icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
23. jan 2011

@weirdo
@mojalili tak nasa je asi prebornicka.. vcera revala 45 minut 😒 a to som vedla nej lezala, len som uz odmietla davat cicku... som zvedava co bude dnes.. rano o 5tej sa zobudila najedla a chcela sa zas len ucickavat.. znovu som odmietla.. tak radsej vstala o 5,30 ako by mala spat bez cicky.. tak sme hore od 5,30 :(

weirdo
23. jan 2011

@fatimuska - mala si spravit copik xixi
@zojec - fuha, tak Barborka ma vydrz 😒 . Ale nepolav zatial, i ked pocuvat tolko plac neni bohvieco ☹. Aj nasa sa nastelovala na 6 rannu a cez tyzden este skor, tak odprevadzame mm do prace 😀

chani
23. jan 2011

@zojec tak Petko zaspal o 19tej pekne v postielke po papani, 1x bol hore o 22 dala som mu cucnut, prelozila ho do postielky, spal dalej. ale uz o 23:45 bol hore, najprv mrnkot potom rev ale povedala som si ze prso nedostane lebo hladny byt nemoze, najprv som ho z postielky nevyberala, len som sa k nemu kazdych par min postavila pohladkala, ale nakoniec sa vyheecoval az tak ze hikal ale som si povedala prso skor ako o 2 nebude, tak som mu skusila dat cajik, trochu cucol bol ticho a ochvilu zase rev, videla som ze je unaveny ako slak ale ani za toho zaspat, tak nakoniec po 2 hodinovom cirkuse dostla 1:45 prso zaspal a spal do 4:45, potom si cucol a zaspal ale do hodiny bol hore, sa prehadzoval ale bol ticho o 6:45 sa pokadil a bolo po spanku, takze som v noc spala 3 hodiny v kuse plus cca 2 hodky ale s prestavkami a kopancami a sticovanim a skrabanim, ach jo

mici111
23. jan 2011

@chani tak toto som skusala aj ja..ze nedostane prso skor ako o 3 hodiny po papani..no konec..pobudila hadam cely barak..tak prso nakoniec dostala..

miculienka
23. jan 2011

@zojec @chani @mici111 - to ako naša, máme podobne závislé deti, túto noc som zas od 3 nespala, slečna sa budila každú ani nie celú hodinu s plačom , skúsila som ju len tak učičíkať , no figu , musela som nakoniec tasiť prso, lebo by pobudila celý dom, tak do tej 6 som ju staále po hoďke kojila, potom som sa už nas*ala, nechala som ju vedľa seba rumázgať, tak prišiel o 7 mm a bavil ju , ale to sme už vstávali, už sa mi nechcelo len tak ležať a počúvať ako vedľa mńa protestuje, a to je teraz posledne pravidlo - od 3 nespať 🙄 , ja neviem , ale mne sa vidí, že v noci je hladnejšia ako cez deň, vtedy tak často nepýta 😕

miculienka
23. jan 2011

@deniskateniska - tak som to aj ja myslela, niečo do žlta , aspoň mi to rozžiari tú sedačku, je tak pod šikminou, je to tam dosť tmavé , už len poobzerať v obchode látky 😉

zojec
23. jan 2011

@miculienka oni nie su hladne... oni su len zavisle na cicku.. moja ricala tak pol hodinu po vecernom nakojeni, vtedy vypije naozaj najviac... je to cista zavislost na dudkovani a prsku.. hlad s tym nema nic spolocne
@chani ja som sa zatala a nedostala ho.. a mali sme rev na 45 minut.. samozrejme tu bola svokra, ta skoro plakala s nou.. rano sa ma pytala, preco som jej nedala cajik, ze isto bola smadna.. ale moj svagor ju zrusil.. ze nech sa nestara do mojich vychovnych metod 😀 ze som ani nestihla nic povedat 😉

