Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 @babulina - no pooomalinky ideme skúšať, ved ked budeme čakať tak dlho ako na ninku, tak kým sa zadarí, aj do školy pojde 😝 ale realne si to neviem s dvoma takými malými detmi predstaviť 😉
@ellysa, pozerala som foto, supiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš 🙂 🙂 oliv sa páčilo, že? 🙂 to keby niečo také bolo u nas, tak niektorí spoluobčania by sa snažili tie kočiky pod bundami vyniesť 😝
DObré ránko
@ellysa super, ze ste sa odreagovali a vysantili....veru by sa take nieco zislo asi kazdej z nas... 😉
NO a nasa 4. noc -
Spali sme 20.00 - 00.00 - 4.00 - 6.00 ..... 😵 😵 😵 😵 😵 POriadne sa nacucal z oboch prs....aj ked bol hore do 3 minut vzdY zaspal....takze neuveritelne.....my sme spali... 😵 😵 😵 😵 😵
Som na neho hrda, zlaticko moje krasne.... 😵 😵 😵 😵
@mojalili no u nas su tieto 2hodinove intervaly uz 3ti mesiac, on sice z 95% zaspi hned po cucnuti, odvali sa nabok a spi, ale aj tak, prerusovany spanok je naprd a zvlast ked spim na krajicku postele vytisnuta.
som ho dala pred polhodkou do postielky ,ze ci nezaspi tam namiesto kocika a semtam sa postazuje a medzitym je ticho, ale pocut ze je unaveny, tak som zvedava za kolko zacne krik najvacsi
no tak po hodine nespania som ho z tej postielky vybrala, lebo sa od tolkeho pasenia pokadil, prebalila ho a supla do ohradky, nech sa hra, asi nie je az taky unaveny ako sa pred hodinou tvaril, sa asi prebral v tej postielke, takze uz tu polhodku vydrzi a zje desiatu a skusime to opat
inak, uz ma to tu prestava bavit, bud kon nejde vobec alebo ked ide, tak sa to vsetko nacitava priserne dlho 😠 😠 😠 😠
ahojky 🙂
pridavam sa, moja mala ma stale budi v noci...minimalne 6x...a to nekojim :-/
Babulky co este nemate golfac, davam do pozornosti moj posledny objav
http://www.amazon.co.uk/Petite-Star-adjustable-...
cena vratane tasky a fusaku
vaha 6,3kg
krasne polohovatelny
vyskovo nastavitelne rucky
🙂
@anjelicek26 ten je kraaasny..nieco na styl zappa nie?
@mici111 - vahovo ako zapp, recenzie ma velmi dobre, sklada sa UZASNE na malinko, a ma jednu obrovsku vyhodu - polohovatelnost. Je ku tomu lacnejsi a v cene mas aj tasku s fusakom xixi 🙂 Ze som ho ja neobjavila skor... aj ked maju len 4 farby, ale fuha, normalne ma svrbia prsty dat zapp drahemu do auta a kupit si ziu 😵
Inak dobre rano babulky, ten kon sa tak stale seka, ze mi to pili nervy... ja chodim na rodinku, tam nie su ziadne junovky, chodim tam do juloviek, ale je tam tiez fajn, da sa tam pekne pisat...by sme tam mali junovky len same pre seba... mozno by to stalo za zvazeni... ale uz som ticho 🤐
Maly dnes spal uzasne, nechapem z neho, spal od osmej, hore bol o jedenaste a ptom az 6:40 vstaval, zlato moje male 😵
takze dieta zaspalo v postielke, si zivol, tak som hned startovala s nim do postielky, som ho ulozila, pustila mu hraci kolotoc a isla prevziat veci od kuriera, nez som sa do 2 minut vratila dovnutra v postielky rev ako keby ho rezali a pasol, tak som ho dala na bok, prikryla az po usi dekou a zhruba 2-3 minutky som ho hladka po chrbatiku a robila ze ssssskala mu a druhou rukou som mu branila aby sa nepretocil na brusko a do 5 min spal, len dufam, ze to bude vac jak na 30 min hmmm, si rychlo robim obed, aby som sa asponnajest stihla
@anjelicek26 no uzasne dieta, ti dopraje pokladik 🙂
inak baby neviem ako u vas, ale u nas na zahori od rana snezi ako dive, fajne napadalo min 7 cm od rana, takze ani len nehrozi ist von s tymi mojimi malymi kolieskami kocikovymi....som myslela ze aspon na polhodku poobede vybehnem, lebo je len -2, to sa da, ale smola, este rozmyslam ze ho len na dvor pojdem poobede pohrkat, ale moc sa mi nechce, ked tak pada
@chani - Max zaspal v aute okolo deviatej, ked som sla odviezt Sasku do skoly a teda este spi, dospava tu noc predtym, ta bola na nic... u nas je inak + teplota a poprcha...
Baby inak ja si zacinam merat bazalku, som na to strasne zvedava, aky to bude graf...
Inak aj my sme mali hroznú noc. Mala som pocit, že bol hore každú hodinu. A od rána je malý akýsi nesvoj a ešte aj teplotu mal zvýšenú. Pred chvíľou zaspal. Tak musím rýchlo niečo ukuchtiť 🙂

@ellysa jeeej vy ste boli v tom rakusku, ja na to kukam uz treti rok.... 🙂 daj prosim link na to ubytko, mozno aj my sa tam konecne vyberieme 🙂
este som ti poslala IP