icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
15. jan 2011

@lenocka84 čauko Leni, celkom fajn, som zvedavá aká bude noc, v poslednom čase je zasa akási urevaná. A ty ako? Si v BA, či už na severe?

desmodka
15. jan 2011

@mici111 stale nepapate??? bo mi stale ziadna slava :(

a musim sa pochvalit mojou sestrou, takyto vencek dnes spravila 😀

mici111
15. jan 2011

@desmodka furt nepapame 😠 dnes dala sice asi 5 lyziciek zemiaku s cukinou, len som kukala, ale asi mala dobru naladu 😀 😀 a vy stale nespite v noci????

zojec
15. jan 2011

@desmodka naaaaaaadherne.. 🙂 neodpadli jej prsty z pichania spendlikom? ? ja som zvladla len jednu taku gulu a mala som dost 😉 ze ju pozdravujem viem, aka je to makacka 😀 a to uz je taka velkonocna nalada 😉

tintinka1
15. jan 2011

čaute baby , dlho som tu nebola takže Vás čítam postupne. Náš krpec zatiaľ v pohode aj so zúbkami aj so spaním, len ja som na tom horšie. Mám totálne presilené zápästie , že to ledva ohnem a k tomu ma v noci tak seklo v krížoch , keď som vyberala malého z postieľky, že som sa nevedela ani otočiť. Už som myslela , že pôjdeme v noci na pohotovosť. ☹ Už musím navštíviť nejakú masérku , lebo ráno sa budím ako keby som celú noc záhradu kopala 😝 ale to určite viaceré z nás.
@ellysa tak nech si s kočíkom spokojná. Ja nebudem nič kupovať , lebo mám concord fusion a som spokojná a keby som chcela niečo menšie tak sestra mi dá Bumbleride flyte alebo Cybex .
@mojalili skús dať Dankovi homeo čípky Viburcol , tie sú aj na ukľudnenie aj na zúbky . Alebo neskúšala si homeopatiká chamomila vulgaris 15CH ? Tie sa dávajú tiež pri bolesti zúbkov.

lenocka84
15. jan 2011

@ellysa ja som teraz v ziline, u rodicov.
aj ja som zvedava na nasu noc, lebo tuto Patko zle spal, bol furt hore ☹

desmodka
15. jan 2011

@mici111 mozno sa zacina rozpapavat 🙂... ja uz noci neriesim, horsie to uz snad nebude a cakam kedy sa to zlepsi 😅
@zojec aj ona zacala vianocnymi gulami, zozali uspech tak ze skusi vencek, a uz ma par objednavok 😵 , ona to uplne zere, mi uz pisala ze jej dosli spendliky 😀

zojec
15. jan 2011

inak ja uz som tiez bola pri malej 3x, tak dufam, ze uz zaspala, uz je pri nej mm 😉 drichmu obaja... ja idem asi sit, aj ked sa mi velmi nechce.. dnes tu bolo krasne poobedie, dufam, ze aj zajra bude, chceme ist s mm do prirody

desmodka
15. jan 2011
mici111
15. jan 2011

@desmodka jaaaaaaaaj podareny 😵 😵 😵 a ako vy uz kraasne sedite 🙂

zojec
15. jan 2011

@desmodka kubko krasny 🙂 xi xi. ja mam tiez este gulu a polystyrenovy veniec odlozeny, ked ma to chyti.. ale uz pol roka ma to nechytilo 🙂 mam tu jednu peknu reprezentacnu zavesenu v kuchyni a to staci... ale ked som to robila, tak to bol fajn relax.. akurat vtedy som mohla lebo b. spala v satke aj 2 hodky..

