icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
17. jan 2011

@zojec ,vidíš...na teba som včera myslela...môj mm sa rozhodol držať diétu...má 115 kg a chcel by ísť tak na 80-90 kg,no a chce delenú stravu,nevieš o niakej? 🙂 hihi 🙂

babulina
17. jan 2011

@puhinka - len to ze je strasne lahucky takze bude robeny asi vacsia dielcov z plastu, inak mark je skoro fakt rovnaky a stoji plus minus 115eur, ale ved vas vyber 😉 paci sa mi vsak na nom farba

babulina
17. jan 2011

@lenocka84 - presne to som tym chcela povedat, ze radsej o kusok tazsi ale bude pevne stat na zemi aj ked sa mi on tomi zavesi neboj ninka a kde si ho bola okuknut? lebo chystam sa aj na omrkavacku, ale predpokladam ze pegperegu by ho asi mali mat

puhinka
17. jan 2011

@babulina ,no ja hladám ten najlahší,neviem či je z plastu,ešte ho kuknem zajtra,keď pôjdem do auparku a viac menej mi je to jedno,bo fakt potrebujem pierko...stačí,že Igorko má skoro 11 kg :D

hej a tašku si šupnem do kočíka doel a nie na rúčku a nemám iné deti,čo by sa mi vešali na kočík 🙂 hihi 🙂 takže mne plne vyhovujúci a kráááááááásny :D

lenocka84
17. jan 2011

@babulina no ked som si ho obzerala, som hned aj testovala, tak pred kupou 🙂
a z tychto latok sa rozhodujem na podlozku do kocika, kedze je cierny a treba ho ozivit 😉

lenocka84
17. jan 2011

@puhinka ver ze do toho kosika vela nedas, to je jedine minus tohto kocika, na moj vkus maly kosik
kedze mi toho nosime na kilaaa

babulina
17. jan 2011

@lenocka84 - mne sa paci ta prva vzorka - modra s drobnymi gulickami 😉

ellysa
17. jan 2011

@babulina ale však ľahký kočík tiež môže byť stabilný, záleží na materiáloch a vyvážení, no len ak sa ti naň vešia aj Ninka tak to jedine guľu na predné koleso, to asi málo ktorý golfáč zvládne 😀

babulina
17. jan 2011

@lenocka84 - tak na vedierko do piesku 😀 , ja som inak tolko veci postracala z kosika na golfkach ze uz nakoniec som to vzdala a nedavam tam uz radsej nic, max spinave vreckovky ked neni po ruke kos 🙂

ellysa
17. jan 2011

@lenocka84 modrá prvá a tie veľké zelené kruhy ideš si šiť sama, či niekde dáš šiť?

babulina
17. jan 2011

@ellysa - neni zly napad, kuknem tu co sme mali na svadbe pre zenicha aby neutiekol - len ci sa to bude potom dobre tlacit 😎

zojec
17. jan 2011

@puhinka to som tiez drzala 😀 , este pred tym ako som prestala jest maso.. najdes pravidla urcite na nete... ale ako pri kazdej diete, jest 5x denne male porcie, nepit, nefajcit, sportovat, pit vela tekutin a ziadne sladkosti, nejest potraviny s vysokym glykemickym indexom a prazdnymi kaloriami .. nesolit vela, nejest udene, mastne, slane, vela zeleniny a menej ovocia.. pri delenej strave nie spolu v jeden den 😉 zaklad je nemiesat sacharidy s bielkovinami, ale fakt presnejsie to najdes niekde na nete.. uz si to nepamatam tak dokladne...
baby chcem uz pridat nejaky recpet.. ale nestiiiiiiiham :( vcera som sila do noci, dnes tiez tak po troske, ale mala sa budila casto, tak prd z toho.. a teraz sa mi uz fakt nechce.. :(
@anjelicek26 pohanka po anglicky sa povie dog-tail, ale vygooglila som ze aj buckwheat... co sa naozaj pouziva neviem..

puhinka
17. jan 2011

@lenocka84 ,na veľké nákupy chodím s autom...nepoužívam kočík na nákupy v tescu...

hej hej...,šak jasné,keď chodíš tak na kilá 🙂 rozumiem 🙂

ale veď preto je toľko druhou,aby si vybral každý podľa seba 🙂

a mne sa lúbi tá vzorka dole v ľavo 🙂 krásna...taká veselá

ellysa
17. jan 2011

@babulina no ja som minule rozmýšľala ako budem napríklad v jednej ruke tlačiť kočík, v druhej držať malú a ešte prípadne niesť nejaké odrážadlo 😅

babulina
17. jan 2011

@ellysa - odrazadlo das do kocika, dieta pod pazuchu a kocik do volnej ruky, tasku od kocika zmenis na ruksak a ficiiiiiis zlato 😎 😎 😎

riska
17. jan 2011

@zojec, presne tak 😵 po takomto ťažkom týždni 1,9 kg dole 🙂 ale je to ťažkéééé 😝 hlavne sladkosti mi chýbajúúúúúúúú

puhinka
17. jan 2011

@zojec ,no mm nepije ani nefajčí,len s tými sladkosťami bude mať asik najväčší problém :D každopádne ďakujem za radu 🙂

riska
17. jan 2011

@babulina, ty sa kedy zvykneš prechadzkovať pri ramene? doobeda či poobede?

babulina
17. jan 2011

@riska - to si dala dole dve kila za tyzden???? juha to sa necham nahovorit aj ja, ale este musim zozrat svoju ritterku co mi doniesol mm z lyzovacky a potom uz moooooozem aj chudnut 😉

ellysa
17. jan 2011

@babulina a do zubov už nič? 😀 😎
@riska ale ja som prišla na to, že aj sladkosť sa dá, nie na kilá ale raz za čas nejaká 70% čoko v pohode, skôr pravidelne jesť, neprežierať sa a veľa piť

riska
17. jan 2011

@babulina, ano, podarilo sa, dufam, že sa to nezastaví...ale fakt som zeleniny pojedla na kiláááá

bakatuska
17. jan 2011

@desmodka ten link na prsty je dobryyy 😉

@mici111 sranda ako sa na teba prisala 😀 😀 😀

zojec
17. jan 2011

mne sa paci do kocika tato: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9019... a tato: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1018..., tuto aj mam.. ak ju dovtedy nezosrotujem na nieco ine 😉

babulina
17. jan 2011

@riska - neprechadzam sa, standardne zakotvime na ihrisku pri ramene co je kvazi pri kauflande, tam vypustime starsie deti a do drobcov obcas drgneme aby spali, ale iba doobeda, poobede chodi iba mm s tomim alebo babky, ja iba ked je najhorsie

riska
17. jan 2011

@ellysa, ano 70% si dam neskor za odmenu 😉
a ešte pri tom vymenúvani si zabudla, že v brušku budeš nosiť súrodenca pre oliv 😀 😀 😝

babulina
17. jan 2011

@ellysa - do zubov ? tasku s nakupom, draha 😎

bealondyn
17. jan 2011

@zojec buckwheat 😉

riska
17. jan 2011

@babulina, tak niekedy ťa dojdem kuk 😉

babulina
17. jan 2011

@riska -budem sa tesit 🙂 uz kocikujes aj doobeda?

zojec
17. jan 2011

@bealondyn 😉 a aj to dostat kupit? ja som to nikdy nevidela.. teda v irsku.. v londone som nebola kupovat nikdy pohanku 😀 😀 😀