icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
22. jan 2011

@babulina ani nase nie su vystupene, aspon teda zatial, ono aj trochu pripominaju zapareniny na ritke, az na to ze to nie su zapareniny na ritke heh
no kazdopadne este zavolam v pondelok lekarke ak to nezacne postupne miznut pre istotu.

bakatuska
22. jan 2011

@lenocka84 Patko je fesak a ako tam spokojne sedi ci lezi 😀

chani
22. jan 2011

@anjelicek26 no ale si ma teraz vyplasila pekne ufff dufam ze to nie je nic vaznejsie teda

babulina
22. jan 2011

@chani - neboj to, uvidis bude to pekne miznut len daj tomu cas, tomimu to mizlo dost dlho (viac nez 48hodin), pri ninke po 6hodinach sme uz nic nenasli

chani
22. jan 2011

@anjelicek26 som to pre istotu hodila do guugla a je tam ze aj na koncatinch tvari a krku sa mozu tie vyrazky objavit, tak ale cakam do pondelku a ak to nemizne volam lekvarke a ak sa pridruzi dovtedy aj iny priznak tak zbehneme na pohotovost zajtra pre kazdy pripad

chani
22. jan 2011

@babulina jemu to tak nenapadne zacalo vcera navecer a dnes sa to bjutaaal vsade vysypalo, tak uvidime co bude zajtra

babulina
22. jan 2011

@anjelicek26 -krasne saticky, som si hned na svoju svadbicku spomenula, doteraz mi je smutno za mojimi satami, ale predala som ich snad do dobrych ruk 🙂

babulina
22. jan 2011

@lenocka84 - uz jazdis na markovi aj vonku? my si na premieru pockame asi tak na prelom marec/april

chani
22. jan 2011

skoro somzabudla, vcera nam teda lekarka hned urobila ja poradnu, nech nemusime buduci tyzden chodit, povedala, ze je krasne sumerne babo a ze krasne sedka ho pochvalila a aktualne miery nasho fifipierka su:

6490 gramov, obvod hlavicky 43 cm a dlzku mu uz ani minule nemerala, ale merali sme ho doma pred 2 tyzdnami a mal 65 cm 🙂

babulina
22. jan 2011

no jejda, nas je o 10cm dlhsi 😨

chani
22. jan 2011

@babulina no my sme take male stvorenie, ale lekarka povedala, ze sme v norme, sice kusek od idealnymi mierami ale v norme 🙂 asi bude po mne, aj ked dufam, ze to dozenie a ze zvitazia tatovi geny aj ked....

babulina
22. jan 2011

@chani - to nebolo ze vas je malicky, to skorej ze ten moj je nejako mimo tabuliek, asi mu ich dam precitat aby vedel co a ako 😀
inak baby musim sa pochvalit, nas lenochod sa aktivne gula uz tri dni som z neho namakko, a dokonca dneska zdvihol ritusu zo zeme, ze by sa chcel dat na styri? 😕 snad do lezunov nacvicime techniku a dostvornozkujeme sa zdarne do ciela

anjelicek26
22. jan 2011

@chani @babulina - my sme uprostred xixi, ono Sasenka bola v pol roku taka, ako je Petko 🙂 Max ma 70 cm a 8530 g 🙂 Cim drobnejsie dieta, tym motoricky sikovnejsie inak mi prijde 😅

chani
22. jan 2011

@babulina no my sme podla tabuliek na tej spodnej hranici pre babatka v nasom veku co sa vahy a dlzky tyka, ale tak lekarka je spokojna, tak aj ja som 🙂

chani
22. jan 2011

@anjelicek26 tiez sa mi tak zda, lebo teda nam uz len stvornozkovanie aktivne a chodenie chyba, na 4 sa da ale sa len kyve a vie sa zo seda na kolienka vytiahnut, skusa aj na nohy, ale este ho neudrzia 😉

