icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
10. jan 2011

@stelika - neni nad prezentacie od kiddicare - ja si tak pozeram kopu kocikov, su fakt supeer

https://www.youtube.com/watch?v=0c2LBIpwv5k
stelika
10. jan 2011

@anjelicek26 mno ta cena to kebyze zavesim mojej polovičke tak ma pošle kadelahsie ☹ ale je sikovny no ale nema nanoznik

stelika
10. jan 2011

@anjelicek26 pozrela som tu prezentaciu lahko sa sklada vyzera super, je aj vyskovo nastavitelne tie rucky som vysokej postavy a bohuzial ci to tam povedala to neviem nerozumiem az tak perfektne anglicky 😒

stelika
10. jan 2011

@anjelicek26 co povies na tento, celkom sa mi pozdava 🙂 http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

mici111
10. jan 2011

@stelika tak ten neodporucam, referencie nic moc..a podotykam "polsky kocik"..ja mam tiez polsky a uz never ever..radsej investovat trochu viac ako nadavat ako ja..

ellysa
10. jan 2011

@stelika kukni ten, čo chce mici111 peg perego si
ja mám momentálne stále na muške zapp xtra a nunu, ak viete o niečom podobne skladnom sem s tým 😀

julinka2787
10. jan 2011

@ellysa za čo si našla nunu? normálne sa mi začína páčiť. len je to asi moc nízko... ale to zatiaľ neriešim. len chcem byť pripravená, keby niečo... 😅

bealondyn
10. jan 2011

caute baby, som si vas docitala, budem sem menej chodit, stale som mala zapnuty ten comp, uz mi z toho sibe, radsej budem viac kniziek citat, nejak to flakam a knihy su moja slabost. 😀 no ale obcas kuknem. 😝

vidim, ze planujete nakupovaci vylet do londyna, no tesiiiim sa! 😵 rada by som vas prichylila, ale mame len jednu spalnu a sedacky v obyvke sa nedaju rozlozit. navstevy vzdy spavali na nafukovacej posteli (ta je super, vsetkym sa paci), ale kedze mala tu uz ma kopec haraburd (teda hraciek 😀 ), tak ju nemame ani kde rozlozit. 😖 no ale rada vas prevediem po shopoch, vsetko mam v malicku! 😉

@ellysa ak si kukala letenky ryanair za 10 eur, tak ja som minuly tyzden kupovala spiatocnu tiez od nich v tejto cene, ale oni su zdieraci, po nacitani batoziny, priority boarding (kvoli malej), poplatok za platbu kartou a pod. to vyslo 160 eur spiatocna!!! a platis aj za malu. 😠 ja len pre info, ze ak pojdes aj s muzom, tak sa to pekne navysi, taky vylet. 😉

anjelicek26
10. jan 2011

@stelika - no nespojena rucka, vyzera to na dost nekvalitny plast (sorry ak sa mylim), videla som tu na konikovi babu, co davala fotku, ako sa jej doslova - odlomilo na obrubniku predne kolecko 😅 😅 😅

margaretka08
10. jan 2011

@ceresna ahoj ďakujem za odpoveď mi ráno vstaneme o 9 nakojim ju o pol11 papa ovocie o pol 3 papa polievočku buď zeleninovú alebo mäsovo zeleninovú alebo špenatik zo žĺtkom a zemiačikom dávam jej do polievočky aj ryžu a večer o 8 papáme mliečne kašičky spinkať chodí o 11 skôr mi nikdy nechcela zaspať v noci sa budí dva krát.
Mame štyri zúbky dva spodne a vrchne dvojky spodne ani neviem ako vyšli ale vrchnej keď išli tak vracala a nespala 4 noci

mici111
10. jan 2011

@anjelicek26 no teraz si mi dala zasa cervika do hlavy..mas pravdu, spojene rucky sa lepsie ovladaju..ale to potom uz nie su golface, nie? chjoooo 🙄

