icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
12. jan 2011

@anjelicek26
@zojec ja jej ani nejak kravské mlieko neplánujem dávať. budem jej dávať piť tie detské mliečka a mliečne len výrobky. a keď bude staršia, nech sa rozhodne sama. teda nevylučujem, že ju niekto takými vecami bude tlačiť, lebo už pokusy boli, ale ja som nejak sama proti mlieku, tak prečo by som ho pchala do dcérky? 😅 proste mliečka sú až do 6 rokov (myslím UM), aj keď v škôlke sa tomu asi nevyhneme... 😠

julinka2787
12. jan 2011

@adamala ellysa zháňa nejaký kočík s nedelenou rúčkou. takže toto jej asi vyhovovať nebude. a ona žije v rakúsku, takže nepotrebuje dovoz na sk. 😀 😉

riska
12. jan 2011

@deniskateniska, tieto kočiky su vraj dobré...aj mne sa páči 😉

adamala
12. jan 2011

@julinka2787 haha tak to bolo dobre🙂))) okej,som o nieco mudrejsia ....ale preco nechce oddelene rucky, ma to jednu velku vyhodu..dobre sa na to vesaju nakupne tasky :D

adamala
12. jan 2011

@anjelicek26 no podla mna bude bez slov ked uvidi tu MURU 4 ,rovno si do nej sam sadne :D

julinka2787
12. jan 2011

@adamala ani ja nechcem kočík s delenými rúčkami. je to o tlačená jednou rukou ak telefonuješ alebo čo... 😅

angellinka
12. jan 2011

@zojec tak mala dostala slivku,vecer namocenu,rano pomixovanu.Pocas dna aj jablko.A doteraz nic.Zasa bolo posledne kakanie v pond rano.A to je vsetko.Nerozumiem tomu.berieme aj probiotika.Nevies mi este nejak prosim ta poradit,dik za kazdu odpoved 😉

ellysa
12. jan 2011

@adamala ja sa nejako tých delených rúčiek bojím, neviem prečo, jedna známa mala peg perego pliko a ja som ho nevedela ani vytočiť v obchode medzi vešiakmi, strašne ťažko sa mi s ním šlo, tak asi odvtedy mám takú averziu, ten pluto je celkom pekný

mici111
12. jan 2011

baby, teraz som si sadla..unavena jak kon..fotky dam asi az zajtra..dnes uz nevladzem..zumba ma uplne dostala..ja nevstanem..nohy sa mi trasu..brrrrrrrrrrr

anjelicek26
12. jan 2011

@ellysa - ja som malal pri Saske ako golfac PP pliko a presne, ani omylom sa to jednou rukou nedalo tlacit a to je uz problem napr. v autobuse sa jednou rukou drzat a druhou pridrzat golfac... lebo v zakrute sa ti hybe brzda/nebrzda 😝

@adamala - no ja dufam, ze neskolabuje, ten nechape, na co je mi viac kocikov, no co uz s nim... on je spokojny s tymi, co mame teraz doma, on je blazon do zappu, pre neho ten naj kocik, teraz si na neho naklikava Maxa z vajickom, ked ideme do obchodu a uz sa tesi, ked dojde novy potah a Max si tam bude moct normalne aj sadnut...

@angellinka - vy sa kojite, ci ste na UM? Dostava aj kasu? Je mi luto, ze sa tak trapite... boli ju brusko z toho? Prdka uz tak, prikrca nozicky?

zojec
12. jan 2011

@angellinka skus este cerstve odstavene stavy, mrkvovu, jablkovu, alebo hruskovu.. hruskova by tiez mohla zabrat. pije aj nieco ine ako mliecko? ak jej davas kasu, slivku, ovocie, tak potom neviem kde je problem ☹ moja kaka aj 3x denne teraz ako som zacala poobede davat stavu... skus sa este poradit s lekarkou

mici111
12. jan 2011

@deniskateniska aj ja som chcela chicco liteway, ale ked som ho vyskusala v obchode nazivo..nee-ee 😖 zle sa s nim manipulovalo, kolieska predne boli akoby vo vzduchu..sedacka strasne uzka..chod si ho najprv urcite pozriet, kym ho kupis..v alltoys ho maju vsade...

mojalili
12. jan 2011

@mici111 JE to super, vsak? AJ ja sa tesim na dalsiu zumbu, ale a pondelok, i ked u nas je zubma kazdy den....

