icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
11. jan 2011

@zojec - takze urobis kasu a nastruhas tam ovocie?
A za malo, co je pravda, neni hriech 😉

piacere
11. jan 2011

ahojte 🙂

ja jabĺčko zatiaľ zakaždým varím, lebo sa bojím, že by ho nafukovalo čerstvé 😒 Dosť ma s týmto problémy... napr. ani karfiól mu nerobil dobre, strašne sa pučil... 😖

miculienka
11. jan 2011

@lianka22 - moja je naučená od drobizga popíjať, najskôr sme z lyžičky - a to doslova len po lyžičke zvládla, teraz poťahá aj z cumľa, ale inak nevie piť z cumľa, to je všetko mokré keď z neho dudle 😅 , skúšala som jej dať aj piť z pohárika, ale to nám veľmi nešlo, to by musela mať odkvapovú rúru pod bradou 😀

miculienka
11. jan 2011

@zojec - ty brďo, to aká rýchlovka 😕 🙂

monky1
11. jan 2011

dievcata, kto tu daval link na navleky na kolienka, aby sa drobcom nesmykalo, ked lezu?? @mojalili??? sem s nim

miculienka
11. jan 2011

@weirdo - ja mám domáce jablkové výživy ale aj kupované zvyknem - tie iného druhu, párkrát som skúsila ohriate - že vraj eee, tak potom izbová teplota - a to už skôr zjedla, asi každému inak chutí

zojec
11. jan 2011

@weirdo ano presne tak, alebo jej dam jablcko len take surove nastruhane.. meisto kase.. teda bud kasu s jablckom, alebo ovocim alebo len jablcko.. vtedy spapa tak cca polku.. do kase davam len jeden mesiacik.. nechcem ju este nejak prekrmovat, aj ked ona by jedla.. 🙂 kase max 80-100 jej dam spapat, aj obed len tolko.. nech sa zbytocne skoro neodstavi, vzdy potom este cicka mliecko 😉 no a na olovrant dostava tu cerstvu stavu.. a vecer uz len cicku 😉

zojec
11. jan 2011

@miculienka hej, tiez som bola v soku.. ale potom mi zenska pisala, ze tam ma nejaku zastupujucu pani, lebo ona je s dcerou v nemocke :( lebo som objednavala 2ks plaviek aj pre kamosku, a poslali ine ako som si objednala. aj moje su trosku ine, ale neriesim.. pacia sa mi 😉

miculienka
11. jan 2011

@zojec - to je fajn, že tak rýchlo, v dnešnej dobe normálne poteší, keď ide niečo tak rýchlo 🙂 všetko naj Barborke ku včerajšej 7 😉

mojalili
11. jan 2011

@monky1 ak mam povedat pravdu CHRANICE NA KOLIENKA, su naprd...padaju z kolienok, jedine ze bvy som ich prisila tak dvomi stehami na pancuchy, ktore by nosil doma na lozenie...

miculienka
11. jan 2011

@mojalili - inak , to by sa mohlo aj inak doma poriešiť baby, kúpiť ponožky s tou protišmykovou úpravou, odstrihnúť a natiahnuť na tepláčky na kolienka , nie ??

mojalili
11. jan 2011

@miculienka SUPER VEC......SIKOVNAAAAAAAAA 😵 😵 😵 😵 😵

monky1
11. jan 2011

@mojalili faaaaakt??? 😒 😒 😒 😒 no vidis, a ja som si uz robila take nadeje ☹

ela vstala, dnes dala 3 hodiny .... nechapem ju ... vcera ani za svet, dnes hned 3 hodky .. no, ideme obedovat 😉

weirdo
11. jan 2011

@miculienka - dakujem za info, skusim tak. Lebo moja mamca malej urobila v lete vyzivky z jablcok, aj jabko + mrkva, tak ze ci ohrievat alebo ako ... ja chcem skusit neprevarene jabko, ale pride mi viac kysle ako varene ... alebo to zjemnia tie vlocky.
@zojec - vdaka. Ozaj, stava. My tu mame aspon jednu dobru vec, co sa ovocia tyka, a to taku budku drevenu, kde su jabka z Ostratic. Nie je to sice bio, ale urcite lepsie ako kupovane v hypermarketoch ... a predavaju tam aj tu stavu, pozistujem, ci je cista, ak ano, skusila by som malej ... ale samozrejme zriedenu, bo tamta je silna jak slak.

