Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka jednofarebne vankusiky jednoznacne ... a asi daku bezovu farbu by som dala..alebo taku zltunku... ja som si teraz sila vankuse, tak mam zelenu farbu v obyvke a dala som si ich zelene ale take tmavsie a vytesujem sa z nich riadne 😉 😀
@lenocka84 - ja mam krpcov vo vani, drahy tu cez vikend neni, tak neni casu 😖 Maly dnes spal presne 20 minut za cely den a to je od pol siedmej rano hore... radsej to nekomentujem.
Maly je zlaty 😵
Baby ja som si dnes vybrala svadobne satyyyy 😵 😵 😵
@mojalili chodi lili do skolky? bo ak ano tak uz vies odkial to je.. moja kamoska mi vcera pise ze si ide s malym po meste a znamy sa jej pozdravil a maly "to co bolo za ch*ja" a ona ze 😨 🤐 a cely den .. a nie len taketo nadavky.. proste ze z tej skolky si len to najhorsie odnasa.. doslova nie ze by si pamatal ze co sa ucili alebo tak ale nadavky to si pamata 🙄 uz sa "tesim " ked pojde romco do skolky 😅 🙄
@anjelicek26 maly je dnes vynimocne dobry 🙂
svadba? kedy? milujem svadby 🙂 😅
@anjelicek26 akeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 zvedavko som 😀
@mojalili no poviem ti ze to funguje, ja som skusala predtym reval ako najaty ked som ho neucicikala na rukach, tak som k nemu chodievala pohladkala som ho a dala cumlik, prvy den zaspaval polhodinu, druhy o 5 minut kratsie a takto to slo asi tyzden a potom pekne ked som ho ulozila dala mu vankusik zakrila ho a do 2 minut bol tuhy, ale zubky nam to pokazili a reze sa dalsi tak to nejdem ani skusat, kym nebudu vsetky vonku 🙂
@lenocka84 - 30.4. lenze ked u mna vsetko treba skracovat a budeme to trepat z UK do De, tak radsej skor... no fotku mam baby ale teda nist moc, stary kompakt draheho, nechcela som brat svoj fotak + jasne, ked sa clovek foti sam 😅 😕
@anjelicek26 krasne 😉
@anjelicek26 joooj to poznam, aj mne saty museli skracovat
a sme sa bali ze sa do nich nevojdem, ze mi brucho narastie bo 5mesiac, saty skusane na konci 3, ale nakoniec boli ok
@anjelicek26 krásne šaty!! pristanú ti 😉
Jej dakujem babule, ste zlate, hore mi ich nemusia prisposobovat, len na dlzku, aj to sa uz pocita 🙂 Super mi sadli, boli to prve, co sa mi pacili ( a viem, ze sa budu lubit drahemu, on ma rad take bez ramienok 😵 ), a aj hned, ze ich chcem, ak ich vezmem tento tyzden, tak mi da 100 libier zlavu, tak do toho asi pojdem 😎
@anjelicek26 JEEEEEEEEEEJ, kráááááásne. Ja som mala dvoje svadobné saty, poprve biele - korzet vysivany goralikmi a dlhe biele , druhe jemne smotanove.....Ale tvoje su krááásne.. 🙂 🙂 🙂
BABY, DNES DANKA SOM ULOZILA DO POSTIELKY A DO 5 MINUT SPAL......A SPIIIIII.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mojalili - jej tesim sa moc s vami, len nech mu to vydrzi, vam tiez, nepolavit, ono to za to stoji, ono je to tak super, polozit do postielky, pohladkat a spi, aj u Maxa je to tak 😵
@anjelicek26 pekne satocky 🙂
@mojalili aj ja som mala dvoje, prve som kupila tristvrte roka pred svadbou, lebo bola super cena, potom som otehotnela a do tych by som sa teda ani omylom nevosla, tak tie druhe som uz len pozicala radsej 🙂 nastastie sa mi akurat pred mesiacom podarilo tie kupene predat, sice s 30 evrovou stratou ale aj tak podarilo 🙂
inak my mame doma bodkovane dieta, taaaaak bjutalne je vysypany, ze az, takze to bude ta 6ta choroba, teda dufam, lebo ho to nesvrbi ani nic, ale je kompletne cely od hlavy po paty bodkovany.
@chani - pri siestej chorobe nema byt dieta od hlavy po päty bodkovane 😲 Len telicko a trup, ale nikde inde! Ma to aj za uskami??
@anjelicek26 ma to na chrbatiku, na hlavicke, na krku a na brusku, par ale malicko na jednej nozicke na kusku a myslim ze trosku aj za uskami, vcera ako mu prestali tie 3dnove teploty, tak sa vecer zacal sypat, boli sme doobeda aj u lekarky a ta ho vysetrila aj mu krv brala vsetko je ok, a do stravy nedostal nic nove a ani ja som nic nejedla z coho by sa vyhadzal tak neviem...som myslela ze to je ono hm...no kazdopadne je vesely spokojny, ale skusim cink lekarke ak to do pondelka nezacne miznut
@anjelicek26 jej krasna si a dobry vyber
a aj mne maly spal od rana len 1 hodinu ale teraz uz konecne spi asi mu pojdu zuby lebo je nervozny cely den
@anjelicek26 ,
@chani - moze mat aj inde nez na telicku a trupe, aj som si to povodne myslela, ale tomi sa vyhadzal komplet aj na tvari a hlavicke, tak som pre istou isla k dr, a ta povedala ze je to indivindi, nesmie to byt ale vystupene vyrazky len take kvazi v kozi plus tie klasicke priznaky 3dni teplota a je jedno ci vysoka ci nizka bez inych priznakov a co ma prekvapilo tak 6- tu mozno dostat ze vraj viackrat
@chani - ak su to len ako potnicky, tak je to ok, ak to ma viac ako 1,5 mm kludne to moze byt nieco ineho, ved ste behali po lekaroch, v cakarni sa take kiahne ci osypky daju dostat velmi rychlo, 🙄 Nemaju vodnaty stred? Nevies to odfotit?
@babulina - to vazne, ja poznam ze len na trupe to moze byt 😕 A kazdy ju moze dostat len raz. No fajn mam infosky, len co je pravda 😅
@chani Ja som sa dvakrat vydavala 🙂 😀 😉
NO kočky, tak mame za sebou prve obudenie.....presny interval ako vcera, ale po par minutach opet spi....no uvidime, nevzdavame to, 🙂
Dnes ide na NOVE super film . Slova napsal, hudbu zložil s Hug Grantom...jeeej, toho mam rada, tak idem k manzelikovi 🙂
@anjelicek26 su to take male bodocky co vyzeraju ako potnicky, u lekarky sme boli len vcera doobeda, tak neviem ci by sa to tak rychlo prejavilo. a ani sme tam s nim necakali, len som zavolala svokre ked sme mali uz ist dovnutra nech s nim pride. nemaju vodnaty stred, no uz spinka, ale skusim zajtra

@mojalili
tak vyzerá, že Danko to zvláda úplne super!
tešíme sa s vami
nespomínam si, či aj u vás bol taký problém, že malý "behá" po celej postieľke a teda, ja keby som odišla od plačúceho, tak za tých pár minút sa rozreve akoby som ho zmlátila a čo je horšie, len čo ma zbadá opäť, tak to je už vreskot a zúrenie
a tých 7 minút... fúú to by som sa mala zavrieť do zvukotesnej miestnosti, aby som limit dodržala
ale, keď vidím u vás také dobré výsledky dodáva mi to chuť pustiť sa do toho