Kocky, deticky mi spia, i ked DAnkovi davam tak 30 minut, a ja sa hojdam v kresle, co som si sama dnes kupila a poskladala... 🙂 🙂 🙂

Myslela som si,ze je super byt sama doma, ale akosi som si uz zvykla, ze mi MM doma ffrfle na telku a vselico mozne... 😖 vraj aj v ALpach prsi, ach jaj...

mici111
12. jan 2011

@ellysa ano, mas pravdu..skusala som v obchode aj pliko aj si..neda sa porovnat v manevrovani..pliko mi islo strasne tazko a nemotorne..sicko uplne krasne a lahko..ale verim tomu, ze vonku na chodniku sa to bude spravat trosku inac ako v obchode, kde je hladka dlazka..ved ked vyskusam, tak dam urcite vediet 😉
@riska ako som pisala uz, mne sa tiez veelmi pacilo chicco..ale ked som ho vyskusala..ee....

ellysa
12. jan 2011

@mici111 teraz si ma pobavila, že alltoys, to neviem, kde je z oravy nejližšie 😀 😀 😀

mici111
12. jan 2011

@ellysa ahaa 😕 😕 tam take nie je??? 😅 no neva 🙂 nevedela som 😉

mici111
12. jan 2011

babyyyyyyyyyy, ja som hladnaaaaaaaaaaaaaaaa ☹ ale nemozem nic jest, ked som tam dnes hodinu potila krv.. 🙄

ellysa
12. jan 2011

@mici111 môžeš ale nie sacharidy, daj si jogurtík alebo syr, zeleninu, tuniaka...

babulina
12. jan 2011

@mici111,@lenocka84 - baby viete kedy som prisla dom? o 16h 😅 ninula nie a nie odist, nakoniec to zalomila v aute a tak jak pici som sedele v aute s tomaskom hodinku aby sa slecna vyspala, lebo mi bolo jej luto budit, ale super bolo, uz sa tesim na foto
@mici111- aka bola zumba? lepsi level ako cik cak, ci sa sme sa mylili? 😕

mici111
12. jan 2011

@ellysa hmm, dala som si pribinacika 😕 asi sa nemoze, ale nevydrzala som to..
@babulina no kraaasne si bola 🙂 tomino sa ti vyspal v kociku? ninka s tomaskom sa pekne hrali, tak co by sla dama domov ked to tam pozna 😀 zumba bola asi porovnatelna by som povedala..a nebola som v zorafite ale v starfite, to je oproti 😀 ale znicena som tak ci tak..

zojec
12. jan 2011

@mici111 chvilu mi o hlade porozpravaj 🙂 ja umieram od hladu.. otovrila som poslednu varovu cokoladu co ostala z vianoc.. nevydrzala som.. 😠

anjelicek26
12. jan 2011

@mici111 - citim s tebou, ale vravim si, dva dni bez zrania za mnou, 28 predo mnou, vydrziiiim 🙂 Dnes vecer uz len caj a voda 🙂 Ked si dnes nic nedas, budes mat zajtra aky super pocit 🙂

babulina
12. jan 2011

@mici111 - tomasik sa pridal k adamkovi a starsi sa hrali, idyla 🙂

angellinka
12. jan 2011

@zojec je cisto kojena,nepije ani UM,ani kasu este nejedla.Iba raz-polentu.
Nerozumiem tomu,aj ja pijem vela tekutin,acidko,slivky,jogurty...ach jaj
@anjelicek26 prdkat prdka,aj tlacila chuda moje...ale nic.mala by som jej zacat asi davat aj ine tekutiny

zojec
12. jan 2011

@angellinka tak jej skus urobit pohankovu, alebo ovsenu kasu.. s tou slivkou, to ma vela vlakniny, to by malo zabrat 🙂a kolko jej davas prikrmov? a ked si neprikrmovala, kakala kazdy den? alebo len raz za cas? lebo ked spapa len malicko cez den, tak ju to mozno netlaci kazdy den. ale aj tak, ak je to dlhsie ako 3dni, treba to uz riesit.

anjelicek26
12. jan 2011

@angellinka - my davame ku kazdemu prikrmu vodicku, ale on si len ucucne troska, vela toho nepopije... Kolko g ci ml prikrmu spapa denne? Mozno MM spali uplne a s prikrmu kaka menej casto? Ale viac ako tri dni sa mi nejako nezda...

zojec
12. jan 2011

@angellinka skus jej davat trosku vody po papani.. klasicky z poharika, alebo z lyzicky.

zojec
12. jan 2011
ameanda
12. jan 2011

baby, ked ste tu tocili o tom spievankove...
je to toto?
http://www.supermusic.sk/album.php?idalbumu=710...

angellinka
12. jan 2011

@anjelicek26 nepije okrem MM nic,nechce flasu.Ale kupila som dnes Lucku,a zacnem davat po lyzickach.Ona zje z prikmu tak maximalne 4 plne male lyzicky dokopy 😒 ved to sa mi nezda,ze doteraz kym som ju len kojila kakala min 1-20krat denne,a teraz zrazu takto.Zeby to nevedela vytlacit,ked uz je ta stolica taka formovana?neviem,len dedukujem 😝

angellinka
12. jan 2011

@zojec skusim,aj ked ja ju kojim casto,a predne mlieko je vlastne od smadu.aj starsi syn zacal pit okrem MM neskor vodu.Myslim az okolo 8-9 mes.A nemal nikdy taketo problemy 😕 ale tak kazde dieta je ine 🙂