icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
18. jan 2011

@ellysa ccc, kazí nám tu priemer🙂))

babulina
18. jan 2011

dobre sa tu keca, ale musim ist detom obed varit, ale tak sa mi nechce 🙄

miculienka
18. jan 2011

@ellysa - veď to, že my to tu máme opačne , najskôr nám sedia a potom neviem čo vymyslia , ale neboj , aj Olivka si sadne - len na to musí prísť , len zatiaľ ju baví pohyb a nie vysedávanie 😉

ellysa
18. jan 2011

@fatimuska ale kdeže, je tu kopec takých šikovných

fatimuska
18. jan 2011

a konečne spíme cez deň viac ako hodinku, včera v kočíku viac ako 2 hodky, nechápala som🙂

miculienka
18. jan 2011

@piacere - to máš takú cviklu ako ja, nie a nie zmäknúť, však ja som ju potom pomixovala takú

piacere
18. jan 2011

@miculienka 😠 po krajoch, čo som ju narezala na kúsky je už skoro biela... a furt tvrdá ako staré mäso 😒 😅

miculienka
18. jan 2011

decko už spí od 9tej 😕

miculienka
18. jan 2011

@piacere - máš ju na kocky ? ja som sa tiež nevedela dočkať , nedovaríš a nedovaríš, vravím , ja som to už potom vzdala , aspoň tam ostali vitamíny 😉

zojec
18. jan 2011

@piacere ja cca 15 minut pokrajanu na kocky.. nemusi byt makka ako blato, ved mixer rozmixuje 😉 ostane tam aspon vela vitaminov.. ale ak ti ti vadi, tak si ju daj varit do trochy vody uz postruhanu 😉 vodu nevylievaj, pouzi na zriedenie

miculienka
18. jan 2011

už sa zobudila, už si niečo vypráva v koši a obzerá ruky 😀 , tak aj moje voľno skončilo , zatiaľ pa pa

piacere
18. jan 2011

@zojec
@miculienka
a teraz mám dilemu, či bude mať tá cvikla vôbec nejaký úžitok, keď som ju varila hodinu 😅 Ale asi to už teraz nechám tak, nestíham variť novú... a nabudúce povarím len tých 15 min. cca.... Viem, že mixér pomixuje, len som sa bála, aby nebola surová alebo čo 😅

piacere
18. jan 2011

ináč, aj náš herec sa včera postavil v postieľke a odvtedy to robí nonstop 😀 už v nej neposedí, len sa hneď chytá a dvíha do stoja 😠 😀

kika987
18. jan 2011

@miculienka snazi sa lozit ale neak mu to nejde a u ortopeda sme boly ked mal 6 mesiacov a vtedy hovoril ze uz je jedno jadierko vidiet a druhe len troska tak preto mame este ist v 9 mesiacoch na kontrolu...

monky1
18. jan 2011

@piacere nastruhaj, chvilku dus v troche vody zakrytu a potom rozmixuj - zachova si krasnu farbu a urobi sa hned 😉
aj moja bola prvykrat tvrda, ked som ju varila nakrajanu na pasiky

chani
18. jan 2011

@piacere no mne zatial vzdy zmakla do tych cca 20min, ja ju parim. nebola taka maka ako ostatna zelenina,ale omnoho makksia ako pred parenim 🙂

monky1
18. jan 2011

tak tak, co nove sa deti naucia, to chcu robit nonstop - ako krasne vedela lahnut a spat, kym sa nenaucila pretacat na brucho 😀 😀 ... teraz to robi stale stale staaaale, ked ju dam do postielky - aj 20x ju otocim, kym zaspi 😠
...ale uz spi - nastastie 😵

riska
18. jan 2011

@monky, ako robiš tu vločkovu-bananovú kašu? d 🙂

zojec
18. jan 2011

@piacere kebyze je ta cvikla aj surova, uplne nic sa nestane 😉 moja ju pije v pohode ako stavu zmiesanu s mrkvovou
@monky1 moja sa to sice naucila to pretacanie, ale ak sa denne pretoci raz max dva krat tak je vela 😉 sediet ju este vela nedavam tak 5 -10 minut za cely den.. ale jej sa to naramne paci.. ani neviem kedy sa to stihla naucit 😀 ijeme cviklovu stavu..

riska
18. jan 2011

@zojec, jeeej, dik za tip 🙂 a udene tofu sa môže pri dietke? 🙂
inak baby, moja dieta nič vynimočné, to čo pisala zojec, vela zeleniny, minimum ovocia, nič tučne, vyprážané, žiadne sladkosti.... a ja sa snažim dodržiavať oddelenu stravu...a večer už žiadne sacharidy 😉

piacere
18. jan 2011

@chani
@zojec
svedomie mi nedalo a už varím novú 😅 dúfam, že sa dovtedy nezobudí a nebude chcieť papať, lebo ešte nemá čo 😒 😅

zojec
18. jan 2011

@riska mozes.. 🙂 tofu na rozdiel od inych udenin (masovych) neobsahuje tolko soli a ani rychlosoli.. 😉 ked das udene tofu, tak uz nemusis solit, ale da sa to spravit aj bez neho.. tiez ho nemam stale v chladnicke.. 😉
moje dieta spi.. a to uz som chcela byt v meste.. to zas bude nahanacka dnes

riska
18. jan 2011

@zojec, dakujem, zasa som sa niečo naučila 😉

monky1
18. jan 2011

@zojec tak na tej druhej fotke ma fuziky ako Hercule Poirot 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vidis a ja Elu neviem zastavit, co sa tolko pretaca
@riska len povarim vlocky vo vode, rozmixujem a pridam banan k tomu - bud roztlaceny vidlickou al. to cele mixnem - vemi jej to chuti
a do hodinky bol aj v plienke 😀

chani
18. jan 2011

@zojec zoji ty si hotovy carodejnik na jedlo, mna by toto nenapadlo, skusim vyrobit cez vikend, aj ked mam dojem ze okrem mna a svokri to asi nikto jest nebude, teda jedine ak by v nicom z toho nebola oprazena cibula, olivy a susene paradajky, toby mi mozno muz potom zjedol hehe

zojec
18. jan 2011

@chani cibulu mozes vynechat 😉 a v tej pomazanke si ju ani nevsimne 😀

zojec
18. jan 2011

@chani vela receptov je na nete.. zo zeleniny sa naozaj da varit milion veci 🙂 no uz je hore ideme do mesta 🙂 pekny dnik dievcata

bakatuska
18. jan 2011

@zojec uz si aj tvoje recepty zapisujem 😉 len mam otazku na tom obrazku je ten posuch s olivami ze? a kolko ich zhruba davas do toho?

chani
18. jan 2011

@zojec to by musela byt uuuuplne ze na padrt rozsekana hehe 🙂 ale aj tak to vyskusam a uvidime, urobim z polovicnej davky a budem sa prinajhorsom drhnut ja 🙂

fatimuska
18. jan 2011

@zojec som sa najprv naplašila, že chúďatko krváca🙂