icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
18. jan 2011

@adamala
áno, jantárový pri prerezávaní zúbkov
uvidíme, či zaberie, dnes ho už nosil, ale ajtak bol nervny... aj keď pršteky v ústach ako zvyčajne nemal

ellysa
18. jan 2011

@riska no však nech ťa mici zoberie a príďte obe 😉

riska
18. jan 2011

@ellysa, v poho 😀 však niekedy dobehnem...alebo môžete prist k nam 🙂
len aby mici mala už sari zapísanú v pase,lebo na hraniciach asi bar otvorený nebude 😀 😀

adamala
18. jan 2011

@ameanda vidis, na tuto variantu som zabudla 🙂 a vedela som o nej,idem hned tej pani zavolat co to predava, dufam,ze to zaberie 🙂 na nas by sa niekto nabalil ,sme zufale mamicky co potrebuju spanok,uverime a vyskusame vsetko :D

ameanda
18. jan 2011

@adamala
tak tak, čo nespraví mamička pre svojho miláčika, že...
tak prečo na nás nezarobiť? 🙂

ellysa
18. jan 2011

@riska ale nie vážne kľudne príď ideme s Mici do DM, som jej mala kúpiť tašku ale ja slepá neviem či je isto čierna alebo tmavo sivá, tak nech si ju poyrie sama 😀 😝

riska
18. jan 2011

@ellysa, ja tiež nemam malú zapísanú v pase, mm ju má....takže by musel prist so mnou 😀 😀
ale asi si ju aj ja dam zapisať, to kupko v lete ma láka 😉

ellysa
18. jan 2011

Babule, rodili ste tu niekto na Antolskej, sesternica tam ide rodiť a nevie či si má nejakého lekára zajednať, a ak áno tak koho...

riska
18. jan 2011

@ellysa, ja som tam rodila....mala som dr. Rozemberga, bol úplne super 😉

chani
18. jan 2011

@ellysa aj ja som rodila na antolskej, ja som mala Bertoldovu, bola som spokojna 🙂

riska
18. jan 2011

@chani, ja som bertoldovu zažila v šestonedeli, ked som tam bola na pohotovosti...skvelá žena 🙂

ellysa
18. jan 2011

@chani
@riska ďakujem, hneď jej píšem
no a jasné rýchlo ju daj zapísať, s tým kupkom s vami rátam 😀

ellysa
18. jan 2011

však aj mhd k nám chodí prinajhoršom

riska
18. jan 2011

@ellysa, jasne mhd, a čo som si všimla úplne prazdne...aká pohoda...ninka bude moct aspon behať po autobuse 😀 😀

ellysa
18. jan 2011

@riska no už až také prázdne nechodí, len v určité hodinz, chodia dôchodcovia na nákup a študenti na odber playmy, majú za to 20 EUR, lepšie ako brigádovať v tescu, nie?

ellysa
18. jan 2011

zasa mi krpaňa vymenila y a z 😅

mici111
18. jan 2011

@riska nooo 😀 a idem kuk do DM tasku na kocik..lebo tu ju nikde nemaju..ciernu..

riska
18. jan 2011

@ellysa, ale nevadí, hlavne, že chodí 😉 paradna brigáda...a ženy na MD zo slovenska tam nechodia? 😀

mici111
18. jan 2011

@julinka2787 tak ked ho budes mat doma, tak hod rychlo foto 😀 som zvedava 😀

mici111
18. jan 2011

@riska ja by som ta moja zobrala 🙂 ale jedine bez kocikov 🙂 lebo vies, kufor 😠 ale keby si uz aj ty mala nejaky skladnejsi kocik nez bexu, tak by sme sa pomestili, lebo si-cko je do kufra v pohode..ale bexa aj sicko sa nezmestia..jo a chod aj ty Ninus zapisat do pasu..ja uz mam 😀 vybavila som medzi sviatkami 🙂

ellysa
18. jan 2011

@riska no nám pijú krv iní niekedy 😀

deniskateniska
18. jan 2011

@ellysa no aj to... ved to som minule ten clanok tu dala o tom preco sa budia v noci atd... to bolo v takej knizke co sme v boxe v porodke dostali happy baby.... ale nam ked sa tie zubky prerezali tak prestalo hodinove budenie a zase je uz "len" hodinove 😀

ellysa
18. jan 2011

@riska aj keď 80 EUR na prilepšenie nie je zlý nápad

zojec
18. jan 2011

no zbezne som vas precitala.. 🙂 u nas poradna 7500g, ale mozno aj viac, lebo odvazit moju duracelku je nemozne 😀 ked som bola v poradni koncom novembra vazila 6300g, pribrala asi najviac od narodenia.. aj ju poriadne vytiahlo.. ale aj odmerat ju je fuska.. od 73-75cm ma 😀 @julinka2787 ty uz mas plavky? ja som este neskusila tie co mam.. dufam ze zajtra nezabudnem.. na stvrtok sa mi ohlasila svokra so svagrom az do nedele..

ellysa
18. jan 2011

@zojec pekne, samé modelky budeme mať 😀

zojec
18. jan 2011

inak neviem ci si tu niekto z vas kupuje casopis dieta.. su tam dobre recepty zo sosovice, ciceru a fazulky v januarovom cisle 😉 a inak vseobecne tam byvaju dobre recepty aj dobre clanky 😉

julinka2787
18. jan 2011

@mici111 jasné, vykonám... 😀

julinka2787
18. jan 2011

@zojec áno áno máááám! 😉

zojec
18. jan 2011

inak este som sa zabudla pochvalit, ze b. uz druhy den nezaspava na prsku 🙂 trosku mrnci a nepaci sa jej to, ale do 10 minut zaspi .. len musim vedla nej lezat 😀 sa tesim 😉

ellysa
18. jan 2011

baby a ktorá máte fusak lodger bunker-spokojnosť?