weirdo
11. jan 2011

@monky1 - sa niekto ma 😀. Ja som malu uspala, sacem do seba obed, bo do 30 minut hore a potom hopsa skusit douspat 😀

weirdo
11. jan 2011

@miculienka - presne toto som 2 dni dozadu vravela mm! Z dovodu, ze tie kupovane asi nasa aj tak neda na nohy, na tie suncicky 😀

miculienka
11. jan 2011

slniečko vyšlo, drobec sa zobudil, ide sa von 🙂
@mojalili - ja to tak skúsim , teda ak sa tá moja lenivka rozhýbe , len treba si trafiť veľkosť ponožky aby to sedelo

monky1
11. jan 2011

a sme doobedovali 😠 😠 😠
.... dnes ju moje kucharske umenie nezaujalo - nechce!!!!! 😠 😠 😠 ... radsej si cická cicku
ale to preto, ze naposledy pila pred viac ako 3 hodinami a ona ona ked nema mlieko dlhsie ako 3 hodky tak vzdy je taka - nechce nic ... skusime neskor ... a skoda. lebo take dobre sa mi dnes podarilo a neviem, ake to bude ohrievane ☹

ludka_r
11. jan 2011

Ahojte.
Tak my sme boli včera na prevážení. A veru, nič neočakávané sa nestalo. Malý stále veľmi málinko priberá, ani tuhá strava mu akosi nepriberá. Síce teraz už až tak veľmi priberať nemusí, ale stále nemá ani len 6 a pol kila, a to je veeeľmi málo. Som ja len zvedavá, kedy to doženie. Navyše nám zakázala dávať ho do sedu, lebo je veľmi slabučký a chrbátik by mu len trpel. Tak počítam s tým, že keď Vaši drobci začnú chodiť, tak ten môj sedieť. 😀 No čo už narobím.
A už začal brať aj probiotiká, tak dúfam, že kakanie sa konečne upraví. Zatiaľ je to na dobrej ceste, dnes kakal bez plaču. 😉

miculienka
11. jan 2011

@monky1 žeby sa tie naše dohodli, u nás to isté, uvarila som jej mäsko s brokolicou, špenátom a ryžou a ona len zo 4 lyžičky a potom len pľula a rukami odtláčala
@ludka_r - a nie sú nejaké vitamínky prírodné od čoho by sa troška rozjedol ?

miculienka
11. jan 2011

moje decko vôbec nechce byť na brušku 🙄

ellysa
11. jan 2011

@julinka2787 a kde si tú nunu za toľko našla? 🙂

ellysa
11. jan 2011

@miculienka
@monky1 ani moja dnes nič, čo diétujú? 😕

miculienka
11. jan 2011

@ellysa - asi 😖 😀

zojec
11. jan 2011

@ellysa
@miculienka moja ma dnes tiez prvy krat po 5 lyzickach oplula 😕

ellysa
11. jan 2011

@stelika no nuna je super kočík, ale naozaj ako druhý -nepolohuje sa až do ľahu a mysllím, že ty hľadáš šporťák, nemáš žiadny však?skús pozrieť napríklad tento http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6934548 alebo naozaj ten peg perego si, je v dobrej cene, alebo chicco multiway, moc trváš na nánožníku? ja ho mám a nikdy som ho nepoužila, mám fusak ak je moc zima dám doňho ešte deku a stačí, keď snežilo von som nechodila ale keby tak dám pláštenku, skús popozerať aj kočíky od x-lander alebo quinny sú celkom kvalitné a nie zas až tak drahé

chani
11. jan 2011

@ellysa @miculienka @monky1 to nas je dnes pre zmenu uplny opak, na desiatu polentovu kasu s broskynovou vyzivkou 100 ml, na obed zemiak-mrkva-cuketa 120 ml a pri oboch este pytal ale tak smolka bolo uz len prsko 🙂 posledne 2 dni jedol len tak ze 4-5 lyziciek malycg, tak som dnes v soku 🙂

ellysa
11. jan 2011

@zojec sa pozreli na naše zadky a pochopili, že to mohli zdediť a hneď im prestalo chutiť 😀 ( a nie že sa preto urazíte 😝 😝 ) 😀

stelika
11. jan 2011

@ellysa tak chcela by som aj ten nanoznik, myslím, že nie je na škodu len neviem ci ho vyuzijem maly uz bude sice hopsať buducu zimu aj bez kocika a ten bude len sluzit ako prva pomoc ked nebude vladať 😀

stelika
11. jan 2011

@ellysa no urobila som kuk narychlo, ale myslim, že večer budem mať viac času sa hrabkať v kočíkoch 😀 zatial sa majte 😀