀 😀
Monky - mne tak strasne teraz LILI vyrastla, ze prave sedim (namiesto spanku) pred jej vecami a 3/4 ide prec....zajtra je dobra akcia v Tescu aj na oblecenie, aj na plienky ci kase, tak idem nabehnut. DAnko DETTO - bodynka, overaly.....boze, zase miniem majland... 🙂
@mojalili to vážne toľko stojí na sk ? ak chceš tak to ho kúpim a pošlem z BA poštou v obálke 😕 , no už máš aj ty sledovača 😀 , ja už malú nemôžem nechať ani kým si idem umyť zuby, stále sa len dvíha chodí okolo gauča, stola, len keď je blbučká a hocikedy sa úplne pustí alebo sa šmykne, tak stále lietam s rukami 10 cm za ňou
my noc dobrá, zabuvala o 20.00-0.00-5.00 cucla a spala do 8.00 aj ja som spala ako drevo
@julinka2787 našla som ju najmenej za 150 EUR ale ešte 26 EUR stojí pláštenka a sieťka proti hmyzu, tak podobne je to všade, viem, že bývala aj akcia že tá sieťka a pláštenka bola v cene, ale teraz som to nenašla

@stelika - neni nad prezentacie od kiddicare - ja si tak pozeram kopu kocikov, su fakt supeer
https://www.youtube.com/watch?v=0c2LBIpwv5k