icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
18. jan 2011

@marcelka123 biogaia sú kvapky. teda aspoň ja som mala kvapky 😉

marcelka123
18. jan 2011

@julinka2787 aha, dakujeem 🙂

chani
18. jan 2011

@marcelka123 u nas je nocny spanok nasledovny, prve zaspavanie je z 95 perc f poho, ale budi sa kazdu 1,5 az 2 hodiny a nic ine ako prso nezaberie a taka je kazda noc cela noc uz 3 mesiace. je to na zblaznenie obcas, raz za 2 tyzdne mi da vydychnut a zobudi sa tak 1-2 za noc max, takze tak 🙂

ellysa
18. jan 2011

@riska však aj my sme včera mali náhrdelník, si si nevšimla? 😀
baby zasa som ju uspávala hodinu, mňa z nej raz picne, som ju v obývačke masírovala, potom dala mlieko, už mala oči zatvorené, tak že ju prenesiem do postieľky, v spálni pootvorila oko zbadala posteľ a ako keby som jej 220 do riti pichla, akože "aha postieľka môžem zasa chodiť" a hodinu si chodila hore dole hore dole... 🙄

sofinka2009
18. jan 2011

ahojte.co nove&. sni tu nestiham citat .mali sme poradnu mame 7800g uz lozime dva tyzdne cely den o stosest prebalujem uz iba od zadu aj obliekam inak sa neda.mali sme aj druhy pad z postele.grckame stale prvu ligu. 😒

ameanda
18. jan 2011

@mojalili
vidim, ze mate nahrdelnik 🙂
aj ja som dnes dala, lebo noci katastrofa... 😒

riska
18. jan 2011

@ellysa, však som oliv pochvalila, že ma náhrdelnik, a ty že si jej ho dala prvý raz, nepamatáš? 😀 😀 a keby si ju skusila masirovať v postielke a dať jej tam aj mlieko, nepomohlo by?

ellysa
18. jan 2011

@riska no hlava deravá, asi mám už nemeckého kamaráta 😀
akurát mi prišiel nákupný košík na zappa, akože oni mi to posielajú v dvoch balíkoch, kočík príde vo štvrtok, no ale keď sa im chce...

ellysa
18. jan 2011

@riska no ja neviem, či by to pomohlo, podľa mňa sa ukľudní až keď pre ňu státie a presúvanie sa nebude taká zábava ale rutina

monky1
18. jan 2011

a sme doma
docitam neskor, musim upratat, kedze sme sa tak bleskovo dostali z domu
hanka v skolke super, poradna tiez super, vazime 7880g 😲 ... vraj od posl. poradne pibrala 960g 😲 😲 😲

@ellysa ellysaaaaaaaaaaaaaaaa dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵

monky1
18. jan 2011

@ellysa uz sa paraaadime 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mici111
18. jan 2011

@julinka2787 teda Juli, ta tvoja Tatianka je aka sikovna 😀 😀 ze druhy copperfield 😀 😀 😀 asi ju tlacila ta plienka, tak co 🙂

ellysa
18. jan 2011

@monky1 no teda pošta ma prekvapila, akýsi sú rýchli 😀

monky1
18. jan 2011

@ellysa len hanka sa mraci a vyjednava, ci si moze niekedy pozicat 😀 😀 😀

mici111
18. jan 2011

kocky, my sme teraz dosli z plavania, malu som ulozila, konecne zaspala a ja o pol stvrtej obedujem..no neva, aspon uz nebudem vecerat 😀 inak vas docitat je umenie..

mici111
18. jan 2011

@miculienka
@zojec ani ja neokukujem, aj ja som napisala to iste co vy 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
18. jan 2011

@mici111 ja som na tom dnes podobne ... tiez som este nemala obed a najhorsie je, ze v posl. dobe nemam hlad ani chut 😒 ... ale ma to aj svoje vyhody 😀

ellysa
18. jan 2011

@monky1 povedz, že keď aj jej pôjdu zúbky 😀

ellysa
18. jan 2011

@monky1 a ako ste dopadli na poradni?

monky1
18. jan 2011

@ellysa super - az na ten ekzem na licku super - pisala som, ze pribrala 960g od posl. poradne - teraz ma 7880g 😅

mici111
18. jan 2011

@ellysa ako Leni, mali ste teplotku z ockovania?

riska
18. jan 2011

@mici111, ešte chodite plavať?
a čo, aj dnes ma sarinka k dispozicii non-stop otvorený bar, aby si mohla hocikedy cucnut? 😀

@monky1, kraaasna váha, sýkorka to všetko pekne dobieha 🙂

monky1
18. jan 2011

tak bodaj by nie, ked ju chlebom napchavam 😀 😀 😀 .... ale nie, to len raz 😉
a tesim sa, lebo uz bolo aj 65g za tri tyzdne

riska
18. jan 2011

@monky1, kým ku chlebu nepridáš klobásu, tak je to o.k 😀

deniskateniska
18. jan 2011

@marcelka123 sikulka 😉 no za tu nespavost u nas mozu asi tie zubky... ked sa prerezavali tak som nespala vobec, som bola ako mumia.. teraz sa to trosku ukludnilo, ale stale to je o polnoci spat a kazde dve hodky hore, to sa ale asi nezmeni uz 😒 a ked sli zubky stale mrnkal, len by sa na rukach nosil.. ale niektore deticky to zvladaju ok.. v mojom okoli kamosky ani nevedeli ze deturencom sli zuby mne to pripada akokeby som bola jedina 😅 😀 😀 😀

ellysa
18. jan 2011

@mici111 nie nie nemali, ale ešte sa neteším, minule to začalo 24 h po očkovaní, ale teda dúfam, že nič nebude a vo štvrtok vás čakáme 😀

chani
18. jan 2011

@deniskateniska ja pre istotu ani neviem ci je to jeho nocne budenie sa sposobene zubami alebo niecim inym, ale je to na slaktrafenie nevediet presnu pricinu. tak len dufam, ze su to zuby a ze ked vylezu bude dobre

babulina
18. jan 2011

som dva dni bez deti a citim straaaaasne divno, som nejaka prechladnuta tak mi obe babky ich zobrali na striedacku von, ale nejaka som nesvoja bez nich, normalne mi smutno je bez nich ☹

ellysa
18. jan 2011

@chani
@deniskateniska baby podľa mňa to ani nie sú zuby ako to, že v noci prežívajú, čo zažili cez deň a teraz robia veľmi rýchlo pokroky, bojím sa, že sa to ukľudní až sa ukľudnia oni a všetko nebude nové a úúžasné, takže až tak po roku

ellysa
18. jan 2011

@babulina jaj aj mne by bolo smutno ☹ , ale hlavne sa prelieč a oddýchni si