icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
16. jan 2011

@mici111 - aj ja, grecko je pre mna ideal, len muzik tentokrat zobroni o taliansko, tam sme na dovo este neboli, tak skusime

lenocka84
16. jan 2011

@ellysa ja mam sesterku vydatu do turecka, tak ku nim, tam je superne
som tam bola a par tyzdnov nato som ostala tehu 🙂

ellysa
16. jan 2011

@babulina ja som bola len v španielsku, francúzsku a potom len Chorvátsko, my chodíme len na lacnejšie dovče, chcela by som raz ísť na taký riadny all inclusive ale keď mne je tak ľúto za týždeň vyvaľovania sa pri vode vyhodiť také prachy, mne by kľudne stačilo aj chodiť tuto k nám k neusiedlu, len kvôli malej chcem ísť k moru

babulina
16. jan 2011

@ellysa - u nas tiez je dovodom tomi a jeho ekzem, inak mi bohate staci dovo na svk, a radsej hory nez plaz

ellysa
16. jan 2011

@babulina ja milujem vodu ale kľudne aj bazén v Hainburgu stačí, tam isto kupujem permanentku na celé leto, inak aj baby z BA by ste mohli chodiť, však tam vždy pol BA parkuje 😎

babulina
16. jan 2011

@ellysa - no na to kupalisko v hainburgu som pocula iba same chvaly, ze by sme letne stretko dali niekedy tam? 🙂

lenocka84
16. jan 2011

@ellysa
@babulina ano ano take letne by boli fajn, pockaj kym precita @mici111 a uz aj zacne s dietami
a ja sa pridam
boze ze ja nemam s kym chodit cvicit, nestastnyyyyy zemepaaaan

babulina
16. jan 2011

@lenocka84 -mozes ist s nami do petrzky zumbovat 😀

lenocka84
16. jan 2011

@babulina ked to je pre mna daleko
a hlavne ja nemam kde nechat maleho, a ked si predstavim cesta do petrzky, z nej, plus nejaka hodka zumba, 2hod zabite len tak mavnutim ruky

ellysa
16. jan 2011

@babulina
@babulina no jasné dáme, ja som tam každý deň v lete už tri roky 😀 fajne tam je aj detičky sa vybehajú, detský bazénik, pieskovisko tam je, stromy, obrovská lúka, fakt super a celodenný vstup 4,50, permanentka na celú sezónu 40 EUR

ellysa
16. jan 2011

baby, ktorú farbu sedačky na kočík mám kúpiť?http://www.bambini.sk/sk/store/product/4386/235...
ja by som šla asi do čiernej, ale naupečie sa mi tam v lete?
červený budem mať normálny zapp a mám aj červené buagboo, béžový je úžasný, ale neviem si predstaviť ako by vypadal až malá bude chodiť a sadne si tam v topánkach 😕 , čierny je taký elegantný a dám ušiť nejakú farebnú podložku doňho, čo poviete?
no idem chrňať
dobrú

babulina
16. jan 2011

@ellysa - do ciernej by som asi nesla ale ked mas zase vsetko cervene tak asi potom iba ta cierna ti ostava, bezovu urcite nie, som ti poradila, coooooo? 🙂

lenocka84
16. jan 2011

@babulina nas caka cierny kocik, ale nejakou veselou vlozkou ho ozivim 🙂

anjelicek26
16. jan 2011

@bakatuska - melon davam zlty, osupany, tak aby to nejako vedel drzat, take 2*3 cm kusky, on si to zuzle a kuse... celkm mu to ide, len to chce celotelovy brindak 😅

Skusame hocico, on uz bojkotuje snad vsetky prikrmy okrem ranajok, UM nechce, takze fasa 🙄 Asi sa vykaslem furt mu nieco varit a chystat, dam mu tyzden pokoj. Ved je to na nervy. Tak sa budeme kojit, no a... svet sa nezruti... neskor to skusime zas... ked tie blbe zuby vylezu. Teraz si bude kuskat jablcko, melonik, hrozno, mrkvicku...

anjelicek26
16. jan 2011

@ellysa - ides kupovat aj tu xtra sedanku? Osobitne k zappu? Aku vlozku tam chces dat? Lebo ta sedanka je uz tak kratka na detsku ritulu, ak das este vlozku tak ci ti uz pomaly nevypadne... ja som Sasku v zappe malokedy priputavala, nastupovala a vystupovala ako potrebovala... ak by tam bolo nieco takeho, tak by som sa bala, ze mi vyklzne... ci budes dokupovat aj madlo???

mojalili
17. jan 2011

@babulina NO pekne, esteze sa to nestalo tvojmu MM....MM ma prekvapil, hovoril, ze pride o 18tej . Este poobede som chcela poupratovat byt, tak ma prekvapil, ked som mala handru v ruke a prisiel o 14 tej 😀 😀 Kooonecne je doma, hned mi je lepsie....
No a vsimol si, ze som schudla, huraaaaaaa.... 😵 😵 😵 Neviem ani ako, ale uz sa dam do gati z pred tehu..len to brucho, keby sa dalo odrezat 🙂

