icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
24. jan 2011

inak u nas je novinka poslednych dni ze hika ako taky maly oslik a fuka a pritom prska 🙂

matkaasebko
24. jan 2011

@ameanda tak to vy ste oproti nam ukecany....u nas nehrozi ani to....vykriky vyskanie ano ale to je tak asi vsetko...a to furt s nim debatujem...

chani
24. jan 2011

@matkaasebko a tak ma aj ano, aj ham, a ked ma nieco v ustach co mu chuti tak si pritom hmka a tusim ta a da mu idu

kuriatko33
24. jan 2011

@mojalili ahojte, o akej metode tu hovorite? mi z nocným spánkom nemame problemy, ale cez den je to boj ☹

monky1
24. jan 2011

@mojalili wow wow wow, co to citam ... jeeeej, super, drzim palec, nech to ide len k lepsiemu
a ked od neho odchadzas, je kludny, ci este palce??? lebo nasu ked pridem LEN pohladkat, tak ryci cely cas - coi som tam, ci nie som
ale tak ona zaspava stale sama - len obcas jej to dlho trva

inak dievcata, dnes som ju dala zase do jej postele, odisla, po chvilke plac, lebo sa prekoprcla na brusko a spät to uz nevie, tak som ju otocila znova na chrbatik a chodila kukuckovat co robi, lebo bola ticho
zase sa dala na brucho, ale hlava bola taryta v madraci a po chvilke sa mi to nezdalo, vojdem dnu a ona spiiii - prvykrat od narodenia na brusku 😲 😲 😲 ... som cela nekludna, tipujem, ze dlho nepotiahne
som jej vybrala ruku spod hlavky, aby jej nestrpla a nechala tak 🙂

piacere
24. jan 2011

ahojte 🙂

ženy, môj malý už pár dní neskutočne škrípe s tými štyrmi zubami, čo má 😠 Je to normálne? 😖 😕 Robí to niektoré z vašich deťúreniec? 😒

anjelicek26
24. jan 2011

@matkaasebko - nas kvaka strasne, usta sa mu nezavru, ja si aj myslim, ze pri druhom dietati je to ine, vela pochyta od Sasky a ta s nim stale rozprava, nieco mu vysvetluje... ona tiez blabotala malinko.

@kuriatko33 - no bud rada, ze ti spinka v noci pekne, cez den to potom mozno az tak nepotrebuje. My uz dlhsie ficime len na jednom dennom spanku. Ked sa zacnu deti viacej hybat, liezt, behat, budu zasa unavenejsie, budu chodit na prechadzky vonku, utahany riadne, zacnu viacej spavat, aj u malej to tak bolo..

@monky1 - Max spava rad na brusku, uz ho tak necham, odkedy sa vie pretocit nazad, tak to neriesim, ked mu to vadi, tak sa otoci.

@piacere - to som sa chcela opytat tiez, maly od vcera skripe, des. Robi to naschval a evidentne ho to bavi, strasnyyy zvuk.

Inak my desna noc, uplne totalne desna, najhorsia aku sme mali, Max ma sople ze nemoze dychat, takze kazdu pol hodinu hore, chudacik moj maly, tak je nevyspaty a uz dospava... mam ho na rukach nasikmo, inak to nejde, asi mi chrbat odijde. Vcera boli sople priesvitne, tak som myslela, ze zuby, no dnes su uz take, no co ja viem... uz od vcera zasa NIC neje, tak sa len kojime, dnes uz ani ovocnu vyzivu nechcel, co teda sprasi vzdy aspon trochu, ale on s plnym nosom jest nebude. Tak sa tesim na kojaci maraton. Esteze mam dost mliecka, inak si to neviem predstavit...

ameanda
24. jan 2011

@piacere
😀 som sa pobavila
moj ma len spodne, tak este nema o co skripat

mici111
24. jan 2011

@matkaasebko nam sa huba nezavre 🙂 😀 😀 😀 fuurt musi recnit a vypravat 😵 😵 jak stara babka na trhu 🙂

mici111
24. jan 2011

@monky1 aj my zaspavame stale na brusku, ja ju dam na chrbat, odidem z izby, dojdem kuk, ze je ticho a ona na brusku..ale vzdy ju otocim na chrbatik, lebo tiez sa nevie sama v spacom vaku pretocit spat...a predpokladam, ze by bola do polhodky hore..

matkaasebko
24. jan 2011

to vy mate pak ake ukecane deti...:DD to vam gratulujem...normalne sa obavam ze my budeme ako taka mlkva ryba...len dufam že nas to prejde...je to vôbec normalne ze nerozpravame??

