Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Inak babulky nasa noc desna 4-5x bol hore, nacucnuty a auaaaa, vsetky zuby som citila, chudatko sa na tom ukludnoval a ja videla vsetkych svätych 😠 Zub sa neprerezal, ma to uplne opuchnute, tak snad dnes pocas dna, lebo ma porazi... este jednu taku noc a koniec 🤐
@ellysa da, treba jej zafixovat hlavicku a da sa to....Lili je ine sidlo a dokazali sme to 😉 😉 😉
Kocky, taka perlicka z dnesneho rana...
Vcera som vysvetlovala LILI, ze nemoze prdiet kde sa jej zachce, lebo sa to neda dychat a je to neslusne...tak som ju poucila, ze treba ist na wc alebo do inej miestnosti......dnes rano isla s tatinkom do skolky, vysla na chodbu a MM za nou...a ona na neho.....mozem si tu prdnut? Aspon v niecom ma poslucha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
prišiel zappíííííííííííííííík, idem otvárať
@anjelicek26 aj Danko je na tom tak isto...vrchna jednotka...vidiet cely zub, len nie je prerezany....cervne, napuchnute to ma....prave spi ako zarezany v postielke..
Ahojte,
naša malinká má náušničky od 5,5 mesiaca a to už doktorka, že je to neskoro. Čítala som rôzne názory, aj lekárov... človek nevie čo si vybrať. Prepichovali jej klasicky, poplakala si :(, chúďatko malé.
@matusiatko - ja mam kamosku, co jej to vraj zle nastrelili, co ja viem, do nejakeho bodu a mala straaasne zle spavavala, strhavala sa, dali jej ich von (poradila im do doky) a kludne, stastne babo... ono to aj treba vediet... ja som bola rada, ze ich dostala az neskor - a dnes by som povedala, ze v 6 rokoch by bolo byvalo fakt stacilo. No ale natlak pribuzenstva bol, ze ako to, ze este nema 🙄
@mojalili - tak snad sa nasim drobcom coskoro ulavi, fakt neviem, ako dlho to este moze trvat. Clovek tolko zabudne od prveho baba. Ja si u nej problemy zo zubkami vooobec nepamätam 😕
@anjelicek26 ani mne sa to nepaci 🙂 pacia sa mi take len na zapichnutie do uska , aj ja nosim len take.. ja mam este zakrucacie, ale to sa u nas vraj uz nerobi. ja som si tiez dala jednu dierku nastrelit a nebolelo to.ale asi este pockam aspon rok, ved to neutecie 😉
@ellysa potom hod foto 😉
@anjelicek26
mala si poplakala asi 20 minut a uz potom si na tie nausnice ani nespomenula. Nechyta si ich, a ani mic podobne... ale spavat zacala od toho casu velmi zle... nevieme cim to je, snazime sa roznymi sposobmi ju uspat a nic. Ona aj zaspi, ale akonahle si lahne do postielky (alebo aj pri prebalovani) akoby mala na chrbte gombik na spustenie alarmu - toto nechcem a v tej chvili sedim a je vysmiata. Takto funguje aj napriek unave aj do jednej v noci... uz druhy mesiac
babule už je zložený a som na seba hrdá, za 120 EUR mám aj košík aj adapter na vajce (pre druhé) a aj transportnú tašku, aj chlap ma pochválil, už som ju pofotila ideme von a potom dám
my tiež zatiaľ necháme tie nastrelené näušničky, u nás to robí jej lekár
@marcelka123 dievča aj žiješ?🙂, ja sem nechodím veľmi často, ale už sme sa začali kotúlať, ide nám 4 zúbok, včera povedal niečo také ako mamamama
@zojec my máme síce už dávno naušničky, ale plaču bude len chvíľka a ak ju dobre zabavíš tak možno ani nie. 😉
no takže prší, idem ich stiahnuť teraz, von nejdeme ☹
@julinka2787 ja este radsej pockam.. este sa nosia ciapky, aby ju to neominalo 😉 inak som dnes skusila plavky.. hurraaa aspon tie nemusim kupovat nove.. nie je to ideal, ale aspon ma neprestiklo ako hurku ... s bikinami sa mozem asi navzdy rozlucit..
