icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
13. jan 2011

@julinka2787 - ani tu u mňa neni s kým ani kde ☹

mici111
13. jan 2011

@bakatuska no veru, rozliezali sa nam stale 😀
@julinka2787 davame veru, je to super, dufam, ze nebola posledna.. 😀 cez leto to bude ovela lepsie, sa vytrepeme niekde do parku 😵

bakatuska
13. jan 2011

@miculienka hod link kde to studujes nech kuknem 🙂

ellysa
13. jan 2011

@mici111 určite ju majú v phantarei, ja som ho tam kúpila, volá sa Spievankovo a je od Podhradskej a Čanakyho

ellysa
13. jan 2011

@mici111 určite ho majú v phantarei, ja som ho tam kúpila, volá sa Spievankovo a je od Podhradskej a Čanakyho

miculienka
13. jan 2011

@bakatuska - hneď hodím, len to tam treba hľadať medzi otázkami, už som prešla celú kopu, tu je názov maste , čo tam doki odporúča na šušku - ovestin krém , že to treba denne tým masírovať a bude to kyprejšie a lepšie

http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Advisory...

ellysa
13. jan 2011

babyyyyyyy sme mali mesiac pokoj so zubamy a asi idú dvojky dole, už dva dni je nervná, pchá všetko do úst, slintá, v noci som jej musela dať paralen a potom sa ukľudnila, som dúfala, že bude dlhšie kľud a v pondelok očkujeme, už teraz som na prášky po tom poslednom raze ☹

mici111
13. jan 2011

@ellysa fiiha a vpondelok idete na ockovanie pred ci az po cviceni? a proti comu sa ockuje vlastne teraz? lebo my ideme na poradnu za dva tyzdne..tak na co sa mam pripravit..

monky1
13. jan 2011

jaaaaaaj, som sa pustila do konecnej upravy torty a nedari sa mi ... no nic, zmena planu 😀

takyna
13. jan 2011

@mici111 krása, pekné sú tie naše Júnovčiatka 😵

miculienka
13. jan 2011

fuj, ale to je dáky humus ten ovestin krém , teraz som čítala príbalový leták, a pre dojčiace mamky vôbec neieje vhodný 😖 , musíme pretrpieť 😒

zojec
13. jan 2011

@mici111 super fotocky.. 🙂 aj ja uz viem kto je kto 🙂 len ten vacsi chlapcek v modrom neviem kto je , ale to bude asi ceresnin syncek 😉
@julinka2787 veru, tu sa nemame kto stretnut, aj ked kde by bolo 🙂 u nas by sa nas mohlo naskladat aj 10 😀

hori
13. jan 2011

ach, babenky, my uz druhy den teplotujeme a sme len na mlieku... 😒

zojec
13. jan 2011

@ellysa tak si poziadaj o odklad ockovania, povedz ze malej idu zuby, ma co robit aby sa vyrovnala s tym.

ellysa
13. jan 2011

@zojec no asi mu to poviem, aj mi pokašliava tak aby sa jej imunita neznížila tak, že budeme zasa dva týždne horúčkovať ako minule, my sa na očkovania objednávame sami, on len povie kedy asi, len sme sa objednali pred týždňom a teraz sa jej začali zasa tie zuby drať
@mici111 až po ideme

ellysa
13. jan 2011

a inak krpatá už kričí ham, keď ju kŕmim a nestíham vkladať 😀

zojec
13. jan 2011

@ellysa to je super ze sa tak rozpapala😉 a proti comu idu teraz ockovat? vy mate asi iny ockovaci kalendar ako tu na sk..

ellysa
13. jan 2011

@zojec dostane tretiu hexa a druhé pneumokoky, prvá hexa jej neurobila nič, ale potom s pneumokokmi ju to dorazilo, hneď dostala šiestu chorobu, potom sople potom zuby, no tri týždne hrôzy

ellysa
13. jan 2011

@zojec až tak moc sa nerozpapala ale kričí ham 🙂 , už vie aj baran baran buc, krásne je to teraz, keď sa každý deň naučia niečo nové

riska
13. jan 2011

ahojte, moje dieťa konečneee zaspalo...od rána 😒 už mi nejak dochadzaju napady, chvilu sa pohra na zemi, potom spievame, tancujeme... ked odidem, rev....baby, ja sa normalne priznam, že ked je najhoršie, pustim bebe tv aspon na 15 minut, aby som si aspon polievku navarila...a to som si hovorila, že ja to robiť nebudem 🙄

riska
13. jan 2011

@ellysa, aj ninuš robí ham, ham, ked vidí jedlo...úžasné sú tie pokroky, už sa tešim tak okolo roka čo bude 😀

ellysa
13. jan 2011

@riska ja som sa tiež akurát mame sťažovala, že nič nespravím, naozaj sa nedá, ona sa stále stavia, už ani nelozí, len rýchlo k niečomu pribehne a stavia sa a ja stále 10 cm ruky za ňou, už tak šprintuje, aj nestíham, takže jediný čas, keď niečo urobím je keď spí alebo je v stoličke ako teraz a to si zasa aj ja chcem trochu oddýchnuť, tak rýchlo naložiť pračku dať prať, upratovať už nestíham vôbec 😒 , ale tak ja dúfam, že to bud aspoň trochu lepšie keď začne sama chodiť a sedieť, ja viem bude všade, ale aspoň nebudem musieť stále stáť za ňoupripravená chytať

riska
13. jan 2011

@mici111, paradne foto...vidno, že detičky si užívali 😵

riska
13. jan 2011

@ellysa, ja si tiež hovorim, že bude lepšie, ked bude sedieť a sama sa hrať...a s chodenim si ešte užijeme, kým prestanú padať..naše chrbtice dostanú značne zabrať 😎

bakatuska
13. jan 2011

@monky1 a komu robis tortu? a aku?

monky1
13. jan 2011

@bakatuska drahemu, dnes ma meniny ... a len taku obycajnu - karamelovu 😉

@ellysa uz sa tesim na to obdobie - ako rychlo pojdu kila dole 😀

riska
13. jan 2011

@monky1, drahý je rasto? 😀

mojalili
13. jan 2011

@ellysa Akoby so u nas citala, teraz sa Danko dostal ku zaclonam a skube ich, posuva stolicky...proste vsetko skuma...

@mici111 Nádherná fotka malych junovciat 🙂
@monky1 - jaj cica, ale tu tortu nezer, aby si schudla 😀 😀 😀 😀 😀 tazko to, ked vieme piect, ze???? 😉 😉 😉