icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
18. jan 2011

@weirdo kraaasny je 🙂 a ruzova, moja farba 🙂

zzz
18. jan 2011

aj my mame ten lodher a este emitex po dankovi, a ten sa mi zda lepsi...samoska ze nie krajsi 😅

julinka2787
18. jan 2011

@ellysa či by sedel netuším, ale je strašne peknučký 😉

mici111
18. jan 2011

@ellysa no ten je fakt pekny..inak ja som rozmyslala do toho sicka nejaky jesenny a jarny..no pokukam..

ellysa
18. jan 2011

ten ružový je malý ale tu je ešte zopár http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10044135&ta...

ellysa
18. jan 2011

@zzz no ja mám walaboo a emitex, emitex isto nesedí, to som čítala na diskusii, ten asi predám,uvidím, čo ten walaboo, ale vidím to biedne, mici111, v babymarkete majú celkom dobrý výber, môžeme skočiť niekedy

julinka2787
18. jan 2011

@ellysa mne sa páči ten strakatý pásikavý dole... 😉

mici111
18. jan 2011

@ellysa no dala som do oblubenych zaloziek a postudujem 🙂 inak to su fusaky na zimu???

weirdo
18. jan 2011

@zzz - aho zuzi, ako sa mate, ako Patko spi? Co kocik? Kde si zohnala pohanku? 😕

mici111
18. jan 2011

@ellysa oka, ja by som to radsej videla nazivo..ak by sedel do si-cka tak kupujem asi tiez ...nejaky ruzovy 😵 😵 😵 😵 😵 nech ozivi ten cierny kocik..

ellysa
18. jan 2011

@mici111 netuším, ale podľa mňa skôr prechodné, namiesto deky, ja osobne nenávidím deky v kočíku, sa to stále zošmykáva, teda v športovom, budem musieť niečo takéto vymyslieť
pôjdeme kuk do babymarketu

babulina
18. jan 2011

@ellysa - a ake to ma zapinanie? z tej foto to neni jasne, ja len aby sa zaspinil od topanociek, krasnucke vzory su tam, vedela by som si vybrat 🙂

weirdo
18. jan 2011

@mici111 - viem viem, myslela som na to pri posielani 😉 . Ale tak mozno este buduci rok, tazko povedat ... ako mala narastie 😕

mojalili
18. jan 2011

@adamala Citala som, ze mas rovnake problemy ako my, so spanim...my ho mame druhu noc...no fnukal, ale rev nebol...a.le dnes.....nevedel sa uspat, hrozneeeee. MM ho musel uspat a spi v postielke, dnes premiera - v samostatnej postielke, dala som ju prec od mojej, lebo to vyuzival na gulanie sa ku mne....Uz som tiez zufala a skusam vsetko mozne.... ☹

mici111
18. jan 2011

@ellysa no ved prave to..co som pisala uz vyssie, ze som rozmyslala nad nejakym jarnym a jesennym fusakom..presne namiesto deky..lebo si neviem predstavit akoby tam deka drzala aby ju sari neskopala.no musime ist kuk do toho babymarketu..ale az ked budes mat zappa..ze vyskusame rovno ci bude sediet..

ellysa
18. jan 2011

@babulina zips je dookola, dá sa to aj odzipsovať celé a ostane len podložka, píšu tam, že aby sa dali dať von topánočky, že sa to dá odzipsovať

ellysa
18. jan 2011

@mici111 zapp by mal prísť v štvrtok 😀

mici111
18. jan 2011

@weirdo jo a cici vetram furt, mam nejaku speci masticku od kocky farmaceutky, tu na konikovi som dostala kontakt..tak dufaam, ze sa to zlepsi..

mici111
18. jan 2011

@ellysa jaaj, no tak super, inak mohol by prist, ked budeme u vas 🙂 okukame 🙂

zzz
18. jan 2011

@weirdo ahoj... kocikujete? ci stale nic? lebo mi celkom hej...ale jasne ze nie na spanie,ale musi byt cerstvo vyspaty a v dobrej naladicke....