monky1
24. jan 2011

@mici111 hm, tak do buducna ju aj ja otocim, ak tak zaspi, lebo bola hore do 15 minut 😖 ... takze 1. spanok za nami, uz sa nepodarilo zaspat ... a ni von nemozeme, lebo hanka je doma choraaa ... infarktove stavy chytam .. uz som nebola vonku ani nepamatam - esteze teta obcas vezme elu aj na 2 hodky sa vyvetrat ☹

anjelicek26
24. jan 2011

@matkaasebko - od pol roka by mali robit dvoj pismenkove ba-ba, ma-ma, la-la, da-da, u nas sa na to doky pytala na polrocnej poradni. Je to dolezite, aby to robili, myslim kvoli neurologickemu vyvoju.

monky1
24. jan 2011

@piacere Ela neskripe ... NEMA CIM 😀

matkaasebko
24. jan 2011

@anjelicek26 takze ako nam môže teda nieco byt ked neslabikujeme??už aby sme sli na 8mesacnu poradnu nech môžem od doktorky povyzvedať....

piacere
24. jan 2011

@monky1 😀 😵

anjelicek26
24. jan 2011

@matkaasebko - ake zvuky robi? Zdvojovat slabiky uz tiez mal zacat, no ale tak moze byt v tom pomalsi, ale aspon nejake jednoduche slabiky uz by mal... aj ked zasa deti su rozdielne, ja viem len, ze to u nas doky extra kontrolovala, teda pytala sa, ci ano, ze je to dolezite.

monky1
24. jan 2011

@anjelicek26 a to sa Max v spanku sam dokaze otocit z bruska na chrbatik??? 😲 😲 😲 .. u nas daleka buducnost, kedze to nevie ani v case bdenia

anjelicek26
24. jan 2011

@monky1 - on ma taky ten svoj kosik, tam sa mu lahko otaca, kedze ma gulate steny... snad to dava zmysel xixi... kazdopadne sa v pohode aj v spanku otoci nazad. Zaspi na brusku a dojdem a je na chrbatiku...

matkaasebko
24. jan 2011

vyvreskuje, vykrikuje,ale nič z toho sa nepodoba na ma ba ta ....

anjelicek26
24. jan 2011

@monky1 - aj ked je pravda, ze som ho pri tom este nikdy nenacapala, vzdy som ho tak uz len nasla 😅 Mozno sa preberie, otoci a zasa zaspi 😕 Fakt neviem.

deniskateniska
24. jan 2011

nas skrype asi ked ho zubky svrbia alebo co... neviem ako mam tomu zabranit je to des.. fuj.. mi to usi riadne pili.. a este keby ste videli ako sa pri tom tvari.... este sa aj zatrasie aby to cim najsilnejsie urobil. 😠

monky1
24. jan 2011

@anjelicek26 sikovny 😉

monky1
24. jan 2011

@matkaasebko ani u nas 😀

monky1
24. jan 2011

a tusim chytila soplik od hanky 😒
a horsi sa nam ekzem na nozicke ... ked sa lepsi na licku, pohorsi sa na nohe a naopak - zvlastne

ale dobre nam ide kyvanie hlavou, ked sa jej pytam - Nebudes dobra???? a na to mi kruti hlavou akoze ne ne ne 😀 😀 😀

matkaasebko
24. jan 2011

@monky1 Aj to nejak riesis alebo si z toho nic nerobis?

monky1
24. jan 2011

@matkaasebko myslis to "rozpravanie"?
zatial neriesim, ani sa nezamyslam

anjelicek26
24. jan 2011

@matkaasebko - ja som mala Sasenku v rozpravani hodne pozadu, u nas to doky tolerovala kvoli dvojjazycnosti, ale stale do nas hustila, ze s nou mame knizky pozerat, stale jej nieco rozpravat, no koniec... ona bola fakt straasne neskoro, ked niektore deti uz vo vetach rozpravali, ona stale len ukazovala 🙄 Do 2,5 roka vedela tak 5 slov... potom zacala vo vetach odrazu rozpravat, krasne, cisto, aj "r", aj vsekto... teraz sa jej pusa nezavrie, co by som ja za to niekedy dala 🙄 Ona musi VSETKO okomentovat, ked Max blbne pri jedle, tak ona este zo zachoda krici, Max pekne papaj a pocuvaj maminku! No chapete to?

bakatuska
24. jan 2011

@monky1 aj Dominik spinkava na brusku 😉

@matkaasebko neboj ani u nas sa nerozprava neboj oni sa rozkecaju. Tiez som si myslela ze ked to je druhe dieta tak zacne skorej kecat ale teda nic len ked reve tak vtedy povie mam ale to je len vynimocne 😉 no a aj Barbarka bola taka ze nic nehovorila
a vykrikuje tiez a pistiiiii ako keby bol nejaky folkorovy spevak 😀

monky1
24. jan 2011

@bakatuska tak my sme asi jedini kto nie
mna to len velmi zaskocilo, pretoze dodnes sa nestalo, ze by si v polohe na brusku polozila hlavku na madrac xi zem - NIKDY ... az dnes prvykrat