deniskateniska
10. jan 2011

@takyna my kakame podla toho co jeme 😀 😀 z cvikle mal nadhernu kaku 😀 😀 😀 cviklovej farby.. krasa prebalovat 😀 😀 😀 😅
@mici111 ja ked som starkej povedala ze papame kasicky tak povedala ze no ved po troske a ja jej vravim no ze zje plnu salku a ona ze co? to uz tak vela mu davas a to nie a bla bla bla.. proste kazda doba je ina a teraz je doba od polroka prikrmovat tak si z toho nic nerob ze nepapkate.. neboj rozpapkate sa 😉

deniskateniska
10. jan 2011

@adamala je narodeny ako ja 😀 😀 aj ja som 9. 6. 😀 😀 😀 no moj je 26.6. a stym spravanim, to moze byt obdobim, teraz je zavisly od maminky, boji sa aby si mu neodisla alebo tak 😉
@takyna my kakame podla toho co jeme 😀 😀 z cvikle mal nadhernu kaku 😀 😀 😀 cviklovej farby.. krasa prebalovat 😀 😀 😀 😅
@mici111 ja ked som starkej povedala ze papame kasicky tak povedala ze no ved po troske a ja jej vravim no ze zje plnu salku a ona ze co? to uz tak vela mu davas a to nie a bla bla bla.. proste kazda doba je ina a teraz je doba od polroka prikrmovat tak si z toho nic nerob ze nepapkate.. neboj rozpapkate sa 😉

stelika
10. jan 2011

@mici111 no ale tak vies zase z tych nasich platov tu na sk sa neda moc vyskakovat ja rada investujem do kvalitnych veci a hlavne do oblecenia, lebo ako sa vraví nemame peniaze na lacne veci 😀

deniskateniska
10. jan 2011

no dufam ze mi to zase nevymaze.. ide ma sibnut z toho krpca maleho, stale cely den, bez prestavky mrnci, ja som uz zufala, esteze mm robi len rano ze sa mi potom o nho postara.. ale tak doobeda som si navarila tak fpoho.. no a poobede, idem sit vankuse, boli sme v parnici po masinu, no samozrejme sijem - usila som az jeden bo sa cosi stalo s pedalom, ci ho vypalilo alebo co neviem 😠 to je ta masina svokrina, ako fakt ako nova, isto sa na nej moc nesilo, ale asi koli tomu sa toto stalo.. 😠 tak mam usity jeden vankusik, dve latky su obsite .. no hruza... asi pojdem ku mame sit 😅
@bealondyn inak aj ja nad tym stale rozmyslam, len nechcem stratit kontakt s maminami... ja som tu nechodila zozaciatku tak som mala na vsetko cas, nemala som co robit,az som sa nudila... a teraz. coh.. no ale pri spravani mojho krpca, navstevu netu odkladam na neucito ☹

stelika
10. jan 2011

@ellysa ta nuna nie je zlá vyzerá byť fajn 🙂

katuska01
11. jan 2011

Ahojte mate tu strasne toho vela popisaneho tak neviem ci si vsetko stihnem precitat ale aspon tak zbezne to pozriem...My sa mame fayn mala sa uz zacala davat na styri ale kde sa presunie je zatial len dozadu alebo sa kolise na jednom mieste je to fakt zaujimave sledovat 🙂

zojec
11. jan 2011

@bealondyn 😀 ja som vcera tiez uprednostinila knihu pred MK, inak s tymi letenkami mas pravdu.. minule mi kamoska hovorila, ze sa im uz lepsie oplati ist s british airlines, ze tam sa o nich aspon pekne postaraju a sparavaju sa slusne.. ja som sa s rynairom nalietala teda dost, a fakt z roka na rok to bolo horsie.. ked sme isli s mm domov nastalo, tak som za batozinu platila skoro 200€, lebo som si sice priplatila 8€ za extra batozinu, ale nikde som sa nedocitala, ze potom este aj za kazde kilo v tej batozine sa plati 8€. den pred tym letela domov kamoska a neplatila nic.. kebyze tie tasky mam kde nechat tak ich tam necham... jedovata som bola vtedy riadne..

