Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ze nabral spickou kusok z kopecka, len on letel ze vraj vo velkej rychlosti - to sam priznal, lebo on bol kedysi juniorsky lyziar tak si to "uziva" na svahu, a asi si douzival 😒
@lenocka84 - dneska rano asi o pol desiatej sa stalo, az ma zamrazilo ked mi muz volal, lebo bolo nejake zle spojenie a som pocula ze zlomil si nohu a teraz panika ze kriste ze kto??? on ze mato, tak som si vydychla a isla zistovat poistky a hovadiny lebo jeho zena chudatko bola tiez na lyziach ale s kamoskami v jasnej, takze uplne blba situacia
Mici, Angie, - neviem ako sa to vola, je to robena mast a je na nej napisane len ze 3 zlozkova masticka. Ale poslem vam v IP cislo na tu kocku farmaceutku, skuste sa na nu obratit priamo.
Babulina- fuj to je neprijemne. My mame teraz pacientika doma. Starsia dcerka 4 rocna ma zlomenu klucnu kost ☹ . Som z toho dost hotova. Pritom lyzovala, korculovala, nestalo sa nic. Krasne sa uz naucila zist svah na lyziach a pred tyzdnom u svokrovcov pravdepodobne vecer pocas spanku sa tak nestastne pretocila, buchla o ram postele ...Strasne sa vtedy rozplakala, sme ju nemohli utisit, no my sme si mysleli, ze ma svalovicu z lyzovania, takze tyzden chudatko trpela. A este aj chodila do skolky a bola plavat, nic nehovorila, len sa nam nezdalo, ze nejako v podstate vlecie rucinku za sebou. tak sme az po tyzdni isli. Strasne vycitky teraz mam, muselo ju to bolkat..A od zajtra mala ist na lyziarsky...
Mici - vyrobili jej v Protetike take ako traciky na mieru, musi ich stale mat a to jej fixuje. No len ju to dost tlaci pod ramienkami, ona je stupla, chudunka. Hlavne v noci, ked spinka. A vraj 4-5 tyzdnov to bude nosit...
@deniskateniska ,nám ide ľavá jednotka hore,dvojky už má 🙂

baby ten chalan co si zlomil nohu s mm na lyziach ma fest nechutnu zlomeninu - zlomil si stehennu kost tesne pod bedrovym klbom, ma to stocene a este cele posunute aspon o dva tri centi, brrrrrrrr, az mi zle prislo ked mi to mm rozpraval, takze ho museli urgent previezt vrtulnikom a operovat, nechcem vidiet ten vysledny ucet, ked len znesenie z kopca zachranarmi a ultrazvuk vysiel 300eur, a najma dufame vsetci ze nebude mat trvale nasledky lebo sa netvarili lekari na neho pozitivne 😔