icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
16. jan 2011

baby ten chalan co si zlomil nohu s mm na lyziach ma fest nechutnu zlomeninu - zlomil si stehennu kost tesne pod bedrovym klbom, ma to stocene a este cele posunute aspon o dva tri centi, brrrrrrrr, az mi zle prislo ked mi to mm rozpraval, takze ho museli urgent previezt vrtulnikom a operovat, nechcem vidiet ten vysledny ucet, ked len znesenie z kopca zachranarmi a ultrazvuk vysiel 300eur, a najma dufame vsetci ze nebude mat trvale nasledky lebo sa netvarili lekari na neho pozitivne 😔

mici111
16. jan 2011

@okacka dakujem, uz som tam pisala, ale poradili mi len canesten a malej vytriet pusinu sodou bikarbonou, co som dnes spravila..a neviete ako sa vola ta masticka? neda sa to kupit normalne?

lenocka84
16. jan 2011

@babulina fuuu to kedy a kde?? len takto zbezne a je mi z toho zle 😅

angie267
16. jan 2011

@weirdo
@okacka dakujem za informacie je na case tomu vyhlasit vojnu a porazit tu sprostu mykozu. A tiez mi malinka az krv pije ked mi to az krvaca. S tym sladkym od zajtra koncim ani cukrik si uz nedam 😠 co bude tiez velky problem 😝

mici111
16. jan 2011

@babulina fuuuha 😕 no tak len treba dufat, ze ho daju rakuski lekari dokopy..boze a to ako nestastne spadol, ze sa takto dochramal? a mna este mykalo, ked som bola tehotna, ze aspon jednu jazdu si dam..ale odolala som..dala som len jednu jazdu na miernom kopci na boboch.. 🙂

babulina
16. jan 2011

ze nabral spickou kusok z kopecka, len on letel ze vraj vo velkej rychlosti - to sam priznal, lebo on bol kedysi juniorsky lyziar tak si to "uziva" na svahu, a asi si douzival 😒

@lenocka84 - dneska rano asi o pol desiatej sa stalo, az ma zamrazilo ked mi muz volal, lebo bolo nejake zle spojenie a som pocula ze zlomil si nohu a teraz panika ze kriste ze kto??? on ze mato, tak som si vydychla a isla zistovat poistky a hovadiny lebo jeho zena chudatko bola tiez na lyziach ale s kamoskami v jasnej, takze uplne blba situacia

okacka
16. jan 2011

Mici, Angie, - neviem ako sa to vola, je to robena mast a je na nej napisane len ze 3 zlozkova masticka. Ale poslem vam v IP cislo na tu kocku farmaceutku, skuste sa na nu obratit priamo.
Babulina- fuj to je neprijemne. My mame teraz pacientika doma. Starsia dcerka 4 rocna ma zlomenu klucnu kost ☹ . Som z toho dost hotova. Pritom lyzovala, korculovala, nestalo sa nic. Krasne sa uz naucila zist svah na lyziach a pred tyzdnom u svokrovcov pravdepodobne vecer pocas spanku sa tak nestastne pretocila, buchla o ram postele ...Strasne sa vtedy rozplakala, sme ju nemohli utisit, no my sme si mysleli, ze ma svalovicu z lyzovania, takze tyzden chudatko trpela. A este aj chodila do skolky a bola plavat, nic nehovorila, len sa nam nezdalo, ze nejako v podstate vlecie rucinku za sebou. tak sme az po tyzdni isli. Strasne vycitky teraz mam, muselo ju to bolkat..A od zajtra mala ist na lyziarsky...

lenocka84
16. jan 2011

@babulina no den blbec, ty koki

babulina
16. jan 2011

@okacka - jejda bambula malinka ☹

mici111
16. jan 2011

@okacka jaaaj, chudatko ☹ a ma to obviazane? lebo asi do sadry sa klucna kost neda dat..

okacka
16. jan 2011

Mici - vyrobili jej v Protetike take ako traciky na mieru, musi ich stale mat a to jej fixuje. No len ju to dost tlaci pod ramienkami, ona je stupla, chudunka. Hlavne v noci, ked spinka. A vraj 4-5 tyzdnov to bude nosit...

babulina
16. jan 2011

@okacka - no tak to drzim paste, do takehoto niecoho by som nasu ninku urcite nedostala, pred hodinou som bojovala z teplomerom aby si dala pod pazusku, hrozne sceny, a vysledok 38teplota tak sa tesim co z toho bude 😒

ellysa
16. jan 2011

@babulina fuj to j hnusná zlomenina ani mi nehovor, ja sa mám s malou učiť lyžovať, hneď ma odvaha prešla
inak všimla som si, že pokukávaš po dovolenka v IT, ste niečo aj našli, ja hľadám ale neviem sa nejako vysomáriť

babulina
16. jan 2011

@ellysa - este nic poriadneho som nehladala, neviem odkial ma zacat hladat 😒

mici111
16. jan 2011

@ellysa
@babulina baby, co chcete ist na lyze do IT? 🙂 aj s krpcami?

weirdo
16. jan 2011

@okacka - ved aj mne urcite pomohla, ale urcite to vetranie u mna zaposobilo najlepsie. Inac az take zle ako Ty som to nemala, uf, to muselo byt hrozne ☹ . Tak chvalapanu mas za tym! A sladke a materska ide ruka v ruke 😀

babulina
16. jan 2011

@mici111 - nie v lete na dofcu k moru, aspon teda my

mici111
16. jan 2011

@babulina xixi a budes soferovat? 😀 😉

babulina
16. jan 2011

@mici111 - ked mi muz zaparkuje 😀

lenocka84
16. jan 2011

@mici111 a my ideme do croatia?? hm?

lenocka84
16. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pridem ja

mici111
16. jan 2011

@lenocka84 tak ked budu looove a zoberiete nas 😀 booze, to aby som fakt zacala chudnut 😨 😅

lenocka84
16. jan 2011

@mici111 ta len zeby sme len ty a ja nesli nakoniec 🙂 a pestunku pre deti 😀

mici111
16. jan 2011

@lenocka84 ved naco nosit drevo do lesa, nie? 😀 😀 😀

lenocka84
16. jan 2011

@mici111 no napriklad 😝

puhinka
16. jan 2011

@deniskateniska ,nám ide ľavá jednotka hore,dvojky už má 🙂

ellysa
16. jan 2011

@babulina no ja som teraz našla nejaké Villaggo Tivoli v Bibione, celkom sa mi to pozdáva, ani ja neviem odkiaľzačať, je toho toľko 😕
@lenocka84 ja chorvátsko milujem, len neviem, čo by robila Oli na skalách

lenocka84
16. jan 2011

@ellysa ja ak more tak jedine chorvatsko, alebo turecko, dalaman a fethye

ellysa
16. jan 2011

@lenocka84 ja mám Turecko vo vedľajšom dome, sa na nich pozerám každý deň, nebudem platiť za to aby som ich videla ešte viac 😀 😀

mici111
16. jan 2011

@ellysa 😀 😀 😀 😀
moja srdcovka je grecko..inak pravda, ze v chorvatsku su kamienkove plaze..pre deti nic moc.. ☹