icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

marcelka123
18. jan 2011

Caute mamenky kocenky :ň este si ma pamatate ? 🙂

No som tu nebola dlho a nemozem ani citat spat...hehe 🙂

Pozeram ze varite cviklu.. super..na to som este nepmyslela 🙂 Vyskusame , urcite a davate k nej co?
@zojec Haha mala je jak po masakre.. na tych fotkach..taka mala upirka po dobrom obede.. :D :D :D
@chani
@bakatuska
@monky1
@riska
@miculienka
@fatimuska
@ellysa
@babulina
@zojec a ostatne.. chystam sa pozriet foto vasich ratolesti... jak sa pomenili 🙂 Dufam, ze vany mi to dovoli :D :D :D

Strasne by som chcela vediet ako su na tom vase deticky. Co uz dokazu...nemam sancu to spatne patrat, nemozte to sem hodit s odkazom na moje meno nech to mozem poto najst...

A neviete nejaky dobry tip na probiotikum? Dr. mi odporucila kupit, dolphinus sa minulo a chcem skusit ine...

A neviete poradit..malej sa robia take drobne suche vyrazky na laktoch pod aj nad nimi... mast sice ich pekne lieci ale to len prejav, pricina je asi nezistitelna...

monky1
18. jan 2011

@marcelka123 ahoooj, zijes, dievca 😀 😀 😀
my mame biogaiu 😉
k laktom ti neporadim - dokt. si sa nepytala???

inak neviem, co mam robit, treba nam ist do poradne, ale mala spiiii ... este neobedovala a ked pojdemem neskor, nevybavime sa tam a nestihame vyzdvihnut hanku v skolke
hm, budit ju???
ci to nechat na zajtra??? 😒

marcelka123
18. jan 2011

@puhinka ahoj... takze 5 zubok.. ci paaana... to uz 4 ma von? To je aka rychlost toto? 🙂 A aky bol priebeh? Myslim na spravani a SPANI.. 🙂

marcelka123
18. jan 2011

No ja by som budila, ak nebude vyslovene podrazdena tak ano... ja by som budila uz aj preto, aby som ju cez den co najviac " vystavila" aby v noci pekne spala, lebo mame s tym problem riaaadny.. 🙂

monky1
18. jan 2011

@marcelka123 myslim, ze skoro kazda z nas tu ma s tym problem - vela deticiek nespi, ako im odbilo pol roka - teda presnejsie, castejsie sa budia ... aj u nas je to tak
a Vaneska uz ma zubok?

marcelka123
18. jan 2011

@monky1 a foto si asi velmi zatial nepridala,..co? Som bola zvedava aj na Elu.. 🙂 Ako sa ma? Uz lozi? Alebo sa plazi? Hopka? blabota? 🙂

marcelka123
18. jan 2011

@monky1 ma dva dolne a idu jej horne aspon styri..uvidime kolko vyjdu.. Spi hrozne.. od polnoci zaspava, nech ju ulozim kedykolvek do 0:00, vzdy sa zobudi a je cula aj do 0:30... takze tak u nas.. 🙂

riska
18. jan 2011

@marcelka123, ahoj, kam si nám zmizla? 😉

marcelka123
18. jan 2011

Nebol cas a ked by aj bol.. tak som mala rada veci co robit...varit, pratat..studovat literaturu..oddych..navsteva..sak to poznas :ň A hlavne viem ze by som sa tu zdrzala a potom by som uz nic nestihla..lebo to tu je skoro navykove 🙂 A Riska, ako Ninka? Ako pokrocila, Zubky, sedenie, papkanie, spinkanie, lozenie ci chodenie a blabotanie 🙂 Robi radost, robi 🙂

monky1
18. jan 2011

@marcelka123 som ti pisala IP
no, my sme vstali, zjedli obed a palime sa obliekat - zase pridem k doktorke spotena ako mys....a hlavne vonavaaa 😀

deniskateniska
18. jan 2011

@marcelka123 ahojky ahojky... aj my mame 4 zubky a tisne sa piaty 😀 😀 a nevyspala som sa ani nepamatam 😅 ale to tu asi ziadna mamina 😀 my sedkame dlllllllho ale o pretacani ani chyru ani slychu, obcas ked sa mu chce ale to je malokedy 😀 a najnovsie zacal cuvat takze ho uz nenajdem v polohe akej bol predtym 😀 😀 a blabotanie... malo co len krici a teraz zacal huuuuuuuuu a ouuuuuuuuu a ked ma taha za vlasy povie auuuu 😀 😀 a vy ako?

