Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26
mne sa najma paci tym ze je sice dost velky,ale nie je tazky a pacia sa mi trojkolky
Moja srdcovka je Phil and Teds-ale ten je skor surodenecky kocik,je aj o dost drahsi a tazsi
@etuska - ja by som nevahala, vyzera byt fakt super 🙂 Ta vaha je uplne uzasna 🙂
@anjelicek26
no uz nanho pozeram asi mesiaca porovnavam s ostatnymi 😀
@etuska - hihi, aky kocik mate teraz? UZ z neho maly vyrastol? Nas teraz nic netlaci, vsetky kociky su mu dobre, tak som rada... Muru si chcem zobrat vo februari na Slovensko, ci je to dobry napad este uvidim. Ale je najrobustnejsi, na tu dedinsku cestu pri tatinovom dome idealne.
@anjelicek26
na Slovensku mame este kocik po Miske(ani netusim aka znacka-kupil ho MM v Polsku a je uzasny)-uz sa v nom vozili 3 deti a vyzera ako novy-da sa poskladat na hlboky aj sportovy-miska sa v nom vozila do 3och rokov-tiez ma take super velke kolesa-ten sme nechali u nasich a teraz sme ho pouzivali cely december
Tu v UK som kupila od kamosky travel system Graco-vajicko je mu uz pomalicky male a na kociari som zlomila koliesko ked sme sli na turu 😀 😝 -ale MM to nejako spojazdnil-ale uz vyzera fakt otrasne a aj to koleso netusim dokedy vydrzi 😝 😀
este ma zaujal tento:
@etuska - tak to je fakt dovod vymenit 🙂 Go for it 😅 Aku farbu chces?
@etuska - ten Britax ma na moj vkus prilis male kolieska, s nim sa fakt do terenu nedostanes ani kustik... A ak sa ti tento zlomil, tak budes mat len jednu alternativu... ten prvy je podla mna lepsi.
@anjelicek26
asi cervenu-teraz mam taky sivo-cierny a mam tej farby dost 😖 😝
@anjelicek26
dik 😉
este presliedim ine stranky a uvidim 🙂
@etuska - no dokukam CSI a idem do hajan 🙂 Bru nocku 😵
@anjelicek26
bru noc 😵 😵 😵
@babulina tak vela stastia s UM 🙂 my sa trapime, davam mu postupne, na zaciatku hrozne revy, doobeda to prijal asi naj, najprv vypluval a nevede co s tym potom to vypluval a az ho striaslo 🙂 a potom vypil 10ml,na druhy den 30ml,doteraz vypil maximalne 90ml , denne ...to je tak vsetko....a chcela som ze na vecer,nech dobre spi, a vecer ani za ten svet nechce,je to velmi tazke prejst na UM,nevedela som ,ze to bude take drasticke, som myslela ze dam mu UM a v pohode vypije...ale teda,uz vymyslaju,keby bol mladsi vraj to prijme dobre,lebo nepoznaju ten rozdiel . Ale tak chcela som minimalnedo 6mes kojit,ale on je taky zavislak ze tiez sa bojim,ze to bude cim dalej horsie odstavit,tak som zacala flaskami. Ale teda, ziadna slava. Znamej to trvalo 2mes odstavit , postupne menej a menej kojila...
Fakt som dost casto hore vnoci a je to o tom prsu ani nie o mlieku mam pocit,on az prevracia viecka a si vzdycha ked mu dam prso ,chudacik, mi ho je luto,teda je to tazke aj pre mna.
Urcite daj HA mlieko, moze ti zareagovat na kravsku bielkovinu zle, nemusi ale moze...moj maly ked som mu supla raz flasku v 4mes ,tak mal zlu alergicku reakciu,odvtedy len kojim,(7mes ma)plus obmedzujem mliecne vyrobky v mojej strave,tak lutujem ,ze som nedala HA predtym.