mici111
15. jan 2011

@zojec dnes som skusala varit ovsenu kasu 🙂 hm, prvykrat v zivote, ked to trochu vychladlo, tak to bolo ako beton 😀 😀 😀 musim dat menej vlociek asi 😀

ellysa
15. jan 2011

@lenocka84 no to poznám, mne tiež Oli u našich zle spáva 😖

desmodka
15. jan 2011

dakujeme
@mici111 to mi uz davno, ale lozit ani omylom 🙂 ked potrebuje radsej sa odgula, ale v postielke sa presuva, sice neviem ako 😨 (gulanim to nebude, kedze neni tolko miesta)
@zojec ja ti normalne zavidim co vsetko stihas pri malej (samozrejme v dobrom)

inak musim sa pochvalit aky kompliment som dostala od "svokry", citujem:"sak ty vyzeras ako vesiek na saty"... hned som sa citila lepsie 😀 😀 😀

desmodka
15. jan 2011

@ellysa funguje naramok??? (mozno si to tu pisala, sorry)

lenocka84
15. jan 2011

@ellysa nieee, on tu superne spava, len vcera, a neviem preco. prva noc bola uplne v pohode

mici111
15. jan 2011

@desmodka hmm skvela svokra, si jej to mala nejako vratit 😀 😀 😀 😀

zojec
15. jan 2011

@mici111 😀 😀 alebo viacej vody.. 🙂
@desmodka krasny kompliment.. ale furt lepsie ako keby ti povedala ze vyzeras ako skrina 😀

ellysa
15. jan 2011

@desmodka aký podarený 😀

ellysa
15. jan 2011

@desmodka no na mne celkom hej ale malá sa mi zasa pokazila, ale tak ak idú zuby, na to asi nepomôže nič, len trpieť 😒 , ešte mám v zálohe ten jantárový náhrdelník, skúsim jej ho už dať

ellysa
15. jan 2011

@anjelicek26 no tak to je sila, tie ceny, len ako by som ho zasa dotrepala z UK , ale tak už je objednaný z amazon.de-červený, nie za takú dobrú cenu a lepšie ako 199, čo chcú v Blave

anjelicek26
15. jan 2011

@ellysa - no je to rozdiel, veru je... ved ked si vezmes len nahradny potah stoji 49 liber... a tu mas za 70 novy kocik...

zojec
15. jan 2011

@ellysa 😀 mala si pockat na anjelicek 😀 za 18 libier by ti ho doviezli az domov, no ale aspon ze si zan nevyvalila 190€ ja fakt niekedy zasnem nad tymi cenami.. kolko je potom ta vyrobna?? 5€??

zojec
15. jan 2011

@ellysa alebo ti ho mohla bea doniest zadara 🙂 nechces este jeden kupit a potom v blave predat za 150? 🙂 xi xi..

anjelicek26
15. jan 2011

@mici111 - ani my nepapame, dnes zjedol 30g za cely den a potom uz len melon vyhryzal... horna jednotka presvecuje, tak snad sa za chvilu dostane von..

zojec
15. jan 2011

dve hodiny mi natahovalo 4 mintuove video na youtube.. uff.. tu je 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=0QK1kBeCs8U
ellysa
16. jan 2011

@zojec jeeeeeeeeeeej nádherná, ako krásne sedká 😀 😀 😀 , to moje trdlo ešte nič 😅
a inak dobré ránko, noc nič moc, vkuse sa na mňa lepila, a o 6.45 už vybuvaná, ale tak zaspala o 19.00
peknú nedeľu prajem

babulina
16. jan 2011

baby katastrofa, muz isiel skolegovcami lyzovat a jeden z nich si zlomil nohu, no uzasne som zvedava ako to cele dopadne, su v rakusku takze este o to lepsie, mozno to znie sprosto ale vravim si ze este ze nie moj muz lebo ma nase auto zo sebou 😅

mojalili
16. jan 2011

@tintinka1 AJ VIburcol sme mali a nezaberal...
AHojte kočky, dnesna noc bola cekom dobra...

Lahla som si s Dankom o 19.45 hod, lebo som aj zvracala, co ma bolel zaludok,......Danko sice zaspal o 21 hod ale zaspal do 1.45 a potom sa len pricucaval a spal....takze sme sa krasne vyspali do 7.30 hod.....cim to ale je podmienene neviem...

Dnes mi kamaratka v kostole prezradila, co som si myslela, ze po rokoch snazenia je tehotna, ale chuda oci uplakane, musi ist na amnio, zle vysledky mala z krvi.....verim, ze sa boji, ale dufame, ze to bude dobre....ach jaj... ☹

NO a dnes je krasny slnecny den,,,,,cakame navstevu....zrovna ked sme mohli ist na vylet do prirody.... a TATINKO sa dnes vracia...huraaaaa 😵 😵 😵 😵 😵