@zojec no veď nie je sa kam ponáhľať s naušničkami. len ja som chcela čím skôr aby si to ešte nevedela cielene naťahovať a tak. teraz ani nevie či nejaké má a už má klasické detské na zamykanie. občas sa za naušku chytí, ale nikdy sa nepotiahla, len podrží a pustí. akoby si overovala, či ešte nestratila. 😀 a super, si z tých šťastnejších , že nemusíš kupovať plavuše. a neboj do bikín, keď nie tento rok, tak budúci určite! 😉 ozaj mne tie plavočky pre tatianku ešte neprišli. už je to vyše týždňa, čo som ich objednala a zaplatila a furt ništ. aj som im včera písala a prd... 😠
@julinka2787 a si objednavala cez latkovky? lebo mne prisli na druhy den, som bola v soku, lebo to nie je u nich zvykom.. nerada cez nich objedavam, a este poslali aj ine., no mali najlepsiu cenu na ne. ja som brala dva kusy aj pre kamosku, ale jej sa pacili aj tie ine. pisala som majitelke, odpisala mi, ze je v nemocnici s malou, ze tam ma nejaku kolegynu tak ze to splietla asi.. tak neviem co sa deje.. ja som od nich objednavala satku, cakala som na nu mesiac, som uz bola pekne nervna inak 😠 ale poslali nakoniec 😉
@mici111 mna to tiez nesuri... 🙂 ani moja mama nam nedala dierky.. ja som si dala spravit ked som mala asi 12 rokov a do 15tich som ich mala 4 🙂 v 20 aj nos, ale ten som si prepichla sama 😀 segra mala asi tiez tolko, ale to uz sa nastrelovali 😉 ved o nic nepride... to nastrelovanie fakt neboli, skor sa bojim nejakeho zapalu a tak.. tak si este pockame
@ellysa, som zvedavá 🙂
tie fusaky sú úžasné, ale ta cena - akože fakt sa rozum zastavuje..to už ludia na slovensku nevedia, čo majú pýtať za kus latky???? 😠 😠 by som to nekupila asi len z principu, však to je úplný vrchol!!! ked pozeram nemecké a anglické stranky a ich ceny a porovnam to s našimi 😔
ja kebyže viem šiť tak ako @zojec alebo niekto iný, tak si otvorim živnosť, predavam za polovičnu cenu... určite by som nestihala šiť 😉
inak ahojte, len sa mi trocha zdvihol adrenalín 😀
@zojec hej presne odtiaľ som objednávala... ☹ ale včera som si pre istotu kúpila dve plienočky plávacie, že ak mi to nepríde, nech potom nezháňam narýchlo...
zdravím vospolok, moja pacientka zalomila, ja som rýchlo obriadila fretku - lebo na ňu akosi mm zabudol , ako máme malú , tak sa stará on , konečne mám troška voľnej chvíľky 🙂
samé super veci tu máte ako som čítala , nové vozy a kadečo 🙂
@zojec - už si objednávala cez tú latka.cz niečo ? reku, či máš s tým nejakú skúsenosť , lebo inak fakt, tu na sk s látkami - bieda , a tu u nás v meste ešte aj poondiaty textil žilina zrušili, už máme len taký mini butik s látkami 😖
@mojalili 😀 😀 😀 😀 😀 to aj my sme toto Hanke vysvetlovali a naposledy na navsteve mi sepkala, ze si ide na chodbu puknut a ked tam isla uz asi po 5.x, tak sa ma kamoska pyta, ze kam stale chodi a ja ze prdkat 😀
ale niekedy jej ujde taky tišan zakerny, ze vsetci komplet umierame 😀 😀 😀
@matusiatko nemyslim si, ze by to bolo nausnicami - takmer vsetky deti od pol roka maju horsi spanok - pisem takmer, lebo niektore spia pekne - ale preberala som tuto temu aj s kamoskami, co maju starsie deti o 2 - 3 mesiace a to iste - medzi 5 -6 mesiacom sa im spanok jednoducho pokazil
nasa mala prepichnute uska v porodnici, jedno usko dokonca 2x. lebo 1.x jej prepichli dierku uuplne mimo a spala v pohode - od pol roka ale katastrofa

@zojec - Sasenke sme davali nausnicky az v dvoch rokoch. Mne osobne sa to na malych detickach nepaci 🤐 Hola hlavicka a nausnice hlavne ze maju... ja neviem... v Nemecku sa to ani do 6 rokov nesmie... davali sme jej to robit na Slovensku a bolo z toho dost velke halo v skolke a aj v UK ma s tym teraz opletacky 🙄