miculienka
23. jan 2011

jóój , píšete tu o štvornožkovaní, tá moja ani nelezie, lenivka jedna, ale bodaj by sa jej chcelo, keď svokra jej ukazuje ako sa chodí, postaví ju na zem a prekladajú nožičky , no bodaj sa bude plaziť, keď vie, že existuje niečo lepšie , len ju dám na brucho už reve ako slon 😒 , horšie je, že darmo som aj mm povedala, nech jej povia aby to s ňou nerobila, ale figu, on jej nič nepovie, ak sa zas ja ohlásim, zas bude vojna a zle, to už poznám 😖 , keby sme nebývali spolu, tak jej v pohode poviem, ale takto by som potom zas musela denne čumieť na jej urazený ksycht 😝 , už aj cvičím s malou aby som rozvíjala nejaký ten pohyb u nej , tak uvidím, či čo bude

miculienka
23. jan 2011

@zojec - veď to , cuckali by a cuckali , aj táto , tiež, keď vidím , že už len dudká, tak ju odpojím - takéé protesty spustí, fu, to bude boj odučiť ich od toho 😕

miculienka
23. jan 2011

@zojec - joj, to dobre, že švagor zakročil , u nás by už svokra plakala a soplila a trhala mi malú z rúk , že ju ide baviť - chúďatečko malé , hladné ..... 🙄 🙄 🙄

miculienka
23. jan 2011

@zojec - raz mi tak v noci pribehla hore do spálne - počula malú revať , ja som bola asi mesiac po pôrode, mm v nočnej, malá mala revaciu hodinu, tak som ju chvíľku nechala , no a óperka sa objavila vo dverách a už išla malú brať, no som ju schladila, ale aj tak tam na mňa čumela ešte hoďku, že čo sa ide diať , ach jaj , skoro som sa jej nezbavila, už som mala strach, že ľahne k nám do postele 😅

hori
23. jan 2011

jaaaj, babenky, ked tu hovorite o tom spani, tak ja sice uz davno nekojim a mala mi spavala idealne, ale sa to akosi pokazilo... asi je to fakt tym, ze cez den ma prilis vela zazitkov, ktore v noci nestiha spracuvat, lebo mi 10-krat za noc pisti, ze musim vstat, podat cumlik a utisovat ju... uz dva mesiace bola v noci bez papania, teraz musim "tasit flasku", nastastie len raz za noc, ostatne place odbavim typickym pšt pšt... 🙂 ona sice zaspi, ale ja uz nie, v tom je ten problem.. ☹

lenocka84
23. jan 2011

@bakatuska on rad skusa kociare, vzdy nieco nove 🙂

lenocka84
23. jan 2011

@babulina dnes sme ho mali prvykrat von, a uplne v pohode. mal fusacik, nanoznik je zatepleny, tak parada.

deniskateniska
23. jan 2011

@miculienka a nasla si nieco?

chani
23. jan 2011

no baby tak moja superzazracna svokra uspala maleho v postielke, bez kriku a placu do 10 min cca spal, sice kusok mrnkal ale nie velmi a nie hystericky a uz spi hodinu, kedy ja toto tak uzasne zvladnem hm

julinka2787
23. jan 2011

@lenocka84 aj ja som bola predvčerom vonku s tým novým espirom. super je! malej sa v ňom páči. sedí si tam ako princezná. 😀 sme behali vo zvolene po tescu a len tak kukala po všetkých, že aha aký ja mám povoz. 😝

lenocka84
23. jan 2011

@julinka2787 fajne nie? netreba velke hebedo tahat so sebou, ja som tiez spokojna

anjelicek26
23. jan 2011

@zojec - my vstavame kazde rano o siestej, uz som si aj nejako zvykla 🙄

@chani - no ono je to cudziemu jednoduchsie uspat, lebo dieta vie/nevie, ze ho vyberie/nevyberie a ak je unavene, tak proste spi a nevymaha cicik...

