Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 aha, dakujeem 🙂
@marcelka123 u nas je nocny spanok nasledovny, prve zaspavanie je z 95 perc f poho, ale budi sa kazdu 1,5 az 2 hodiny a nic ine ako prso nezaberie a taka je kazda noc cela noc uz 3 mesiace. je to na zblaznenie obcas, raz za 2 tyzdne mi da vydychnut a zobudi sa tak 1-2 za noc max, takze tak 🙂
@riska však aj my sme včera mali náhrdelník, si si nevšimla? 😀
baby zasa som ju uspávala hodinu, mňa z nej raz picne, som ju v obývačke masírovala, potom dala mlieko, už mala oči zatvorené, tak že ju prenesiem do postieľky, v spálni pootvorila oko zbadala posteľ a ako keby som jej 220 do riti pichla, akože "aha postieľka môžem zasa chodiť" a hodinu si chodila hore dole hore dole... 🙄
ahojte.co nove&. sni tu nestiham citat .mali sme poradnu mame 7800g uz lozime dva tyzdne cely den o stosest prebalujem uz iba od zadu aj obliekam inak sa neda.mali sme aj druhy pad z postele.grckame stale prvu ligu. 😒
@julinka2787 teda Juli, ta tvoja Tatianka je aka sikovna 😀 😀 ze druhy copperfield 😀 😀 😀 asi ju tlacila ta plienka, tak co 🙂
kocky, my sme teraz dosli z plavania, malu som ulozila, konecne zaspala a ja o pol stvrtej obedujem..no neva, aspon uz nebudem vecerat 😀 inak vas docitat je umenie..
@miculienka
@zojec ani ja neokukujem, aj ja som napisala to iste co vy 😀 😀 😀 😀 😀
tak bodaj by nie, ked ju chlebom napchavam 😀 😀 😀 .... ale nie, to len raz 😉
a tesim sa, lebo uz bolo aj 65g za tri tyzdne
@marcelka123 sikulka 😉 no za tu nespavost u nas mozu asi tie zubky... ked sa prerezavali tak som nespala vobec, som bola ako mumia.. teraz sa to trosku ukludnilo, ale stale to je o polnoci spat a kazde dve hodky hore, to sa ale asi nezmeni uz 😒 a ked sli zubky stale mrnkal, len by sa na rukach nosil.. ale niektore deticky to zvladaju ok.. v mojom okoli kamosky ani nevedeli ze deturencom sli zuby mne to pripada akokeby som bola jedina 😅 😀 😀 😀
@deniskateniska ja pre istotu ani neviem ci je to jeho nocne budenie sa sposobene zubami alebo niecim inym, ale je to na slaktrafenie nevediet presnu pricinu. tak len dufam, ze su to zuby a ze ked vylezu bude dobre
som dva dni bez deti a citim straaaaasne divno, som nejaka prechladnuta tak mi obe babky ich zobrali na striedacku von, ale nejaka som nesvoja bez nich, normalne mi smutno je bez nich ☹
@chani
@deniskateniska baby podľa mňa to ani nie sú zuby ako to, že v noci prežívajú, čo zažili cez deň a teraz robia veľmi rýchlo pokroky, bojím sa, že sa to ukľudní až sa ukľudnia oni a všetko nebude nové a úúžasné, takže až tak po roku

@marcelka123 biogaia sú kvapky. teda aspoň ja som mala kvapky 😉