riska
18. jan 2011

@marcelka123, to s tým návykom poznááám 😀 😀 ninka má dole dva zubky a teraz sa jej čosi derie už aj hore.... sedieť ešte nevie, plazí sa statočne, štvornožkovať sa snaží, ale zatial jej to moc nejde....ale začala sa dvihať do stoja, to ju bavi najviac...no a ukecaná je poriadne 😀 a spánok - katastrofa, nam sa to pokazilo po 7. mesiaci
a straaašne lúbi mäso - to má po otcovi 😎
a vaneska ako?

marcelka123
18. jan 2011

@deniskateniska 🙂 🙂 🙂 ahooj:D ze 4 zubky... no to je rychlost... a ako Romanko znasal a znasa prerezavanie? Nechcem aby to vyznelo zle, ale som "rada" ze viacerym nespia deti, lebo ja uz som spekulovala ci to nemoze byt aj nejaka chyba .. nieco v neporiadku... Kazdy na okoli mi vravel..ze uz bude pekne spat cez noc taky cas ale opak je pravdou.. 🙂
A Vaneska? Blabota jajajajaj a dadadaj, bababa, ap.ap..ap..ap..au 🙂) Sedi uz krasne, ale vie sa vyvratit kazdym smerom :ň Tiez cuvat vie, aj plazit dopredu sa vie a uz aj stvornozky stoji a hojda sa ale este sa nevie pohnut.. 🙂 A pretaca sa tiez normalne...

marcelka123
18. jan 2011

@riska 🙂 to je super ze sa dviha do stoja.. a to ako? sama od seba..z lahu ked sa plazi ci stvornozkuje? Musi to byt pekny pohlad 🙂

Pred 2 tyzdnami sme prekonali 6 chorobu.. takze prve horuckove ochorenie na konci s vysypom mame za sebou... nastastie ze to bola 6 choroba a nic vazne ale nebolo mi jedno ked sa vysypala... som myslela ze taka alergicka reakcia jak hrom...

mojalili
18. jan 2011

Ahojte dievcata...

My noc zase o nicom...ja uz to vzdavam dozit sa dobrej noci....len keby ma ta gebula tak nebolela....
NO a este den a mame vylezene 4 zuby....

riska
18. jan 2011

@marcelka123, ked leži v postielke, chyti sa tyčiek a snaži sa postaviť...a ked je na štyroch, tak tiež, len sa hned rozplešti 😀 😀

@mojalili, danko ako feši s náhrdelnikom...netrhá si ho? 😉

mojalili
18. jan 2011

@riska Iba raz zistil ze ho ma, inak ho ani nevnima 😉 Muz sa boji, aby z neho nebol teplos, ked ma nahrdelnik 😀 😀 😀

miculienka
18. jan 2011

@marcelka123 - ahoj Marcelka moja , ja tu nemám nové fotky malej , si na fb ?

miculienka
18. jan 2011

@kika987 - zas malému to nezakážeš aby sa nestaval, to by si ho musela uviazať aby nevstával, skús sa opýtať detského lekára, či si tým neublíži 😉

marcelka123
18. jan 2011

@mojalili Danielko je aky frajer..co ? A aj my mame nahrdelnik, len jej ho zabudam davat.. U vas funguje ?
🙂

chani
18. jan 2011

@mojalili napodobne s tou nocou, cirkus od 21:15 do 23:45, uz som skusala 1x aj vyplakanie, ale to by asi musel hucat celu noc aby sa unavil, tak som to vzdala, nakoniec spal pri mne, lebo pri pokuse o prelozeni do postielky po zaspati bol zase cirkus...ja uz som sa normalne na zachod na par minut zatvorila a vyzurila ach jaj

marcelka123
18. jan 2011

@miculienka 🙂 🙂 Ahooj.. tak som zvedava ako pokracujete 🙂 Co Paulinka? Ako spinka? Ako jej ide sedenie, lozenie, usmievanie.. robenie radosti?