mojalili
11. jan 2011

Dobré ránko,
tak kočky, nase noci sa opet pokazili....kazdých 10 minut revat a budit sa, to je nieco......a len krici mama, mama....no to sa mal co naucit 😒

kočky, ten nahrdelník na prerezanie zubkov z jantaru - v Rakusku ho maju za 9,9O€, tu za 23€, to je sila.... 😖

niga
11. jan 2011

@ellysa Tento zlaty casualplay bol uz ked som kupovala kocik ja, aj mne sa strasne pacil, ale zdal sa mi velmi bledy, haklivy, tak som si vzala odtien karbonova. Ale uvazujem, ze si dokupim v tejto farbe podlozku do sportoveho kocika.

niga
11. jan 2011

@anjelicek26 Pridavam sa k velebeniu kojenia - za nemenstruovanie to stoji, ja ani chyru, ani slychu. 😉

monky1
11. jan 2011

ahojte,

no my sme si dali - vymenili sme elinke postielku a ani pocut nechce - so starou uz bola nejaka zžita ci co ... teraz ju polozim a brutalny rev 😒
a ani za svet nepolezi - naucila sa prevracat aj do lavej strany a robi to stale stale dookola, divoska jedna
a aj na styri sa hodi a zapaja ruky nohy ... som si myslela, ze bude viac unavena, ale certa stareho ... ako keby chytila druhy dych 😠
a vcerajsi den brtutus - ako sa zobudila rano o 6h, tak som sa potesila, ze zalahne 8.30, ale to som bola teda dost naivna - zaspala po vsakovakych ukonoch az o 12h a vecer az o 21h .... vydrzala byt hore skoro 8 hodin

a teraz som ju supla do postiely a jeden debil sused vysava a druhy debil presuva nabytok hadam z izby do izby, lebo zvuk neskutocny 😠 😠 😠

a inak oddychujem, mm je na sluzobke, hanka na "prazdninach" u svokry 😵 😵

monky1
11. jan 2011

@mojalili tak to je sila, len ako sa dostat k tomu nahrdelniku z rakuska, hm??
@bealondyn ja som tu uz tiez pomenej, este ked je hanka v skolke - al. u svokry ako dnes 😀 😀 😀 tak stiham, inac sa jej treba naplno venovat - hrame sa do osalenia, robime vselijake pracovne listy, zosity, ucime sa basnicky, pesnicky, opakujeme stare, aby nezabudla ... ale nestazujem sa 😉

babyyyy, ja odpadneeeeem, ona zaspala 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ... som ju chcela cvaknut , ale baterka sa nabija 😒

zojec
11. jan 2011

@monky1 aj moja prave zaspala 🙂 vypilem caro a hor sa docitat knihu.. dostala som asi 5knih pod strom a este ani jednu som neprecitala.. a Hanka ti uz nechodi do skolky?

mojalili
11. jan 2011

@monky1 jejda MOnky, takych susedov mam i ja, zajtra ide MM pred do nedele.....

Isla som si umyt zuby, dala som Danka na koberec do detskej a pozrite....

monky1
11. jan 2011

@zojec chodi, len este som jej predlzila prazdniny ...u nas je taky problem, ze hanku rano vodi tatko do zbernej triedy o 6h, kam si po nu pride jej ucitelka o 7h ..... ja odmitam vstavat tak skoro, chystat sa a utekat do zbernej triedy .... lebo mohli by sme ista aj na 8h, ale ona NECHCE!!! ona chce ist do zbernej najprv, lebo tam je 5 a pol deti a tam sa jej ucitelka venuje maximum a jej toto vyhovuje ... a maju tam aj nejake zvieratka a velky domcek ..... no proste ine hracky ...a my to uz neriesime, hlavna vec, ze chce chodit do skolky a neplace pri tom
lenze mm pride az vo stvrtok, takze nema ju kto vodit tak skoro rano, lebo ja odmietam elu budita chystat v tomto pocasi na 6h z domu ... nie som pipi 😀