@hori - ja vravim stale, ze budenie sa v tomto obdobi nema s papanim nic spolocne... az na par krasnych vynimiek je to u vsetkych deti tak 🙂

@miculienka - ani my sa neplazime, ani nic 🙂 Casu je dost, nebudeme ich aspon nahanat 🙂

fatimuska
23. jan 2011

no mne mm asi tak skoro nedovolí ďalší kočík, teraz mám štvrtý, aj to si už trhal vlasy🙂)))ale leto je ešte ďaleko, spracujem🙂)), dnes som si čítala listy čo som mu písala pred 4 rokmi, plné lásky..a neviem čoho, krásne

anjelicek26
23. jan 2011

@miculienka - totot som sa chcela spytat, ked ti svokra malu tak drzi, poklada nozicky pred seba? Lebo ja som vcera tak chvilu Maxa podrzala a normalne mi spravil 5 krokov, doslova sa "rozbehol" ku Saske 😕 Jasne, ze mi pri tom na polku visel v rukach, ale aj tak mi to prijde skoro..

Inak my sme mali desnu noc, a navrety je dalsi zub. Toto sa asi tak rychlo neskonci 🙄 Od siestej su obaja hore 😖 Ze nedela 🙄 Aspon mi drahy potvrdil, ze ideme vo februari na dovcu, tak sa tesim...

deniskateniska
23. jan 2011

@anjelicek26 nie je to skoro ak zacne behat sam, ak to nesilis...moja segra nerackovala rovno sa v 7. mesiacoch pustila chodit... znie to neuveritelne ale je to tak... a kamoska ma teraz 10 mesacneho synceka, sam sice nechodil ale popri nabytku uz chodil v 7-8 mesiaci .. sam sa nepusti chodit, bo sa mu nepaci ze spadne 😅 😀 😀 ale je to zlate 😀 😀

deniskateniska
23. jan 2011

@anjelicek26 no ako vam bude dobre 😉 treba si oddychnut... ani my sme nespali zubisko sa reze ☹ od polnoci do tretej kazdych 15 min. hore a od tretej do piatej nespal a potom zabuval.. ale spali sme do 10 😀 😀

deniskateniska
23. jan 2011

@miculienka my sa neplazime ak sa mu chce tak cuva.... pretacanie raz za cas a aj to iba z bruska na chrbatik naopak sa mu nechce.. 😅

anjelicek26
23. jan 2011

@deniskateniska - no ja som myslela, ze aspon chvilu pokoj, no a nist, dalsi zub na ceste... na dovcu ideme len k nasim na Slovensko, ale aspon nieco. No uvidime, ci bude Maxik skoro behat, podla mna ma este kopu casu...

lenocka84
23. jan 2011

my sme sa u mojich rodicov tak rozlozili ze nechapem
a dnes mal rozcvicku na nohy na zadok, na nohy na zadok a furt dookola

ellysa
23. jan 2011

@miculienka môj mm takto s malou niekedy chodí drží ju za ručičky a ona neprekladá nohy, ale bežíííííí, zlatá je ale ja to s ňou nechcem robť, lebo nebude chcieť robiť nič iné, ak chce chodiť tak nech s apúšťa sama 😝

zajtra ideme do www.sonnentherme.at sa tešíííííííííííííííííííííím

lenocka84
23. jan 2011

@ellysa to vazne? patko stoji, vidiet za nom zeby sa chcel pohnut a nevie to
ale stoji statocne

bubina1
23. jan 2011

cafte baby po dlhom čase...a hned mam aj otázku..mam čerstve listky spenatu...ako ich mam zamrazit, len tak obyčajne, alebo ich mam obarit... neviem este som to nerobila...malej chcem zamrazit...

anjelicek26
23. jan 2011

@bubina1 - ja by som neobvarala, len dala tak zamrazit. Myslim, ze tepelne sa spenat ma upravovat max. 1x. A obarenie je uz uprava.