anjelicek26
22. jan 2011

@babulina - inak 75 cm mala Saska na prehliadke v 1,5 roku 😅 😅 😅

babulina
22. jan 2011

@chani -nasa ninka bola a je pod spodnou hranicou, tomasik zase je na samom vrchu ci vahou ci dlzkou a maju pritom rovnakych rodicov, takze ja to uz fakt beriem ze to je indi vindi
tomiho terajsiu vahu mala ninka v roku a pol iba tak pre zaujimavost 😅

chani
22. jan 2011

@babulina ze z extremu do extremu 😀

babulina
22. jan 2011

@anjelicek26 - tak ale nas ked sa narodil mal uz 53cm a to si myslim ze ho i tak zle zmerali a mal aspon 55cm, lebo po mesiaci mal uz 62cm 🙂

anjelicek26
22. jan 2011

@chani - pokial rastie, pribera, nie je co riesit... ani pri Saske doky nikdy nic neriesi, pokial rastie... posledne uz ma fakt zrusila, ze nech mater jedna blba (no tak to nepovedala 😅 ) nevymyslam, ze moje dieta je zive, aktivne, mudrucke, dobre vidi, pocuje a pri mojej uzasnej vyske ze co cakam, ze moje dieta bude obor? No som sa az hanbila 🤐

chani
22. jan 2011

@anjelicek26 no ja som sa jej tiez pytala, ci ta vaha je ok, ci to neni malo a tak ale uistila ma ze je to vsetko ako ma byt 🙂

anjelicek26
22. jan 2011

@babulina - my sme zacinali na 45 cm 😅

zojec
22. jan 2011

@anjelicek26 saty krasne.. 🙂 ja nie som velmi na biele saty, ale to len preto, ze ja som v bilych vyzerla ako z torty 😀 no nas dnesny vecer otras :( zaspala, potom sa zobudila, zas zaspala..a potom revala, rovnych 45 minut.. a to som poslednych 20 lezala pri nej.. posledny tyzden uz celkom pekne zaspavala bez prska.. dnes som ho nevytasila a bol horor.. nakoniec k nej prisiel mm a zaspala do 3 minut...

tintinka1
22. jan 2011

@anjelicek26 no budeš krásna nevesta. Aj ja by som sa ešte raz vydávala , už len kvôli šatám. ( a aj muža by som si vzala rovnakého ) 😀
@zojec tak držím palce aby ste noc dobre zvládli. No Barborka sa potrebuje podľa mňa len ukľudniť na prsku a hladná vôbec nie je. Preto som vďačná , že Alex má od narodenia dudel a ten mu stačí. On sa nikdy neukľudňoval na prse , najedol sa a vždy sa odtiahne. No ale zas dudel mu musím viac krát za noc podávať , čo mu vypadne a začne mrnčať. A nechcem si predstaviť , aké to bude , keď ho budem od neho odúčať. ☹

ellysa
22. jan 2011

@anjelicek26 xi xi, si nechcem predstaviť ako motoricky šikovnejšia by bola tá moja, keby bola menšia 😀 😀

krásne šaty

babulina
22. jan 2011

@ellysa - ta tvoja hviezda asi az moc dopredu precitala tabulky, ze jej to citas odzadu 🙂

chani
22. jan 2011

@ellysa no uz by mozno aj lietat vedela 🙂

mojalili
23. jan 2011

Dobré ránko kočky,
tak mame za sebou druhú noc odvykania...
Papal 2x , zobudil sa 4x za noc..... najdlhsie plakal 10 minut (hodinu po zaspani o 20tej) , inak po 2 minutach vzdy zaspal... ako vidim, tak sa da ten plac super zvladnut, tak sa nemusite bat,,,🙂

weirdo
23. jan 2011

@mojalili - dobre ranko. Tak sa chystaju dobre casy u vas v noci, super 😵 . Sranda, ze niektore deti dokazu plakat neskutocne dlho a ine nie. Ale Danko je jasny dokaz toho, ze to bolo vydieranie z jeho strany a ukazala si mu, ze to teda nie a ponaucil sa. Drzim palce do dalsich noci 🙂

fatimuska
23. jan 2011

dobré ránko. ostrihala som Maximkovi ofinku, už mu išla do očí🙂