icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
11. jan 2011

momentalne spi ledva 30minut a uz bol hore 😠

takyna
11. jan 2011

Ahojte babule 🙂
Dneska samé návštevy tak nestíham ani koníka mrknúť 😉
Malá mi začala cicať cicík štýlom, cucnem , vyplujem cicík a znova aj 15 krat ☹ , ja neviem, či ju tie dasienka svrbia , alebo čím to je. A okrem iného má asi reakciu na nejaký príkrm, lebo má riťku ako malá opica červenú 😖 , a vyzerá to ako alergia na jedlo, nie je to zaparenina klasická, ale z čoho ? tak to fakt neviem, nič také nové sme neskúšali 😝

riska
11. jan 2011

@anjelicek26, to je radosti 😀 😀

babulina
11. jan 2011

ja keby som dala UM tak natrvalo, ze odstavim ho uplne, uz sa inak nejako dusevne na to chystam ☹

riska
11. jan 2011

@takyna, mojej sa minule z ničoho nič tak vyhádzali vyrážky na hrudniku...a tiež sme nič nové neskúšali...našťastie to o 2 dni zmizlo...oni su na všetko extra citlivé 😉

majjka0806
11. jan 2011

@adamala no prvy krat sa postavil presne v sobotu, a to ked sme dali nizsie postielku a dali sme ho tam ze so na to povie a on....sa nam sam postavil....a malicky mal pred 3 dnami 7 mesiacov

riska
11. jan 2011

@babulina, a bude ti ho chcieť, ked bol doteraz kojený? 😕

majjka0806
11. jan 2011

@monky1 no on sa mi tak zgeri vzdy ked ho dam do postielky a postavi sa 😀 😀

majjka0806
11. jan 2011

@bzucinka2 no on sa nam smeje stale....to je nase slniecko 😀

ameanda
11. jan 2011

@monky1
no mne tak vyvadza uz dobry mesiac
momentalne som u nasich a nejak sa nam pokazili noci
maly zaspi a o hodku rev, utisim a o par minut zase rev, potom pospi a niekedy v noci este par takychto placov spusti
tak som ho dala k sebe do postele tiez velkej, mame nastastie dve spojene, tak sa aspon ako tak vyspim
a tiez na to, co cez den pojeme, tak v noci taha akoby som mu aspon tri dni nedala... nechapem

majjka0806
11. jan 2011

@riska no to teda sikovnicek je uz teraz je ho vsade...aj tam kde netreba 😉

anjelicek26
11. jan 2011

@majjka0806 -fiiiha, malinky je sikulka, u nas nehroziiii vobec nic takeho. A ako sa krasne smeje 😵 😵 😵

@babulina - co tak UM len na vecer? Na zaspanie? Nech ide s plnym bruskom spat? Kolko ti papa na veceru prikrmu? Mne Max teraz sprasil 120 g + kojenie za tym.´... bude kazdu chvilku spinkat...

babulina
11. jan 2011

@riska - no muz si ho zoberie do parady,par dni si pokricime, ja si preplacem tiez svoje a bude to 😔 u ninky to bolo obdobne 😅

mici111
11. jan 2011

baby uuuuuuuuz 🙂 nase faro 😀

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 - to neni o hlade, lebo da na veceru 130ml kase plus prso k tomu, cez den vydrzi aj 4hodinky po obede bez vsetkeho, je to hold iba o ceckovani, ani dasna zdurene, uz ho mam nanominovaneho v posteli a i tak furt je hore

babulina
11. jan 2011

@mici111 - no ake fesi 😎

monky1
11. jan 2011

@takyna preeeeesne ... to iste robi aj ela --- nie vzdy, ale vacsinou
a este vecer, ked kojim, bucha ruckou o postel al. chyti moju ruku a sermuje nou hore dole .... robia to aj vase deticky???

@babulina fuuuha??? verim ti, ze je to narocne, ale nechces aspon 2x denne mu dat MM???? mna tiez kamosky nahovarali, ze mam prejst na UM, ale ja ani pocut ... este aj tie laktagoga beriem, lebo bez nich by uz davno tahala nejaku Bebu

takyna
11. jan 2011

@monky1 aj nasa, cicik mi štipe, ruckami hadze, vlasy si moce, a do toho sa pricucne a odtiahne a znova 😝 , toto pred tym nerobila

anjelicek26
11. jan 2011

@babulina - mne Max u nas v posteli omnoho horsie spi, ma furt chut sa nacecavat, ak spi v postielke, je hore dva krat. Ono sa tazko radi, ja som mala taku Sasku, kazdu hodinu hore, keby nespavam poobede, tak padam na zobak, co sa teda pri dvoch detoch neda, ja byt tebou, tak fakt zacnem z odstavovanim...