@anjelicek26 ja som mala Muru pre maleho ,ked mal 2.5mes isla som na Slovensko pozriet nasich a zlomili mi ho ,co ti poviem,a tiez som si hovorila ze mohutna konstrukcia ,neexistuje,a skoro ma slahlo na letisku vo Swechate, krasne prekvapko,nastastie nam ju preplatili, ale trvalo to 2mes,takze som v BA musela kupit novy kocik, a kupila som jeden lacny a druhy drahsi,lacnejsi ostal na Slovensku,lebo uz neriskujem prenasat kociky letecky. 😠
@majjka0806 predpokladam,ze tvoj maly sa posadi a sedi nie? ked sa postavi sam,lebo nas je este ako opilec,padne dopredu ked sedi,tak dam nizsie aj ja postielku a uvidim 🙂)) ale nehrozi podla mna
@etuska aj mne sa paci ta trojkolka 😉 ja som ju tiez pozerala este ked som bola tehu, ale nezdal sa mi vhhodny od narodenia tak som to vzdala.ta vaha je super, ak sa ti zmesti do auta nie je o com 😉 ja mam 9kg kocik, a neviem si vynachvalit -tu do kopcov, ked ho potrebujem niekde vyniest (sak, lebo tu na sk ti nik nepomoze).. suseda ma 15kg a teda sa riadne upachti vedla mna 😀
Dobre raaaaaanko
dievcata, STAL SA ZAAAAAZRAK 😕 😕
Ela prespala celu noc v svojej posteli, len raz sa zobudila - o 23.30, potiahla a spala do rana do 5.30, potom som ju vzala k sebe, potiahla a spala este do 8h
klop klop, kiez by jej to ostalo 😀
ten nas umelec bol hore 3x, 1x neviem o kolkej ale asi o polnoci, potom o 2 a 5:15 nastastie si vzdy len cucol a spal dalej ale spal vedla mna, takze chrbtica ma zase boli ako kona.
inak baby v BA, ak ste chceli zohnat ryzove vlocky a nevedeli ste ze kde, tak moj manzel vcera objavil BIO obchod v BA www.slnecnica.sk...maju tam toho ovsem aj viacej treba pokukat, asi sa tam vyberiem v blizkej buducnosti 🙂
dobré ránko, to máme počasíčko, Maximko akurád doberá antiobiotiká a začína mu opä soplííík, asi sa zbláznim
mamičky, ktoré dávate UM, koľko vám vypijú pred spaním a v noci? cez deň ako často keď prikrmujete?
@fatimuska 🙂 vies co moj krpec zaregoval zle v 4mes na UM ked som mu to dala prvy krat , odvtedy som na prisnej diete bezmliecnej,cize 3mes,a je to dost tazke,kojit a dietovat,som fakt z toho bola vysilena,mlieka bolo jeden den viacej jeden den malo (o to som viacej kojila)a nepridalo tomu toto zubkovanie, uz 2mes hryzie vsetko zurivo a nespinka ok vnoc (zub ziaden !!!)i, stale by s kojil vnoci, dochadzaju mi sily a nechcem byt podrazdena maminka,tak do 9mes bude kojit este a davat obcas umele ,dovtedy sa ta davka UM bude zvysovat dufam. Ale je tazky zavislak na kojeni,vnoci len prso, flaska nehrozi a cez den sa tiez kojime,len na skusku davam UM, ale ako som pisala viacej ako 90ml nevypij, vacsinou len 60ml denne, ale o to mam viacej mlieka vo vecernych hodinach.
Bolo to tazke rozhodnutie , stale mi je luto za kojenim,ale ked to nejde tak to nejde. A 6mes je plne kojeny, to je viem ze minimum ale utesujem sa :D
Len mam pocit ze po roku to bude ovela tazsie ho odstavit tak mu predstavujem flasku uz teraz, lebo on do 6mes ani vodu ,ani cajik,az teraz posledne 2tyz vypije trosku cajiku,alebo ked uvarim jablcko tak tu vodu mu dam vypit,lebo jeho smadilo a jedine co vypil bolo moje mlieko.

@anjelicek26
no je k tomu aj takyto fusak
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...
tak by to malo byt OK
skoda ze si nemam ten kocik kde odskusat
nikde tu na okoli som ho nevidela-ani v obchodoch-ale referencie ma fajn