Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 - to musíš mať dobrú výdrž 😵
tak my sme boli do tretej hore každú hodinu, som mala rozcvičku - z postieľky , do postieľky, potom ma to už nas.alo, tak som ju nechala pri sebe - decko spalo do rána , opica jedna, chudák tatík spal u svojich rodičoch 😝
@zojec no tak nejako 😀 😀 .. a niekedy aj lahnem k nej, len nohy a zadok mam na svojej posteli ... ale ked viem, ze potiahne 2-3minutky a bude dalej spat, prezijem to 😀 😀 😀
jasne, je to pohodlnejsie mat ju pri sebe, len ona sa fakt neskutocne vela raz budila - bola noc co aj 2x za 15 minut a to bolo uz o zivot
a tak som vyhodila vsetko co by ju mohlo rusit, pod postielkou som zrusila snuru od lampy, kt. bola pichnuta v zasuvke - vraj aj to rusi a zijeme tam ako v jaskyni 😀 😀....ale spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@miculienka Pekne s nami nase deticky zametaju......toto si pri LILI nepamatam....ta spala dobre od malicka az doteraz....teraz v 5. rokoch spi denne 15 hodin....neuveritelne, vsak? A to ju nemozem rano obudit..🙂 A preto je ziva ked je hore..
boze, ja nebudem chuda ani po smrti - prave som lyzicou vyjedla z misy zvysny krem ... je mi sladko az v r... 😀 😀 😀
a uz ma vyzente, lebo musim dokoncit tortu, trosku upratat a hodit sprchu, lebo pan domu sa dnes vracia 😀
@mici111
druhy pokus, DVD to iste, link iny 🙂
http://www.kumran.sk/dvd-spievankovo-p-8184.html
@ameanda - aj na stránke mamaaja.sk to majú
blahoželám k 7
@bakatuska - aj vám blahoželám k 7 😉
@ameanda
@miculienka jej dakujeeeem
@ameanda aj vam vsetko naj k dnesnym vymesiacikom 😉 🙂 😀
@mici111 jééééj to sú pekné fotky... ako ste ich pekne naskladali vedľa seba. 😀 čo to za akcošku??
@mici111 - akí ste boli podarení , hotová škôlka - či jasle 😵
@julinka2787 sme boli na navsteve u @ceresna super bolo, aj obedik nam spravila, kavicku uvarila...
@mici111 jooooj, tak vy takéto akcošky dávate? a my tu nič. ani kde ani s kým nie je... ☹
študovala som hodnú chvíľu, prečo to keksovanie tak bolí ešte aj teraz, ono, že to môže byť aj šitím vnútri, ale mamičky čo koja majú nízku hladinu ženských hormónov - neviem akých a tá šuška je bolestivá a suchá vnútri a akási iná, proste súvisí to aj s dojčením, taký doki tam odporúča kopu lubrikantu a lokálne estrogény 😕

ahojte, mi sme boli včera na poradni. mame 9580g 🙂 z nasho damiho je uz velky chlap 😉
aj nas zaockovali, bo sme mali odlozene ockovanie, zatial bez horucky a malý sa tváry spokojný, klop klop dufam ze to vydri. vase deticky horuckovali? v ten den ci aj na druhy mozu vybehnut teploty?