icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
18. júl 2010

toto je nas Petko 🙂

leveretka
18. júl 2010

@chani zlatunkyyy 😵

anjelicek26
18. júl 2010

@janicka222 - skus na to co najmenej mysliet, vycisti si hlavu, tvoje telo vie, co robi 😉 My ideme s Maxom von, spi cely den, bohvie, aka bude potom noc...

anjelicek26
18. júl 2010

@chani - nadherny chlapcek 😵

takyna
18. júl 2010

ja ako vazim tak vazim, mala vypije 60 v priemere, nie je to malo?, a to po 3,4 hodinach , ale neplace tvari sa spokojne , aj pribrala....

anjelicek26
18. júl 2010

@takyna - Nieco ako malo ci vela neexistuje, krasne papa, spinka, pribera. Viacej predsa netreba... Dietatko si vytiahne, kolko potrebuje 😎

tintinka1
18. júl 2010

@leveretka minule si spomínala , že budeš od septembra chodiť cvičiť a plávať s malinkou. Ja som tiež z Nitry ale vôbec netuším , kde tieto kurzy robia. A odkedy sa môže chodiť?Náš Alex bude mať v septembri 3 mesiace , tak hádam by už mohol 🙂

lenocka84
18. júl 2010

ahojte mamicky

@chani petko je kraaaasny, a ako spokojne spinka, anjelicek

deniskateniska
18. júl 2010

janicka mozes mat krizu teraz.na par dni ako keby si stratila mliecko,ale to prejde.a nevaz kolko ti spapa,zbytocne sa stresujes.
Puhinka,neslo mi odoslat,stale ma vyhadzovalo.a ked napisem dlhansku spravu asi 10 x,tak maprsty bolia.och.

deniskateniska
18. júl 2010

nas papa z oboch prs.v noci len z jedneho bo cez den papame kazdu hodku a v noci sa mi naleju total,tak mu staci jedno.na mliecko pijem cajik pre kojace matky a sa mi zda ze ked som ho nepila tak mliecka bolo menej.a ja sa bojim uz asi vsetko zjest bo maleho bolieva brusko skoro stale.a kolko babo vypije je na nom,ak mu staci,samo prestane. A ak kaka prazenickou tak je secko ok.napr.romanko spapal v nemocke 1.den 70ml a ostatne deti 20.takze tak🙂

puhinka
18. júl 2010

@deniskateniska ,nééééévadí moja...nemusíš dlhokánske správy 😀
@chani ,ahoooooj...ako? 🙂

bealondyn
18. júl 2010

caute mamicky,
u nas uz nastastie nie su tie horucavy a malinka hned ovela lepsie spinka, tesim sa.
ja mam inak total makke prsia, ale mliecka dost, takze snad to tak zostane, take velke tazke naliate na prasknutie sa mi nepacili. 🙂

inak mate aj vy taky problem, ze vyhadzujete vela potravin do kosa?? ja teraz nemam totiz cas ani poriadne varit a vsetko sa kazi. 😠 😒

krasne mate deturence, pridavam foto z dneska 😉

chani
18. júl 2010

@puhinka ahoj no dobre 🙂 akurat sa snazim pridat nejake foto na fb konecne po tych tyzdnoch som si na to nasla cas 🙂

chani
18. júl 2010

@lenocka84 dakujem, on je take uzasne dieta, napapa sa a spinka a 2x za den je tak ze 2-3 hodky hore a chce sa "rozpravat" ale skoro vobec neplace, len ked je hladny tak huci 🙂))

lenocka84
18. júl 2010

@chani ete je malicky,neskor sa prejavi, 😉

deniskateniska
18. júl 2010

bea naliate su pekne,ani podprdu netreba😀 len co ked to tak strasne boli.
Inak kocky moj maly som zistila cez den nespi.len vonku.takze 3hodky.aj teraz kope nohami a kuka na zltu stenu.

chani
18. júl 2010

@lenocka84 o tom nepochybujem, ze sa prejavi 😀

lenocka84
18. júl 2010

@chani ale bude to fajn, mne sa uz patko zacal, betar maly

takyna
18. júl 2010

@anjelicek26 ja viem, ze mas pravdu, len ja som stresmen pre ten nas cukor co nam klesol po porode a stale je iba 3,66 co je vraj hranicne 😝

sportpark
18. júl 2010

chani no malicky je krasny.......no my máme bolenie bruska tlacime....a pucime sa ale aj sa smeje´me tak to nebude také strašné si myslím.......ale dnes je jej krásne ochladilo sa a malá spinka papa a dokola....krása.....tiež sme dnes pouzili rektalnu tycinku po 2 dnoch.....neviem co robit uz som skusila aj francuzke mlieko ale malej nechuti.....teda myslim si to.....este ze je dobra beba hupoalergenná máte niektorá skusenost?

takyna
18. júl 2010

@chani krásna bábika 🙂

deniskateniska
18. júl 2010

sport my sme mali bebu v nemocke,tam jt pouzivaju

anjelicek26
18. júl 2010

@takyna - ako malej prisli na ten cukor? Nejako sa to prejavuje?

Babule mne sa zas robi zapal ☹ Uz to citim na strane v prsniku. To mam za to, ze sa mi od vcera na dnes tak strasne naliali prsia 😨 Tak vytahujem kapustu, dala som si paracetamol a dufam, ze sa to nezhorsi ☹ Preco prave ja musim byt na to taka nachylna 😖

deniskateniska
18. júl 2010

anjelicek prosim ta ako sa ten zapal prejavuje?bo mna picha v prsiach a neviem ci je to to alebo nie.odstrekujem ale len ked mi to strieka

takyna
18. júl 2010

@anjelicek26 zhodou okolnosti som lezala po porode na izbe s jednou kockou co sa jej to stalo s malou tiez, prejavuje sa to trasucimi rucickami a tiez ustockami, ako ked ta nahle strasie, alebo keby bolo babu zima, a tak som si to vsimla na mojej malej tiez, a upozornila som na to doktorku v porodnici, zobrali jej krvicku a zistila sa glykemia az 2 jka, co je riadne nizska, tak ihned mi ju brali na infuzie 3 dni lezala s infuzkou cukru pri sestrickach chudatko moje, keby som nelezala s tou kockou tak ani neviem, iba by mi moja mala mohla aj do komy upadnut , a bolo by to ovela horsie ☹

takyna
18. júl 2010

@anjelicek26 tak nech ti cim skor ten zapal prejde, skus aj octan ten vyborne stahuje

anjelicek26
18. júl 2010

@deniskateniska - uz mam teplotu a chyta ma horucka, na mieste, kde asi bude zapal sa mi tvori akoby hrca mlieka, boli to, je to horuce to miesto (cela strana prsnika vlastne), bolave na dotyk... Pri Saske som mala zapal strasne moc krat, pri Maxovi pred mesiacom, a teraz asi zas... ma to nebavi ☹

ellysa
18. júl 2010

@sportpark nás z beby HA zapekalo, tak sme prešli na bebu sensitive z tej sa mi zdalo, že ju brukško bolelo menej ale začala grckať, tak teraz pijeme bebu AR a to jej robí celkom dobre, len už tri dni bojujeme s tvrdou stolicou, ktorú nevie vykakať, nič sme nezmenili tak neviem prečo, či kvôli tým teplám, alebo čo nemali ste to? ak áno, čo vám pomohlo

ellysa
18. júl 2010

nádherné detičky 😎

lenocka84
18. júl 2010

@takyna vy ste mali problem s cukrom? a ty ci babulko?
lebo podla toho co citam, aj mojmu patkovi sa obcas trasie bradicka,