icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

hori
18. júl 2010

baby, tak dnes mi mala tak vyblinkla, ze jej to islo aj nosom! ma to dost vystrasilo a ju asi tiez...
potom zaspala... ale musi byt teraz fest hladna, lebo vychrstla asi vsetko... teda bolo toho dost...
je to mozne, ze par dni negrcka, alebo len tak v norme a zrazu pride taky den, ze sa bojim, aby nebola podvyzivena? cim to je?

takyna
18. júl 2010

@lenocka84 mala Bibuska mala problemy s cukrom, nizsku hladinu, lebo ona sa narodila pomerne velka , 3720 gramova, a preto jej klesol, lebo bola spava a nepapala ako by mala od zaciatku sama, bola lenivsia, Lencka u vas to uz urcite nebude cukor, lebo pekne papkate, to sa vecsinou na zaciatku stane, ked su vecsie deticky, ale ak by sa ti predsa len nieco nepozdavalo, mozes sa spytat tvojej pediatricky pre istotu na to

@hori nam sa toto iste stalo pred 3 dnami, cez nos aj usta jej to istlo prudom, postel bola cela premocena, ja som sa strasne zlakla tiez, ale nastastie zatial sa to neopakovalo, klop,klop,klop 🙂

anjelicek26
18. júl 2010

@hori - fakt netusim, mne maly vlastne vobec neblinka, len ked sa doslova preje - a to uz mam celkom odsledovane, lebo sa pri jedle hneva, ze mu tam uz viacej nejde... tak mu strcim cumel a je dobre... inak troska odblinkne.... ale je to raz do tyzdna, kedy to neodsledujem..

@takyna - aj malemu sa obcas zatrasie bradicka ci rucicky, no ale nic som tomu nepripisovala, skor, ze ho presla zima...

lenocka84
18. júl 2010

@takyna no az moc pekne papame, a riadne priberame, a kedze maly bol predcasne, no neviem
ale verim ze mu robili vsetky testy, aj krv mu uz brala detska, tak snad je to ok

takyna
18. júl 2010

@lenocka84 neboj sa urcite ste ok 🙂

no dnes to vyzera na rusnu noc, mala ma oci ako vrata 🙂 , ideme asi na ruky 😉

lenocka84
18. júl 2010

@takyna my ste teraz zaspavali takmer hodinu, akonahle lezat v postielke uz aj reval, ale nakoniec zaspal
teraz by mal papat, a potom spanok

deniskateniska
18. júl 2010

baby tak ako toto grckanie je u nas ma dennom poriadku a najhorsie je ze ked zacne ckat,tak to ide vsetko von aj nosom aj pusou.☹najhorsie je ked sa zacne dusit

weirdo
18. júl 2010

@deniskateniska - ☹, snad to coskoro prejde ☹

tibinka22
18. júl 2010

@sportpark
ja som malej zacala davat BEBU HA a kakame kazdy den aj dva krat... (klop klop nech to tak zostane)... ja som s nou velmi spokojna...

deniskateniska
18. júl 2010

weirdo dufam aj ja.
Maly nechce spat,stale je na cicke,papal uz aj z flase,co potom vzdy zaspi a teraz len rev.och joj.

melkina
18. júl 2010

@lenocka84 dari sa nam fajn...len nejako nestíham ... malý je stale na mne nacucnutý (už je 6 kilový macko) a som chronicky nedospata, ale to vacsina z nas 😖 ešteže su prazdniny a zvyšnu bandičku mam v tabore 😀 a vy sa mate ako? 🙂 inak o tom umelom sladidlo som to akurat včera videla v telke.... 😒

@adamala tie potničky mame na tvaricke aj my a ja mam pocit, e to je tym, že sa mi prso dotyka jeho lička, spoti sa to tam a hned su tam...ja to teraz robim tak, že mu po kojeni pretriem vzdy tvaricku vatovym tamponom namocenym v prevarenej vode a straca sa to trochu....

weirdo
18. júl 2010

@deniskateniska - vymyslaju tie nase deturence 😉

zzz
18. júl 2010

ahojte, chcela by som poradit ak mam niekto manducu, davate do nej uz deticky?...my sme skusali, ale zda sa mi ze ma nozicky straaasne nasiroko, aby mu trvali von....je to tak spravne? dakujem za rady....patko sa strasne rad nosi a ja nezvladam obsluhovat starsieho....tak by som uz mala dve ruky k dispozicii....

a este ma napadla jedna otazka, mohla by som ho dat aj chrbtok ku mne?

deniskateniska
18. júl 2010

weirdo hej nech vymysla,ale spal 3hodky aj to v aute.och

weirdo
18. júl 2010

@zzz - ahoj Zuzi 😉 . My mame Manducu, ak si videla na FB, mala si v nej zvykla a zaspinka tam, i ked chvilku strajkuje. Nozicky su nasiroko, vyzera to divoko, ale ja myslim, ze je to OK. Patko je od nasej Nelky starsi 😀 , takze myslim, ze mozes nosit ... no s tym chrbatikom k sebe by som to ja osobne nedavala zatial ... predsa ked je tvarickou, tak ma gulato ten chrbatik, co by asi takto nemal ...

