Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre sa tu keca, ale musim ist detom obed varit, ale tak sa mi nechce 🙄
@ellysa - veď to, že my to tu máme opačne , najskôr nám sedia a potom neviem čo vymyslia , ale neboj , aj Olivka si sadne - len na to musí prísť , len zatiaľ ju baví pohyb a nie vysedávanie 😉
a konečne spíme cez deň viac ako hodinku, včera v kočíku viac ako 2 hodky, nechápala som🙂
@piacere - to máš takú cviklu ako ja, nie a nie zmäknúť, však ja som ju potom pomixovala takú
@miculienka 😠 po krajoch, čo som ju narezala na kúsky je už skoro biela... a furt tvrdá ako staré mäso 😒 😅
decko už spí od 9tej 😕
@piacere - máš ju na kocky ? ja som sa tiež nevedela dočkať , nedovaríš a nedovaríš, vravím , ja som to už potom vzdala , aspoň tam ostali vitamíny 😉
už sa zobudila, už si niečo vypráva v koši a obzerá ruky 😀 , tak aj moje voľno skončilo , zatiaľ pa pa
@zojec
@miculienka
a teraz mám dilemu, či bude mať tá cvikla vôbec nejaký úžitok, keď som ju varila hodinu 😅 Ale asi to už teraz nechám tak, nestíham variť novú... a nabudúce povarím len tých 15 min. cca.... Viem, že mixér pomixuje, len som sa bála, aby nebola surová alebo čo 😅
ináč, aj náš herec sa včera postavil v postieľke a odvtedy to robí nonstop 😀 už v nej neposedí, len sa hneď chytá a dvíha do stoja 😠 😀
@miculienka snazi sa lozit ale neak mu to nejde a u ortopeda sme boly ked mal 6 mesiacov a vtedy hovoril ze uz je jedno jadierko vidiet a druhe len troska tak preto mame este ist v 9 mesiacoch na kontrolu...
tak tak, co nove sa deti naucia, to chcu robit nonstop - ako krasne vedela lahnut a spat, kym sa nenaucila pretacat na brucho 😀 😀 ... teraz to robi stale stale staaaale, ked ju dam do postielky - aj 20x ju otocim, kym zaspi 😠
...ale uz spi - nastastie 😵
@piacere kebyze je ta cvikla aj surova, uplne nic sa nestane 😉 moja ju pije v pohode ako stavu zmiesanu s mrkvovou
@monky1 moja sa to sice naucila to pretacanie, ale ak sa denne pretoci raz max dva krat tak je vela 😉 sediet ju este vela nedavam tak 5 -10 minut za cely den.. ale jej sa to naramne paci.. ani neviem kedy sa to stihla naucit 😀 ijeme cviklovu stavu..
@riska mozes.. 🙂 tofu na rozdiel od inych udenin (masovych) neobsahuje tolko soli a ani rychlosoli.. 😉 ked das udene tofu, tak uz nemusis solit, ale da sa to spravit aj bez neho.. tiez ho nemam stale v chladnicke.. 😉
moje dieta spi.. a to uz som chcela byt v meste.. to zas bude nahanacka dnes

@ellysa ccc, kazí nám tu priemer🙂))