...jaaj zacala som pisat a hned pato krical....asi nechce aby som sem chodila,musim sa mu venovat 😀

ellysa
18. jan 2011

@mojalili aj mne môj stále hovorí nech zasa dáme postieľku dokopy, keď tam malá už lozí ale ja si to momentálne neviem predtaviť, no som zvedavá, čo vám to spraví, držím palce

mici111
18. jan 2011

no kocky, idem ja do postele...som zvedava, co bude v noci..bruu noc 🙂

ellysa
18. jan 2011

@mici111 notie zásielky chodia doobeda, tak možno aj príde, inak sanda baby, dnes prišiel košík a iba som podpísala pravzanie a dali mi ho,šek vo vnútri krabice, tak isto príde kočík, minule mi prišli tak fotky z happyfoto,at, do schránky a priložený šek, myslíte, že by to fungovalo aj na SK? 😝 😅

julinka2787
18. jan 2011

@ellysa no to vieš, moja. tu mi ledva krabicu s pizzou dá do rúk pred zaplatením 😀 😝

zzz
18. jan 2011

@weirdo som nevsimla,ze si pisala,som tak dlho pisala prispevok,ze stye stihlo skoro celu stranu....
a pohanku fakt neviem, normalne vypadky pamate...zeby v tejto nasej vegetke? 😅 skusim kuknut nabuduce....
jeto taka pohankovo-ryzova instantna kasa a patulo chutiiii.... 😵

weirdo
18. jan 2011

@mici111 - hej hej, mala som tu masticku, tak naaach pomoze 😉

zojec
18. jan 2011

@zzz nepocula som nic o tomto, pohanka obsahuje rutin, a ten je velmi prospesny na cievy, krvny tlak zvysuje hlavne zla zivotosprava a sef😉 .. ale ved ju nemusi papat kazdy den.. 😉 su tu este ovsene vlocky, ryzove vlocky, kukuricna krupica, pseno.. toto vsetko moze papat rano s ovocim, na obed so zeleninkou😉 😉
@ellysa link mi neukazalo.. :(
@takyna tasku som kupila ako sucast kocika.. u titinkinej sestry 🙂 ale je dost mala.. :( vela sa tam toho nezmesti , a ak mas cierny kocik, skus nejaku ciernu vacsiu vymaknut 😉 mne sa tam zmestia nahradne oblecko plus 4 plienky (latkove, su trosku vacsie ako jednorazovky) penazenka, mobil, kluce a na bok taska envirosax poskladana a jedna mala flaska s vodou , ale napratana je riadne

weirdo
18. jan 2011

@zzz - nooo, vcera bolo pekne, tak som ju nasackovala do kocika, tiez vyspata, najedena prebalena, ze ideme mm pockat do prace, vyhrnula som jej vetrovku, takze mala rucicky volne, sedela, teda nie uplne, ale taky polosed, a taka bola v soku, ze po asi 3 tyzdnoch sedela v kociku, ze tam bola ticho cely cas tam 😀. Az cestou naspat poplakala, ale to uz chcela spat a to je konecna potom v kociku ... takze kocik vidim az ked nebude taka naobliekana a aj bude sediet lepsie ... ale mozno ani to nepomoze, skoda 😒 . Uvidime, ale tak uz to nejako neriesim. Sme doma, ked treba, Manduca, doma sa hrame a je spokojna 🙂 .
Jaj tak, mala by som kuki nejaku ... aj ovsene vlocky davas? Tie zase ja kazde doobedie s ovocim ...

zojec
18. jan 2011

@ellysa uz som kukla druhy link.. to nemyslia vazne tu cenu , chyba mi tu smajlik tukajuci si na celo .. 😕 tento to nevystihol 🙂 ja by som zan dala tak max. 20€ kebyze ho vidim, tak ho viem aj usit.. dnes som nasla krasne flisy, take makkucke, aj vzorovane.. 🙂 meter cca 10€

ellysa
18. jan 2011

ani tento? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10044135&ta...
som rozmýšľala, že by sa niečo také dalo v pohode ušiť, teda ja nie ale ty??? 😅

ellysa
18. jan 2011

@zojec na tom prvom linku to bolo normálne že nakreslené, skúsim ešte raz. presne nad tým som uvažovala, že ušiť, ale ja by som to asi nezvládla