Aj ja by som chcela odstavit, len stale hladam tu spravnu zamienku... zapal uz 5 tyzdnov ziaden, takze snaaad to uz nie... mlieka je dost...maly spi dobre... len ja akosi... nemam chut zas kojit do 2,5 roka a ked sa do roka neodputame, tak potom sa to uz strasne tazko odstavuje. Len mam na druhej strane zle svedomie, lebo dovod odstavit nie je, len ten moj strach, ze on bude zavislacit ako Saska...

babulina
11. jan 2011

@monky1 - obava sa ze to ho neukecam ze aj MM aj UM, a kedze mam pocit ze je to fakt o ceckovani, tak i tak by chcel tahat prso v noci, ja neviem co spravit 😢

takyna
11. jan 2011

jedna od nas 🙂

anjelicek26
11. jan 2011

@takyna - to robi aj nas, proste je to nuda jest, daju sa robit aj zaujimavejsie veci 😅 Toto je take maximalne akcne obdobie a ak nema fakt fasa hlad, tak tiez vymysla. Netrapila by som sa tym nejako, normalne, zas to prejde...

@mici111 - jeeej, uz mate faro doma 😵 😵 😵

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 - no ja som si toto uz tiez raz preskakala s ninou a viem ze toto je zatial len slaby odvar toho co dokazala robit ona, a mam des z toho uz dopredu, lebo ninula bola expert, kazdu hodinku a pol hore a potm aspon tristvrte hodinky nacucnuta,takze vlastne som spala nist,som mala take rozzvatlane bradavky ako pri novorodencovi
a fakt po tomto netuzim 😔

ameanda
11. jan 2011

@monky1
mne moj maly, ked vyvadza s cickom, tak stipe, natahuje, skriabe
on schmatne rovno bradavku a boli to jak svina a niekedy ked ma uz v ustockach, tak si este stlaci, akoby si chcel viac mliecka vytisnut
aj ked to prave sposobi, ze sa cicok vytiahne a on potom vrrci

takyna
11. jan 2011

@anjelicek26 ok 🙂 , najhoršie si to bradavky odnesú, a riťka ma trápi viacej, momentálne vyzerá ako zanedbané dieťa 🙄

anjelicek26
11. jan 2011

@babulina - my sme mali to iste, ach jo... nam sa malu ale na UM prehovorit nepodarilo, ani za svet flasu do ust, juj to boli stresy a revy ☹ A veru skoncili sme ako sme skoncili, s totalnym prsnikovym zavislakom - co sa aj teraz pyta, ci si moze cucnut z prsnika 😕 😕 😕 Takto snad pri Maxovi tiez neskoncime, Rok a ani den dlhsie. Chcela by som uz preto postupnee zacat, jednu flasku za den - vecernu, potom rannu, potom pocas dna... uvidim, ako sa nam bude darit...

anjelicek26
11. jan 2011

@takyna - tak rybacou mastickou natierat a co najviac vetrat, nepouzivat vlhcene obrusky a prebalovat aj dva razy za hodinu. Dufam, ze sa toho rychlo zbavite. Fakt ste nic noveho nepapali? Kamoske tak mala zareagovala na jablko, totalne vystipana ritusa 😕

ellysa
11. jan 2011

@riska ak myslíš večer tak okolo ôsmej, teraz ešte nesoí, lebo sa zobudila až po piatej a spala poobede tri hodiny, tak je ešte celkom čulá

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 - stojim pred dilemou HA alebo obyc, ake by si dala? jednotku ci dvojku?

takyna
11. jan 2011

@anjelicek26 rybacia nam nezabera, natierame sudocremom, budeme musiet zajtra chodit na divoko 🙂
Anjelícek jablko som jej dalo do vyzivy surove trosku 😅 tak to bude ono , díky

babulina
11. jan 2011

@takyna - jedna vec mi napadla, ze okolo 7mes sa meni ph mocu najma u dievcat, tak viem ze treba mastit ostosest, vela vetrat, my sme nakoniec zmenili aj komplet plienky aj prasok, lebo sme sa z toho nevedeli vyhrabat pri ninke, plus sme dostali od kamosky elidel (ale to uz bol zly moc zly stav)