weirdo
18. júl 2010

@deniskateniska - jaj tak 😒 . Tak snad zajtra bude lepsi den 🙂 . Najhorsie je, ked clovek nevie, co vlastne chcu a ako im pomoct 😲

zzz
18. júl 2010

@weirdo ahoj, nevidela...alebo som prehliadla..idem kuknut

zzz
18. júl 2010

@weirdo myslis foto c.16?no nie je to tam uplne vidiet...ale ked pises ze nasiroko tak to hadam bude ok......
ako zijete? dobre spinka? uz ste si na seba zvykli?

weirdo
18. júl 2010

@zzz - ano ano, ta 16. Ja to robim tak, ze jej zdvihnem zadocek, ked je uz tam a napravujem nozicky, ono vela netrcia, este su mrnave, tak to len take male hokejky 😀
Dolezite je, aby kolienka boli vyssie ako panva ...
Ale dobre sa mame, teraz trosku je obdobie vzdoru pri kojeni, ale tak snad to vychytame 🙂 . Spinka super hlavne v noci, klop klop klop, na prve budenie ju budime, potom sa okolo tych 3-4 hodin na dalsie zobudi sama, teda ona si tak ochka krochka v postielke, manzel sa na to vzdy zobudi 😀
Vy ako? Ako Patko funguje? A ako zvladas oboch?

weirdo
18. júl 2010

... nie prve budenie, ale na prve nocne kojenie 😉

naty1976
18. júl 2010

ahojte junove mamicky,
ja davam malemu prevarenu vodicku v tychto horucavach a pomaha to...inokedy len parkrat potiahol a hned bol nervozny, teray sa napije sem tam vodicky medzi kojenim dam mu cumlik a pokracuje v spinkani...

naty1976
18. júl 2010

@zzz - ja mam satku maleho v nej nosim od narodenia, aj ked teraz v tychto horucavak absentuje, iba ked som sama a idem vencit nasho psika tak maleho takmer na holaka (tricko a plienka) zabalim do nej a ficime...

zzz
18. júl 2010

@weirdo ako kedy zvladam..hlavne zalezi aky ma patko den...ale uz je to lepsie, kym nemal dudku, tak papkal aj kazdu hodinku...ale potom som ho naucila na cumlik, a uz je lepsie, uz ma intervaly kojenia tak 2,5-3 hodiny co je uplne super....akurat sa mu asi dost vracia mliecko, a nechce lezat ked sa napapa, tak ho dost vela nosim...ale vnoci celkom dobre...
preco budis na kojenie? malo pribera? lebo ja som nikdy ani danka nebudila a ani patka....som sa pytala aj znamej lekarky a ona hovorila,ze netreba budit, ak bude hladny bude kricat....

@naty1976 no satku som tiez zvazovala, asi tiez vyskusam....kamoska by mi pozicala...musim zistit co bude lepsie...aj ked v tom teple co bolo, je to asi jedno....

naty1976
18. júl 2010

@zzz - ja som zase velmi zvazovala manducu nakoniec ma vsak jedna mila sestricka na JIS (ked som lezala s malym) odporucala a naucila viazat... uz v nemocnici sme si ju na babatkach vyskusali a sama som bola prekvapena ake je to prakticke a maly mi v tom hned zaspi

etuska
18. júl 2010

kočky,ktore kojite-mate niektora skusenosti s tymto produktom?

http://www.teeheebaby.co.uk/product/10/lilypadz...

bealondyn
18. júl 2010

@zzz my mame tiez manducu a malu v nej nosime casto, jej sa tam paci. ale chrbatikom k tebe moze byt babatko az od 4.mesiaca, pozor na to.

kivec
18. júl 2010

@etuska - to vyzera super, este som to nikdy nevidela. Ale je to presne to, co potrebujem. Ked som vonka, stale kontrolujem, ci nemam mokre tricko. Lebo doma sa mi casto stava, ze mi mliecko pretecie cez tricko. Tak dakujem za tip, idem kupit. 😉

etuska
18. júl 2010

@kivec
aj ja som dnes mala mokre triko po 2och hodkach od kojenia 😖 -no dufam,ze to aj funguje 😝
este zvazujem tieto prsne vlozky:

http://www.babybots.co.uk/littlelamb_breast_pad...

a beziiiim OFF-maly chce papat-bru nocku 😉

fatimuska
19. júl 2010

@takyna no toto robí aj môj malý sem tam, že tak trasie akoby bradičkou, a určite mu nie je zima, niekedy tak trasie akoby nožičkou, je toto ten prejav, čo robila Tvoja malá, a Ty si mala tehu cukrovku, či nie?napíš mi prosím o tom viac, Ďakujem

fatimuska
19. júl 2010

dobré ránko babulky, tak opäť slnečný deň, ale v noci som mala dokorán okná, tak máme krásnych 23 stupňov🙂dnes ideme do poradne, tak som zvedavá koľko pribral🙂