icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
19. jan 2011

@anjelicek26 no vidis, a mna hanka denne otravuje, nech im porodim este jedno dieta ... a niekedy aj do rana aby som to stihla
a v pondelok jahu hlasku zapotila - volala som s kamoskou, Eli lezala v spalni - uspavala sa, medzicasom zacala plakat, Hanka dosla a vravi - Mami, decko Ti reve, nepocujes??? 😀 😀 😀

miculienka
19. jan 2011

@monky1 😀 😀

zojec
19. jan 2011

@monky1 😀 😀 😀 zlata 🙂 kde na to tie deti chodia
@riska veru, kludne sa vykecaj... ale je to fakt tak, musime zacat od seba a nase deti viest k tomu lepsiemu, lebo sa to fakt nikdy nezmeni.. len skoda ze nas je takych uvedomelych tak zalostne malo :( mne niekedy az rozum zastava aki su ludia roznorodi..

ellysa
19. jan 2011

@riska tak poď k nám za kopec 😀

anjelicek26
19. jan 2011

@monky1 - no to aj Saska dojde zahlasit, ze nam place babo, ze mami rob s tym nieco 😅 Ale po dalsom surodencovi zatial nastastie netuzi 😅

No Max po prblbnutej noci teraz dospava 😝 Este ani neranajkoval, no asi bude potom rovno obed... mame kuraciu polievocku zo vcera, siel sa po tom vcera utlct, zjedol svoju kasu a za tym 8(!) koliecok mrkvy,, kus repy a par kuskov mäska... tak ju dnes dostane zmixovanu, uvidime, ci mu bude chutit.

lianka22
19. jan 2011

baby vy máte ale šikovné detúrence to len ten môj je taký leňoch 🙂 otáča sa iba keď veľmi chce, sedí ale liezť sa vôbec nechystá iba ak na mňa aj to kvôli mliečku 🙂 to vymýšla rôzne polohy 🙂

mici111
19. jan 2011

kocky, tak som do pp si-cka dala uuplne s prehladom a v pohode fusak..juuj tesim, ideme do mesta, tak som zvedava ako sa nam bude vozit 😵

riska
19. jan 2011

kočky, už som to nejak predýchala 😀 😉 treba len dúfať, že niečo pozitivne spravime my a naše deti ešte viac 😉
@ellysa, ja by som ti hadam aj šla... len či to tam o chvilu všetko neskúpia slováci a nebude to ako u nás? 😝

mici111
19. jan 2011

jeeej a my mame dnes meninky 😵 maminka na to uplne zabudla..len mi zacali chodit sms 😀

monky1
19. jan 2011

@zojec ona vie vzdy prekvapit 🙂
vcera vecer lezala v izbe, isla uz spat a klasika vymysla, ze sa boji, ze je smadna, ze mi zabudla nieco povedat .... a zavolala si mm a hovori mu - Tatko, ja sa tu bojim sama. Tatko - Ved nie si sama, mas tu plno hraciek, aj v posteli ... a ona na to - Ale zo zivych som tu sama 😀 😀

anjelicek26
19. jan 2011

@mici111 - tak gratulujeme Sari aj my k meninkam, prvym 😵 😵 😵

@monky1 - jej mala je uzasna 😅 😅 😅

zojec
19. jan 2011

inak som vcera kupila kukucervy.. 🙂 malej to naramne chuti.. uz zdusila 2ks.. a nie je ani nejak spinava.. 🙂
@anjelicek26 sa mu hryzie , ked ma tolko zubov.. moja bezzuba musi mat doslova tekute kase.. inak ju furt napina.. :(
@mici111 jeej gratulacie..

ellysa
19. jan 2011

@mici111 jeeeeeeej všetko naj naj naj šikulke malinkej 😀 😀

chani
19. jan 2011

@mici111 tak vsetko naj Sarinke🙂

anjelicek26
19. jan 2011

@zojec - no mrkva a aj repa boli uplne mäkke, uvarene, tak 0,5 * 0,5 cm kusky som mu davala do pusy a to v pohode si jazyckom roztlaci a spapa, ani raz mu nezabehlo, v takejto forme to papa strasne rad... no a zubky mame zatial kusov - 3 - zajtra snad styri, ziadna slava to nie je...

