icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
11. jan 2011

@stelika no však práve a väčšina kočíkov má tie nánožníky aj tak malé a budúci rok už budú naše deťúrence predsalen už vyrastené, radšej by som upustila od nánožníka a kúpila dobrý fusak

ellysa
11. jan 2011

a iank konečne som dnes mohla malej pustiť to dvd od podhradskej a čanakyho (včera prišla TV) a bola taká šťastná,smiala sa ťapkala, bľabotala, aj sme tancovali, hopsali, no celé sme vypozerali, som sa až čudovala, že to vydržala, u nás bude mať zjavne úspech

julinka2787
11. jan 2011

@ellysa no na mmb. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8948062&tab=0 ale sekla som sa o 5€. ale aj tak sa to oplatí, keď píšeš že za 26€ je len pláštenka... 😉 a ktorú farbu to chceš, aby sme neboli rovnaké.

ellysa
11. jan 2011

@julinka2787 neboj mne nebude vadiť, keď budeme mať rovnakú 😀 no rozmýšľam nad fialovou alebo tou licorice-ževraj je taká tmavo hnedá a ty? ja ju ešte chcem ísť ochytať naživo a posadiť malú ale viac menej som rozhodnutá, hlavne čo som prečítala diskusiu na emimino.cz, na začiatku bola taká skeptická ale po stránke už len samé chvály

zojec
11. jan 2011

@ellysa no bodaj by sa kukala na to moje pozadie a nejedla 😀 😀 😀 inak to dvd, nepoznam dieta, ktoremu by sa to nepacilo.. ja mma len v pc stihanutu hudbu, ale zadovazim aj dvd 😀
inak ja si myslim, ze je jednoduchsie mat so sebou v taske nejaky nosic, ked je babu dlho tak ho tam supnut 🙂 vsade sa s nim dostanete, nemusite so sebou vlacit dieta a este aj kocik.. 😉

zojec
11. jan 2011

@ellysa no bodaj by sa kukala na to moje pozadie a nejedla 😀 😀 😀 inak to dvd, nepoznam dieta, ktoremu by sa to nepacilo.. ja mma len v pc stihanutu hudbu, ale zadovazim aj dvd 😀
inak ja si myslim, ze je jednoduchsie mat so sebou v taske nejaky nosic, ked je babu dlho tak ho tam supnut 🙂 vsade sa s nim dostanete, nemusite so sebou vlacit dieta a este aj kocik.. 😉

ellysa
11. jan 2011

@zojec no len sa bojím,že už malú nebudem vládať nosiť,už teraz mám dosť, inak už dávno som ju nemala v manduce, keďže je zima a mne nikto neušil takú krásnu kapsu 😨 , tak som zvedavá, či tam ešte bude chcieť byť

julinka2787
11. jan 2011

@ellysa mne sa tá fialová mooooc páči. a nevieš kde by sa dala vidieť naživo tá nuna?

zojec
11. jan 2011

@ellysa ale v pohode budes vladat.. 🙂 ja som sice mala vcera po hodke celkom dost.. ale preto ze bola vpredu 🙂 da sa nosit aj na chrbte, to je pohodlnejsie, len ja si najskor musim usit nosic, lebo satka sa mi samej dozadu zle viaze.. sa bojim ze sa mi z chrbta strepe, kym ju uviazem. ale je pravda, ze kym bola babatko tak to nosenie bolo o niecom inom.. a mojej sa tam teda naramne paci 😀

ellysa
11. jan 2011

@julinka2787 V bratislave ju majú určite, v trnave, v ivanke pri dunaji, hlohovci ale to je všetko okolo BA, v BB nie je najaká predajňa?

julinka2787
11. jan 2011

@zojec už som tete volala a dohodli sme sa na tej kukučkovej hodine. 😀 toho 25teho. tak sa teším na stretnutie. snáď mi plány nepokaazí nejaká choroba... 🙄

ellysa
11. jan 2011

@zojec no s manducou je to ľahké aj na chrbte, ja som šatku predala, nejak som sa nezžila

julinka2787
11. jan 2011

@ellysa no to netuším. myslíš že to nejako na nete zistím, či také dačo na nejakej predajni v zv alebo v bb nemajú?

