icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
14. jan 2011

@anjelicek26 krasna fotka, ako z casopisu.....sedenie je dobre, ze sa lepsie dieta prehra... 😉

miculienka
14. jan 2011

@zojec - ďakujem , chystám sa na to cez víkend, kúpila som cícer aj sezam - aj tahiny budem mixovať, tak som zvedavá, čo vykuchtím 😵

veď to, rozdiel je obchod na dedine a v meste, tak ako aj u nás

monky1
14. jan 2011

a ja mam najradsej Kaufland 😀 😀 😀

a najradsej vo stvrtok skoro rano ked zacina akcoška, ked Vas babky dochodkyne aj palicou dobiju, len aby ste im nevzali, po co prisli 😀

monky1
14. jan 2011

u nas sa este spi 😕 😕 ... to zas bude vecer .... vidim to najskor na 21h 😒

mojalili
14. jan 2011

@monky1 MOnky, ja som ho musela tiez o 17.30 obudit, lebo si neviem predstavit noc. Dnes som s Dankom sama...no to bude nieco... 😒

monky1
14. jan 2011

tak uz sa nespi 😀

monky1
14. jan 2011

@mojalili kde mas lili??? 😕

mojalili
14. jan 2011

@monky1 maminka si ju zobrala na noc a zajtra poobede idem pre nu...🙂 herecka je tam rada, lebo jej vsetko dovolia 😠

monky1
14. jan 2011

@mojalili to veeeeeeelmi dobre poznaaaame - mne sa dnes Hanka vratila - bola prec od pondelka - ale je krotka ako baranok 😀 😀 😀

anjelicek26
14. jan 2011

Jej baby mne zalomil chrust na bruchu na posteli, no necham ho tak, ani sa ho nedotknem, len nech spi 😅 Idem ja za tou mojou zabkou prvorodenou, nech si maminu tiez uzije 😵

mojalili
14. jan 2011

@anjelicek26 to je nadhera, ze zalomil...u nas je to stale boj... ☹

Danko sa snazi....pozrite....

https://www.youtube.com/watch?v=R8bip6kehAQ

ameanda
14. jan 2011

@zojec
a moj maly spraska zemiaky len sa tak po nich zaprasi... 🙂
bez ohladu na to, co si pisala, dnes mi sestra zadrela: ten tvoj ma nejaku velku hlavu 😀

ameanda
14. jan 2011

@anjelicek26
krasne sedite 🙂
nam sa dnes podarilo asi 5 sekund, ale potom sa zvali a vzdy na pravu stranu

mici111
14. jan 2011

@mojalili kraasne 😵 😵 😵

ellysa
14. jan 2011

@mojalili perfektný, u nás sa reve, nespala skoro celý deň, dva krát 20 minút dala a už jej nie je rady ☹

mici111
14. jan 2011

@ellysa inak neviem co je dnes za den, ale aj Sara cely den knuci..uz som mala nervy z nej teraz vecer..ale uz zalomila..inak Leni, som zvedava, nakoniec pre ktory kocik sa rozhodnes 😀 😀 😀

ameanda
14. jan 2011

@ellysa
aj my sme mali podobny den, umrncany, uplakany...
a noc bola uplne najhorsia aku sme doteraz zazili, maly sa zobudil o 11tej a do druhej rana len srdcervuci rev, nedalo sa ho utisit ☹
potrebujem ten jantarovy nahrdelnik, kde ho zozeniem?

ellysa
14. jan 2011

@ameanda no u nás v rakúsku ho majú 🙂 , kto chce kúpim a kľudne pošlem poštou z BA, stojí do 10 EUR
@mici111 no ja neviem, ona je dobrá len ani za svet spať, keď ju chcem dať ľahnúť reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev, no aj ja som zvedavá, ja hlavne dúfam, že tú jednu nunu zajtra ešte budú mať, chcem mať obchytané oba

ameanda
14. jan 2011

@ellysa
super, ja by som brala
napisem ti IP

mici111
14. jan 2011

@ellysa tak zajtra rychlo pis, ktory beries..som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 dnes sme sa vozili v si-cku po byte...jedine tak sa na chvilu skludnila..zlozila ruky na kolienka a kukala 😵 dubak maly 😵 😵 😵

ellysa
14. jan 2011

@ameanda jasné, zajtra kúpim a v nedeľu aj tak musím na poštu poslať balík 😉

ellysa
14. jan 2011

@mici111 no ja predpokladám, že zajtra sa mužovi nebude páčiť ani jeden, zvadíme sa a nakoniec ho aj tak kúpim sama a on sa potom s tým zmieri...tak to väčšinou býva... 🤐

ameanda
14. jan 2011

@ellysa
si zlata! dakujem... momentalne je IP nedostupna, len co bude, mas odo mna postu 😉

ellysa
14. jan 2011

@ameanda jasné v pohode, do nedele hádam pôjde

ellysa
14. jan 2011

@mici111 zohnala si tú tašku?

😀

ellysa
14. jan 2011

@mici111 ja som si inak v premaman objednala také háčiky na kočík, na suchý zips a rozmýšľam, že nejakú kabelku tam budem nosiť zavesenú, mám ich milión a nenosím, tak z nich urobím prebaľovacie tašky

mici111
14. jan 2011

@ellysa ale tak hadam nejaku mu sadne 😀 tu tasku nemali ☹ tak ak naahodou pojdes zajtra okolo DM, tak by som ta poprosila..ale ak nie, nevaa..pojdem kuk este niekde inde..ale cierna je podla mna nedosattkovy tovar 😀
haciky? netusim ako to moze vyzerat..

ellysa
14. jan 2011

@mici111 ak ju fakt chceš, tak ja zajtra skočím, však pôjdem aj po náhrdelník 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-bugaboo-mate-s-nim-skusenosti/ kukni tu tá bebel ich má na fotke s ružovou strieškou

ellysa
14. jan 2011

@mici111 a neboj ja mám DM asi 100 metrov od domu

mici111
14. jan 2011

@ellysa tak teda skoc 😀 dakujeeem 😵 aha, uz si to viem asi predstavit..v pondelok ti dam prasule 🙂