Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 - tak to je fest obmedzenie 🙄
@ellysa - leni, to bude dobre, kazda z nas ma dni kedy mame pocit ze toho na nas moc, aj ja dneska, ninka s tomim si dali asi preteky kto viac vie plakat, lebo rukali jak sisinkovia skoro cely den, a tiez som bola s nervami na konci, plus ma muz dorazil, ze prisiel urobil s nimi poriadok do piatich minut, no uplne neschopna som sa citila, ale zobral ich na hodinku von a hned bolo lepsie
@mojalili-drzim paste, nech vam to s dankom vyjde, a pevne nervy aj pre muzik aj pre teba
@mojalili - obrn sa, skus sa odosobnit, ked to zvladnete, uz to bude len a len lepsie...
@mici111 - kedy ste to skusali? Lebo skor ako pred pol rokom to podla mna nema vyznam, deticky este nie su schopne to skutocne - pochopit -.
@anjelicek26 no uz davno..ked mala asi 4 alebo 5 mesiacov? ale naucila sa nakoniec sama zaspavat.. 🙂
babyyyy ďakujem, ste zlaté, zasa mi slzy tečú potokom, ale hej som len unavená a ja som taká blbá povaha, že sa nechá rozhodiť, keď všetko nie je tak ako by som to chcela...
@mici111 byt sa nám páčil, takže ho chceme zobrať, je v tom istom dome kde bývame teraz, len iný vchod a je to trojizbák 88m, síce tiež bez balkóna, ale tak berieme to tak, že to tiež nie je navždy, stále chceme domček, taaaaaaaaaaaaaaaaaaak baby ak poznáte niekoho, kto by chcel dvojizbák v hainburgu je to dosť súrne
@ellysa - to urcite, vacsina nasich znamych tam hladaju domy napr, aj podla mna my budeme casom ta kategoria
baby inak musim sa pochvalit vyzera to ze jeden kocik uz budem mat za chvilu predany, ani som nevedela ze kolkym kamoskam sa ten nas pacil, ze ako nahle som pvoedala ze ho chcem predat tak hned dvom zaziarili ocka ze by ho chceli, tak som zvedava co na to ich muzikovia a snad aspon jeden z nich bude nakloneny 🙂
baby niekto mi vymenil dieta, uz spi dve hodiny bez mrvenia a placu, idem kuk ci dycha 😕
@zojec
@mici111 chceme ísť do družstevného bytu, lebo na osobné vlastníctvo nemáme, tie stoja tak okolo 120-130 tisíc eur, tu dáme 10000 EUR družstvu (tie nám pri odchode vrátia), k tomu cce pani 2900 EUR za komplet zariadenú kuchyňu a krb a mesačne budeme platiť nájom -400 EUR a potom si ho môžeme po 10 rokoch odkúpiť, ale skôr budeme šetriť na domček
@babulina nezakríkni to 😉 😉 😉
No my tiez zatial spime, blizi sa hodina spanku, tak cakam dalsi boj.....som na to pripravena aj v noci...Lili tvrdo spi a MM . nech spi, co s nim... 🙂
@babulina Aj Danko chce radsej stvornozkovat, nez by sedel... 🙂 Ked ho dam do sedu, hned sa da nabok a do lahu....
Dnes som prvykrat vytiahla sportak JANE Powertrack, maly v nom krasne spinkal a aj pozeral. JE super, aj ked ho mam uz 5 rokov, stale je ako novy a funkcny...
tak my sme dnes boli u lekarky, vsetko je ok aj dychanie aj hrdielko aj mu zobrala krvicku z prsta a vysledky boli dobre, ale teraz navecer sa vysypal, takze asi to ta 6.choroba bude, teplotu cely den nemal len teraz navecer zvysenu trochu 37,2. ale pozerala mu dasienka a hovorila, ze spodne jednotky a dvojky su take, ze to vyzera ze sa kazdu chvilu prerezu, asi preto ho aj tak fajne prehana tipujem. ze keby je teplota nad 38 mame dat panadol, ze to moze trvat len par dni alebo stale aj 2-3tyzdne s prestavkami a teplotami kym vylezu
@ellysa ja som bola v noci taka ze som si myslela ze uteciem z domu od vsetkeho necham to tak a vratim sa do stareho zivota bez starosti:(

@mojalili, držiiiiiiiiiiim palce 🙂
@ellysa, jasné, že to zvladaš...len si unavená a vyčerpaná, a vtedy su take pocity normalne 😔