Dobré ránko kočky,

Danko vcera dostal nahrdelník z jantáru, paradne mu sekne, je ako fraaaajo🙂

mojalili
17. jan 2011

@ellysa SI presne tak ako ja, chodime CHorvatsko, a varime si, chodime aj do restauracii, ale nechceme minut velmi vela, pretoze je tam dost draho.....ale tiez by som chcela ist na all inclusive, kde by som sa nemusela o nic starat,bazeny, sauny vsetko v cene, jedlo ake len chcem, pitie kedy chcem.....snad sa nam to niekedy splni 😉 😉 😉

riska
17. jan 2011

@ellysa, my ideme v lete do italy, hurrááá 😵

mici111
17. jan 2011

@ellysa no jasneee, ze ideme aj my na kupko do hainburgu... 😀

mici111
17. jan 2011

@ellysa aj my mame to si-cko cierne..tak hadam nebude teplo 😕 ale pocula som,ze cierna najviac odraza UV luce 😀
baby inak my des noc...jaaa chcem spaaaaaaaaat

@riska suuper a kam?

zojec
17. jan 2011

jaj baby ked tu o tych dovolenkach hovorite... my asi do dupky pojdeme ☹ alebo budem musiet dat riaden setriaci rezim... od septembra sme do toho buchnuteho auta dali 800€ 😠 kebyze to viem, tak sa nan vykaslem a nedam ho opravovat, ale kupime nejake ojazdenejsie... o rok dosplacame uver, a potom chceme nove.. no nemohlo vydrzat este??

mici111
17. jan 2011

@zojec no dooost 😕 ja by som isla radsej tento rok niekde na hory na SVK, dojdeme k tebe prazdninovat , xixi 😀 tento rok ma to k moru moc nenataha, lebo deti budu este moc malinke..

anjelicek26
17. jan 2011

@mici111 - prave cim mensie dieta, tym sa lepsie cestuje, na plazi v klude nakojis, supnes do stanu nech spi a pohodicka 🙂 Saska je tiez junova, tak mam nejaky ten prehlad, kazdy rok sme boli na dovci pri mori a bolo to fajn, ani raz sme nemali pocit, ze by jej ci nam nieco chybalo... my chodievame vlastne vzdy all inclusive, je to pohodlne... len keby ste videli, kolko posledny rok Saska "zozrala" zmrzliny len vdaka tomu, ze mohla neobmedzene 😅 Aj ked pravda minuly rok sme neboli nikde, lebo som bola tehu... tento rok chceme ist v juni na desat dni... uz len vybrat kam...

mici111
17. jan 2011

@anjelicek26 no ja zdielam opacny nazor 😀 ale neva 😉

zojec
17. jan 2011

@mici111 😀 kludne pridte so sarinkou.. vytiahneme detom bazen, postavime pieskovisko, dame lehatka a dovolenka ako vysita 😀 😀 😀 ja sa nejak nebranim ist k moru.. ak nam to vyjde tak pojdeme ale len do chorvatska .. tam to mam najradsej.. 😉 ja nemam rada all inclusive dovolenky.. lebo pre mna je to obmedzenie.. rada chodim kazdy den najest sa niekam inam, striedam plaze... no. ale s dietatom ma all inclusive urcite svoje vyhody.. ale asi tomu s mm nepodlahneme
a moje vcerajsie dielko 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@mici111 - vsak sa nemusime zhodnut vo vsetkom 😅 😅 Ja len, ze na dovolenkach spala nalepena s nami v posteli a bolo jej jedno, kde sme... papala detske vyzivky (ten prvy rok), ovocie a pila MM, bola uplne spokojna... na plazi sa vyblbla v piesku, spinkala tam v takom muslovom stane, cvachtala vo vode... v bazene sme sa s nou jasili my 😅 My lietadlom lietame odkedy bola malilinka, takze ani let ju nejako nerozrusil, cele to odspala... ja neviem... ani raz sme nelutovali, ze sme boli, mam na spolocne dovolenky super spomienky 😵

riska
17. jan 2011

@anjelicek26, na to presne sa tešiiiim, jupiiii....až na to, že ideme autom, lebo je to kúsok
@mici111, len na sever, k benatkam
a čo dneska, počkame sa pred branou či až dnu?

mici111
17. jan 2011

@riska pred branou 😉 dnes hadam budeme stihat 🙂

bealondyn
17. jan 2011

caute baby, jeej vy dovolenky spominate, my sme sa s drahym dohodli, ze by sme mohli ist tento rok niekam k moru all inclusive, este sme spolu neboli, vzdy sme museli dat peniaze do niecoho ineho. 😒 tak teraz rozmyslam, ze kam...on navrhol egypt, no hned som ho zrusila, tam ja malu tahat nebudem. 😕 ale uvidim ako to bude s peniazmi, mozno skoncim v blave na drazdiaku, ale aj to bude fajn! 😀 😝

inak som stale chora ako slak, tak trcime doma, teda malu davat aspon do zahrady spat, nech ma nejaky vzduch, ale dnes straaasne leje. 🙄

ellysa
17. jan 2011

čaute my noic fajn, ale teraz som ju hodinu uspávala, už chodí okolo celej postieľky, dokonca sa otočí chrbtom a pustí, no tak prečo by spala, keď je to taká sranda, len mama už šedivie 😕
@anjelicek26 no chcem aj tú xtra sedanku, ja som sa do toho kočíka zaľúbila 😅 , no zatiaľ nehrozí, že by som malú mala nepripútanú, podložku som myslela, že aby nebol celý čierny, len nejakú tenučkú-farebnú, to sa určite zmestí.
@zojec krásne, akurát rozmýšľam, že by som si tú podložku ušila aj sama, keď pozžičiam od svokruše stroj