Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lenocka84 - no ja mam jeden v aute quinny buzz, drahy ma zapp (naklikavame na neho vajicko ked ideme do obchodu), no a za par dni mi dojde maxi cosi mura na prechadzky, ta bude stat v garazi. Mame dve, vlastne prazdne, auta sa tam nezmestia (kto to skontruoval musel byt totalny magor - cela nasa ulicka je navrhnuta jednym architektom a vsetci susedia parkuju vonku, lebo inak to nejde)... tak tam kludne narvem aj tri kociky, ak treba..
@anjelicek26 jaaaj no pekne, pekne
ale zase je to garaz na faro 🙂
@ellysa ja chcem tiez 2, jeden na zimu, ako teraz a golfac na leto
ja planujem si nechat na zimu uz len jeden - bud toho marka alebo sicko, teda toto su nase dve volby
@babulina - ja neviem, na zimu sa mi zdaju este maly, ja keby mam len zapp, tak mi to na zimu nestaci, ten ich fusak je moc tenky, na dlhsiu prechadzku fakt nic moc, hlavne ak bude - ja neviem staci -5, tak taky krpec chodit nebude chciet.. a ja musim rano a poobede vodit Sasku do skoly... takze my urcite aj väcsi kocik este nechame... bud concord fusion, alebo ked ma mura nejako strasne bude fascinovat, tak mozno aj tu. Aj do lietadla potrebujem robustnejsi kocik... len uz aby som sa pokukala po niekom, kto kupi moj quinny buzz 🙄
ja som pri ninke (to mala cez zimu 1.5r - 2r) v zime uz nemala kocik vobec, tak preto si naivne myslim ze aj tomi bude takyto 😅 , skolku mame par metrov od domu
babulina - my mame skolu blbo, parkovat musime asi 500m od skoly a ist popri ceste, to si neviem predstavit z 1-1,5 rocnym vzpierajucim sa blaznivym este "blbuckym" dietatom. Chodia tade kamiony, aj auta, neni tam krajnica, auto sa ti proste musi vyhnut, nechodia rychlo...ale tak predsa, uvidia takeho spunta, ked sa ti vytrhne z ruky? Uz mne je to blbe, ked idem s kocikom a Sasku mam za ruku...
Mne sa Saska veeelmi rada este vozila v kociku, ja som chodievala s nou aj korculovat... dlho sme kocik vyuzili... a Max je ku vsetkemu strasny flegmos, takze myslim, ze aj on sa bude rad vozit... a dovolenky, chodenie k nasim na Slovensko, k svokrovcom do nemecka... bez kocika na letisku sa tiez neda... my urcite vyuzijeme...
No, my, co deti neznasaju kocik, nemame take problemy ako vyber kocika. Ale verte mi, ze by som rada take mala ☹
@babulina - 😅
@weirdo - mozno by nejaky vzala na milost, ved ju vezmi do obchodu a uvidis, mozno si do nejakeho sadne a bude vybrate.
@anjelicek26 - ale trdlo je. Uz sme skusali nieco ine a prd makovy. Este dufam, ze ked bude sediet alebo nebude musiet byt naobliekana. Uz asi mesiac ho mohla, i ked len von, zaspat, po pol hodine hore, a domov. Ale teraz ee ... este ma bude prosit, aby som ju vozila! 😲 😀
@ellysa - nehladala si ty tuto prilbu? http://www.kocikovo.sk/product/bezpecnostna-pri...
@riska presne. už vidím ako má ellysina olivka tie krásne vlásky úplne spotené... 😒
Ahojte kočky, dobré ránko, uz sme hore, musim pobalit obe deti a ideme do skolky cez zele mesto.
Pisali ste o kociku...pri LILI som ho vyuzila skoro do 3 rokov do skolky, mame ju na druhom konci mesta... mali sme JANE aj bugynu....
Danko isiel spat o 20, o 20.45 dostal taky zachvat placu, zacal sa cely potit, nie a nie utisit....plac plac plac..zacali ho boliet zubky... 😠
Inak neviem neviem, ci som urobila dobre, ze som dala dole stenu postielky, ved on ma vytlaca.....stale je na mojej posteli.... 😒
TAK KOčKY, PRAJEM VAM KRASNY PIATOK, skoda, ze nemam mm doma, vzdy si dame Huberta ☹ UZ mi aj celkom chybA..... 😖
@julinka2787, juli, jeeej, pekný kočiarik si si vybrala...chystaš sa predať bexu? 😀
inak dobré ráno 🙂
nechcem radiť, ale prilbička na hlavičku na bežné nosenie je hlúposť, iba jasné ak malo dieťa úraz a doporučí ju lekár, ale teraz má mimi najpružnejšiu hlavičku, veľmi dobrý článok je v mama a ja o pádoch detičiek, dr. tam píše, že je to blbosť dávať helmu na bežné nosenie, dieťa by si na to zvyklo a nedávalo by si časom pozor a už keď nebude mať tak pružnú hlavičku, tak si môže vážne ulbížiť..atď
dobre ranko .... tak zazrak uz asi jede o dum dal 😀 😀 ... dnes v noci to uz nebola taka pohodicka, ale dalo sa 😀 😀 😀
dnes pride svokricka so svokrikom, privezu mi Hanicku nezbednicku, som zvedava, kolko "novych" slov si zase prinesie 😠
@anjelicek26 dakujem za vcerajsie blahozelanie pre Dominika
no idem si vas precitat co ste popisali 😉
baby co ste varili spolu s repou pre drobcov?

@babulina ja tiez rozmyslam nad espirom a markom
tak nevieeeem