icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kuriatko33
13. jan 2011

ahojte, mi sme boli včera na poradni. mame 9580g 🙂 z nasho damiho je uz velky chlap 😉
aj nas zaockovali, bo sme mali odlozene ockovanie, zatial bez horucky a malý sa tváry spokojný, klop klop dufam ze to vydri. vase deticky horuckovali? v ten den ci aj na druhy mozu vybehnut teploty?

zojec
13. jan 2011

@monky1 😕 😕 😕 to sa nad nu naklanas pri kojeni do postielky?? 😕 xixi.. to si neviem predstavit..
ved to je to, ze tiez ma otravovalo vstat aj 5x na kojenie v noci, nic som sa nevyspala.. a teraz vravim, ze ani neviem kedy sa zobudi.. riesim ju zo sna 😀

miculienka
13. jan 2011

@monky1 - to musíš mať dobrú výdrž 😵

tak my sme boli do tretej hore každú hodinu, som mala rozcvičku - z postieľky , do postieľky, potom ma to už nas.alo, tak som ju nechala pri sebe - decko spalo do rána , opica jedna, chudák tatík spal u svojich rodičoch 😝

monky1
13. jan 2011

@zojec no tak nejako 😀 😀 .. a niekedy aj lahnem k nej, len nohy a zadok mam na svojej posteli ... ale ked viem, ze potiahne 2-3minutky a bude dalej spat, prezijem to 😀 😀 😀
jasne, je to pohodlnejsie mat ju pri sebe, len ona sa fakt neskutocne vela raz budila - bola noc co aj 2x za 15 minut a to bolo uz o zivot
a tak som vyhodila vsetko co by ju mohlo rusit, pod postielkou som zrusila snuru od lampy, kt. bola pichnuta v zasuvke - vraj aj to rusi a zijeme tam ako v jaskyni 😀 😀....ale spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mojalili
13. jan 2011

@monky1 Super, ze sa polepsilo.....zeby to bolo tou postelou?
Ja ani neviem, ako sa da zhodnotit nase spanie....stale chcel cecat a budil sa do polospanku, potom sa vrtel, vytlacal ma....keby tam bol MM, tak som na nom... 😀 ale tatinka mame prec, tak si mlady pan dovoluje 🙂

monky1
13. jan 2011

@mojalili a ja som ti uz aj rozmyslala, ze mala spi tak dobre, odkedy je nas tatko na sluzobke 😀 😀 😀 😀
neviem neviem, ci to nevezme osobne, ked mu to poviem 😀 😀

mojalili
13. jan 2011

@miculienka Pekne s nami nase deticky zametaju......toto si pri LILI nepamatam....ta spala dobre od malicka az doteraz....teraz v 5. rokoch spi denne 15 hodin....neuveritelne, vsak? A to ju nemozem rano obudit..🙂 A preto je ziva ked je hore..

mojalili
13. jan 2011

@monky1 😀 😀 😀 😀 povedz, iste bude mat radost 🙂 U nas sa to neda povedat....tatko je prec a maly nespal dobre ☹

monky1
13. jan 2011

boze, ja nebudem chuda ani po smrti - prave som lyzicou vyjedla z misy zvysny krem ... je mi sladko az v r... 😀 😀 😀
a uz ma vyzente, lebo musim dokoncit tortu, trosku upratat a hodit sprchu, lebo pan domu sa dnes vracia 😀

ameanda
13. jan 2011

@ceresna
hotove jasle ste tam mali
nadherne su tie detvaciky 🙂

bakatuska
13. jan 2011

@monky1 spi 1 hodinu pred kupanim ale tak mne to nevadi hlavne ze potom v noci spi

zojec
13. jan 2011

@monky1 jaj ty mas dole bocnicu a tak dojcis.. 😀 lebo ja som si ta uz predstavovala ako sa naklanas nad postielku 😀 😀

ameanda
13. jan 2011

@mici111
druhy pokus, DVD to iste, link iny 🙂
http://www.kumran.sk/dvd-spievankovo-p-8184.html

monky1
13. jan 2011

@zojec nie zoji, my sme dali ele normalnu postel, ale taku malicku, ako maju skolkari - je nizsia od mojej o 20cm, cize tiez ziadna vyhra pri cuckani ... mrkni foto, vcera som tusim davala

ameanda
13. jan 2011

@bakatuska
blahozelam k 7. mesiacom 🙂
aj my dnes "oslavujeme"

mici111
13. jan 2011

@ameanda dikyyy, asi sa po nom aj ja poobzeram..myslis, ze v panta rhei ho budu mat?

miculienka
13. jan 2011

@ameanda - aj na stránke mamaaja.sk to majú

miculienka
13. jan 2011
miculienka
13. jan 2011

@bakatuska - aj vám blahoželám k 7 😉

weirdo
13. jan 2011

@monky1 - toz, neboj sa priznat, ze som Ti to vymodlila 😀
@zojec - podla mna Ta Barborka vytlacila 😲 😀 . Iste sa prebudila v noci a hovori si, boze, aha, kolko tam ma mamina miesta. A tisne sa na mna! A sup, uz Ta odtlacala nozickami 😀

mici111
13. jan 2011

@ceresna @babulina @lenocka84 fotky zo vcera..

bakatuska
13. jan 2011

@ameanda
@miculienka jej dakujeeeem

@ameanda aj vam vsetko naj k dnesnym vymesiacikom 😉 🙂 😀

monky1
13. jan 2011

@mici111 kraaasne, normalne aj viem, kto je kto 😉

@weirdo nebojiiiiiiim 😀

@bakatuska aj od nas leti pusinka 😵

monky1
13. jan 2011

@ameanda jeeeej, tak aj vaaaaaam blahozelame 😀 😀

este je tu niekto, kto ma dnes sviatok???? 😀 hlaaaste sa

julinka2787
13. jan 2011

@mici111 jééééj to sú pekné fotky... ako ste ich pekne naskladali vedľa seba. 😀 čo to za akcošku??

miculienka
13. jan 2011

@mici111 - akí ste boli podarení , hotová škôlka - či jasle 😵

mici111
13. jan 2011

@julinka2787 sme boli na navsteve u @ceresna super bolo, aj obedik nam spravila, kavicku uvarila...

bakatuska
13. jan 2011

@monky1 dakujem moc moc za pusinku,uz doletela 😀

@mici111 zlatucky su vsetci a ako dlho trvalo nez ste ich takto poskladali? 😀

julinka2787
13. jan 2011

@mici111 jooooj, tak vy takéto akcošky dávate? a my tu nič. ani kde ani s kým nie je... ☹

miculienka
13. jan 2011

študovala som hodnú chvíľu, prečo to keksovanie tak bolí ešte aj teraz, ono, že to môže byť aj šitím vnútri, ale mamičky čo koja majú nízku hladinu ženských hormónov - neviem akých a tá šuška je bolestivá a suchá vnútri a akási iná, proste súvisí to aj s dojčením, taký doki tam odporúča kopu lubrikantu a lokálne estrogény 😕