bakatuska
19. jan 2011

@monky1 tak to ako keby som moju Barbarku pocula 😀 😀 😀 a presne to iste robi ked musi ist spat a este ze je hladnaaaa 😀

@mici111 aj od nas leti blahozelanie pre Sarinku ... cmuuuk 🙂

weirdo
19. jan 2011

@zojec - moja mala nema prepichnute uska a ani sa nechystame 😉

piacere
19. jan 2011

ahojte, prosím vás pripravovali ste niektorá domácu ryžovú kašu? Ja mám kúpenú HIPP bezmliečnu, tá je bez cukru (aspoň tak píšu na obale ),ale už nám dochádza a neviem ju u nás v meste nikde zohnať.... tak som rozmýšľala nad domácou... v tých brožúrkach, čo sme dostávali v kufríku v pôrodnici je recept na domácu ryžovú kašu, ale tam píšu, že ryža sa má rozvariť v dojčenskom mlieku.... čo mi po prvé príde ako hlúposť, lebo myslím, že UM sa nemá variť a po druhé... veď nebudem stačiť kupovať Nutrilon Môžem ju uvariť vo vode, potom vodu zliať, a rozmixovať to s Nutrilonom? 😕

chani
19. jan 2011

tak baby mi od vcera teplotkujeme, vecer mal 38,3, tak som mu dalal sirup, v noci ked som ho prebalovala tak bolo 36,3 a rano 37,2 ale uz o pol10 zase 38,1 v rituske po odcitani polstupna ach jaj. a neviem koli comu. tak som volala lekarka, ze iny priznak okrem teploty a ze si kuse prsteky ako divy nema, tak mi povedala, ze ak to do piatku neprejde mame prist, ale ze su nejake virozy teraz ktore sa prejavuju len teplotou a trva to 2-3 dni...no a druha moznost zuby. tak som zvedava

monky1
19. jan 2011

@bakatuska ano ano, na to som celkom zabudla ... ale hlavne ze pol hodinu predtym, ako si ide lahnut hladna nie je 😀

@chani a tretia moznost je 6. choroba
@piacere domacu nie, ale velmi rychla je priprava ryzovych vlociek - vyrobca Marianna
ja ked chcem varit malej ryzu s niecim a mame casovy sklz, tak pouzijem tie vlocky a su supeeer .. a aj s ovocim jej ich robim 😉

monky1
19. jan 2011

@mici111 aj my sa pripajame a blahozelaaaaaame 😵 ... a pozeram, ze dnes je tam tych mien akosi vela 😕

deniskateniska
19. jan 2011

@zojec k tym nausnickam nastrelenie neboli absolutne... ja som si davala v patnastich a jedine co bolo ze som sa zlakla toho "strelenia" ... 😉

monky1
19. jan 2011

dala som Elinke Avent flasu s bielym silikonovym naustkom - pre najmensie deturence, nech sa napije vodicky .... no len si to hryzka, obcas jej z toho aj nieco cvrkne .... no aka je spokojnaaaaa .... ze som na to neprisla skor - masiruje si pekne dasienka uz dobrych 15 minut 😵

ellysa
19. jan 2011

@chani no možno fakt tá 6.choroba ☹

anjelicek26
19. jan 2011

@ellysa - no na porovnanie xixi

chani
19. jan 2011

@ellysa
@monky1 tiez som rozmyslala, ci nie ta 6.choroba....a teplota je jediny priznak? kolko to ma trvat maximalne? no idem si to prestudovat na nete

monky1
19. jan 2011

@chani my sme to nemali, ale vraj teplotuje sa 3 dni a potom sa telicko vyhadze vyrazkami, kt. nebolia, nesvrbia a ako prisli, tak aj odidu

fatimuska
19. jan 2011

@monky1 no tak toto isté robí Maximko...nevie to tak vcucnúť, nevie ani z fľašky piť, tak má ďalší pohárik, čo tečie stále🙂

monky1
19. jan 2011

@fatimuska z toho praveze netecie, je tak nejak urobeny, ze musi mat poriadny tah aby tieklo, ale obcas jej cvrkne a vtedy je taka prekvapena 😀

chani
19. jan 2011

@monky1 tak som zvedva,ako to bude pokracovat, kazdopadne, ak do piatku neprejdu teploty, tak mame ist ku lekarke a uvidime