Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 😀 😀 😀 😀 no veru..ale to som si na to spomenula az teraz vecer, doteraz mi to nejako nedocvaklo..
@julinka2787 aj mne sari zaspi vacsinou na brusku, ale tiez ju otacam na chrbatik, lebo sa sama neprehodi a vzdy sa zobudi s revom, ze maaaaaamaaaaaaaa daj ma na chrbaaaat 😀
no idem sa"pochvalit"nespime vobec,v noci sme buntosili.v podstate sme nespali do piatej.a dnes som zistila preco.mame 6 zubov.tri hore a tri dole.
@deniskateniska - no teda. Tak snad uz KONECNE pospite! 😒
Ale 6 zubov, hezkyyy
@deniskateniska - 6zubov tak tomi stale nist 😔
juchuuu aj my sme v klube bezzubych 😀 😀 😀
aj myyy, aj myyyy 😀 aj ked uz iba asi zopar dni 🙂 uz mame dierku v dasienku skoro a zubok uz vykuka 🙂
aj my sme bež žubov 😀 😀 😀
aj u nas su zuby hudba buducnosti😉
@deniskateniska 6 zubov naraaaz uaaa
@deniskateniska Fúúú, to je dost, aspon mat 6.násobnú bolest za sebou (myslim dlzkovo)-GRATULUJEM 😵 😵 😵 😵
To je hrozneeee.....ved od vcera rana len snezi, snezi snezi....
Moj drobec sa o polnoci zobudil a ze je hore...nepomahalo nic...tak po 45 minutach revu zaspal....no MM na nervy...ale zato spal do 4.30, a o 6.hodine hore...ja aj posuvam cas spanku a stale je o 6.hodine hore... 😒
Tak ale stale lepsie, ako bolo predtym...
Baby, aj idete von v takomto pocasi???? Ved nevidiet na krok, co tak u nas snezi.... ☹ JA CHCEM JAR 😖
@mojalili
@chani
no krasne zasnezene krajiny
my ideme von, snezi-nesnezi; vlastne potrebujem nieco obehat, ale ajtak by sme sli
inac nasa noc dnes tiez nic moc, spal pri mne a stale sa prehadzoval a len otvaral ustocka na papanie
myslim, ze tym, ze ma citi, tak si mysli, ze ma stale papat
tak som ho nadranom supla do postielky a uplne bez akychkolvek protestov si pospal a dokonca dnes potiahol! do 6:45, to je na nase bezne ranne vstavanie o 6:00 velky uspech
tiez sa mu snazim posuvat cas nocneho spanku
@deniskateniska
pekne, ze 6 zubkov
a inac gratulujeme k dnesnemu "sviatku" 🙂
dobré ráno! ten sneh je totálne hnusný. nechcem ho. 😠 aj my chceme teplúčko... 😢 no snáď je to posledný sneh tohto roka a nebude trvať dlho a bude jaaaaar. 🙂
no moje dieta v podstate spalo celu noc v postielke, zaspal o 20, 1x bol hore o 23 nacucal sa a supla som ho do postielky do cca 15-20 min spal, 2x bol hore o 2:20 ale to bol hore do 3:30, a furt by cuckal, tak ho o 3:20 muz prebalil a supla som ho do postielky,lebo teda uz ma to fakt nebavilo a do 10 min spal a zobudil sa 6:15 rano vyspaty, ale hlavne ze spal u seba, aj to je daco
ahojte dievcata, ako sa mate?
s tym snehom ste ma teda nepotesili, snad sa to roztopi kym pridem, lebo s tym mojim golfacom, co mam na SK, mozem ist akurat tak z izby do haly a spat a nie do snehu von! 😀
inak my sme zdrave, vsetci okolo soplia a kaslu, snad to mala nechyti, ja uz to mam za sebou.
tiez nam coskoro vylezu horne zubky, uz jej to opucha, vsetko kuse ale zatial spava velmi dobre...len kaka aj 6x za den! 🙄
@desmodka nebudem chcieť zimu, fakt sľubujem! 😀 a nie je jakubkovi zima na sánkach? my sánky nemáme, až budúcu zimu nejaké zriešim... zlatý čľupko! 😉
@miculienka - oprava - nesťažujte 😀

babyyyy, mne krpaňa teraz večer zaspala na brušku... 😕 to nespravila od dvoch mesiacov... ale otočila som ju na chrbátik... 🙂