ellysa
11. jan 2011

prípadne ešte skús napísať do témy nuna buggy, či ju náhodou nemá nejaká mamička v tvojom okolí, že by si ju okukla a potom objednala cez net

anjelicek26
11. jan 2011

Co to citam baby, ze deticky dnes pluju 😅 Tak to si budem musiet dat bacha 😀 Maly mal dnes len doobedny prikrm, ale papal pekne, tak som rada, nejakych 60g urcite spapal, to je u neho dost, ked dojdeme zo skoly s malou, tak dostane obed... spal mi divne dva spanky, tak sme nejako pretoto cas na obed a mal len prso v polo spanku 😕

zojec
11. jan 2011

@julinka2787 v zv pochybujem, tam len polske kociky predavaju. ale uz asi mesiac aj bumbleride 😀 taky sa ti nepaci? http://www.svetmamiciek.sk/produkty/kocik-bumbl... .. mozno v BB v altoys v europe by mohli mat 😉

ellysa
11. jan 2011

😉 no ten vypadá pekne, len ja chcem spojené rúčky

zojec
11. jan 2011
monky1
11. jan 2011

tak sme sa boli vyvetrat, aj sme sa vonku hodinku vyspali, dosli sme domocv v nadeji, ze budeme hladne a prdlajs - zjedla len par lyziciek a plac .... ale kebyze jej dam do ruky krajec chleba al. rozok, tak ho zmasti taky fukot 😀
takze sme vymenili varene za cicu a piseme vam

ozaj, a neskutocne sa dnes slini - ako keby som mala doma troch bernardinov 😀 desneeeee

anjelicek26
11. jan 2011

@zojec - to je nejak moc vysoka cena za buggy, teda za taky jednoduchy mi to prijde 😲

julinka2787
11. jan 2011

@zojec zoji, ten je pekný, len ja nechcem delenú rúčku. a do europy skočím niekedy a kuknem či nemajú aj nunu. 😅

fatimuska
11. jan 2011

tak sme už TRojzubka🙂

zojec
11. jan 2011

@anjelicek26 aj mne sa zda ta cena dost vysoka.. ale neskumala som ho nejak extra , lebo mne kocik s takymi kolieskami nie je treba.. ale ak sa kupi aj s vanickou, tak potom sa uz celkom oplati od narodenia 😉

ellysa
11. jan 2011

@fatimuska no gratulujeme 😀
@monky1 žeby zuby???? 😕

monky1
11. jan 2011

@ellysa no...neviem, lebo po nich ani chyru ani slychu ... ani opuch, ani cervene, len citlive na dotyk a nervozna je .... ale vecer dame nurofen, tak aspon trochu pospi 😒

ellysa
11. jan 2011

@monky1

ellysa
11. jan 2011

baby mne malá spí už 2,5 hodiny, ju to dvd najek zmohlo

ellysa
11. jan 2011

@julinka2787 ja už som do tej fialovej našla aj fusak , len tenký, ale tak s nunou asi na zimu nebudem chodiť
http://www.otto.de/Sommer-Fusssack-Ammy-lila-Ka...
tento by sa zasa hodil do tej tmavo hnedej
http://www.otto.de/Sommer-Fusssack-Ammy-rot-Kai...
a tento je nádherný, ale pre dievča asi ee, to skôr @anjelicek26 do concordu http://www.otto.de/Sommer-Fusssack-Ammy-marine-... 😉

monky1
11. jan 2011

myslis Spievankovo??? aj hanka je na nom zavisla 🙂

dnes som pozerala jeden cesky film - Kolotoč - davali ho v nedelu na CT1 - videl to niekto???? o nas matkach, o rodicovskej dovolenke, o satkovani, stihani domacnosti, o otcovi na materskej, o podozrievani .... o zivote 🙂

ellysa
11. jan 2011

@monky1 ano Spievankovo, nám ho tiež odporučila mama jedného ročného závisláka a asi sa fakt páči každému 😀 , ja som bola miestami k slzám dojatá, keď som videla ako sa teší
film som nevidela, chytáme len STV, Joj a Markiza

hori
11. jan 2011

jaaaaj, babenky, uz som zistila, z coho mi mala minuly tyzden tak vracala... zltok... dnes bola totiz tiez polovica obeda v posteli a druha skoncila na sedacke a na mne... 😒 len dufam, ze to bude mat taky isty priebeh ako minule... ze na druhy den nic, akoby sa nechumelilo...