Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka nie nie.. to ellysa hodila link.. prvy krat som ju videla 😉 mne zije v cechach segra, ked nieco potrebujem tak mi donesie.. akurat, ze chodi domov dost riedko :(
@anjelicek26 a mala ma take srobovacie? lebo ja tie srobovacie nosim uz asi 15 rokov, a su uplne v pohode.. ak si dam akukolvek inu zatrkavaciu , tak sa mi hned zapali ucho.. :( ja mam strieborne..
@zojec - som to nejako poplietla 😀 😅 , ja tam mám zas švagrinú , tak tiež mám koho otravovať 😀
@zzz - my chodieme malo von, lebo ked si predstavim nejaku ceremoniu, az ma pot zalieva 😀 . Ale na jar uz budeme, tak sa mozme zgucnut niekde na chvilku, hm?
Tu kasu kuknem na nete a objednam nieco ...
Ovsene vlocky zalejem vodou horucou, tie male sa napucia, velke ked varim, tak varim a potom zmixujem bud s ovocim varenym s tym (susenym) alebo nastruhanym zmiesam 🙂 (mozno Ti uz niekto na to odpovedal, ale necitala some ste dnes 😅 )
@ellysa - perfiš 🙂 , a tá modelka, čo to skúša 😵
@ellysa - jeeej Oliv zlatunka a ako stoji, ja s nej normalne nemozeeem 😵 😵 😵 Ked sa krpuch zobudi, hodim porovnavacku v zappe 😅
@zojec - ma take zastrkavacie, nie srobovacie, a kedze jej to kazdy stvrtok, co ma telesnu, musim vyberat von, tak to drazdi asi, chudatko moje male... ale nechce byt bez nausnic, ja uz by som aj bola za, nech idu von, furt nejake opletacky a o dva roky nastrelime zas...
@ellysa peknučký! a ovivke sa očividne páči a to je najhlavnejšie. 😝 😉
@zojec - no, presne, kolieska ani u nás, príliš búrlivý terén tu máme
no popravde, ak sa mam priznat, mne sa nausnicky na tak malych detoch nepacia..ale vcera na cviceni bolo jedno dievcatko a to malo uska prepichnute takym nausnickami nie visiacimi..len take male kvetinky, to sami pacilo..
inak baby, no..musime sa pochvalit 😝 😀 my sme si vcera sami z polohy na styroch sadli 😵 😵 😵 😵 sa jej to prevelice zalubilo, tak skusala furt dokolecka 😵 😵 😵 😵 dubacik moj maly 🙂
@zojec, 100% súhlas.... preto som napisala, že by som ho nekupila už z principu, aj ked su také nádherné, že kludne by som brala na každý den jeden 😀 no asi sa musim aj ja poobzerať po nejakej šikovnej krajčirke, ktorej rada zaplatím za dobru robotu 😵
@ellysa, jeeeeeeej, peknučký je 🙂 a hlavne, že tatinko bude spokojný 😀 😀
@mici111 - sikulka malinka 😵 No a z nausnickami si tiez myslim to iste, dievcatko je vidiet aj bez toho, ze je dievcatko, podla oblecenia, crt, ved su uplne jemnejsie... neskor copiky, dlhe vlasky... nemylili si ju s chlapcekom, ani ked tie nausnice nemala... ked tu su niekedy na konikovi fotky z porodnice a babo uz nausnice, tak sa mi nad tym rozum pozastavuje - akoze jasne, najmenej si to chyta a tak, ale uz par hodin po porode sposobovat babatku taku bolest... ono to ze nereve hodiny neznamena, ze ho to neboli... a to kvoli "krase" (?) Ja som tak rada, ze uz toto rozhodovat nemusim, kedze Max je chalan... by som sa asi rozhodla uplne proti. Mne srdce krvacalo, ked jej to pichali, strasne nieco to bolo :(
@anjelicek26, hmmm, to je zaujimave s tými náušnicami, teda školskému poriadku...viem, si predstaviť, aký by bol u nas humbuk, keby sme niečo také urobili u nas...a to sa velmi chceme podobať zapadu, vo všetkom...a pritom sa máme od nich toolko učiť 😔
pre pobavenie,,,,včera som behal po štyroch po izbe a synovi Vladkovi vravím " daj Maximka na koňa" a môj mm, že čo na koňa.....NA SLONA!!!!
tak som sa smiala, že som sa nemohla ani postaviť🙂)) ešteže mám zmysel pre humor🙂....ale po 18 už nič nepapám
@riska inak ani v cechach ti vraj nikto neprepichne skor ako v 6 mesiacoch.. kamoska si bola dat pichat tu na slovensku.. teda jej dcerke 😉
@mici111 no super, aka sikovnica to je 😀
@anjelicek26 ja neviem ci moja sa podoba na chalana, ale vela ludi sa ma pyta ci to je dievcatko.. vcera sme boli v poradni a mala rifle a taky modry natelnicek s panacikom, a taky ocko hovoril svojej dcerke, ze aha aj chlapcek pekne sedi.. som mu musela hned vysvetlit ze je to dievcatko.. ja ju stale do ruzoveho neobliekam.. a tie rifle maju ruzove stepovanie .. a to nebolo prvy krat, co sa ma to pytali.. ale zas kvoli tomu jej neusnice nebudem davat
@anjelicek26 áno na Slovensku je to skôr čudné, keď dievčatko nemá prepichnuté ušká, alebo aspoň donedávna to tak bolo
boli sme u otca a majú tam takú starú drevenú stoličku a nebola na rovnom povrchu, malý zistil, že keď sa bude pohupovať, že ho to jemne hojdá, robí to chúďatko aj doma, asi mu kúpime kohútov, máte doma niečo podobné?
