Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@babulina dávala som len link na espiro magic 4 2010. lenocka sa asik sekla. ten mark som ani neobzerala, lebo sa mi nepáči ten obrázok na sedanke a strieške. 😉
@riska gratuluem ku kilam dole.. ja sa neviem prinutit.. ale uz aspon nejem sladke, cokolady a tak.. ale dnes som zjedla este oblatky od vianoc s medom.. ja sa tu citim ako ten co vodu kaze a vino pije ☹ na dietu sa treba hlavne spravne nastartovat.. citit ze je ta spravna doba.. ak ju vymaknem, tak to potom ide super.. 😉 schudnut je to najmenej.. najtazsie je ,udrzat si vahu..
@julinka2787 - no uz som myslela ze mam vidiny, ale ono zase tie kociky su fakt na jedno kopyto cele az na par detailov
@babulina no mark má trošku inú striešku, tú srandu pod nôžkami a akurát tie obrázky na poťahu. inak sú fakt takmer rovnaké. ale veľa ich je takých takmer rovnakých.len iné rúčky a poťahy. a potom že vyber si! 😀
no o tom chudnutí...ja mám taký problém,že od pôrodu strašne rýchlo priberem,ale zase na druhú stranu aj rýchlo chudnem...stačí pár dní nejesť po piatej a už počujem z každej strany,že som schudla...klop-klop-klop
ale to vyťahané bruško po pôrode...máte aj vy?či len mne ostala taká koža,keď si sadnem,tak to je vidno...:(
@ellysa ,ja by som dala vatelín
@zojec ,to je tiež dobrý nápad s tou dekou 🙂
@ellysa ,jéééj...aj Deniska plánuje v lete...ďalšie krásne bábätká...teším sa 🙂
@julinka2787 ,asi tak 🙂
@puhinka ja si ani sadnúť nemusím. som sa smiala na vianoce, že mám väčšie brucho ako tie minulé, čo som bola v piatom mesiaci. 😀 😀
@julinka2787 presne to som aj ja povedala.. ale do smiechu mi nebolo teda.. ☹ 🙂
@zojec , a v ikei majú dobré ceny na metrážny textil?
bo ja chodím tu v BA do takého obchodíku že Anjel,či jak sa to volá...a tám majú teda aj dobré pálky...za mtr na súpravu do postieľky (baldachýn,hniezdo,návlečky,vreckár,zavinovačka ) som tam nechala 43 euro,čo je dosť...keď z netu si môžem objednať už hotovú súpravu za 29 euri...nie?
@zojec no mne je to nejako jedno, len netuším čo si oblečiem na to plávanie... 😅 ale tak nejako to vymyslím... a ja s tým mojim bruchom nejako neviem nič spraviť. neviem schudnúť. nejako mi stále váha stagnuje, nech robím čo chcem... 😒
@julinka2787 ,ja som ho mala minule pred menzesom také nafúknuté,že som si pripadala tiež ako tehotná...hrozné...som sa normálne hambila ísť medzi ľudí...:/
@julinka2787 ,no ja do plaviek musím schudnúť..skončí mi menzes a znova začnem brušákovať,veď už je január,to aby som v lete niak vyzerala 🙂
@puhinka no to je teda fakt dost!! v ikei sa da.. 🙂 obe tie latky co som hodila link su take hrube platno, vhodne na potahy, alebo ozdobne vankuse.. take tensie platno sa da kupit aj za 2€ za meter.. maju aj viac latok ako je na webe.. 😉 ale uz davno som tam nebola.. ja si davam latky kupovat 😉 lebo do BA teraz nechodim.. a ked som tam chodila, tak som este tolko nesila
@puhinka aj ja musím. ale nejde to. 😠 a našťastie do plaviek moc nechodím. ale tak snáď sa podarí... aspoň dačo... 🙄
@julinka2787 ja som si este tiez nevyskusala plavky.. asi by som mala.. ale bojim sa ze sa zrutim 😀
@bealondyn jaaaaaaj tam by som rada aj ja pracovala a hlavne v londone.. 😉 asi si raz nejaky otvorim, ked budu mat ludia viac penazi, mne je smutno ked vojdem do bio obchodu napr . v ZV a maju tam tri policky nariedko zaplnene.. stale rozmyslam z coho ti obchodnici ziju..

@babulina, nie, ale kvoli tebe možem spraviť výnimku 😀