Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
😀 😀
chcem 🙂 🙂 😀
inak Oliviu som nadopovala podľa knižky o homeo, čo mám doma chamomillou, zatiaľ spí, ale bojím sa, že k nej ľahnem a je po spánku
tak sa pripajam do debaty - konecne som nasla dovolenku, som na 95% rozhodnuta, budem mat po veceroch volno 😀
a este aj Akcia by mala byt - 1 až 2 deti v sprievode 2 dospelých osôb platia len povinné príplatky. Ubytovanie, stravovanie a letenka je ZADARMO .... tak snad uz nie su vychytane, lebo plati len do vypredania ponuky
@monky1 😉 jeeeeeej Bulharsko... 🙂 supeeeeer.. Balgaria mnogo mi se charesva 😉 svokra zalahla o 9tej.. ja som cakala na mm, uz dorazil, tak ideme aj my spat.. dobru noc vsetkym
nasla som videjko vianocne 🙂
@riska Aj ja idem kupovat Chicco, ale MUltiway...ono v podstate sa vsetky podobaju, len male odlisnosti su tam...ale dam za svoj 145€ . Tento je pekny a aj dobrá cena... 😉
NO ahojte kočky....už sme hore, ale to sa dalo čakať, ved isiel spat o 18.30, dnes ten cas natiahnem, aby siel spat o 19.30 hod 😉
NO a ako?????
Boli sme hore spolu 4x, na kojenie 3x......v noci sa raz posral, tak chces nechces - musela som ho brat z postielky, inak som postupovala podla knizky... 😉 DA SA TO ZVLADNUT....
18.30 - ulozenie do postielky
18.55 - zaspinkal - takze 25 minut zaspaval s placom
19.30 - obudenie, plac
20.17 - zaspal - takže 47 minut zaspaval s placom
22.17 - obudenie, papanie
22.20 - spánok - takze 3 minuty zaspaval, to kojenie si neskor odpustim
23.38 - obudenie s placom
23.45 - spánok - takze 8 minut zaspaval
1.30 - prebudenie, pokakanie, napapanie
2.15 - spánok - zaspával necelých 20 minut
6.00 hod - uz sme hore....
Da sa to kocky, snad si drobec uvedomi, ze plakat je nezmysel....tuto noc pokracujeme 😉
@ellysa Postupujem podla tej knizky, ktora nie je o tom, nechat ho plakat a nevsimat si ho, ale v knizke je rozpis, v akych intervaloch k nemu chodit...najprv 3 minuty ho nechat, potom 5 a neskor 7 minut ho nechat tak, potom idem k nemu, pohladkam, poviem HAHA (co je u nas hajat), prihovorim sa, maminka je tu, pohladkam ho a idem prec.....aby si uvedomoval, ze som tam, ale za dverami...Vraj 3 dni to trva, kym si zvykne (teda tak vseobecne). Som zvedava....a aj cez den idem na to tak isto... 😉
Leni, ved ty mas krasne dieta, nemusis skusat tuto metodu
@mojalili
super, takto to ani nevyzera na tazku a narocnu noc
budeme ta sledovat ako to pojde dalej a potom sa asi tiez na to dame 🙂
ja hlavne musim posunut cas zaspavania, ale ked moj je od piatej uz taky nervozny, ze chce spat (na noc), to sa ho vzdy snazim este udrzat do tej 6tej-pol7mej, ale nie vzdy sa to podari
a inac... ked som mu parkrat posunula cas uspania na noc, rano sa ajtak vzdy zobudil o tom istom case (velmi skoro)
mozno je to uz len zvyk a treba ho celeho prestelovat 🙂
@ellysa
ja sa tiez hrozim toho nocneho placu,kriku, hnevu, lebo sme v baraku a len cakam, kedy mi pridu nejaki susedia zaklopat, ci to dieta tyrame 😢
@zojec
kraasna 🙂
aj nas sa tak vrha na jedlo, poobzera a hups po nom 😅
a on ma este taku maniu, ked chce nieco obhryzat, tak najlepsia je moja ruka ako pre psika kost a to doslova, este aj to vrcanie popri tom, ale velmi rychlo sa presunie a vrhne sa mi na laket, neviem co mu na nom tak chuti 😀
@mojalili
jj, mas absolutnu pravdu, len ked vecer je vsade tak ticho, tie zvuky sa zdaju 100x hlasnejsie
u nas sa este obavam ako to bude zvladat moja polovicka, asi budem mat co robit aj s nim, aby som ho udrzala na uzde 🙂
pravdupovediac, najradsej by som ho na par dni vysackovala, aby som si spravila presne podla seba
inak baby, co nakupujete v brendone
to jediny obchod je v Raci?

@babulina, a ktorý chicco si mala?
ja som už mm skoro ukecala na golfáč 😀 😀