Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Babule, rodili ste tu niekto na Antolskej, sesternica tam ide rodiť a nevie či si má nejakého lekára zajednať, a ak áno tak koho...
však aj mhd k nám chodí prinajhoršom
zasa mi krpaňa vymenila y a z 😅
@julinka2787 tak ked ho budes mat doma, tak hod rychlo foto 😀 som zvedava 😀
@riska ja by som ta moja zobrala 🙂 ale jedine bez kocikov 🙂 lebo vies, kufor 😠 ale keby si uz aj ty mala nejaky skladnejsi kocik nez bexu, tak by sme sa pomestili, lebo si-cko je do kufra v pohode..ale bexa aj sicko sa nezmestia..jo a chod aj ty Ninus zapisat do pasu..ja uz mam 😀 vybavila som medzi sviatkami 🙂
@ellysa no aj to... ved to som minule ten clanok tu dala o tom preco sa budia v noci atd... to bolo v takej knizke co sme v boxe v porodke dostali happy baby.... ale nam ked sa tie zubky prerezali tak prestalo hodinove budenie a zase je uz "len" hodinove 😀
no zbezne som vas precitala.. 🙂 u nas poradna 7500g, ale mozno aj viac, lebo odvazit moju duracelku je nemozne 😀 ked som bola v poradni koncom novembra vazila 6300g, pribrala asi najviac od narodenia.. aj ju poriadne vytiahlo.. ale aj odmerat ju je fuska.. od 73-75cm ma 😀 @julinka2787 ty uz mas plavky? ja som este neskusila tie co mam.. dufam ze zajtra nezabudnem.. na stvrtok sa mi ohlasila svokra so svagrom az do nedele..
inak neviem ci si tu niekto z vas kupuje casopis dieta.. su tam dobre recepty zo sosovice, ciceru a fazulky v januarovom cisle 😉 a inak vseobecne tam byvaju dobre recepty aj dobre clanky 😉
@mici111 jasné, vykonám... 😀
@zojec áno áno máááám! 😉
inak este som sa zabudla pochvalit, ze b. uz druhy den nezaspava na prsku 🙂 trosku mrnci a nepaci sa jej to, ale do 10 minut zaspi .. len musim vedla nej lezat 😀 sa tesim 😉
baby a ktorá máte fusak lodger bunker-spokojnosť?

@adamala
áno, jantárový pri prerezávaní zúbkov
uvidíme, či zaberie, dnes ho už nosil, ale ajtak bol nervny... aj keď pršteky v ústach ako zvyčajne nemal