a neprecitala, lebo sijeeeeeeeeeeeeeees ..... ale knihy neutecu 😉 ... len ši 🙂

@mojalili zlatyyyy .... aj my sa uz rozbiehame 😵
inak minule si pisala, ze ides na ples?? aj my sa chystame, len netusim, co bude s elou ... asi cici necham doma 😀 😀 😀 .... a ja okrem topanok nemam nic naseba, ach jo ☹
AAAAALE ... SCHUDLA SOM DVE KILAAAAAA ... prave som zliezla z vahy ..... este 3 a som kočka 😀 😀 😀 😀

mojalili
11. jan 2011

@monky1 super, ja este stale 7 kg mam navyse a velku pneumatiku....a to smo zacala chodit na ZUmbu, snad do plesu to bude OK....
Monky, ja mam doma saty, ktore som nemala na sebe, tak tie si davam...su popolavp/strieborno/cierne....ale mam smotanovo /goralkove lodicky - tak som to zladila tak, ze som si usila smotanovo goralkovu stolu, perlicky ako doplnok a mam to....a v marci u nas jedna firma BUNO HOLIC predava spolocenske saty po 15€ ako vypredaj, tak nabehnem na ne a hned troje kupim (do zasoby 😀 😀 😀 - svagrova sa vydava)
NO a cici???? Moj velky problem, ze sa mi tak zvacsili, ze ich ledva narvem do siat, asi budem hodinu pred plesol odsavat a odsavat a na ples tiez zoberiem odsavacku, aby som nevyzerala ako Doly Buster, ked sa mi nalejiu 🙂 😉

zojec
11. jan 2011

prave mi prisli plavky.. jupiiiiiii.. mozme chodit plavat.. maju sice trosku inu farbu ako na obrazku , ale su pekne.. 😉 inak baby z BA, co chodite na plavanie, kolko vas stoji mesacny kurz? vcera som sa rozpravala s kamoskou z bA, chodi s malou a plati 140€na 8 vstupov 😕 sice za 45 minut cisteho pobytu vo vode a saunu, ale aj tak je to riadna palka.. mna to vyjde 50€ 30 minut vo vode.
@monky1 laskavo neprovokuj s kilami ... 😉 my na ples asi tazko.. ad 1. nemame si co s mm obliect, lebo obaja sme vypaseni a ad 2. neviem kde by som nechala malu, jedine kebyze zozeniem prsne atrapy 😀

mojalili
11. jan 2011

@zojec Nieco take, ako bolo FOTR JE LOTOR , nie ? 😀 😀 😀 😀

Monky - mne tak strasne teraz LILI vyrastla, ze prave sedim (namiesto spanku) pred jej vecami a 3/4 ide prec....zajtra je dobra akcia v Tescu aj na oblecenie, aj na plienky ci kase, tak idem nabehnut. DAnko DETTO - bodynka, overaly.....boze, zase miniem majland... 🙂

ellysa
11. jan 2011

@mojalili to vážne toľko stojí na sk ? ak chceš tak to ho kúpim a pošlem z BA poštou v obálke 😕 , no už máš aj ty sledovača 😀 , ja už malú nemôžem nechať ani kým si idem umyť zuby, stále sa len dvíha chodí okolo gauča, stola, len keď je blbučká a hocikedy sa úplne pustí alebo sa šmykne, tak stále lietam s rukami 10 cm za ňou

my noc dobrá, zabuvala o 20.00-0.00-5.00 cucla a spala do 8.00 aj ja som spala ako drevo
@julinka2787 našla som ju najmenej za 150 EUR ale ešte 26 EUR stojí pláštenka a sieťka proti hmyzu, tak podobne je to všade, viem, že bývala aj akcia že tá sieťka a pláštenka bola v cene, ale teraz som to nenašla