chani
18. jan 2011

@marcelka123 ja som tu uz tiez dlho neupdatela album, skor na fb mam nove 🙂
my uz sami sedime, ked ho niekto posadi ovsem, lozi, na 4 sa vie dat, len vtedy sa dokaze tak max hojdat a hodit dopredu, pretacame sa uz od 2,5 mesiaca na brusko a uz dost dlho aj spat, na nozickach ked ho drzime tak sa chvilu udrzi ale len par sekund, este su neni dost silne. no a ked sedi a ma sa za co chytit, tak sa vytiahne na kolena a klaci, ale nastastie na nohy to este nevie 🙂
no a zuby v nedohladne zatial🙂

marcelka123
18. jan 2011

@mojalili
@chani a ako ze to vyzera u vas so spanim? Ja si niekedy neviem dat rady.. inak aj vase zaspavaju asi neskoro a v noci ako casto sa budia a rano kedy vstavaju? Ci by nepomohlo ich budit skor ak dospavaju.. Inak pikoska.. Moja ked dostala na alergiu fenistil, pred nedavnom tak priatel opytak dithiadent, len na par dni ze nech sa kus aj vyspime.. Dr. nam dala 1/4 rano 1/4 vecer.. ked sme dosli domov dala som jej a po 20 minutach kraasne zaspala... na 2 hodinky a vecer este tiet zaspala tak 2-max 3 hod, do najblizsieho prebudenia a potom na dalsi den dithiadent strtil uspavacu moc nad malou a dalsi den to bolo horsie.. tak som jej ho vysadila.. mozem byt na fenistile.. nechapem ako dokazala ani len nebyt unavena..otapena po dithiadene.. 🙂

bakatuska
18. jan 2011

@marcelka123 ja mam tiez biodaiu a ja tu tiez nemam nove foto jedine na FB no a Dominik uz tiez stvornozkuje a cim dalej tym rychlejsie a tiez sa uz vie sam postavit v postielke 😉 no a zuby mame stale len 2
hod foto Vanesky 🙂 nech okukneme ako vyrastla

marcelka123
18. jan 2011

@chani no siovny.. sikovny.. 🙂) a zubky doju uz coskoro do 9 mesiacov ma mat prve a to je uz co by dup 🙂 A aspon ta neobhryzkava 🙂 mna mala sem tam kusne az hviezdicky vidim.. hlavne na zaciatku nejak skusala az som sa bala normalne kojit :D

Vase deticky vas nekusu pri kojeni ? 🙂

marcelka123
18. jan 2011

No kocky cez Miculienku vas skusim oslovit cez Fb... ak vas tam spoznam po mene ci po fotke. A ako Andrea.. kvoli byvalemu som tu musela byt ako inkognito.. lebo chcel vediet, vidiet a sudit vsetko kde som bola, co som pisala... atd.. 😝

marcelka123
18. jan 2011

@bakatuska a biogaja je len vo forme tabliet? Rozpustats v cajiku ci mliecku? Alebo je aj pre deti nejaka varianta?

julinka2787
18. jan 2011

babýýýý ja mám plavkýýýýý! 😀 😀 😀 a ešte aj krásne a nestáli ani 10€! som ja šikula. hneď prvé čo som chytila do ruky a dokonca aj o dve čísla menšie ako nosím veci. 😅 a nič mi z nich netrčí, teda okrem brucha, ale to by som musela mať brnenie, aby to nebolo vidno. som ja ale šťastný zemepán! 😝

marcelka123
18. jan 2011

@julinka2787 🙂 🙂 🙂