icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
25. jan 2011

babyyyy, mne krpaňa teraz večer zaspala na brušku... 😕 to nespravila od dvoch mesiacov... ale otočila som ju na chrbátik... 🙂

mici111
25. jan 2011

@julinka2787 😀 😀 😀 😀 no veru..ale to som si na to spomenula az teraz vecer, doteraz mi to nejako nedocvaklo..

weirdo
25. jan 2011

@mici111 - tiez som kukala foto a nic nevidno take! 🙂

mici111
25. jan 2011

@julinka2787 aj mne sari zaspi vacsinou na brusku, ale tiez ju otacam na chrbatik, lebo sa sama neprehodi a vzdy sa zobudi s revom, ze maaaaaamaaaaaaaa daj ma na chrbaaaat 😀

mici111
25. jan 2011

@weirdo dakujeeem baby za podporu 🙂 no uvidime, ci budem mat maleho skulacika ☹

deniskateniska
25. jan 2011

no idem sa"pochvalit"nespime vobec,v noci sme buntosili.v podstate sme nespali do piatej.a dnes som zistila preco.mame 6 zubov.tri hore a tri dole.

weirdo
25. jan 2011

@deniskateniska - no teda. Tak snad uz KONECNE pospite! 😒
Ale 6 zubov, hezkyyy

babulina
25. jan 2011

@deniskateniska - 6zubov tak tomi stale nist 😔

weirdo
25. jan 2011

@babulina - neva, aj nasa ma este bezzuby usmev 😉

lenocka84
25. jan 2011

juchuuu aj my sme v klube bezzubych 😀 😀 😀

mici111
25. jan 2011

aj myyy, aj myyyy 😀 aj ked uz iba asi zopar dni 🙂 uz mame dierku v dasienku skoro a zubok uz vykuka 🙂

weirdo
25. jan 2011

@mici111 - tak to uz nie ste! Von z nasho klubu!!! 😀 😀 😀

babulina
25. jan 2011

@mici111 - tak ta rovno vyradujeme, dierkovanych neberieme 😀

lenocka84
25. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 😀 😀

@mici111 vidis mala si drzat usta a mohla si byt tam 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

julinka2787
25. jan 2011

aj my sme bež žubov 😀 😀 😀

chani
25. jan 2011

aj u nas su zuby hudba buducnosti😉

chani
25. jan 2011

@mici111 tiez som si na fotkach nic nevsimla, hadam mala lekarka len dake zatmenie🙂

chani
25. jan 2011

@deniskateniska 6 zubov naraaaz uaaa

chani
26. jan 2011

takto to vyzera u nas dnes rano grrrrrrrr od vecera vcerajsieho furt snezi a snezi

mojalili
26. jan 2011

@deniskateniska Fúúú, to je dost, aspon mat 6.násobnú bolest za sebou (myslim dlzkovo)-GRATULUJEM 😵 😵 😵 😵

To je hrozneeee.....ved od vcera rana len snezi, snezi snezi....

Moj drobec sa o polnoci zobudil a ze je hore...nepomahalo nic...tak po 45 minutach revu zaspal....no MM na nervy...ale zato spal do 4.30, a o 6.hodine hore...ja aj posuvam cas spanku a stale je o 6.hodine hore... 😒
Tak ale stale lepsie, ako bolo predtym...

Baby, aj idete von v takomto pocasi???? Ved nevidiet na krok, co tak u nas snezi.... ☹ JA CHCEM JAR 😖

ameanda
26. jan 2011

@mojalili
@chani
no krasne zasnezene krajiny
my ideme von, snezi-nesnezi; vlastne potrebujem nieco obehat, ale ajtak by sme sli
inac nasa noc dnes tiez nic moc, spal pri mne a stale sa prehadzoval a len otvaral ustocka na papanie
myslim, ze tym, ze ma citi, tak si mysli, ze ma stale papat
tak som ho nadranom supla do postielky a uplne bez akychkolvek protestov si pospal a dokonca dnes potiahol! do 6:45, to je na nase bezne ranne vstavanie o 6:00 velky uspech
tiez sa mu snazim posuvat cas nocneho spanku

ameanda
26. jan 2011

@deniskateniska
pekne, ze 6 zubkov
a inac gratulujeme k dnesnemu "sviatku" 🙂

chani
26. jan 2011

@mojalili no my bezpecne nikam nejdeme uz z okna vidim, ze cesta neodhrnuta, to by som sa s tymi malymi kolieskami na kociku dostala tak maximalne pod branu, lebo to som teraz odhrabala 🙂

julinka2787
26. jan 2011

dobré ráno! ten sneh je totálne hnusný. nechcem ho. 😠 aj my chceme teplúčko... 😢 no snáď je to posledný sneh tohto roka a nebude trvať dlho a bude jaaaaar. 🙂

chani
26. jan 2011

no moje dieta v podstate spalo celu noc v postielke, zaspal o 20, 1x bol hore o 23 nacucal sa a supla som ho do postielky do cca 15-20 min spal, 2x bol hore o 2:20 ale to bol hore do 3:30, a furt by cuckal, tak ho o 3:20 muz prebalil a supla som ho do postielky,lebo teda uz ma to fakt nebavilo a do 10 min spal a zobudil sa 6:15 rano vyspaty, ale hlavne ze spal u seba, aj to je daco

bealondyn
26. jan 2011

ahojte dievcata, ako sa mate?
s tym snehom ste ma teda nepotesili, snad sa to roztopi kym pridem, lebo s tym mojim golfacom, co mam na SK, mozem ist akurat tak z izby do haly a spat a nie do snehu von! 😀
inak my sme zdrave, vsetci okolo soplia a kaslu, snad to mala nechyti, ja uz to mam za sebou.
tiez nam coskoro vylezu horne zubky, uz jej to opucha, vsetko kuse ale zatial spava velmi dobre...len kaka aj 6x za den! 🙄

desmodka
26. jan 2011

my ideme von 🙂... na saneeeee... baby sak je zima tak nech snezi, ked bude teplo budete chciet nech je zima 😕

a moj plavec 🙂

julinka2787
26. jan 2011

@desmodka nebudem chcieť zimu, fakt sľubujem! 😀 a nie je jakubkovi zima na sánkach? my sánky nemáme, až budúcu zimu nejaké zriešim... zlatý čľupko! 😉

miculienka
26. jan 2011

avojte, nesťžujte sa tu na sneh, lebo vám pošlem viac 😀 😀

a my sme 3 zubka 😀 , dnes ráno som objavila hore čosi mini biele

miculienka
26. jan 2011

@miculienka - oprava - nesťažujte 😀