@zojec ale prepichnú v čechách aj o dosť skôr. tiež tak ako tu, že po prvej hexe sa môžu. kamoškinej malinkej to tak robili. mala 3,5mes. a z toho že nespoznávajú v barborke dievčatko, si nič nerob. ja som mala v lete malú v ružových šatách, s ružovými tepláčikmi a známy sa ma pýta: to je chlapček??? 😀 😝 😅 no nevedela som čo si o ňom pomyslieť...
@zojec - podla mna je Barborka uplnen dievcatko, aj rysy aj vsetko...
@fatimuska - no synator ma hlasky 😅 Ze slon 😅 Mna Saska posledne dorazila, si obzeram svoj pupok v zrkadle, ze by to chcelo nieco zo sebou robit a mala, ze ci zas (!) ideme mat babo, ze ona sestru nechce, jej staci Max 😅 No skoro som sa pototo 😅
@riska - oni su tu sialeny zo safety a ze by sa o JEJ nausnice mohol niekto INY poranit? No chapete to? To akoze ako? Skocil by jej na ucho?? Nechapem proste... ale kedze tu mozes zazalovat kohokolvek za cokolvek a celkom uspesne, tak si davaju bacha aj na kraviny..
No a je sice fakt, ze mame sa co ucit, ale vela veci je fajn aj na Slovensku a tu zasa clovek kruti hlavou... ono sa to neda pausalne povedat... kazda krajina ma svoje "muchy".
@anjelicek26 to manžel má hlášky
@anjelicek26 😀 este by sm chapala ze by sa ona mohla poranit, alebo ze by jej nohol niekto strhnut .. ale chapem, lebo fakt mat opletacky kvoli nausniciam nic moc... no dieta vstalo... ideme sa hrat a plazit.. jej to ukazujem.. umyvam tu dlazku mojim velkym telom a ona nic 😒
@anjelicek26, máš pravdu, každá krajina má svoje muchy 🙂 len mne tu na slovensku v poslednej dobe začina vadiť strašne vela veci...ako sa správaju k mamičkam s kočikmi, ako si ludia zavidia aj nos medzi očami, aké nekvalitne potraviny nam núkajú.... to, aby to fungovalo ako písala @ellysa s tým tovarom a šekom, o tom môžeme len snívať....
sorry, mám nejakú filozofickú chvilku, už som ticho 😉
my máme naušničky od pôrodnice a nemali sme žiadne problémy , ono to je každého osobná vec, kedy to dá dieťaťu a či vôbec dá 😉
@riska - ale, kľudne sa vykecaj 😉 😀
@zojec - Max sa straasne snazi plazit a nic z toho, aj ked vcera sa mu podarilo dostat nejakeho pol metra dopredu, lenze on sa väcsinou zvali v 90 stupnovom uhle do strany, potom spät a tak sa dostane kus dopredu, no ma to premaknute 😅 Ja som rada, ze ho este nemusim tak strazit... aj ked - keby sa viacej hybe, tak je viac unaveny a viac spi 😅
@riska - no ano, Slovensko je vo vela veciach kapitola sama o sebe... ale tak sme tam domenka, treba zacat veci menit od seba a ucit svoje deti robit veci lepsie, inak sa to nikdy nezmeni.

@zojec - Sasenka ma teraz tiez uz len tie bodocky, ale nie som s nimi spokojna, tie visiace boli lepsie. Zachytava sa jej tam maz,, dva razy to bolo zapalene (a to ma teraz ich len dva mesiace, lebo musi kvoli skolskemu poriadku mat take)... a to ma pichnute uz dlho... visiace sa jej hybali, ak si pretiahla sveter cez hlavu, tak sa otvorili, sice to trebalo sem-tam zapinat (ona to uz vedela sama), ale bolo to lepsie, bezpecnejsie... ma aj mala z bieleho zlata z briliantikom nausnicky, take sa mi pacia, aj ked sa strasne tazko zhanali... vsade len zlte zlato...
@ellysa - tesim na foto 😵 Aj ja dnes Maxa prvy raz posadim do zappu, mozeme porovnat foto 😅 😅 Mala si k tomu aj kosik? Ja mam len tasku a adaptery, vtedy este kosik nebol... U nas je krasne slniecko nastastie..